Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα μαστορα, τι παμε παρακατω? Για κατσε...
Ikar
Δεν λειπω, απλα δεν μιλαω γιατι αμα πω αυτα που σκεφτομαι θα κλεισει το φορουμ...μερικες παρατηρησεις:
α) στην ελλαδα ο κοκ λεει ξεκαθαρα οτι οταν βγαινεις για προσπεραση, πρεπει να ελεγξεις αν ερχεται αλλος απο πισω στην λωριδα που θα μπεις και ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ την διαφορα ταχυτητας να βγεις να προσπερασεις ΜΟΝΟ αν δεν προκαλεσεις κινδυνο. Και ΔΕΝ κανει διακριση για το αν ο αλλος 'τρεχει' η οχι. Υποθετω οτι και στην γερμανια ισχυει το ιδιο. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα πεσει καποιος πανω σου απο πισω και ειναι αριστερα στον δρομο, το προβλημα το εχεις εσυ που πηγαινες πιο αργα απο εκεινον. Αυτο ισχυει ακομα και μεσα στο Nurburgring...
β) ποιες αποστασεις ασφαλειας αστερι μου? ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕΣ...Και ποια παρανομα σινιαλα παλικαρι μου? Αυτα που σου εκανε για να σε ξυπνησει να μην τον σκοτωσεις?
γ) τι δουλεια εχεις με νταλικα στην τερμα αριστερα λωριδα? Δεν απαγορευεται? Ή επειδη ειχε μονο δει μπορεις να βγεις τερμα αριστερα?
δ) Αφου κατεβαινε την αριστερη με οσα και οπως ειπες τον αναγκασες εσυ να κοψει, σημαινει οτι μεχρι και εσενα δεν ειχε κανενα μπροστα του. Αρα καλως εκανε οτι γουσταρε στην αδεια αριστερη λωριδα της autobahn στην οποια το τελευταιο πραγμα που περιμενε να δει ειναι καποιον να βγαινει για προσπεραση κοβωντας τον ετσι...
ε) ολα τα παραπανω καμμια σημασια δεν εχουν απο την στιγμη που δηλωσες οτι εκανες οτι εκανες επιτηδες, γνωριζοντας οτι πιθανως θα δημιουργησεις ατυχημα. Να υποθεσω οτι ολα αυτα ΔΕΝ τα ειπες στους γερμανοτροχομπατσους γιατι τωρα θα σου ειχαν ξηλωσει το διπλωμα, ξεχειλωσει τον πρωκτο και απελασει απο την χωρα.
ΥΓ Α και που΄σαι, αμα δεν ησουν με νταλικα θα το επαιζες αρχοντας του δρομου? Δεν νομιζω. Σαν την διαφημιση της Mercedes που κοροιδευουμε...
ΥΓ2 Αμα ημουν εγω στην BMW, θα σε ακολουθαγα να σε ρωτησω τι διαολο εκανες. Αμα μου ελεγες οτι το εκανες επιτηδες, δεν θα ξαναεβλεπες την οικογενεια σου καφρε...
ΥΓ3 Οποιος εχει προβλημα με τις προσωπικες επιθεσεις, tough luck. Τα παραπονα σας στον δολοφονο με την νταλικα...
Αν εξαιρέσουμε λίγο το τέλος (Με την έννοια ότι δεν αξίζει να χαλιέσαι όταν την έχεις γλυτώσει από του χάρου τα δόντια και ο άλλος δε θα γίνει καλύτερος ότι και να του πεις) στα υπόλοιπα είσαι σωστότατος.