-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
**εγώ πάντως θα προτιμούσα **σαν πιο αγωνιάρης θαμώνας και μέλος της επιτροπής των λιμανακίων να αγοράσω μια 911 turbo....που της σκίζει τα άντερα...και είναι μακραν πιο ποιοτικό αμάξι.....
Τα είπες όλα ρε φίλε. Εσύ θα προτιμούσες αυτό, εγω θα προτιμούσα 147 gta και ας έτρωγα το ξύλο της αρκουδας απο σένα με το sti επειδή μ αρεσει να τη βλεπω και να την ακούω.
-
τώρα συνεννοούμαστε
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Τώρα εσείς εμφανίζετε συμπτώματα κομπλεξισμού....
είναι μια γενική αλήθεια στην ελληνική πραγματικότητα...
Τα ιαπωνικά είναι πιο συμβατα με την ελληνική φορολογία λόγω χαμηλού κυβισμού...επιπλέον φτιάχνονται με πολύ χαμηλόtero κόστος σε σχέση με τις Porsche που πρέπει να δώσεις ένα διαμέρισμα για να τις κάνεις ένα καλό 2ο στάδιο στην Gemballa...Η Gemballa και η Techart που ασχολούνται με τις Porsche κάνουν δουλειά επιπέδου Porsche, όχι επιπέδου μαστρο-Μήτσος.
Πάρε 430 και πήγαινε με 80..μαγκιά σου...αν περιμένεις όμως να ακούσεις ήχο στα 80 χιλιόμετρα θα περιμένεις για πολύ ακόμα...εκτός αν πηγαίνεις συνέχεια με 1η....ωραία νοοτροπία.....
Ενώ αν την 'χώνω' στα λιμανάκια είναι καλύτερη η νοοτροπία μου ε?
Έχω μια απορία όμως με τι κριτήρια κρίνετε ένα αμάξι...τι σημαίνει δηλαδή ότι όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλό??αν φυσικά έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις ferrari δεν το σκέφτεσαι και πολύ το οικονομικό...
Το 'καλό' και το κακό είναι τελείως υποκειμενικές έννοιες. Αν έχω οικογένεια και 3 παιδιά και θέλω να αγοράσω 1 αυτοκίνητο με 200Κ τότε η Ferrari είναι κακό αυτοκίνητο γι αυτή την δουλειά. Αντίστοιχα ένα Cayenne Turbo S είναι πολύ πιο καλό αυτοκίνητο.
Αν είμαι όμως 20 και θέλω ένα αυτοκίνητο για να το λιώνω στις πίστες τότε το Cayenne είναι κακό αυτοκίνητο.
(Πιο σωστά, είναι κακή/καλή επιλογή, όχι κακό/καλό αυτοκίνητο)
εγώ πάντως θα προτιμούσα σαν πιο αγωνιάρης θαμώνας και μέλος της επιτροπής των λιμανακίων να αγοράσω μια 911 turbo....που της σκίζει τα άντερα...και είναι μακραν πιο ποιοτικό αμάξι.....
Και γω θα προτιμούσα μια GT3RS που είμαι ακόμα πιο αγωνιάρης..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι καλά αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις και κυρίως γιατί το αγοράζεις.
-
Εμένα προσωπικα μου αρέσει περισσότερο όταν την Ferrari την χώνουν στα λιμανάκια....μπορεί πιο μετά να ηρεμήσω και να μου αρέσει να την βλέπω σταματημένη...ή να παίρνει τσιγάρα ή να διαβάζει εφημερίδα.....κάποια αμάξια έχουν πλαστεί για να καίγονται....άλλο τώρα αν στην Ελλαδα τα παίρνουμε μόνο για μόστρα....
Δηλαδή η Spoon,h Nismo,h Meva είναι επιπέδου μαστροΜήτσου??φτιάχνουν αμαξάρες που κάνουν τις Porsche πέρα...όλα είναι θέμα χρημάτων...
η διαφορά είναι ότι στην Porsche πρέπει να πληρώσεις και την ταρίφα του ονόματος...που αν δεν είχε βγάλει την Cayenne και την Boxster τώρα δεν θα υπήρχε.....
με την GT3RS γίνεσαι υπερβολικόςΤο τοπικ όμως ανοίχτηκε για το 350Ζ και την Cayman 2,7...
άλλο ένα συν του 350 είναι ότι είναι πιο άνετα βελτιώσιμο...ενώ στην Cayman η πρόσβαση και μόνο στον κινητήρα μοιάζει αδύνατη....
με ποιο ωραίο ήχο.... -
Οτι και αν πειτε τα σπορ ιαπωνικα αμαξια ειναι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με τα ευρωπαικα...
Η συγκριση 350Ζ με καιμαν ειναι ενα παραδειγμα πως οι Ιαπωνες βαζουν γυαλια στους Ευρωπαιους αφου με τα μισα λεφτα φτιαχνουν καλυτερο, πιο συγχρονο και πιο σπορ αμαξι...
-
Εδώ είναι ένα συγκριτικό μεταξύ του 350Ζ και της Cayman S
Η διαφορά υπάρχει και δεν είναι μόνο σε επιδόσεις , είναι και σε φρένα και σε κράτημα. Βεβαίως η 'μικρή' θα είναι πιο αργή αλλά δεν θα υστερεί σε κλειστό περιβάλλον πίστας
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα , η Cayman είναι καλύτερο αυτοκίνητο απλώς δεν αξίζει τη διαφορά τιμής.
Κι εγώ Ζ ψήφισα άλλωστε .. -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Οτι και αν πειτε τα σπορ ιαπωνικα αμαξια ειναι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με τα ευρωπαικα...Η συγκριση 350Ζ με καιμαν ειναι ενα παραδειγμα πως οι Ιαπωνες βαζουν γυαλια στους Ευρωπαιους αφου με τα μισα λεφτα φτιαχνουν καλυτερο, πιο συγχρονο και πιο σπορ αμαξι...
Εάν κόστιζε τα ίδια λεφτά θα το έπαιρνες το Ζ?
Συμφωνώ πάντως σε αυτό που λέει ο Βασίλης!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα , η Cayman είναι καλύτερο αυτοκίνητο απλώς δεν αξίζει τη διαφορά τιμής.
-
Καταληξαμε επιτελους σ'αυτο που ειπα και εγω και ο Βασιλης?
Καλυτερη η Πορσε στα σημεια(και οχι σε ολα) αλλα πολλα λεφτα για αυτα που προσφερει.
Ενα φτιαγμενο Ζ με τα χρηματα της διαφορας της τιμης(και οχι ολα,ουτε τα μισα δλδ) θα ηταν οτι καλυτερο και θα πιπωνε το Γερμανικο σε καθε τομεα.Αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. -
Και που να ειχε την ''ευρωπαικη'' τιμη το nissan (40 me 45 χιλιαρικα)....αχχχχ ατιμη κενωνια..
-
Είπαμε....
IF Porsche AND $$$90K THEN 911.
Oι άλλοι, ας βολευτούν με Ζ και ας κάνουν τα στραβά μάτια στο εσωτερικό Primera .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Είπαμε....IF Porsche AND $$$
(Γιατί να δώσεις παραπάνω για Cayman? Παίρνεις την 'ανοιχτή' και κάνεις και βόλτες al fresco).IF Porsche AND $$$>90K THEN 911.
Oι άλλοι, ας βολευτούν με Ζ και ας κάνουν τα στραβά μάτια στο εσωτερικό Primera .
Σωστός
-
Γιατί να δώσεις παραπάνω για Cayman?Γιατί είναι ταχύτερο και -ακόμα- καλύτερα στημένο αυτοκίνητο.
-
Η cayman η 2,7 είναι κάσα..δεν πάει βήμα για 72000....εγώ θα το έπαιρνα στην γυναίκα μου.....
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Η cayman η 2,7 είναι κάσα..δεν πάει βήμα για 72000....εγώ θα το έπαιρνα στην γυναίκα μου.....Για 72Κ στρίβει τουλάχιστον?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί να δώσεις παραπάνω για Cayman?
Γιατί είναι ταχύτερο και -ακόμα- καλύτερα στημένο αυτοκίνητο.
Oριακά γρηγορότερο (μερικά δέκατα;), οριακά πιο καλά στημένο αλλά σίγουρα πιό άσχημη απο την Boxster IMHO!
ΥΓ Μιλάω για την facelift Boxster
-
Δεν νομίζω ότι είναι οριακά γρηγορότερο, είναι αρκετά γρηγορότερη.. Τεσπα, δεν είναι το θέμα κατά πόσο πιο γρήγορη ή πόσο πιο άσχημη είναι από την Boxsie, απλά σου δείχνω έναν άλλον λόγο για να αγοράσεις την Cayman αντί για την Boxsie.
-
Γιατί να δώσεις παραπάνω για Cayman?
Γιατί είναι ταχύτερο και -ακόμα- καλύτερα στημένο αυτοκίνητο.
Oριακά γρηγορότερο (μερικά δέκατα;), οριακά πιο καλά στημένο αλλά σίγουρα πιό άσχημη απο την Boxster IMHO!
ΥΓ Μιλάω για την facelift Boxster
facelift???
-
αρχική:
facelift:
-
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι καινουργιο μοντελο???
τοσο λαθος κανω???
-
Η πρωτη ειναι η 986, η δευτερη 987. Νεο μοντελο. Η f/l της 986 ειχε επιπλεον βαμμενες γρυλιες στους αεραγωγους κ γκρι πισω φωτα.
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z