-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Ας σταματήσει η Ιντιφάντα πρώτα και ύστερα τα λέμε. Η αδιαλλαξία αυτή τη στιγμή βαραίνει τους Παλαιστινίους.Η Ιντιφάντα είναι αγώνας των Παλαιστινίων κατά της ισραηλινής κατοχής και καταπίεσης. Μήπως να βγούμε τώρα και να πούμε τρομοκράτες τους δικούς μας που αντιστάθηκαν στους Ναζί;
-
Petros
+100000000000000000
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γενικά όμως δεν συμφωνώ με την άποψή σου και τη γενίκευση που κάνεις. Δεν υπάρχει αντικειμενική ή ρεαλιστική κρίση για ανθρώπους. Είναι πάντα υποκειμενικές οι κρίσεις άρα λανθανσμένες άρα - με βάση τη γενίκευσή σου - όλοι είναι ρατσιστές. Όμως νομίζω είναι καλλίτερα να μην χαλάμε το θέμα της συζήτησης.
καθολου δεν το χαλαμε, ειμαι βεβαιος οτι αυτο που συζηταμε αξιζει τον κοπο.
ειναι δικαιωμα σου να μη συμφωνεις μαζι μου. δεν υπαρχει αντικειμενικη ή ρεαλιστικη κριση σε απολυτο βαθμο, πιθανοτατα. υπαρχει ομως - -επισης πιθανοτατα ΠΙΟ ρεαλιστικη αποψη σε ενα συγκεκριμενο θεμα απο μια αλλη.
εκτος αν δεχεσαι οτι υπαρχουν μονο προσωπικες τελειως υποκειμενικες αποψεις οι οποιες εφοσον ειναι ολες προσωπικες και αφορουν μονο την προσωπικη αληθεια του καθενος, εξισωνονται και εχουν την ιδια απολυτως σημασια, ανεξαρτητα των γραφομενων. δε θα πω οτι συμφωνω, δεδομενης της ιδιας της διαφορετικοτητας
α)του ιδιου του ατομου ξεχωριστα
β)του επιπεδου γνωσης/εξειδικευσης σε ενα συγκεκριμενο θεμα
γ)του επιπεδου νοητικης ικανοτητας που σαφως παρουσιαζει διακυμανσεις απο ανθρωπο σε ανθρωποεπισης. το λαθος ειναι τελειως υποκειμενικο. οταν λες οτι ολες οι αποψεις ειναι λανθασμενες, σημαινει οτι σε καθε περιπτωση γνωριζες ποια θα ηταν η σωστη αποψη και παρ'ολα αυτα διατηρεις μια λανθασμενη. δεδομενου οτι αποκλειεται να γνωριζες κατι τετοιο, ο χαρακτηρισμος μιας αποψης ως λαθος ακομα και πριν την διατυπωση αυτης, ειναι μονον αρνητικος απο καθε αποψη απαξιωνει καθε γνωμικο οποιασδηποτε σημασιας και ερχεται αντιμετωπος με την ιδια την υπαρξη επισης με τη θεωρια του χαους, και σιγουρα αντιθετος με καθε μορφη εξελιξης και/ή κοινης λογικης, στοιχεια απαραιτητα για την επιβιωση καθε χρονικης στιγμης της ιστοριας.
Σε κάθε περίπτωση στο συλλογισμό μου , σημειώνω ότι οι απόψεις είναι λάθος κτλ με βάση πάντα τη γενίκευσή σου και το γεγονός της μη ύπαρξης απόλυτης αντικειμένικότητας αλλά θεωρεία περί αντικειμενικότητας που καθορίζεται από τη μαζικότητα που μία άποψη υποστηρίζεται. Βεβαίως οι μάζες επηρεάζονται πιό εύκολα - ειδικά σήμερα - και από την τροχιά μίας μύγας που πετάει παράλληλα με έναν τυφώνα.
Τα σχόλια περί θεωρίας χάους κτλ είναι λίγο κρύα - οφείλεις να το παραδεχθείς.Σοβαρά τώρα....
Έχω κανά δύο γνωστούς Εβραίους ( Ελληνικής καταγωγής , άσχετους μεταξύ τους ) και έναν Αμερικανό . Είναι ψηλομύτες και αλλάζονες.σοβαρα τωρα. εχω κανα δυο γνωστους με γαλαζια ματια, και εναν με πρασινα. ειναι ψηλομυτες και αλλαζονες.
Ισχύει ότι και για τη θεωρία του χάους κτλ
Για να ευθυμίσω λίγο...Ειδικά για τους Εβραίους , δεν με πειράζει να είμαι ρατσιστής.
για να ευθυμισω λιγο.. ειδικα με αυτους που κανουν ποδηλατο, δε με πειραζει καθολου να ειμαι ρατσιστης.
Θεωρούν πως ατομικά και εθνικά είναι παραπάνω
ολοι τους; εστω θα δεχθω οτι ειναι οι περισσοτεροι. αυτο θα σε εμποδισει να συναψεις φιλικη σχεση ή να εχεις αντικειμενικη αποψη οσον αφορα ενα ξεχωριστο ατομο, δεδομενης της καταγωγης του;
Σίγουρα θα με εμποδίσει. Μην ακούω εύκολες καταδίκες. Ακόμη και τώρα πολλοί δεν στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία που πηγαίνουν οι αθίγγανοι. Έλα τώρα.
Επιπλέον το εκλεγμένο και δημιουργημένο από Εβραίους κράτος τους καθώς και οι πολίτες αυτού του κράτους συναινούν σε εγκλήματα κατά εθνοτήτων
ναι. η πλειοψηφια απ'οτι δειχνουν τα γκαλοπ.
οχι ολοι ομως. πριν μερικες σελιδες, εγραψα για καποιον εβραιο (που ζει στο ισραηλ) που ειχε αντιθετη αποψη με τον πολεμο στο Λιβανο. μαλιστα, το κειμενο του δημοσιευτηκε στην εφημεριδα.Δυστυχώς στην περίπτωση των εθνών ή κρατών η πλειψοψηφία χαρακτηρίζει και τους υπολοίπους. Ο ένας είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Κανείς μας δεν θέλει τα αυθαίρετα και τα σπίτια στο δάσος όπως διαβάζω σε άλλο θέμα. Όμως τα ανεχόμαστε. Σκέψου τι λένε οι τρίτοι για εμάς. Ότι ευνοούμε την παρανομία. Ότι δεν είμαστε νόμιμοι.
και σε πάρα πολλές περιπτώσεις χαλκεύουν και παραποιούν την Ιστορία μου ( παράδειγμα National Geographic που στην Ελληνική έκδση είχε πει , από έρευνα Εβραίου καθηγητού , ότι η Ελληνική Ιστορία και το Δωδεκάθεο σύστημα είναι καταστάλγμα του πρωτοΕβραϊκού συστήματος και ότι η λέξη Αθηνά είναι Εβραϊκή και σημαίνει στην αρχική της μορφή σκότος ). Μου έχουν δώσει λαβές και δεν με ενδιαφέρει εάν θα είμαι ρατσιστής ή ό,τι άλλο. Δεν τους θέλω κοντά μου.
εδω οι ελληνες παραποιουν την ιστορια σου, για τους ξενους σε πειραξε;
οσον αφορα αυτα που εγραψες.. ξερεις ποσα πολυ πιο ακραια εχω διαβασει απο ελληνες, ιταλους, κινεζους κοκ; δηλαδη η αποψη ενος ατομου ειναι τοσο καθοριστικη για να χαρακτηρισεις ενα λαο/εθνος/ομαδα;
το να μην τους θελεις κοντα σου, το δεχομαι. ειναι ενα δικαιωμα που κανεις δε μπορει να στο αρνηθει.το θεμα ειναι, οτι ολα αυτα τυφλωνουν τον κοσμο, και τον κανουν να μη μπορει να δει τα πραγματικα σφαλματα του εβραϊκου λαου.
Λογική παραλογισμού ή αλλιώς να μην ασχολούμαι γενικά ; Το ξέρω ότι και οι έλληνες το κάνουν ( βλ. Ινδοευρωπαϊσμό κτλ ). Τι σημαίνει αυτό ; Ότι όποιος άλλος το κάνει παίρνει άφεση ; Το ξέρεις για ποιο λόγο διώχθηκαν οι Έλληνες από την Αίγυπτο ; Σου κάνω γνωστό πως έφταιγαν ελληνικής καταγωγής άνθρωποι(;).
Και δεν τυφλώνομαι. Βλέπω όλα τα σφάλματα αυτού του λαού.
-
Μήπως είμαστε λίγο εκτός θέματος; Καλό θα ήταν να διαχωριστούν οι δημοσιεύσεις που αφορούν τον ρατσισμό και να γίνουν ξεχωριστό θέμα. Ακούει κανένας mod;
-
αναστατωθηκαν οι συροι...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μήπως είμαστε λίγο εκτός θέματος; Καλό θα ήταν να διαχωριστούν οι δημοσιεύσεις που αφορούν τον ρατσισμό και να γίνουν ξεχωριστό θέμα. Ακούει κανένας mod;Αυτό λέω εδώ και δύο σελίδες.
-
συμφωνω αντε να πανε ολοι οι χωρατατζηδες να εκδηλωσουν την αποψη τους οτι αντιπαθουν τους ταδε και τους δεινα ως αστεϊσμο εκει.
-
Μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα στους καμπους πεφτει χιονι....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Η περιγραφή του φίλου skye είναι το ακραία. Η μη συμπάθεια επαναλαμβάνω δεν συσιστά ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αγαπιόμαστε όλοι με όλους βρε αδελφέ. Πως να το κάνουμε. Η μη συμπάθεια βεβαίως δεν συνεπάγεται επιθυμία καταστροφής κτλ.
Ο skye έχει δίκαιο. Δες το αλλιώς, δεν συμπαθεις τους εβραίους, λογικότατο να συμπαθείς ή να μην συμπαθεις καποιον άλλο. Είσαι ρατσιστής ΑΛΛΑ όχι με την έννοια ότι είσαι τυφλα στο μίσος και ρέστα ίσως και να άλλαξεις γνώμη στο μέλλον (δεν μιλάω για εσένα μιας και δεν έχω ξέρω αν τους συμπαθείς ή όχι). Όλοι είμαστε λίγο ρατσιστές. Ή αλλιώς, όπως το λένε και οι αγγλόφονοι culturalist (νομίζω πως αυτή είναι η λέξη), που είναι ένα παρκλάδι του ρατσισμού.
-
Για να ευθυμίσω λίγο...Ειδικά για τους Εβραίους , δεν με πειράζει να είμαι ρατσιστής.Σοβαρά τώρα....
Έχω κανά δύο γνωστούς Εβραίους ( Ελληνικής καταγωγής , άσχετους μεταξύ τους ) και έναν Αμερικανό . Είναι ψηλομύτες και αλλάζονες. Θεωρούν πως ατομικά και εθνικά είναι παραπάνω.Έγω πάντως όσους έχω γνωρίσει θα τους χαρακτήριζα πολύ χαμηλών τόνων και πολύ έξυπνους. Είναι και φιλέλληνες (απ' αυτούς που ξέρω)
-
Μάλλον νορμάλ είναι οι Ελληνοεβραίοι.
Έχεις γνωρίσει Ελληνοβαυαρό ('κρατάω από την αντιβασιλεία' ); Για να μη μιλήσω για Ελληνογερμανό ή Ελληνοαμερικάνο. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αναστατωθηκαν οι συροι...Εμ φυσικα αφου εχουν κατι να κρυψουν. Πως νομιζετε μαζεψε η Χεζμπολα ολους τους πυραυλους; Επιπλεον μεχρι τωρα οι συνοριοφυλακες του Λιβανου ηταν μαλλον ανυπαρκτοι απο δω μπορει να αλλαξει η κατασταση.
-
Δεν κατάλαβα, γιατί δηλαδή να μην εξοπλίζουν οι Σύροι με 'κατιούσα' τους Λιβανέζους;
Από δίπλα τα αμερικανά εξοπλίζουν τους Ισραηλινούς με Apache, F15/F16, πυραύλους ακριβείας αέρος-εδάφους, Patriot PAC3...
Οι 'κατιούσες' σας μάραναν, μη χέσω! -
[offtopic]>Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις γνωρίσει Ελληνοβαυαρό ('κρατάω από την αντιβασιλεία' ); Για να μη μιλήσω για Ελληνογερμανό ή Ελληνοαμερικάνο.Eχουμε εναν εδω στο χωριο αποτυχημενο πιατά (ετσι λεμε αυτους που ηταν αναξιοι να προκοψουν εδω και πηγαν Αμερικη) που εχει ανοιξει με επιδοτηση ενα ψιλικατζηδικο και μας εχει ζαλισει τα @@ μετα διαφορα στην Αμερικη αυτο στην Αμερικη το αλλο και απαιτει το λιγουρι να του συμπεριφερεται ο καθενας λες και ειναι μεγαλοεπενδυτης.
Γιαυτο και μεις εκτος της καζουρας του κολλησαμε το παρατσουκλι Πριζουνικ...
Ουστ να χαθειτε παλιολιγουρια προσκυνημενοι....
[/offtopic]Eι του θεματος τωρα:
Πως θα φαινοταν σε ορισμενους ξερολες αν αυριο το πρωι Καναδας και Μεξικο επετρεπαν σε μια πολυεθνικη δυναμη να επιτηρει τα συνορα των ΗΠΑ απο το εδαφος τους?? -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δεν κατάλαβα, γιατί δηλαδή να μην εξοπλίζουν οι Σύροι με 'κατιούσα' τους Λιβανέζους;
Από δίπλα τα αμερικανά εξοπλίζουν τους Ισραηλινούς με Apache, F15/F16, πυραύλους ακριβείας αέρος-εδάφους, Patriot PAC3...
Οι 'κατιούσες' σας μάραναν, μη χέσω!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΕΣ (σύμφωνα με Ισραήλ και ΗΠΑ).
Επίσης γιατί οι πέτρες και οι σφεντόνες είναι προτιμότερο όπλο ως πιο οικολογικό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις γνωρίσει Ελληνοβαυαρό ('κρατάω από την αντιβασιλεία' ); Για να μη μιλήσω για Ελληνογερμανό ή Ελληνοαμερικάνο.Ελληνογερμανο...Συνέχεια έλεγε ' Στη Γερμανία ...( βάλ'τε ότι θέλετε ). Ρε πως δουλεύετε εδώ στην Ελλάδα ; '.
-
Γενικά όμως δεν συμφωνώ με την άποψή σου και τη γενίκευση που κάνεις. Δεν υπάρχει αντικειμενική ή ρεαλιστική κρίση για ανθρώπους. Είναι πάντα υποκειμενικές οι κρίσεις άρα λανθανσμένες άρα - με βάση τη γενίκευσή σου - όλοι είναι ρατσιστές. Όμως νομίζω είναι καλλίτερα να μην χαλάμε το θέμα της συζήτησης.
καθολου δεν το χαλαμε, ειμαι βεβαιος οτι αυτο που συζηταμε αξιζει τον κοπο.
ειναι δικαιωμα σου να μη συμφωνεις μαζι μου. δεν υπαρχει αντικειμενικη ή ρεαλιστικη κριση σε απολυτο βαθμο, πιθανοτατα. υπαρχει ομως - -επισης πιθανοτατα ΠΙΟ ρεαλιστικη αποψη σε ενα συγκεκριμενο θεμα απο μια αλλη.
εκτος αν δεχεσαι οτι υπαρχουν μονο προσωπικες τελειως υποκειμενικες αποψεις οι οποιες εφοσον ειναι ολες προσωπικες και αφορουν μονο την προσωπικη αληθεια του καθενος, εξισωνονται και εχουν την ιδια απολυτως σημασια, ανεξαρτητα των γραφομενων. δε θα πω οτι συμφωνω, δεδομενης της ιδιας της διαφορετικοτητας
α)του ιδιου του ατομου ξεχωριστα
β)του επιπεδου γνωσης/εξειδικευσης σε ενα συγκεκριμενο θεμα
γ)του επιπεδου νοητικης ικανοτητας που σαφως παρουσιαζει διακυμανσεις απο ανθρωπο σε ανθρωποεπισης. το λαθος ειναι τελειως υποκειμενικο. οταν λες οτι ολες οι αποψεις ειναι λανθασμενες, σημαινει οτι σε καθε περιπτωση γνωριζες ποια θα ηταν η σωστη αποψη και παρ'ολα αυτα διατηρεις μια λανθασμενη. δεδομενου οτι αποκλειεται να γνωριζες κατι τετοιο, ο χαρακτηρισμος μιας αποψης ως λαθος ακομα και πριν την διατυπωση αυτης, ειναι μονον αρνητικος απο καθε αποψη απαξιωνει καθε γνωμικο οποιασδηποτε σημασιας και ερχεται αντιμετωπος με την ιδια την υπαρξη επισης με τη θεωρια του χαους, και σιγουρα αντιθετος με καθε μορφη εξελιξης και/ή κοινης λογικης, στοιχεια απαραιτητα για την επιβιωση καθε χρονικης στιγμης της ιστοριας.
Σε κάθε περίπτωση στο συλλογισμό μου , σημειώνω ότι οι απόψεις είναι λάθος κτλ με βάση πάντα τη γενίκευσή σου και το γεγονός της μη ύπαρξης απόλυτης αντικειμένικότητας αλλά θεωρεία περί αντικειμενικότητας που καθορίζεται από τη μαζικότητα που μία άποψη υποστηρίζεται. Βεβαίως οι μάζες επηρεάζονται πιό εύκολα - ειδικά σήμερα - και από την τροχιά μίας μύγας που πετάει παράλληλα με έναν τυφώνα.
Τα σχόλια περί θεωρίας χάους κτλ είναι λίγο κρύα - οφείλεις να το παραδεχθείς.1.ποια γενικευση μου ακριβως (μια μια τις λεξεις παρακαλω, αν τις βρεις..);
2. ολες οι αποψεις ειναι λαθος λες, γεγονος της ανυπαρξιας απολυτης αντικειμενικοτητας. σου ξαναλεω. η απολυτη αντικειμενικοτητα ειναι απολυτως προσωπικη κατα την αποψη μου. δηλαδη, η αποψη του καθενος ειναι γι'αυτον η αληθεια, δεδομενου οτι την πιστευει. δεδομενου της πιστης σ'αυτην αρα και υπαρξης της, κρινεται παντα απο την οπτικη γωνια αυτου που την εκφερει. αν δεν υπαρχει καθολου απολυτη αντικειμενικοτητα, σημαινει οτι δεν υπαρχει καθολου υποκειμενικοτητα επισης.(για να ορισουμε τι ειναι ποιηση, πρεπει πρωτα να ορισουμε τι δεν ειναι ποιηση)
3. η αντικειμενικοτητα (οπως εγραψα πιο πανω) κατ'εμε δεν οριζεται απο καμια 'μαζα' - - τι αστεια λεξη. οριζεται απο τον εαυτο μας για τον εαυτο μας (αρα εχει μηδενικη σημασια).
4. η επιρροη ειναι φυσικα αναγκαιο κακο. τα σημεια που αξιζουν σημασια εδω ειναι δυο, κατα την αποψη μου
α) ποια ειναι η μαζα - - και τελικα ποιος πιστευει οτι ειναι κομματι της μαζας; -- -- εσυ εισαι κομματι της μαζας ή οχι;
β) ο καθενας (ολοι) επηρεαζεται σε σημειο απαραιτητο για την επιβιωση του και της συνεχειας της λογικης πορειας της υπαρξης του. αν ομως υποθεσουμε οτι οντως καποιοι επηρεαζονται για τον χ,ψ λογο, σημαινει απαραιτητα οτι καποιοι αλλοι βρισκονται σε θεση ισχυος και μπορουν να επηρεαζουν. αυτη η αλληλο-επιρροη - -χωρις αποδειξη ισως σημαινει οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο, δηλαδη ο (καθε) παρατηρητης επηρεαζει τον κοσμο του μεχρι ενα τυχαιο πιθανοτατα σημειο.
5. ο χαρακτηρισμος μιας αποψης τοσο ευκολα και αβιαστα ως κρυα ή ο,τιδηποτε αλλο, δε σημαινει τιποτ'αλλο παρα αρνηση να μπει καποιος στη διαδικασια ν'απαντησει. δεχομενος την ανικανοτητα σου ν'απαντησεις για το χ,ψ λογο, μονο καλος οιωνος δε μπορει να θεωρηθει, οσον αφορα εμενα.Σοβαρά τώρα....
Έχω κανά δύο γνωστούς Εβραίους ( Ελληνικής καταγωγής , άσχετους μεταξύ τους ) και έναν Αμερικανό . Είναι ψηλομύτες και αλλάζονες.σοβαρα τωρα. εχω κανα δυο γνωστους με γαλαζια ματια, και εναν με πρασινα. ειναι ψηλομυτες και αλλαζονες.
ισχυει το 5 (κανεις ηλιθιες ερωτησεις, παιρνεις ηλιθιες απαντησεις)
Για να ευθυμίσω λίγο...Ειδικά για τους Εβραίους , δεν με πειράζει να είμαι ρατσιστής.
για να ευθυμισω λιγο.. ειδικα με αυτους που κανουν ποδηλατο, δε με πειραζει καθολου να ειμαι ρατσιστης.
το ιδιο
Θεωρούν πως ατομικά και εθνικά είναι παραπάνω
ολοι τους; εστω θα δεχθω οτι ειναι οι περισσοτεροι. αυτο θα σε εμποδισει να συναψεις φιλικη σχεση ή να εχεις αντικειμενικη αποψη οσον αφορα ενα ξεχωριστο ατομο, δεδομενης της καταγωγης του;
Σίγουρα θα με εμποδίσει. Μην ακούω εύκολες καταδίκες. Ακόμη και τώρα πολλοί δεν στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία που πηγαίνουν οι αθίγγανοι. Έλα τώρα.
θα εχουν τους λογους τους..δεν εχουν ομως κανενα προβλημα να τους στειλουν στην πολιτισμενη ευρωπη και αμερικη να σπουδασουν.. γιατι αραγε;
Επιπλέον το εκλεγμένο και δημιουργημένο από Εβραίους κράτος τους καθώς και οι πολίτες αυτού του κράτους συναινούν σε εγκλήματα κατά εθνοτήτων
ναι. η πλειοψηφια απ'οτι δειχνουν τα γκαλοπ.
οχι ολοι ομως. πριν μερικες σελιδες, εγραψα για καποιον εβραιο (που ζει στο ισραηλ) που ειχε αντιθετη αποψη με τον πολεμο στο Λιβανο. μαλιστα, το κειμενο του δημοσιευτηκε στην εφημεριδα.Δυστυχώς στην περίπτωση των εθνών ή κρατών η πλειψοψηφία χαρακτηρίζει και τους υπολοίπους. Ο ένας είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Κανείς μας δεν θέλει τα αυθαίρετα και τα σπίτια στο δάσος όπως διαβάζω σε άλλο θέμα. Όμως τα ανεχόμαστε. Σκέψου τι λένε οι τρίτοι για εμάς. Ότι ευνοούμε την παρανομία. Ότι δεν είμαστε νόμιμοι.
δε θα διαφωνησω.θα σου πω ομως κατι απο τη δικη μου εμπειρια. λογω αναγκης καποια φαση της ζωης μου, αναγκαστηκα να παω σ'ενα σχολειο που ολοι ηταν ξενοι. μερικοι απ'αυτους ηταν αραβες. μεχρι τοτε, ειχα την εντυπωση οτι οι αραβες ειναι οπως τους περιγραφουν στις ταινιες και στα σχολικα βιβλια, κολλημενοι με τη θρησκεια τους, τα πιστευω τους κλπ τα οποια για ενα ανεξηγητο λογο βγαζουν μεγαλη εχθρα προς ο,τιδηποτε αραβικο κ μουσουλμανικο.. η πρωτη επαφη μου ηταν λιγο ψυχρη και σφιγμενη, σιγουρα. στην πορεια ομως, θα σου πω το εξης - -και αν θες πιστεψε το. οι αραβες, ηταν τα μοναδικα παιδια τα οποια σεβονταν τους παντες, και δεν ενοχλησαν ποτε κανεναν που δεν τους ενοχλησε. επισης, ηταν απιστευτα φιλικοι και φιλοξενοι. το αν νηστευαν ολη μερα και το βραδυ τρωγαν ο,τι θελανε, εμενα δε μου επεφτε λογος. κουμαντο στη ζωη τους θα κανω; εμενα μια φορα δε με ενοχλησανε.
αυτο που σου λεω, κρινε τους εβραιους ιστορικα. φερθηκανε σαν καθικια.
μην πιανεσαι ομως απο θρησκευτικους ή αλλους λιακοπουλειους λογους ξερω'γω. υπαρχουν δεδομενα και γεγονοτα να τους κρινεις, και να τους φερθεις αναλογα απ'την πλευρα σου, εφοσον βλεπεις οτι κανουν εγκληματα.και σε πάρα πολλές περιπτώσεις χαλκεύουν και παραποιούν την Ιστορία μου ( παράδειγμα National Geographic που στην Ελληνική έκδση είχε πει , από έρευνα Εβραίου καθηγητού , ότι η Ελληνική Ιστορία και το Δωδεκάθεο σύστημα είναι καταστάλγμα του πρωτοΕβραϊκού συστήματος και ότι η λέξη Αθηνά είναι Εβραϊκή και σημαίνει στην αρχική της μορφή σκότος ). Μου έχουν δώσει λαβές και δεν με ενδιαφέρει εάν θα είμαι ρατσιστής ή ό,τι άλλο. Δεν τους θέλω κοντά μου.
εδω οι ελληνες παραποιουν την ιστορια σου, για τους ξενους σε πειραξε;
οσον αφορα αυτα που εγραψες.. ξερεις ποσα πολυ πιο ακραια εχω διαβασει απο ελληνες, ιταλους, κινεζους κοκ; δηλαδη η αποψη ενος ατομου ειναι τοσο καθοριστικη για να χαρακτηρισεις ενα λαο/εθνος/ομαδα;
το να μην τους θελεις κοντα σου, το δεχομαι. ειναι ενα δικαιωμα που κανεις δε μπορει να στο αρνηθει.το θεμα ειναι, οτι ολα αυτα τυφλωνουν τον κοσμο, και τον κανουν να μη μπορει να δει τα πραγματικα σφαλματα του εβραϊκου λαου.
Λογική παραλογισμού ή αλλιώς να μην ασχολούμαι γενικά ; Το ξέρω ότι και οι έλληνες το κάνουν ( βλ. Ινδοευρωπαϊσμό κτλ ). Τι σημαίνει αυτό ; Ότι όποιος άλλος το κάνει παίρνει άφεση ; Το ξέρεις για ποιο λόγο διώχθηκαν οι Έλληνες από την Αίγυπτο ; Σου κάνω γνωστό πως έφταιγαν ελληνικής καταγωγής άνθρωποι(;).
Και δεν τυφλώνομαι. Βλέπω όλα τα σφάλματα αυτού του λαού.
**σημαινει οτι πρωτα πρεπει να συμμαζεψουμε τα δικα μας χαλια, να κοιταξουμε εμεις τι διδασκουμε στο σχολειο που πανε τα παιδια μας, να μαθουμε την αληθεια οπως την εχει καταγραψει η ιστορια για το χριστιανισμο κλπ. δε μπορει να υπαρχουν τοσα αρχαιο-ελληνικα συγγραματα τα οποια να μενουν στο σκοταδι εξ'αιτιας μιας θρησκειας που δεν εχει καμια σχεση με τα ελληνικα ιδεωδη.
ποιος μπορει ν'αρνηθει οτι το βυζαντιο ηταν η πιο μαυρη εποχη του ελληνισμου; ποιος μπορει να ξεχασει τον iuctiniano? μη μου πεις οτι γραφουν τα σχολικα βιβλια για τον τροπο που πραγματικα εγιναν ολοι χριστιανοι, για το πως κυνηγηθηκαν οι παγανιστες κλπ. ποιος μπορει να αρνηθει τις αποφασεις σε πολλα ευρωπαϊκα κρατη του τυπου 'ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ';.. και μετα μας φταινε οι εβραιοι και οι μουσουλμανοι.. ας μαθουμε εμεις στα παιδια μας την αληθεια, δε λεω να καταργηθουν τα θρησκευτικα, αλλα δε μπορει τα παιδια να μη μαθαινουν πως αλλοιωθηκε η ιστορια μας απο εμας τους ιδιους πρωτα, και να με νοιαζει εμενα τι λεει ο καθε χλιμιτζουρας εβραιος, τουρκος, ισλανδος.τωρα για την τελευταια προταση..μονο και μονο που το λες.. δειχνεις οτι πραγματικα εισαι αρκετα τυφλωμενος κατα την αποψη μου. εγω ποτε δε θα υποστηριζα για καποιο θεμα οτι δεν εχω εμπαθεια**
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Οι 'κατιούσες' σας μάραναν, μη χέσω!+1000
-
skye
Εξαιρετικός!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι 'κατιούσες' σας μάραναν, μη χέσω!+1000
ποιους λιβανεζους εξοπλιζουν?
Nέος αραβοϊσραηλινός