-
εχει και email ο τυπος, γιατι δεν του τα στελνεις αυτα που γραφεις?
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Εγώ να ρωτήσω πάλι κάτι;Πόσο κότες είναι τελικά οι Λιβανέζοι;Έχουν έναν -υποτυπώδη έστω- στρατό ο οποίος είναι κλεισμένος μέσα στους στρατώνες και τα λαγούμια του και περιμένει να σταματήσει ο πόλεμος που ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. Θα μου πείτε θα αποδεκατιστεί αμέσως από την υπεροπλία του Ισραήλ....So f...ing what που θα λεγε και ο gavriil.Είναι καθήκον του να υπερασπίζεται το πατριο εδαφος από εισβολείς ή όχι;Ας βγάλουν τότε τις κωλοστολές και να κάνουν τους τροχονόμους στις πομπές των προσφύγων συμπατριωτών τους.Τς τς τς....Άραβες και παπάρια σου λέει...Πέρα της Χεζμπολά που απέδειξε πόσο μεγάλα @@ έχει όλοι οι άλλοι είναι ΚΟΤΕΣΚαι οπως επισης ειπα, αυτο σου δηχνει το ποσο βασιζεται η πολιτικη του Λιβανου σε αυτη του Ιραν (εις αργον ποσο η κυβερνηση του Λιβανου κρεμεται απο τα @@ της Ιρανικης κυβερνησης).
Δεν ειναι θεμα οτι θα αποδεκατιστει, σιγουρα ζημια θα εκανε, ειναι θεμα πολιτκης βουλισης.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
gavriil1, τα εξήγησε πολύ καλά ο KRIEZA, στην προηγούμενη σελίδα.Βέβαια, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι το να τα βάζεις πάνοπλος με κάτι λίγους ξυπόλητους και να σκοτώνεις γυναικόπαιδα, είναι αδελφίστικο.
Nice try ililia
Αδερφιστικα εννοησα φυσικα ως οχι αποφασιστικα. Και ξερεις τι σημενει αυτο. More force should have been used, ειδικα απο πλευρας χερσαιας δυναμεως κατι το οποιο θα ειχαι και ως αποτελεσμα πιθανως λιγοτερους νεκρους αμμαχους, αλλα κατα πολυ περισσοτερο Ισραηλινους νεκρους στρατιωτες.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Απλη προσωπικη μου ερωτηση προς ολους:
Ειναι τυχαιο που τα δυο πιο αιματερα μερη στον κοσμο σημερα ειναι το Ιρακ και ο Λιβανος? Τι κοινο εχουν μεταξυ τους?
ΟΚ that was two questions...
Οποιος το βρει και κανει σωστη αναλυση, κερδιζει σοκολατα τον Σεπτ. που θα μαι Αθηνα.
Εεε.. οοοο. Ααααγκου... Μήπως δεν μιλούνε καλα τα Αμερικλάνικα;
Για να το δω πιο σφαιρικά όμως.
εγώ λέω να στείλετε (οι Αμερικάνοι Ντε) 6-7 αεροπλανοφόρα και άλλα τόσα υποβρύχια με κρουζ πυραύλους έξω από το Λίβανο, καμία εξακοσαριά αεροπλάνα της USAF στην Τουρκία και οσους περισσότερους στρατιώτες μπορείτε (λατίνος και μαυράκια κατά προτίμηση και καμία χοντρή γυναίκα από το νότο ανά 5 άρρενες για να κάνουν παρτούζες και μη γίνουν αδελφές, ενδεχομένως) και από εκεί να ισοπεδώσετε τη Συρία και το Λίβανο (ενννοείται ότι δεν θα αφήσετε κανέναν μουσουλμάνο, θα γίνεται επιλεκτική εκαθάρριση με τη βοήθεια της τεχνολογίας της ΝΑΣΑ) με τη βοήθεια των ηθικών Ισραηλινών και των μπουνταλάδων Τούρκων. Μετά, με τα wardogs που θα έχετε κάνει πηγαίνετε στο Ιράν και με το ίδιο σχήμα διαλύετε την υποδομή του Ιράν (αυτοί είναι και πιο μακρυα και χρησιμοποιείται και κανένα χημικό/πυρηνικό, μικρό όμως ε;;), και στο τέλος, αναγκάζεστε να καταστρέψετε και τους Τούρκους γιατί και αυτοί είναι αλλόθρησκοι και κάτι είπαν για τους Ευαγγελιστές με ανοιχτά μικρόφωνα σε σύσκεψη του ΟΗΕ και τους ακούσατε.
Μετά, πηγαίνετε στη Νότιο κορέα και από εκεί καταστρέφετε τη Βόρειο Κορέα (δεν πειράζει που δεν είναι μουσουλμάνοι) και ύστερα καταστρέφετε και τη Νότιο Κορέα (γιατί και αυτοί τελικά εχθροί σας είναι), οι οποίοι, εκτός των άλλων, δίνουν γυναικάκια και αγοράκια με έιντζ και αφροδίσια στους war veterans πια.
Στην Αμερική παράλληλα καίτε τους Λίμπεραλς στις εισόδους πόλεων γιατί εκτός των άλλων αυτοί είναι και υπεύθυνοι για την άνοδο των πωλήσεων των Ιαπωνέζικων αυτοκινήτων και τη μετατροπή του Ντιτρόιτ σε σκουπιδότοπο (και πριν ήταν αλλά τώρα εκεί πετάνε και τους νεκρούς -ή σχεδόν- μουσουλμάνους που έπιασε η ΧΧΧ (κάτι σαν την Κου κλουξ κλαν αλλά με ιδρυτικά στελέχη χελινοαμέρικανς) και βασάνισε κάτω από τις ρόδες και πίσω από τις εξατμίσεις USA MADE φορτηγακίων για την πόλη.Ξέρω δεν κέρδισα. Αλλά έβγαλα από μυαλουδάκι μου ότι καλύτερο μπορούσα την ώρα που έτρωγα μια σοκολάτα για να παρηγορηθώ που δεν θα φάω αυτή που θα μου προσέφερες επειδή θα κέρδιζα αν έγραφα κάτι πιο καλό και ταικμυιρροιιμάινω.
Α, και μόλις έκανα και Άι Κιού τέστ και έβγαλα 31. Καλά είναι; με δέχεστε στην Αμερική; πλιιιιιιιζΜε αποστομωσες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απλη προσωπικη μου ερωτηση προς ολους:
Ειναι τυχαιο που τα δυο πιο αιματερα μερη στον κοσμο σημερα ειναι το Ιρακ και ο Λιβανος? Τι κοινο εχουν μεταξυ τους?
ΟΚ that was two questions...Οποιος το βρει και κανει σωστη αναλυση, κερδιζει σοκολατα τον Σεπτ. που θα μαι Αθηνα.
Bαριέμαι να ξανακάνω την ανάλυση, οπότε κράτα τη σοκολάτα σου.Manosk dont falter my friend. Η απαντηση στο παραπανω μπορει να περιγραυθει με ΜΙΑ λεξη! Μαντεψε πια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πανω απο το 50% των αμερικανων πιστευουν οτι στο Ιρακ βρεθηκαν χημικα οπλα.Απο εκει και περα καταλαβαινετε οτι οποιαδηποτε συνομιλια γινεται πολυ δυσκολη...- Αυτο τι σχεση εχει με τον αραβοισραηλινο?
- Απο που το διαβασες το παραπανω?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
[off-topic]- Αλήθεια, το άβαταρ του γαβρίλη ΔΕΝ είναι διαφημιστικό; Του έδωσε ο ιδιοκτήτης του φόρουμ καμμία άδεια να διαφημίζει την εταιρεία στην οποία δουλεύει; [/off-topic]
Σε κλ@σ@νε στο προηγουμενο ποστ, αλλα κολλησες. Βγηκες απο τα ρουχα σου, στο ονειρο σου το βλεπεις το αβαταρ. Θα σκισεις καμια φουστα σιγα.
Το δικο σου δηλαδη που ειναι δισφημιστικο? Ολα τα αβαταρ κανουν καποιο statement. Στην δικη μου περιπτωση, εψαχνα για μικρο jpg απο τον σκληρο μου και μετα την 4η προσπαθεια μονο αυτο που βλεπεις was accepted απο το 4 Τροχοι φορουμ engine. Αυτο ειναι ολο. Εαν ΣΕ πειραζει, το βγαζω.
What a pain in the a$$ you are skullone
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο πιο απλός τρόπος λοιπόν είναι να το στέλνετε στον skullone προς έγκριση -
Αν βάλω ως avatar το εμπορικό σήμα μιας Π.Α.Ε. ή ενός ηδύποτου (πχ coca cola) δεν θεωρείται διαφήμιση, έτσι δεν είναι;
Αν βάλω την ονομασία 'Μήτσος-Εξατμίσεις', χωρίς να είμαι εγώ ο Μήτσος, θα θεωρηθεί διαφήμιση ή όχι;
Αν δουλεύω σε μια εταιρεία και βάλω ως άβαταρ το λογότυπό της;
Και πως εισαι σιγουρος οτι δουλευω για την Oracle?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Oρθόν. Άρα διαφημιστική καταχώρηση θα πρέπει να θεωρείται το avatar από το οποίο ο φέρων αντλεί κάποιο όφελος.Αλλά σκασίλα μας στο φινάλε. Άλλωστε για κάποιο λόγο τελευταία αρχίζω να βλέπω αρνητικά τα προϊόντα της Oracle.
Τωρα φαλιρισε η Oracle. Τελος για αυτην.
-
Άλλωστε για κάποιο λόγο τελευταία αρχίζω να βλέπω αρνητικά τα προϊόντα της Oracle.
Εγώ να δεις... Αλήθεια, δεν ανήκει στις εταιρείες που συνεργάζονται στενότατα με το Ισραήλ;
Η Oracle συνεργαζεται με τους παντες. Ποσο οφ τοπικ θα παμε τελικα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό το άβαταρ δεν είναι διαφημιστικό?
Κομπλεξικό είναι, όχι διαφημιστικό!
Κωνσταντίνε, παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου και εδώ και αλλού (ξέρεις που) και το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι μια συνεχής αναπαραγωγή απόψεων τρίτων. Ένα πράγμα (ενδεχομένως το μόνο) που μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον εκτιμούσα σε εσένα ήταν (τονίζω το ΗΤΑΝ) ότι μπορούσες να σκέφτεσαι και να μην καταπίνεις αμάσητο ό,τι σου δίνουν. Στο συγκεκριμένο θέμα έχεις κολλήσει πολύ άσχημα με τις ανοησίες. ΟΚ, ένας ελεύθερος σκοπευτής (που να πεθάνει με τον πιο επώδυνο τρόπο) σκότωσε ένα βρέφος. Και έχει να κάνει η J&J μ' αυτό, έτσι; Το ότι μία πολυεθνική στηρίζει την οικονομία ενός κράτους, μπορεί απλά να σημαίνει ότι έχει μονάδες παραγωγής στο έδαφός του και απασχολεί προσωπικό (δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλά λέω).
Επίσης, θέλω να σου πω το εξής: Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Όπως οι Αμερικάνοι (ή Αμερικλάνοι, καθώς συνηθίζεις τόσο αξιοπρεπώς και ευφυώς να λες) τρώνε χαλαρά κουτόχορτο ΥΠΕΡ του Ισραήλ, έτσι εμφανέστατα τρως κι εσύ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του. Γιατί κι εσύ όπως είπα στην αρχή, αναπαράγεις άκριτα κάθε ανοησία που θα βρεις στο internet και το χειρότερο; μας την πετάς και μέσα στα μούτρα μας, για να μας κάνεις εντύπωση! Το μόνο που μας εντυπωσιάζει είναι το πόσο καλά χειρίζεσαι το google, ή το σε πόσες αντισημιτικές mailing lists είσαι γραμμένος!
Κι εγώ δεν πάω τους Εβραίους και το όλο σκηνικό, αλλά δεν αναλώνω τόσο χρόνο της ημέρας μου στο να αναζητώ υλικό που να τους κατηγορεί! Έλεος δηλαδή, έχεις καταντήσει χειρότερος κι απ' τον Γαβριήλ, αν γίνεται κάτι τέτοιο βέβαια.
Κατά τα άλλα, keep up the good (?) work...
-
παμε για αποστολη δυναμης στο λιβανο?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Manosk dont falter my friend. Η απαντηση στο παραπανω μπορει να περιγραυθει με ΜΙΑ λεξη! Μαντεψε πια.USA είναι μια λέξη ή τρεις (ή τέσσερις);
Έλα βρε Γαβριήλ, μη μας δουλεύεις. Αφού πρέπει να έχετε μερικούς κακούς εκεί κάτω για να μπορείτε να στέλνετε στρατό όποτε κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο. Κι αν οι κακοί στερεύουν, φτιάχνετε μερικούς βομβαρδίζοντας τα παιδιά τους, εσείς ή οι Ισραηλινοί. Μετά οι Ισραηλινοί που σας έκαναν το χατίρι ζητάνε δικά τους χατίρια και πάει λέγοντας.
Επί του παρόντος κάνε την πράξη: 3500 νεκροί επί 5 φίλους και συγγενείς α' βαθμού καθώς και συζύγους μας κάνουν 17500 έτοιμους ν' ανατινάξουν εσάς και τους φίλους σας. Good job mate. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παμε για αποστολη δυναμης στο λιβανο?Θα στειλει η Ελλαδα στρατο;
-
Παρακαλώ να σταματήσει η off-topic συζήτηση για τα avatar του καθενός. Γεμάτο είναι το Forum από avatar με την αγαπημένη μας μάρκα αυτοκινήτων, συγκρότημα μουσικής ή δίσκο, ομάδα ποδοσφαίρου κτλ. κτλ., σιγά μην κυνηγάμε τα avatar του καθενός. Και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το κάνουμε κακόπιστα, για να την 'πούμε' σε όποιον δε γουστάρουμε
(Εννοείται πως το είχα δει την προηγούμενη φορά αλλά το θεώρησα ανάξιο λόγου)
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
USA είναι μια λέξη ή τρεις (ή τέσσερις);
The United States Of America.
'Δεν έχουν εκλογή (επιλογή εννοείς)', αλλά κάθονται στα κατεχόμενα σε αντίθεση με όσα λένε τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και το διεθνές δίκαιο στήνοντας μάλιστα οικισμούς εποίκων και τείχη αλά Βερολίνο σ' αυτά τα εδάφη.
Οι Ισραηλινοί έχουν αποφασίσει ορισμένα πράγματα ψηφίζοντας άτομα σαν τον Σαρόν που εκτός από χασάπηδες είναι και κόκκινο πανί για τους γείτονες. Έχουν αποφασίσει να στέλνουν άρματα μάχης για να σκοτώνουν ανήλικους με πέτρες, να κλείνουν τα καταστήματα στα παλαιστινιακά εδάφη όποτε γουστάρουν, να σκοτώνουν αδιακρίτως 'για παραδειγματισμό'.
Μετά τους ενόχλησαν μερικές ρουκέτες; Αν η Χεσμπολάχ ήθελε να κάνει ζημιά, θα μπορούσε να την κάνει ρίχνοντας πυραύλους στη Χάιφα εδώ και χρόνια - δεν το έκανε. Οι κινήσεις της ήταν αντίποινα για τους σχεδόν καθημερινούς φόνους στην Παλαιστίνη.Όσον αφορά αυτά που γράφεις για τον αν θα γυρίσουν πίσω οι σκοτωμένοι σκοτώνοντας Ισραηλινούς κλπ, καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν. Όταν έχει διαλυθεί η ζωή ενός ανθρώπου και οι δολοφόνοι κόβουν βόλτες, κανείς δεν μπορεί να τον πείσει με τέτοια επιχειρήματα.
Ορίστε για παράδειγμα: δουλεύεις στην οδό τάδε της Βηρυττού κι επιστρέφεις για φαγητό με τη γυναίκα και τα παιδιά σου. Αντί για σπίτι βλέπεις ένα κρατήρα και υπολείμματα ισραηλινού πυραύλου που ίσως μάλιστα έχει γραμμένα πάνω του συνθήματα του τύπου 'DIE FUCKIN' ARABS'. Aν τύχαινε σ' εσένα, πόσα χρόνια ψυχοθεραπεία θα σου χρειάζονταν για να συνέλθεις - αν συνερχόσουν ποτέ; Στο Λίβανο δεν έχουν ψυχολόγους, έχουν όπλα. Ερωτήσεις;Ξανα υποστηριζεις την τακτικη που καταδικαζεις. Το Ισραηλ ειναι κακο γιατι απαντα καθε φορα που τους στελνουν μια ρουκετα. Αλλα οι Αραβες και οι καθε Αραβες ειναι ενταξει να απαντουν και να σκοτωνουν.
Δεν γινεται κουβεντα ετσι. Δυο μετρα και δυο σταθμα.
Νικος
-
Ωραία λοιπόν, να στο εξηγήσω.
Από τη μία λέμε και λέτε ότι ο Ισραηλινοί είναι μια δημοκρατική χώρα. Διαθέτει καλές υποδομές, καλή παιδεία, καλά οικονομικά (έστω και με δεκανίκια) και υποστήριξη από τη Δύση.
Από την άλλη υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό μουλάδες, αγράμματοι, θρησκόληπτοι, φανατικοί, ένοπλοι και άλλοι.Όταν το κράτος των Ισραηλινών (1) κατέχει παράνομα εδάφη που κατέλαβε με παράβαση των διεθνών κανόνων και μετά από πόλεμο που ξεκίνησε πρώτο, (2) απαντά με σφαίρες στον πετροπόλεμο, (3) εισβάλλει με άρματα μάχης για να κάνει συλλήψεις ατόμων που υποστηρίζουν μαχητικά κινήματα ή βομβαρδίζει σπίτια και αυτοκίνητα με ηγέτες τέτοιων κινημάτων μετατρέποντάς τους σε μάρτυρες, (4) δέχεται υποστήριξη από μια υπερδύναμη που χωρίς νόμιμη κάλυψη ισοπέδωσε μια χώρα με αδελφικό λαό και σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της με χίλιους τρόπους....
περιμένεις σοβαρά από την άλλη πλευρά να 'γίνει αρκετά γενναία και αποφασιστική για να το σταματήσει'; Όχι, πες μου δηλαδή αν το πιστεύεις αυτό το πράγμα.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
παμε για αποστολη δυναμης στο λιβανο?
Θα στειλει η Ελλαδα στρατο;
παιζει το ενδεχομενο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει και email ο τυπος, γιατι δεν του τα στελνεις αυτα που γραφεις?To εκανα Σπυρο.
Αλλα οπως ισως καταλαβαινεις επρεπε να απαντησω κι εδω...
Nέος αραβοϊσραηλινός