-
Το θέμα είναι ότι οι λόγοι που αγόρασες την Cayman είναι καθαρά οδηγικοί και δεν έχουν καμία σχέση με τους λόγους που την αγόρασε η κομμώτρια..
Αν το θέμα είναι το show off τότε πάμε για το Ζ αλλά όταν μιλάμε για οδήγηση?
Το Ζ4 vs Cayman S θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση... Ε? Φανταστικέ Μόντ?
-
Datsun όχι τόσο για τη διαφορά των 16000 μια και σε όλο το κόσμο διαφορά τιμής υπάρχει, όσο για το ότι η cayman, η boxter και η cayene δεν είναι Porsche.
Είναι τα μέσα για να ανέβει η εταιρεία σε πωλήσεις. Αν κάποιος θέλει Porsche πάει κατευθείαν στη καλή. -
Κι όμως, η cayman - αλλά και η boxster - είναι εκπληκτικά στημένα αυτοκίνητα..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Datsun όχι τόσο για τη διαφορά των 16000 μια και σε όλο το κόσμο διαφορά τιμής υπάρχει, όσο για το ότι η cayman, η boxter και η cayene δεν είναι Porsche.
Είναι τα μέσα για να ανέβει η εταιρεία σε πωλήσεις. Αν κάποιος θέλει Porsche πάει κατευθείαν στη καλή.Το ότι ένα νέο μοντέλο της Porsche έχει ως στόχο την αύξηση πωλήσεων της εταιρείας,
δε σημαίνει ότι δεν μπορεί **συγχρόνως **να είναι αυθεντική Porsche.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
edit: έβαλα ψηφοφορία
και πολύ καλα έκανες. Μόλις τώρα έβαλα και την δικιά μου ψήφο και είναι 350z .
Τα 16000 διαφορά θα τα χαλούσα σε καλοκαιρινές διακοπές αρκετών ετών η θα περίμενα αν καποιος κατασκευαστής (TOYOTA!!) εβγαζε μικρό υβριδικό -
technik Αυθεντική στα σήματα είναι. Σε κάποια επόμενη έκδοση της 'γνήσιας' που ίσως να πλησιάζει τις μικρότερες, αμβλύνοντας την προσωπικότητά της κι άλλο , μπορεί να είναι 'συγχρόνως'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κι όμως, η cayman - αλλά και η boxster - είναι εκπληκτικά στημένα αυτοκίνητα..Εκπληκτικά στημένη για Porsche είναι η gt3. Αυτά που αναφέρεις είναι 'εκπληκτικά στημένα' για το κοινό που απευθήνονται.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εκπληκτικά στημένη είναι η gt3. Αυτά που αναφέρεις είναι 'εκπληκτικά στημένα' για το κοινό που απευθήνονται.
Εκπληκτικά στημένα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι και η cayman και η boxster είναι ότι καλύτερο μπορεί να οδηγήσει κάποιος στην κατηγορία τους.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εκπληκτικά στημένη είναι η gt3. Αυτά που αναφέρεις είναι 'εκπληκτικά στημένα' για το κοινό που απευθήνονται.
Εκπληκτικά στημένα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι και η cayman και η boxster είναι ότι καλύτερο μπορεί να οδηγήσει κάποιος στην κατηγορία τους.
Πολύ θεωρητική η συζήτηση. Κι εγώ σου λέω ότι ένα S2000 ή μια Z4 3.0 είναι πιο καλά στημένα. Με τι επιχειρήματα θα με πείσεις; Ότι είναι καλά 'στημένα' όλα αυτά τα αυτοκίνητα είναι, αλλά ποιος άραγε -ειδικά εξ ημών- μπορεί να κατατάξει/βαθμολογήσει το στήσιμο για να πεις ότι οι δυο πόρκες είναι 'ό,τι καλύτερο μπορεί να οδηγήσει κανένας στην κατηγορία τους';
-
kid Πϊστευε και μη ερεύνα.
Εσύ πάρε Cayman κι άσε εμένα με το Datsun. Κινητήρας μπροστά κίνηση πίσω, δε σπάει δε χαλάει και μια πλατεία Αγίας Σοφίας. -
Σωστά αυτά που λες Θέμη και όντως η συζήτηση έγινε πολύ θεωρητική αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί από τον ειδικό τύπο και από συζήτησεις με άτομα που ασχολούνται με το σπορ..
Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
-
Nissan 350Z κ τα ρεστα βενζινες.....
-
350Ζ ...
-
350Ζ και τα ρέστα bi-turbo.....!!!!
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Τα 16000 διαφορά θα τα χαλούσα σε καλοκαιρινές διακοπές αρκετών ετών η θα περίμενα αν καποιος κατασκευαστής (TOYOTA!!) εβγαζε μικρό υβριδικό -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τα 16000 διαφορά θα τα χαλούσα σε καλοκαιρινές διακοπές αρκετών ετών η θα περίμενα αν καποιος κατασκευαστής (TOYOTA!!) εβγαζε μικρό υβριδικόδιακοπές κάνεις μέσα στην Cayman
Προτιμώ να κοιμηθώ σε κρεβάτι και να περιμένει το Ζ από κάτω
-
Porsche.....
Μερικά πράγματα δεν κοστολογούνται. -
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
οι μικρες πορσε δε με εντυπωσοιαζουν...λετε να βγει και 1.8?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖοι μικρες πορσε δε με εντυπωσοιαζουν...λετε να βγει και 1.8?
Με 1200-1300 κιλά μια χαρά θα είναι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
οι μικρες πορσε δε με εντυπωσοιαζουν...λετε να βγει και 1.8?
Με 1200-1300 κιλά μια χαρά θα είναι..
στα 1500 γινονται βαρια τα αυτοκινητα ειπαμε?
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z