-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη Μ. Ανατολή με το Ισραήλ και τους γείτονές του εδώ και 4 δεκαετίες. Την αντίδραση των γειτόνων γιατί δεν τη δικαιολογείς; (Ελπίζω η απάντησή σου να μην είναι ότι ο εχθρικός στο Ισραήλ στρατός δεν είναι οργανωμένος και δε φοράει στολές).
Τέλος πάντων, έχω την αίσθηση ότι αντιμετωπίζεις την (ιστορική) πραγματικότητα με δύο μέτρα και σταθμά, όπως σε βολεύει.
Οπως και εγω για εσενα και τους υπολοιπους εδω.
Fair enough. Όπως επίσης σε βόλεψε να σχολιάσεις τα bold αλλά να μην απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα τρεις γραμμές πιο πάνω.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
spiros, ορίστε, τώρα, τον έδιωξες.Τι κατάλαβες;
θα ξαναρθει, μαλλον παει για βαρη τωρα...
-
Mπορει να μην εχει ρευμα .Μπορει να πεταχτηκε για κανενα 6pack γιατι κανει πολυ ζεστη εκει οπως λενε τα left ΜΜΕ της Ελλαδας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
spiros, ορίστε, τώρα, τον έδιωξες.
Τι κατάλαβες;
για βάρη ή για τοστάκια?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι κατάλαβες;
για βάρη ή για τοστάκια?
νομιζω σημερα οτι θα κανει βαρη, το παιζω 1 προς 3.
κριμα που εφυγε, γιατι ηθελα να μαθω τι θα κανουν με τη Κουβα. Δινω 1 προς 15 οτι δεν ξερει.
επισης δινω 1 προς 50 οτι δεν εχει παει στρατο!
-
spiros
εγώ πιστεύω ότι ψάχνει ποιά Μercedes του ταιριάζει περισσότερο...test drive part2.
-
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;
Μιλωντας για αυτο, υπαρχουν εκατονταδες ΗΠΑμερικανοι πολιτες με ties με Ισραηλ, που εχουν παει στον Ισρηλινο στρατο και σημερα πολεμανε την Χεζμπολα. Προχτες ενας σκοτωθηκε μαλιστα.
Αν πολεμήσουμε εμείς για να πάρουμε την Πόλη (Ινσταμπούλ αν ψάχνεις να βρεις σε ποια πόλη αναφέρομαι), θα βγάλεις το tie για να υπερασπιστείς τον στρατό μας;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;
Μιλωντας για αυτο, υπαρχουν εκατονταδες ΗΠΑμερικανοι πολιτες με ties με Ισραηλ, που εχουν παει στον Ισρηλινο στρατο και σημερα πολεμανε την Χεζμπολα. Προχτες ενας σκοτωθηκε μαλιστα.
Αν πολεμήσουμε εμείς για να πάρουμε την Πόλη (Ινσταμπούλ αν ψάχνεις να βρεις σε ποια πόλη αναφέρομαι), θα βγάλεις το tie για να υπερασπιστείς τον στρατό μας;
τι????
να πολεμησει στο πλευρο των τρομοκρατων? -
Ooooυυυ από τους πρώτους...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tie= εννοει την λεξη 'δεσμοί' μαλλον.
Το οτι δεν απαντησε στο αν θα πηγαινε στον πολεμο .........Δεν ειναι η πρωτη φορα που απανταει αλλα αντι αλλων. -
Δεν βολευει και ποναει ililia ε? Ετσι μπραβο.Ποναει Γαβριλη μου οπως τους Marines που πηγαν στη Σομαλια και αντι να ριξουν ξυλο εφαγαν π@υτσα....
Ασε γαι το Βιετναμ δε λεω....
Εκει το γ@μησι ηταν ανελεητο και το ξεκ@λιασμα χωρις σαλιο -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
....δε μου λες, ο ηλιθιος ο προεδρος σας δε θα κανει κινηση να σωσει τον λαο της Κουβας τωρα που ειναι ευκαιρια? Πες μας καμια inside info...Αααααλλο γ@μησι αυτο!!!!
Τα γουρουνια που πνιγηκαν στον Κολπο των χοιρων!!!!
Τι του το θυμιζεις τωρα??Ο τελευταιος Μαλακας που επιχειρησε να 'σωσει' τους Κουβανους δολοφονηθηκε!!!
Ξερεις μωρε αυτος που την χοιρα* του (σκροφα τη λεμε στο χωριο μου) τη μαρκαλουσε ενας πλουσιος Ελληνας!!!*Δεν ειναι ορθογραφικο λαθος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...κριμα που εφυγε, γιατι ηθελα να μαθω τι θα κανουν με τη Κουβα. Δινω 1 προς 15 οτι δεν ξερει.επισης δινω 1 προς 50 οτι δεν εχει παει στρατο!
1 προς 75 οτι εφυγε επειδη εχει πισω, γλεντι!!!
-
Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.
Κι εμεις το ιδιο Γαβριλη μου....
Βλεπουμε τον Αmerican Katman σε ηλεκτρονικη μορφη...
To other fruit που χαθηκε??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.
το ξερω καμαρι μου, εγω να δεις ποσο διασκεδαζω μαζι σου!!!
καποιοι αλλοι κανουν το λαθος και σε παιρνουν στα σοβαρα...
Ναι εμαι εδω για να διασκεδασω και για σας διασκεδασω. Αρα win/win.
δε μου λες, **ο ηλιθιος ο προεδρος σας **δε θα κανει κινηση να σωσει τον λαο της Κουβας τωρα που ειναι ευκαιρια? Πες μας καμια inside info...
Και εδω αποδεικνυεις οτι αυτο που εγραψες πιο πανω, οτι δεν με παιρνεις στα σοβαρα ειναι εντελως λαθος και 100% το αντιθετο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
spiros, ορίστε, τώρα, τον έδιωξες.Τι κατάλαβες;
Μπα δεν μ'εδιωξε, δουλεια ειχα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη Μ. Ανατολή με το Ισραήλ και τους γείτονές του εδώ και 4 δεκαετίες. Την αντίδραση των γειτόνων γιατί δεν τη δικαιολογείς; (Ελπίζω η απάντησή σου να μην είναι ότι ο εχθρικός στο Ισραήλ στρατός δεν είναι οργανωμένος και δε φοράει στολές).
Τέλος πάντων, έχω την αίσθηση ότι αντιμετωπίζεις την (ιστορική) πραγματικότητα με δύο μέτρα και σταθμά, όπως σε βολεύει.
Οπως και εγω για εσενα και τους υπολοιπους εδω.
Fair enough. Όπως επίσης σε βόλεψε να σχολιάσεις τα bold αλλά να μην απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα τρεις γραμμές πιο πάνω.
Διοτι δεν καταλαβαινεω τι ακριβως εννοεις με το παραπανω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι κατάλαβες;
Θα παω αργοτερα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mπορει να μην εχει ρευμα .Μπορει να πεταχτηκε για κανενα 6pack γιατι κανει πολυ ζεστη εκει οπως λενε τα left ΜΜΕ της Ελλαδας.Ζεστη εχει πολυ, αλλα μονο εξω. Στο σπιτι μια χαρα ειναι με το A/C.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι κατάλαβες;
για βάρη ή για τοστάκια?
νομιζω σημερα οτι θα κανει βαρη, το παιζω 1 προς 3.
κριμα που εφυγε, γιατι ηθελα να μαθω τι θα κανουν με τη Κουβα. Δινω 1 προς 15 οτι δεν ξερει.
επισης δινω 1 προς 50 οτι δεν εχει παει στρατο!
Ηξερα παντα οτι σας αρεσει να ασχοληστε μαζι μου σε προσωπικο επιπεδο, αλλα οχι και στοιχηματα.
Nέος αραβοϊσραηλινός