-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;
Μιλωντας για αυτο, υπαρχουν εκατονταδες ΗΠΑμερικανοι πολιτες με ties με Ισραηλ, που εχουν παει στον Ισρηλινο στρατο και σημερα πολεμανε την Χεζμπολα. Προχτες ενας σκοτωθηκε μαλιστα.
Αν πολεμήσουμε εμείς για να πάρουμε την Πόλη (Ινσταμπούλ αν ψάχνεις να βρεις σε ποια πόλη αναφέρομαι), θα βγάλεις το tie για να υπερασπιστείς τον στρατό μας;
Εαν το κανετε για σωστους και nobel λογους, τοτε ναι. Βεβαιως.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;
Μιλωντας για αυτο, υπαρχουν εκατονταδες ΗΠΑμερικανοι πολιτες με ties με Ισραηλ, που εχουν παει στον Ισρηλινο στρατο και σημερα πολεμανε την Χεζμπολα. Προχτες ενας σκοτωθηκε μαλιστα.
Αν πολεμήσουμε εμείς για να πάρουμε την Πόλη (Ινσταμπούλ αν ψάχνεις να βρεις σε ποια πόλη αναφέρομαι), θα βγάλεις το tie για να υπερασπιστείς τον στρατό μας;
τι????
να πολεμησει στο πλευρο των τρομοκρατων?Μην λες χαζ@μαρες, εγω ποτε δεν αποκαλεσα τους Ελληνες τρομοκρατες. Οχι και τοσο φανατισμος απο πλευρας σου!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ηξερα παντα οτι σας αρεσει να ασχοληστε μαζι μου σε προσωπικο επιπεδο, αλλα οχι και στοιχηματα.
Η Αnnita Pania να δεις πως ασχολειται με τον Original Katman
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δεν βολευει και ποναει ililia ε? Ετσι μπραβο.
Ποναει Γαβριλη μου οπως τους Marines που πηγαν στη Σομαλια και αντι να ριξουν ξυλο εφαγαν π@υτσα....
Ασε γαι το Βιετναμ δε λεω....
Εκει το γ@μησι ηταν ανελεητο και το ξεκ@λιασμα χωρις σαλιοKrieza μολις μου αποδειξες οτι σε εσενα, ποναει ακομη πιο πολυ. Thank you sir.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.
Κι εμεις το ιδιο Γαβριλη μου....
Βλεπουμε τον Αmerican Katman σε ηλεκτρονικη μορφη...
To other fruit που χαθηκε??
Ετσι. Οταν μιλας για τον Νικο να δηχνεις ποσο σε ποναει οτι υπαρχει στο φορουμ. Ετσι μπραβο.
-
Δεν βολευει και ποναει ililia ε? Ετσι μπραβο.
Ποναει Γαβριλη μου οπως τους Marines που πηγαν στη Σομαλια και αντι να ριξουν ξυλο εφαγαν π@υτσα....
Ασε γαι το Βιετναμ δε λεω....
Εκει το γ@μησι ηταν ανελεητο και το ξεκ@λιασμα χωρις σαλιοKrieza μολις μου αποδειξες οτι σε εσενα, ποναει ακομη πιο πολυ. Thank you sir.
Μα εγω δεν υπηρετησα στους Marines ουτε εχω παει Σομαλια και Βιετναμ
Γιατι να ποναω?? -
Κι εμεις το ιδιο Γαβριλη μου....
Βλεπουμε τον Αmerican Katman σε ηλεκτρονικη μορφη...
To other fruit που χαθηκε??
Ετσι. Οταν μιλας για τον Νικο να δηχνεις ποσο σε ποναει οτι υπαρχει στο φορουμ. Ετσι μπραβο.
Παντα ο 'Χοντρος' συνοδευεται απο το 'Λιγνο'.
Και ο Καραγκιoζης απο το Χατζατζαρη.
Και ο Φιλλιππας απο το Ναθαναηλ
και ο τετζερης απο το καπακι
Αλλιως δεν εχει πλακα -
Εαν το κανετε για σωστους και nobel λογους, τοτε ναι. Βεβαιως.Ποιοι είναι οι ... nobel λόγοι;;;
Στη Σομαλία γιατί σας πήδηξαν οι Άφρικαν μη Αμέρικαν; Στο Βιετνάμ γιατί σας έσκισαν οι Τσάρλις; Δεν τους είπατε ότι έχετε nobel λόγους;
-
Μην λες χαζ@μαρες, εγω ποτε δεν αποκαλεσα τους Ελληνες τρομοκρατες. Οχι και τοσο φανατισμος απο πλευρας σου!
No sir!
Μας πέρασες γενεές 14....αλλά τρομοκράτες όχι.
-
Η κατάσταση και αυτού του θέματος έχει αρχίσει να γίνεται (είναι ήδη δηλαδή) κουραστική.
Δεν μπορούμε να σβήνουμε συνέχεια ρε παιδιά.
Ρίξτε τους τόνους. Είναι κρίμα να το
-
Μην λες χαζ@μαρες, εγω ποτε δεν αποκαλεσα τους Ελληνες τρομοκρατες. Οχι και τοσο φανατισμος απο πλευρας σου!Είχες αποκαλέσει τρομοκράτες τους Έλληνες που ξεσηκώθηκαν το 1821 (μη με κάνεις να ψάχνω, αποκλείεται να μην το θυμάσαι εκτός αν έγραφες μεθυσμένος). Εμάς τους ίδιους όχι βέβαια.
-
http://www.nzherald.co.nz/section/story.cfm?c_id=2&ObjectID=10394375
Μια ειδηση που απο το πρωτο ακουσμα της συγκλονιζει-τι συγκλονιζει,γονατιζει την ανθρωποτητα:Ο Τονυ Μπλερ,Πρωθυπουργος της Μ.Βρεττανιας(της χωρας,οχι του ξενοδοχειου) δε θα παει διακοπες!
Ο Βρεττανος πρωθυπουργος εν οψει των εξελιξεων στην Μεση Ανατολη,και προκειμενου να παραμεινει σε επικοινωνια με τους υπολοιπους ηγετες κρατων ωστε να καθορισουν ενα πλαισιο δρασης στην περιοχη,ανεβαλλε για τουλαχιστον 48 ωρες τις πολυημερες προγραμματισμενες διακοπες του σε νησια της Καραιβικης.Τα νεα που καταφτανουν απο την Γηραια Αλβιωνα,ειναι δυσαρεστα καθως αν δεν υπαρξουν αμεσα εξελιξεις στο Λιβανο ενδεχεται να αναβαλλει επ'αοριστον η ακομα και να ακυρωσει τις φετινες διακοπες του.
Μπροστα σε αυτη την προοπτικη καλω εσας να ενωσετε τη φωνη σας μαζι με τους υπολοιπους πολιτες της Γης,σε μια πανανθρωπινη εκκληση μπας και μεταπεισουμε τον ευαισθητο ηγετη:
(Oλοι μαζι!):
'Mη Τονυ,ξανασκεψου το!Μη χαραμιζεις τις διακοπες για ενα ματσο απολιτιστους τοσο μακρια!Πρεπει να πας διακοπες,να κανεις τα μπανια σου για να σε 'ψησει' το θαλασσινο ιωδιο και να μην αρρωσταινουν τα λαιμα σου το χειμωνα!Ξανασκεψου το!Τριτοκοσμικες χωρες για να παιξεις μαζι τους θα ξαναβρεθουν,διακοπες ομως πως θα πας αν περασει το καλοκαιρι και πιασουν τα κρυα?'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο καινουργιος ορος by the way που θα αρχισω να χρισημοποιω αντι του 'Χιπη/δες' ειναι appeaser.
appease = To pacify or attempt to pacify (an enemy) by granting concessions, often at the expense of principle.
Ωραία ιδέα. Κι εγώ αντί του 'αιμοβόρο δολλαριολάγνο πολεμοκάπηλο βαμπίρ' θα χρησιμοποιώ τον όρο 'Λάκης'.
'Λάκης' = άτομο που νομίζει ότι είναι πονηρό και στην πεποίθησή του αυτή στηρίζει αμέτρητες κουτοπόνηρες μπαρούφες έχοντας την εντύπωση ότι κερδίζει κάτι όποτε τις εκτοξεύει, εις βάρος κάθε λογικής και κάθε ανθρώπινης αξίας.
... τα βιντεο που δημοσιευει καθε μερα η IDF (Israeli Defense Force) δεν τα δηχνουν τα σουπερ fair and balanced Ελληνικα ΜΜΕ! Ή εσυ, βολικα, δεν τα βλεπεις?
Τσου, ρε λάκη. Αυτά τα φκιάνουνε στο Χόλιγουντ, γι' απίζερς μας περνάς;
Με καποιους εδω μεσα δεν θα τα παμε καθολου καλα χρυσα μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tie= εννοει την λεξη 'δεσμοί' μαλλον.
Το οτι δεν απαντησε στο αν θα πηγαινε στον πολεμο .........Δεν ειναι η πρωτη φορα που απανταει αλλα αντι αλλων.Tie εννοεί τη γραβάτα.
-
το ξερω καμαρι μου, εγω να δεις ποσο διασκεδαζω μαζι σου!!!
καποιοι αλλοι κανουν το λαθος και σε παιρνουν στα σοβαρα...
Ναι εμαι εδω για να διασκεδασω και για σας διασκεδασω. Αρα win/win.
δε μου λες, **ο ηλιθιος ο προεδρος σας **δε θα κανει κινηση να σωσει τον λαο της Κουβας τωρα που ειναι ευκαιρια? Πες μας καμια inside info...
Και εδω αποδεικνυεις οτι αυτο που εγραψες πιο πανω, οτι δεν με παιρνεις στα σοβαρα ειναι εντελως λαθος και 100% το αντιθετο.
επετρεψε μου να ξερω καλυτερα απο σενα το αν σε παιρνω στα σοβαρα ή οχι...
-
Ο χρήστης Lakis G έγραψε:
Με καποιους εδω μεσα δεν θα τα παμε καθολου καλα χρυσα μουΕσύ, χρυσό μας, είσαι Lakis. Εμείς μιλάμε για λάκηδες.
Οπότε, μη ζορίζεσαι.Syele συγνώμη, αλλά εδώ που φτάσαμε,......
-
Νέο διάγγελμα ειρήνης από τις ΗΠΑ.
Προωθείται ψήφισμα που δεν υποχρεώνει το Ισραήλ να αποσύρει τα στρατεύματά του από τον Λίβανο και ταυτόχρονα επιβάλλει παύση εχθροπραξιών.
Ράις: Τώρα θα φανεί ποιος θέλει ειρήνη και ποιος όχι.
Δηλαδή θα θέλει την ειρήνη αυτός που θα ανεχθεί στρατιωτικές δυνάμεις στο έδαφος της χώρας του. Πρωτότυπο - ή μήπως όχι; Θυμίζει λίιιγο Κύπρο.
Κατά τα λοιπά οι Ισραηλινοί κλαίνει σήμερα που φάγανε ρουκέτες στη Χάιφα (όπως είχε προειδοποιήσει καθαρά και ξάστερα η Χεσμπολάχ εδώ και μέρες) και θρήνησαν κάπως σοβαρές απώλειες σε αμάχους. Όταν σκότωναν εκατοντάδες αμάχους με βομβαρδισμούς εκ του ασφαλούς έλεγαν 'συγνώμη, λάθος' και φυσικά συνέχιζαν. Τώρα ας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατά τα λοιπά οι Ισραηλινοί κλαίνει σήμερα που φάγανε ρουκέτες στη Χάιφα (όπως είχε προειδοποιήσει καθαρά και ξάστερα η Χεσμπολάχ εδώ και μέρες) και θρήνησαν κάπως σοβαρές απώλειες σε αμάχους. Όταν σκότωναν εκατοντάδες αμάχους με βομβαρδισμούς εκ του ασφαλούς έλεγαν 'συγνώμη, λάθος' και φυσικά συνέχιζαν. Τώρα ας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα.
αν δεν κάνω λάθος , όταν φώναζαν οι άλλοι για τους αμάχους που σκοτώνονταν, το Ισραήλ έλεγε 'εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει'!!!!
εεε... κάπως έτσι και τώρα ...... Τους είχαν προειδοποιήσει !.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μην λες χαζ@μαρες, εγω ποτε δεν αποκαλεσα τους Ελληνες τρομοκρατες. Οχι και τοσο φανατισμος απο πλευρας σου!
Είχες αποκαλέσει τρομοκράτες τους Έλληνες που ξεσηκώθηκαν το 1821 (μη με κάνεις να ψάχνω, αποκλείεται να μην το θυμάσαι εκτός αν έγραφες μεθυσμένος). Εμάς τους ίδιους όχι βέβαια.
Εγραψα οτι εαν επιτηδες σκοτωναν αμμαχους, τοτε ναι. Αλλα το αμφιβαλω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νέο διάγγελμα ειρήνης από τις ΗΠΑ.Προωθείται ψήφισμα που δεν υποχρεώνει το Ισραήλ να αποσύρει τα στρατεύματά του από τον Λίβανο και ταυτόχρονα επιβάλλει παύση εχθροπραξιών.
Ράις: Τώρα θα φανεί ποιος θέλει ειρήνη και ποιος όχι.
Δηλαδή θα θέλει την ειρήνη αυτός που θα ανεχθεί στρατιωτικές δυνάμεις στο έδαφος της χώρας του. Πρωτότυπο - ή μήπως όχι; Θυμίζει λίιιγο Κύπρο.
Παλι οτι θες γραφεις/λες. Διαβασε το draft resolution πρωτα ολο και μετα αρχισε την προπαγανδα.
Nέος αραβοϊσραηλινός