-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=40977580Για να διαλύονται σιγά σιγά οι (όποιες) αμφιβολίες
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=1455
-
ωππππππ
-
Καλα ντε, δεν εγινε κ τπτ. ισως μαλιστα να ταιριαζει πιο πολυ σε αυτο το τοπικ..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O Γαβρίλης παίρνει τουλάχιστον κανένα φράγκο ή είναι απλός Μ...... χειροκροτητής;Παίρνει τη δόξα της χειραψίας με τον Ράμσφελτ σε βλακ τάι ιβέντ
Εντάξει τώρα, πέρα από την πλάκα, πιστέυω οτι είναι σε καλό δρόμο...
Πρώτα
Μετά
Μη νομίζετε δε θέλει και πολύ μετα...
Κάποια μέρα τα ελληνικά ΜΜΕ θα πανηγυρίζουν επειδή οι Ριπάμπλικανς κατεβάζουν Ελληνα υποψήφιο Αντιπρόεδρο και ο skullone θα γυρίζει από κανάλι σε κανάλι για να ανοίξει τα μάτια στους έλληνες που δεν έχουν περάσει ούτε απ'εξω από τα φόρουμ των 4Τ και του Pathfinder
Μέχρι τότε ας τον έχουμε από κοντά
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αυτοι εχουν γινει χειροτεροι και απο τον σφαγεα τους (βλεπε Χιτλερ)...
Απορω ρε γκαμωτο... τοσα Αραβια τριγυρω, γιατι διαολο δεν κανουν ενα ντου να τους πεταξουν στην θαλλασα να τελειωνουμε με δαυτους. Αΐ στο διαολο, μας τα χουν πρηξει οι μαλακερς τοσα χρονια...Αλλοι λαοι γνωρισαν τον πολεμο και φροντιζουν να τον αποφευγουν. Αυτοι (υποτιθεται σφαγιασμενο εθνος, οχι παραπανω απο οτι αλλοι ομως...) εχουν βαλθει να μακελεψουν την περιοχη με διαφορες προφασεις.
Οι Ισραηλινοί έχουν κάνει πόλεμο με τους άραβες και νίκησαν. Όταν η ζωή σου κηνδινεύει κάθε μέρα λογικό είναι να συσπειρώνωνται και να γίνονται ακόμη πιο ακραίοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να είναι ενωμένοι και δυνατοί για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, καλώς ή κακώς.
Επίσης αυτό που λέμε ότι για τους Εβραίους ισχύει η αντίληψη 'οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντι οδόντα' πιστεύω ότι δεν ισχύει μονο για αυτούς, ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο ποιά. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία έτσι αν ο άλλος σε σεβαστεί και'συ θα τον σεβαστείς.Έχοντας πει όλα αυτά θέλω να πώ ότι συμφωνώ με την άποψη που έχει εκφράσει ο King Alexander. Η καλύτερη λύση και για τις δυο πλευρές είναι να φτιαχτεί το κράτος Ισραήλ - Παλεστίνη. Όλοι κερδισμένοι θα βγούνε. Φυσικά αυτό πρέπει να γίνει με μικρά ή μεγάλα, αρκεί να είναι σίγουρα και σταθερά, βήματα αλλά σίγουρα όχι κατ' ευθείαν. Πρέπει πρώτα να φύγει το μίσος που υπάρχει μεταξύ των δυο λαών και να υπάρξει κατανόηση μεταξύ τους. Είδη μερικά (μικρά, έστω) βήματα έχουν γίνει. Για παράδειγμα στον στρατό του Ισραήλ υπάρχουν μερικοί μουσουλμάνοι και χρηστιανοί που υπηρετούν καθώς επίσης υπάρχουν φιλίες μεταξύ ισραηλινών και παλαιστινίων αν και προς το παρόν είναι οι εξαιρέσεις.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχει η Ελλαδα προσωπικο στο Αφγανισταν;
Ναι, έχει. Στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.
Για τα άλλα που λες, συμφωνώ. Οσο για το καφενείο, είναι δικό μου (TM)Α εχει τωρα ε? Οταν στα'λεγα πριν 6 μηνες με βριζες.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Για τα άλλα που λες, συμφωνώ. Οσο για το καφενείο, είναι δικό μου (TM)Α εχει τωρα ε? Οταν στα'λεγα πριν 6 μηνες με βριζες.
Εσένα γενικώς σε βρίζουμε όλοι για να μη χάνουμε τη φόρμα μας και να μη ξεσυνηθίζεις κι εσύ και σου λείπει.
-
Άλλοι τέσσερις 'τρομοκράτες της Χεζμπολά' σκοτώθηκαν χθες από ισραηλινούς βομβαρδισμούς:
Το κλίμα επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από το θάνατο τεσσάρων παρατηρητών του ΟΗΕ από ισραηλινό βομβαρδισμό την προηγουμένη στο Λίβανο. Ο Κόφι Ανάν ζήτησε από το Ισραήλ να ερευνήσει για τον «προφανώς σκόπιμο βομβαρδισμό» του φυλακίου των παρατηρητών, όμως οι Ισραηλινοί αρνούνται κατηγορηματικά ότι επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια.
«Η επίθεση αυτή εναντίον βάσης του ΟΗΕ στο Κιάμ, η οποία υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και ήταν σαφώς οριοθετημένη, σημειώθηκε παρά τις προσωπικές διαβεβαιώσεις που μου δόθηκαν από τον πρωθυπουργό Εχούντ Ολμέρτ ότι τα ισραηλινά πυρά δεν θα κατευθυνθούν προς θέσεις του ΟΗΕ» επισήμανε ο Ανάν.
Απόσπασμα από:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245 -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Quote please διότι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο (μην κάνεις τον κόπο να πατήσεις 'Αναζήτηση', το έκανα ήδη και δεν έβγαλε τίποτα). Συνήθως είμαι πολύ καλά ενημερωμένος (εκτός από την τηλεόραση, που δεν την ανοίγω ποτέ, διαβάζω όλες τις άλλες μορφές πληροφορίας) και έχω καλή μνήμη. Οπότε μάλλον εσύ είσαι λάθος.
(Δε σε έχω βρίσει ποτέ αλλά φαντάζομαι φταίνε τα -κατά δική σου ομολογία- φτωχά Ελληνικά σου)
-
lokatzis,
Επίδειξη δύναμης - κι ο ΟΗΕ θα κάνει την κότα. Πρώτη φορά είναι; Να δεις τι θα γράφουν από δω και πέρα οι παρατηρητές... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
lokatzis,
Επίδειξη δύναμης - κι ο ΟΗΕ θα κάνει την κότα. Πρώτη φορά είναι; Να δεις τι θα γράφουν από δω και πέρα οι παρατηρητές...Να μαντέψω κάτι χωρίς να ξέρω: οι νεκροί παρατηρητές ΔΕΝ ήταν ούτε Αμερικανοί ούτε Βρετανοί.
Από καμιά χώρα της Αφρικής θα ήταν.EDIT: Το έψαξα και τελικά έπεσα κατά το ήμισυ μέσα. Ήταν χίππηδες και κομμουνιστές.
The observers were Austrian, Finnish, Canadian and Chinese, Lebanese security sources said.
Από: http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/ ... index.html
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
lokatzis,
Επίδειξη δύναμης - κι ο ΟΗΕ θα κάνει την κότα. Πρώτη φορά είναι; Να δεις τι θα γράφουν από δω και πέρα οι παρατηρητές...Να μαντέψω κάτι χωρίς να ξέρω: οι νεκροί παρατηρητές ΔΕΝ ήταν ούτε Αμερικανοί ούτε Βρετανοί.
Από καμιά χώρα της Αφρικής θα ήταν.Eνας ηταν απο την Κινα, η οποια τα πηρε στο κρανιο και απαιτει απο το Ισραηλ να ζητησει συγνωμη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Quote please διότι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο (μην κάνεις τον κόπο να πατήσεις 'Αναζήτηση', το έκανα ήδη και δεν έβγαλε τίποτα). Συνήθως είμαι πολύ καλά ενημερωμένος (εκτός από την τηλεόραση, που δεν την ανοίγω ποτέ, διαβάζω όλες τις άλλες μορφές πληροφορίας) και έχω καλή μνήμη. Οπότε μάλλον εσύ είσαι λάθος.
(Δε σε έχω βρίσει ποτέ αλλά φαντάζομαι φταίνε τα -κατά δική σου ομολογία- φτωχά Ελληνικά σου)
Τα Ελληνικά του είναι εξαιρετικά
Υ.Γ -
Ψηφοφορία του CNN, για το αν η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο είναι δικαιολογημένη.
Είναι στο 50 - 50.http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast ... index.html
-
Ξερουν αραγε που ειναι ο Λίβανος;
-
Κάτι τέτοιες ψηφοφορίες τις 'κερδίζει' αυτός που έχει το καλύτερο 'μηχανάκι'...
-
Πλακα-πλακα οι Αμερικανοι το κανουνε επιτηδες.Τι θελω να πω.Ουτε το Αφγανισταν ηξεραν που ειναι μεχρι που αποφασισαν να το κανουν λιμνη και τωρα το εμαθαν.Μαλλον και τον Λιβανο δεν ηξεραν που ειναι γι'αυτο του κανανε την επισκεψη.Μηπως να τους στελνουμε κανενα χαρτη που ημαστε και εμεις μην μας ερθει τιποτα συστημενο?
-
Ψηφοφορία του CNN, για το αν η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο είναι δικαιολογημένη.
Είναι στο 50 - 50.http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast ... index.html
Δε συμφωνώ με τις επιλογές της ψηφοφορίας. Η Χεζμπολά είναι οργάνωση που βάσει ψηφισμάτων του ΟΗΕ έπρεπε να έχει παραδόσει τον οπλισμό της (όπως και το Ισραήλ έπρεπε να έχει πράξει χίλια δύο πράγματα). Δε βάζω στο ίδιο τσουβάλι την προσπάθεια καταστροφής της Χεζμπολά με την χωρίς διάκριση δολοφονία ανθρώπων και την καταστροφή των υποδομών του Λιβάνου. Κάποιου είδους επέμβαση ΙΣΩΣ ήταν/είναι αναγκαία από μεριάς του Ισραήλ. Η επέμβαση με τη μορφή που έχει σήμερα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
-
Μου έκανε εντύπωση το 50 - 50. Περίμενα να υπερισχύουν οι υπέρ της εισβολής...
-
Μου έκανε εντύπωση το 50 - 50. Περίμενα να υπερισχύουν οι υπέρ της εισβολής...ε βεβαια, αφου εχουν ψηφισει ολοι οι χιπις.....
Nέος αραβοϊσραηλινός