-
Μπα σε καλό σου
-
Εάν βάζαμε μία ψηφοφορία για τό ποια τραγουδίστρια από τίς δύο μας αρέσει περισσότερο,χωρίς να λογαριάσουμε καθόλου τήν φωνή τους,μιάς και ΔΕΝ μας ενδιαφέρει καθόλου ( ) ποιά θα επικρατούσε;
Παπαρίζου ή Σακίρα;
εδώ σας θέλω
-
Στηρίζουμε το ελληνικό προιόν!
-
Ποια Παπαριζου μωρεεεεεεεεεεεε
Λετε τυχαια να 'γινε πρωτη μουρη η αλλη; Λιγο τον τετοιο της να κουνησει την εστειλε αδιαβαστη τη δικια μας Εκκλησια κλέβει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εάν βάζαμε μία ψηφοφορία για τό ποια τραγουδίστρια από τίς δύο μας αρέσει περισσότερο,χωρίς να λογαριάσουμε καθόλου τήν φωνή τους,μιάς και ΔΕΝ μας ενδιαφέρει καθόλου ( ) ποιά θα επικρατούσε;Παπαρίζου ή Σακίρα;
εδώ σας θέλω
Σακιρα βεβαιως. Η δικια μας μοιαζει σαν την Ντανα Ιντερνασιοναλ.
Η Σακιρα ειναι πολυ ωραια.
Του asimov του αρεσει πολυ γιατι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ. Και εγω το προτιμω αυτο απο καμια ''φουσκωμενη' barbie. -
shakira boys!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η Σακιρα ειναι πολυ ωραια.
Του asimov του αρεσει πολυ γιατι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ. Και εγω το προτιμω αυτο απο καμια ''φουσκωμενη' barbie.Ωπα, red εχουμε πολλά κοινα οι δυο μας
Μ' εχεις καταλαβει ατιμουλικο Ετσι, ετσι, αυτες μ' αρεσουν, οχι κατι νταρντανογυναικες που ειναι σαν τραβεστι
-
H Shakira είναι ακόμα πιο όμορφη άβαφη περι ορέξεως βέβαια....
Μεταξύ Έλενας και Shakira θα προτιμήσω την Κολομβιανη natural beauty για μένα -
Λίγα τα λόγια σας...
Shakira και ξερό ψωμί! Σε μαγνητίζει με τα video clip της. Πραγματικά αστέρι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σιγά τη γκόμενα ρε παιδιά! Την είδα σ' εκείνη τη mini συνέντευξη στη διαφήμιση και δεν τη γνώρισα. Ας κυκλοφορήσει αστοκάριστη και άβαφτη και θα σας πω εγώ αν την κοιτάει κανείς. Εγώ πάντως όχι!!!
Εισαι GAY...
ακου εκει ασχημη η Shakiroula...
......+1......
Εσύ ρε ρεμάλι, είσαι +1 στο ότι είμαι gay ή στο ότι δεν είναι άσχημη η Shakiroula;
Εγώ πάντως επιμένω... Όχι ότι είναι άσχημη, αλλά ότι ΔΕΝ είναι η θεά που βλέπουμε στα video-clip... Που και πάλι, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, αυτό το κούνημα το και-καλά δηλαδή, αν μου το έκανε μπροστά μου θα έτρωγε μία φάπα και θα την έστελνα να φτιάξει κανένα φραπόγαλο, έτσι καλά που το κουνάει! Και θα την έλεγα και ΣΚΕΤΟ Ρούλα, που της ταιριάζει πιο πολύ... Το χαζογκομενάκι...
Α, και προς ενημέρωση όσων ρώτησαν... ΟΧΙ, δεν έχω ξυπνήσει ποτέ δίπλα σε γυναίκα που να φαίνεται αλλιώς απ' ότι ήταν το βράδυ! Μπορεί να μην ήταν όλες οι κοπέλες της ζωής μου οι απίθανες θεές, πάντως δεν αγόρασα ποτέ φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Όσοι το έχουν κάνει, να τις περνάνε καμια βόλτα από καμια βιτρίνα με φωτισμό, στο δρόμο προς το σπίτι, για να βλέπουν τι παίρνουν... Σας γλιτώνει απ' το 'hang over', που ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με έναν καφέ!!!
-
Την βλεπω με πονοκεφαλους την Σακιρα. Την εχουμε ματιασει.
Ρε παιδια πηγαιντε να την δειτε και αρχιστε το greek kamaki. Τι να μας πουν οι ξενερωτοι Κολομβιανοι. Αμα της αρχισετε τα ''what μανουλι you are'' ή ''come to show you my bird'' σιγουρα θα πεσει στην αγκαλια σας
-
γεια σου νασο με το βαρυ το χερι...
κουνιεται υπεροχα παντως...δεν ειναι καμια θεογκομενα αλλα ειναι αααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....
-
Η Shakira δεν είναι pure κολομβιανή. Είναι μισή Λιβανέζα και μισή κολομβιανή.
Ετσι εξηγείται η απίστευτη κοιλιά της!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σιγά τη γκόμενα ρε παιδιά! Την είδα σ' εκείνη τη mini συνέντευξη στη διαφήμιση και δεν τη γνώρισα. Ας κυκλοφορήσει αστοκάριστη και άβαφτη και θα σας πω εγώ αν την κοιτάει κανείς. Εγώ πάντως όχι!!!
Εισαι GAY...
ακου εκει ασχημη η Shakiroula...
......+1......
Εσύ ρε ρεμάλι, είσαι +1 στο ότι είμαι gay ή στο ότι δεν είναι άσχημη η Shakiroula;
Εγώ πάντως επιμένω... Όχι ότι είναι άσχημη, αλλά ότι ΔΕΝ είναι η θεά που βλέπουμε στα video-clip... Που και πάλι, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, αυτό το κούνημα το και-καλά δηλαδή, αν μου το έκανε μπροστά μου θα έτρωγε μία φάπα και θα την έστελνα να φτιάξει κανένα φραπόγαλο, έτσι καλά που το κουνάει! Και θα την έλεγα και ΣΚΕΤΟ Ρούλα, που της ταιριάζει πιο πολύ... Το χαζογκομενάκι...
Α, και προς ενημέρωση όσων ρώτησαν... ΟΧΙ, δεν έχω ξυπνήσει ποτέ δίπλα σε γυναίκα που να φαίνεται αλλιώς απ' ότι ήταν το βράδυ! Μπορεί να μην ήταν όλες οι κοπέλες της ζωής μου οι απίθανες θεές, πάντως δεν αγόρασα ποτέ φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Όσοι το έχουν κάνει, να τις περνάνε καμια βόλτα από καμια βιτρίνα με φωτισμό, στο δρόμο προς το σπίτι, για να βλέπουν τι παίρνουν... Σας γλιτώνει απ' το 'hang over', που ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με έναν καφέ!!!
Τελικα η ομορφια ειναι υποκειμενικο θεμα. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Σε καποιους αρεσει η Παπαριζου σε καποιους αλλους οχι. Σε καποιους αρεσει η Αννα Βρυση (ενταξει παντου υπαρχουν ανωμαλοι) και σε καποιες γυναικες ακομα και ο Καρβελας. Ολα ειναι υποκειμενικα.
Παντως naso εισαι λιγο υπερβολικος. Θα της εριχνες φαπα επειδη θα σου κουνιοταν?
Να της ριξεις φαπα για σημαντικοτερο λογο. Εγω π.χ θα της εριχνα φαπα αν εβλεπα Ολυμπιακο και κουνιοταν μπροστα στην τηλεοραση και εχανα τα καρφωματα του BIG SOFO. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως naso εισαι λιγο υπερβολικος. Θα της εριχνες φαπα επειδη θα σου κουνιοταν?
Να της ριξεις φαπα για σημαντικοτερο λογο. Εγω π.χ θα της εριχνα φαπα αν εβλεπα Ολυμπιακο και κουνιοταν μπροστα στην τηλεοραση και εχανα τα καρφωματα του BIG SOFO.Θα της έριχνα φάπα ΑΝ κουνιόταν ΕΤΣΙ μπροστά μου... Δηλαδή ρε παιδιά αυτό το κούνημα σας αρέσει; Σας φαίνεται ερωτικό; Αισθησιακό; Με τίποτα!!! Πολύ δεύτερη γκόμενα, bus class που λέμε και στο χωριό μου... Όχι η εμφάνιση, με τόσα στοκαρίσματα και βαψίματα και φώτα κτλ, αστέρι είναι η γκόμενα. Αλλά το όλο στυλάκι α λα 'hips don't lie' ας πούμε (τι λες μωρή χαμούρα;;; ), μου βγάζει ένα ψιλοφτύσιμο και να με συγχωρείτε...
Σας αφήνω όμως να την απολαύσετε, σωστά λες Red, η ομορφιά είναι υποκειμενικό ζήτημα. Το ίδιο και ο αισθησιασμός, καθώς και η διάκριση μεταξύ αισθησιακού και απροκάλυπτα χυδαίου.
I rest my case, και δεν θα τα βάλω με κανέναν που θα με πει gay (corsair, έχεις το ελεύθερο αγορίνα μου, να διαφωνώ τώρα με τους βαρβάτους άντρες, δεν λέει ).
-
Σαν πολύ βαρβατίλα να μυρίζει εδώ...
Λέω να την κάνω σιγά-σιγά.... -
Έχω λιώσει....
Σάββα έχεις κάνει μεταπτυχιακό στα...κοινά σημεία Λιβάνου-Κολομβίας;;
......+1......
στο 1ο...στο 1ο...
Εγώ πάντως επιμένω...
Ακου μας εμάς που σου λέμε...να το κοιτάξεις...
Όχι ότι είναι άσχημη, αλλά ότι ΔΕΝ είναι η θεά που βλέπουμε στα video-clip... Που και πάλι, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, αυτό το κούνημα το και-καλά δηλαδή, αν μου το έκανε μπροστά μου θα έτρωγε μία φάπα και θα την έστελνα να φτιάξει κανένα φραπόγαλο, έτσι καλά που το κουνάει! Και θα την έλεγα και ΣΚΕΤΟ Ρούλα, που της ταιριάζει πιο πολύ... Το χαζογκομενάκι...
Εισαι πολύ βάρβαρος ρεεεε... Αμα πας διακοπές σε κανά νησί εσύ αντί για greek καμάκι (που λέει κι ο ρεντ.. ) θα ρίχνεις καρπαζιές αλα Τσακ Νορρις για να τις τιθασεύσεις;;
Α, και προς ενημέρωση όσων ρώτησαν... ΟΧΙ, δεν έχω ξυπνήσει ποτέ δίπλα σε γυναίκα που να φαίνεται αλλιώς απ' ότι ήταν το βράδυ!
Όπως έχω πει και στον Kid...πρέπει να είσαι πολύ γαλαζοπ@@@ης...
Μπορεί να μην ήταν όλες οι κοπέλες της ζωής μου οι απίθανες θεές, πάντως δεν αγόρασα ποτέ φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Όσοι το έχουν κάνει, να τις περνάνε καμια βόλτα από καμια βιτρίνα με φωτισμό, στο δρόμο προς το σπίτι, για να βλέπουν τι παίρνουν...
Ε δε μπορεί να μη σου έχει τύχει...τι διάολο;;; Όλο και κάποια χοντρή ατέλεια θα είχε...καμία σχέση... Αυτές πρώτα περνάνε με στόκο τις τρύπες,μετά ρίχνουν ενα γυάλισμα και στο τέλος περνάνε το γερό μπογιάτισμα... Φαντάσου τώρα αμα φύγει όλο αυτό στο μαξιλάρι...ή...αλλού...τι θα δεις..
Σας γλιτώνει απ' το 'hang over', που ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με έναν καφέ!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε δε μπορεί να μη σου έχει τύχει...τι διάολο;;; Όλο και κάποια χοντρή ατέλεια θα είχε...καμία σχέση... Αυτές πρώτα περνάνε με στόκο τις τρύπες,μετά ρίχνουν ενα γυάλισμα και στο τέλος περνάνε το γερό μπογιάτισμα... Φαντάσου τώρα αμα φύγει όλο αυτό στο μαξιλάρι...ή...αλλού...τι θα δεις..Έχω δει τέτοια γυναίκα που λες... Αλλά όλα τα μπογιατίσματα κτλ, τα άφησε σε μαξιλάρι άλλου. Όχι στο δικό μου. Εγώ την είδα ένα βράδυ, την είδα και το επόμενο πρωί στη σχολή της (φοιτητής ήμουν τότε, έκανα κι εγώ τα παιχνίδια μου) και από τότε όποτε την έβλεπα, άλλαζα δρόμο (το πλεονέκτημα του ποδηλάτου είναι ότι δεν σε προλαβαίνουν οι πεζοί )
Αλλά ΝΑΙ, μπορώ να πω ότι πάντα ήξερα τι είχα δίπλα μου. Και ποτέ δεν θα έβλεπες την κοπέλα μου (όποια και αν ήταν αυτή) βαμμένη και άβαφτη και να μου έλεγες: 'Νάσο, θα μας γνωρίσεις την καινούρια σου φίλη;'
Όσο για την γυναίκα με την οποία πέρασα τα τελευταία 2 χρόνια, κάθε πρωί που ξυπνούσε, με το χαμόγελό της έλαμπε όλο μου το σπίτι! Και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε στόκους κτλ, απλά ένα διακριτικό βάψιμο που απλά τόνιζε τα χαρακτηριστικά της. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι τόσο ξεχωριστή...
Όσο για το αν είμαι gay ή όχι, ελάχιστη σημασία έχει αυτή τη στιγμή... Έτσι κι αλλιώς, τα ερωτικά μου είναι σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα τώρα...
-
Όσο για το αν είμαι gay ή όχι, ελάχιστη σημασία έχει αυτή τη στιγμή... Έτσι κι αλλιώς, τα ερωτικά μου είναι σε πολύ χαμηλή προτεραιότητα τώρα...
έχουν άλλα προτεραιότητα...
-
Να της ριξεις φαπα για σημαντικοτερο λογο. Εγω π.χ θα της εριχνα φαπα αν εβλεπα Ολυμπιακο και κουνιοταν μπροστα στην τηλεοραση και εχανα τα καρφωματα του BIG SOFO.Θα της έριχνα φάπα ΑΝ κουνιόταν ΕΤΣΙ μπροστά μου... Δηλαδή ρε παιδιά αυτό το κούνημα σας αρέσει; Σας φαίνεται ερωτικό; Αισθησιακό; Με τίποτα!!! Πολύ δεύτερη γκόμενα, bus class που λέμε και στο χωριό μου... Όχι η εμφάνιση, με τόσα στοκαρίσματα και βαψίματα και φώτα κτλ, αστέρι είναι η γκόμενα. Αλλά το όλο στυλάκι α λα 'hips don't lie' ας πούμε (τι λες μωρή χαμούρα;;; ), μου βγάζει ένα ψιλοφτύσιμο και να με συγχωρείτε...
Σας αφήνω όμως να την απολαύσετε, σωστά λες Red, η ομορφιά είναι υποκειμενικό ζήτημα. Το ίδιο και ο αισθησιασμός, καθώς και η διάκριση μεταξύ αισθησιακού και απροκάλυπτα χυδαίου.
I rest my case, και δεν θα τα βάλω με κανέναν που θα με πει gay (corsair, έχεις το ελεύθερο αγορίνα μου, να διαφωνώ τώρα με τους βαρβάτους άντρες, δεν λέει ).
Αν αυτο το κουνημα δεν ειναι αισθησιακο τοτε τι ειναι? Με συγχωρεις αλλα αν θες μυξοπαρθενα τοτε η Καλομοιρα ειναι αυτη που ψαχνεις. Απλα εσυ το θεωρεις καπως χυδαιο το κουνημα της.
Παντως και χωρις πολλα βαψιματα ενα κουκλακι ειναι. Ειδικα στην διαφημιση που λεει'hi i am shakira bla bla bla''. Θα ηθελα να ειμαι μπροστα οταν ο asimov θα βλεπει αυτη την διαφημιση.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]