-
Kasel ο άλλος - όπως λες - κινείται με 180km/h == 50m/sec.
Έχετε απόσταση 200 μέτρα. Αποφασίζεις να βγεις - ενώ η απόσταση μειώνεται - και αυτός σε βλέπει ξαφνικά να μπαίνεις μπροστά του.
Ο μέσος χρόνος αντίδρασης είναι 1sec, δηλαδή μέχρι να πατήσει το φρένο έχει ήδη διανύσει ήδη 50m από τα (λιγότερα από) 200m που σας χωρίζουν.
Με το που πατάει φρένο πλησιάζει εσένα επειδή έτσι είναι η φύση, δεν πέφτεις στα 0km με το που ακουμπάς το φρένο. Εσύ νομίζεις ότι πάτησε τελευταία στιγμή το φρένο, αν το είχε κάνει αυτό θα τον κλαίγανε οι ρέγγες.
Η κίνηση σου είναι δολοφονική, είτε σου αρέσει είτε όχι. Φαντάσου να ταν ο γιος σου μέσα στην bmw πως θα ένιωθες και μετά γίνε τιμωρός των δρόμων.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ούτε η συμπεριφορά του φιλου επαγγελματία ήταν η ενδεικτική ούτε και συμπαθώ ιδιαίτερα τους καουμπόυδες που πανε του σκοτωμου αριστερα με αναμενο μονίμςως το φλας..Αν είμαι αριστερα, μόλις μπορέσω θα κάνω δεξιά, είτε αναψεις φλας ειτε οχι..
citastak αναμενο φλασ και φωτα κανουμε για να μας δουνε και να μην κανει καποιος την κινηση (αθελα του ειτε εσκεμενα σαν τον 'μαγκα' με την νταλικα)να βγει αριστερα να προσπερασει.... Απο εκει και περα αν εχεις χωρο και δεν μπαινεις δεξια, τοτε παλι θα δεις φωτα και φλας....Συν της αλλης μηπως απλα σε ειδο[ποιυνε οτι ερχοντε ταχυτερα και σου ζητανε μολις τελειωσεις την προσπεραση σου να κανεις δεξια?(μονο στην περιπτωση που το προπορευομενο οχημα προσπερναει)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα μαστορα, τι παμε παρακατω? Για κατσε...Ikar
Δεν λειπω, απλα δεν μιλαω γιατι αμα πω αυτα που σκεφτομαι θα κλεισει το φορουμ...μερικες παρατηρησεις:α) στην ελλαδα ο κοκ λεει ξεκαθαρα οτι οταν βγαινεις για προσπεραση, πρεπει να ελεγξεις αν ερχεται αλλος απο πισω στην λωριδα που θα μπεις και ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ την διαφορα ταχυτητας να βγεις να προσπερασεις ΜΟΝΟ αν δεν προκαλεσεις κινδυνο. Και ΔΕΝ κανει διακριση για το αν ο αλλος 'τρεχει' η οχι. Υποθετω οτι και στην γερμανια ισχυει το ιδιο. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα πεσει καποιος πανω σου απο πισω και ειναι αριστερα στον δρομο, το προβλημα το εχεις εσυ που πηγαινες πιο αργα απο εκεινον. Αυτο ισχυει ακομα και μεσα στο Nurburgring...
β) ποιες αποστασεις ασφαλειας αστερι μου? ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕΣ...Και ποια παρανομα σινιαλα παλικαρι μου? Αυτα που σου εκανε για να σε ξυπνησει να μην τον σκοτωσεις?
γ) τι δουλεια εχεις με νταλικα στην τερμα αριστερα λωριδα? Δεν απαγορευεται? Ή επειδη ειχε μονο δει μπορεις να βγεις τερμα αριστερα?
δ) Αφου κατεβαινε την αριστερη με οσα και οπως ειπες τον αναγκασες εσυ να κοψει, σημαινει οτι μεχρι και εσενα δεν ειχε κανενα μπροστα του. Αρα καλως εκανε οτι γουσταρε στην αδεια αριστερη λωριδα της autobahn στην οποια το τελευταιο πραγμα που περιμενε να δει ειναι καποιον να βγαινει για προσπεραση κοβωντας τον ετσι...
ε) ολα τα παραπανω καμμια σημασια δεν εχουν απο την στιγμη που δηλωσες οτι εκανες οτι εκανες επιτηδες, γνωριζοντας οτι πιθανως θα δημιουργησεις ατυχημα. Να υποθεσω οτι ολα αυτα ΔΕΝ τα ειπες στους γερμανοτροχομπατσους γιατι τωρα θα σου ειχαν ξηλωσει το διπλωμα, ξεχειλωσει τον πρωκτο και απελασει απο την χωρα.
ΥΓ Α και που΄σαι, αμα δεν ησουν με νταλικα θα το επαιζες αρχοντας του δρομου? Δεν νομιζω. Σαν την διαφημιση της Mercedes που κοροιδευουμε...
ΥΓ2 Αμα ημουν εγω στην BMW, θα σε ακολουθαγα να σε ρωτησω τι διαολο εκανες. Αμα μου ελεγες οτι το εκανες επιτηδες, δεν θα ξαναεβλεπες την οικογενεια σου καφρε...
ΥΓ3 Οποιος εχει προβλημα με τις προσωπικες επιθεσεις, tough luck. Τα παραπονα σας στον δολοφονο με την νταλικα...
Αν εξαιρέσουμε λίγο το τέλος (Με την έννοια ότι δεν αξίζει να χαλιέσαι όταν την έχεις γλυτώσει από του χάρου τα δόντια και ο άλλος δε θα γίνει καλύτερος ότι και να του πεις) στα υπόλοιπα είσαι σωστότατος.
-
kacey δεν εχεις πραγματικα ιδεα.
αγορι μου καλο δεν εχουν ολες οι autobahn 3 λωριδες.πολλες εχουν 2 οπως η συγκεκριμενη.οταν εχει 2 λωριδες υπαρχουν σημεια οπου επιτρεπετε για τα φορτηγα η προσπεραση.τοτε ειναι συνηθως και το οριο 100.
η αστυνομια βρισκοταν πισω απο εμενα με ενα πολιτικο audi A6.ειδε ολη τη φαση.δεν σταματησε εμενα αλλα τον αλλον.και τα σινιαλα οταν κολλας οχημα απο πισω απαγορευονται εκει μαγκακο μου.φανταζομαι θα εισαι πιτσιρικας και δεν εχεις ακομα μεγαλη εμπειρεια στο δρομο.το δειχνει εξαλλου και ο τροπος ομιλιας σου και το γεγονος οτι υπερασπιζεσαι το τυπο με τη μπεμπα.
η ιδια η αστυνομια η οποια ειναι πολυ αυστηρη εκει,κυριως με τη νταλικα,τον σταματησε για επικινδυνη οδηγηση.εμενα οχι.
οπως ειπα ατομα που νομιζουν οτι ο δρομος τους ανηκει για να ξεγκαβλωνουν δεν προκειτε ποτε να βαλουν μυαλο αν δεν παθουν.
και με την νταλικα δεν το παιζω τιποτα.μηπως το παιζουν αρχοντες του δρομου αυτοι που πανε με 200 αριστερα και δεν ανεχονται κανεναν αλλον μπροστα τους;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ. -
Kasel, έκανες με μία σου κίνηση τουλάχιστον δύο παρανομίες* (βάσει του ελληνικού ΚΟΚ). Και γιατί; Για να τιμωρήσεις κάποιον που δε σε ενόχλησε επειδή πήγαινε με 180χ.α.ώ.!!!
Κάπως έτσι δικαιολογούν και τα αμερικανάκια της 'δημοκρατικές' επεμβάσεις τους ανά τον κόσμο. Ωραία λογική!Υ.Γ.1: Για πρώτη φορά (αν θυμάμαι καλά) συμφωνώ σε ΟΛΑ όσα αναφέρει στο μακρυσκελές post του ο Kacey.
Υ.Γ.2: Είσαι πολύ χαρούμενος που οι τροχαίοι τον σταμάτησαν αλλά πρέπει να είσαι πολύ πιο χαρούμενος που οι τροχαίοι δεν κατάλαβαν τι έκανες εσύ!- Κίνηση της νταλίκας στην αριστερή λωρίδα & ξεκίνημα προσπέρασης ενώ γνωρίζεις ότι θα εμποδίσεις άλλο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι και να έχει γράψει κάποιος, η παραδοχή του λάθους είναι σημαντική!Αντε...πάμε παρακάτω!
Τελικά Νίκο απ΄ότι βλέπεις η παραδοχή του λάθους ειπώθηκε απλά για να ειπωθεί κι όχι ουσιαστικά.
kasel Συνέχισε την ίδια συμπεριφορά στους δρόμους (Χαλώντας κι άλλο την εικόνα ενός ολόκληρου κλάδου εργαζομένων) και μακάρι να μη βρεθείς ποτέ στην πλευρά του μικρότερου οχήματος με παρόμοιες συνθήκες σαν και αυτή που δημιούργησες.
Από εμένα τέλος. Καλά ταξίδια.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
και με την νταλικα δεν το παιζω τιποτα.μηπως το παιζουν αρχοντες του δρομου αυτοι που πανε με 200 αριστερα και δεν ανεχονται κανεναν αλλον μπροστα τους;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.
Δε σημαίνει ότι όποιος πάει με 200χ.α.ώ. δεν ανέχεται κανέναν μπροστά του. Θεωρώ αυτονόητο όταν πηγαίνω με 170-180χ.α.ώ. και δω κίνηση στην αριστερή λωρίδα να κόψω χωρίς να γκρινιάξω/παίξω φώτα/κτλ. Αυτό ΔΕ σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να πεταχτεί μπροστά μου επειδή έτσι του κ@ύλωσε. Μπορεί βέβαια να μην υπολογίσει σωστά κάποιος, αυτά συμβαίνουν. Αλλά όχι και επίτηδες, ΈΛΕΟΣ!
-
ρε θα με τρελλανετε εσεις.διαβαζετε καθολου τι γραφω;
ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 200 Ο ΤΥΠΟΣ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ.Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ.ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 100.
Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ 200 ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 200 Ο ΤΥΠΟΣ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ.Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ.ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 100.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
kacey δεν εχεις πραγματικα ιδεα.
αγορι μου καλο δεν εχουν ολες οι autobahn 3 λωριδες.πολλες εχουν 2 οπως η συγκεκριμενη.οταν εχει 2 λωριδες υπαρχουν σημεια οπου επιτρεπετε για τα φορτηγα η προσπεραση.τοτε ειναι συνηθως και το οριο 100.Επίσης, καλό θα ήταν να δίνεις νωρίτερα πιο πολλές λεπτομέρειες για ένα σκηνικό στο οποίο βλέπεις ότι τόσος κόσμος διαφωνεί μαζί σου. Οι περισσότεροι στο άκουσμα autobahn φέρνουν δικαιολογημένα στο μυαλό τους ένα δρόμο με 3+ λωρίδες.
Οι διευκρινήσεις που δίνεις δε δικαιολογούν (κατ' εμέ) στο ελάχιστο την κίνησή σου, απλά δείχνουν ότι ο οδηγός της BMW οδηγούσε πιο επικίνδυνα απ' όσο νομίζαμε. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις ΤΙΠΟΤΑ. Οι περισσότεροι εδώ κολλάνε στο γεγονός ότι το έκανες επίτηδες και όχι στο ότι το έκανες!!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.Ρε ΧΑΡΕ εσύ λίγες σελίδες πριν δεν έγραψες αυτό;
πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.
Τί ψάχνεις να δικαιολογήσεις τώρα; ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ είναι αυτό! Σταμάτα να γράφεις παπαριές και να επιβαρύνεις τη θέση σου. Νισάφι πια!
-
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ.ΑΝΑΨΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΙΝΙΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ΛΕΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ; -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ.ΑΝΑΨΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΙΝΙΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ΛΕΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;Και ξαναλέω, διάβασε το post μου για να καταλάβεις τι γίνεται!!!!
-
Ηρεμείστεεεεεεεεε!!!!
Μην το γυρίσετε σε προσωπικά και προσέχετε ΟΛΟΙ τις εκφράσεις σας.
Είναι κρίμα να κλειδωθεί -προσωρινά- το θέμα!
-
Ηannibal ξαναδιαβασε τι έγραψα παραπάνω..
Μόλις σε δω να ερχεσαι πιο γρήγορα απο μένα θα κάνω δεξια μόλις αυτό ειναι εφικτό και ασφαλές.. Είτε ανάψει ο άλλος το φλας είτε όχι..
Το να πηγαίνεις με 200 αριστερα με το φλας αναμένο δεν νομίζω ότι είναι και το πιο καλο. (δεν το παίζω ηθικός σε καμια περίπτωση και δεν σου κάνω επίθεση, μιλάω γενικά).
-
το εγραψα σε αλλο θρεντ και το ξαναλέω:
έξω από το χορό ολοι καλα χορευουν...
Και τι εννοώ: ας δεχόσουν εσύ καζέλ τηλ από ενα νοσοκομείο που θα σου ελεγαν ότι η γυναίκα σου και τα παιδιά σου χτύπησαν άσχημα γιατί ενας κwλοτρυπιδ@ς οδηγος (δεν αναφερομαι σε επαγγαλματιες ή ταξιτζήδες ή οτιδηποτε αλλο, το ζωο ειναι παντα ζωο) πηγε να το παιξει τιμωρος του δρομου και ο 'παίρνω το νομο στα χερια μου'.
Και γιατί; γιατι ίσως η γυναίκα σου να ετρεχε να δει τι επαθε ο άλλος ο γιοκας σου-εσυ-οι γονεις της-το κοτοπουλο στο φούρνο.
Ο καλός ο οδηγός ειναι αυτός που ανα πασα στιγμη μπορεί να μπει στο μυαλό των υπολοιπων οδηγων.
(τα κοσμιτικά επιθετα στα παρεθεσαν αλλοι, εγω σε απαλασσω)
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.
-
Και εγώ συνηθίζω όταν τρέχω πάνω από 160-180 να ανάβω τα φώτα πορείας μου και το αριστερό φλασ μόνο όταν προσπερνάω(Δηλαδή κινούμαι με 160-170 σε αριστερή λωρίδα σε δρόμο με 2 λωρίδες και όταν πλησιάζω ένα πιο αργό αυτοκίνητο που κινείται δεξιά ανάβω φλασ αριστερό και μετά μόλις τον προσπεράσω το σβήνω)Αυτό το κάνω για να με προσέξουν καλύτερα όπως και με τα φώτα πορείας που τα έχω ανοιχτά.Εξάλλου είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχοντας αναμένα τα φώτα γίνεσαι πιο εύκολα διακριτός
Δεν νομίζω να προκαλώ με τον τρόπο αυτό
Εξάλλου και εγώ διακρίνω καλύτερα ένα αυτοκίνητο με αναμένα φώτα από τους καθρέπτες μου ειδικά κατά τις μεσημεριανές ώρες που έχει πολύ ζέστη και στο δρόμο δημιουργούνται περίεργες καταστάσεις από σκιές -
kid το διαβασα αυτο που εγραψες.συμφωνω οτι σε 4 και κατι δευτερολεπτα θα διανυσεις τα 200 μετρα και θα με φτασεις.αν ειμαι ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ.οταν ομως βγω εχω πιασει τοτε τα 90 χλμ και κινουμαι με αυτα.εγω με 90 και ο αλλος με 180.διαφορα αποστασης καπου 200 μετρα.για υπολογισε τα παλι.
με τετοια αποσταση ο τυπος χρειαζοταν να αφησει το γκαζι και να πατησει ΕΛΑΦΡΑ το φρενο.ΕΛΑΦΡΑ.
Το ποστ το εγραψα για να αναφερω οτι παρολο που με ειδε να βγαινω και παρολο που ημουν αρκετα μπροστα του,συνεχισε να παταει το γκαζι.
ο ΚΟΚ λεει,οπως ειπατε,οτι οταν βγαινεις για προσπεραση πρεπει να υπαρχει μια ασφαλης αποσταση με τον πισω.οταν παω με 90 και ο αλλος ειναι 200 μετρα πισω,ακομα και με 250 να πηγαινε,λεμε τωρα,προλαβαινει ανετα σε τετοια αποσταση να κοψει ταχυτητα.εκτος αν θεωρειτε ασφαλη αποσταση μισο χιλιομετρο.
και μετα ειμαι εγω ο χαρος και οχι ο αλλος που τρεχει με 180 σε αυτοκινητοδρομο ΜΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ,οπου επιτρεπετε για φορτηγα η προσπεραση.
για αυτον ακριβως το λογο η αστυνομια,που επαναλαμβανω ηταν πισω μου,σταματησε αυτον και οχι εμενα.
και οδηγος φορτηγου δεν ειναι το επαγγελμα μου.το εκανα οσα χρονια σπουδαζα,στις διακοπες της σχολης μου.
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς