-
Τί θα γίνει τώρα, θα χαλάσετε το θέμα του ανθρώπου;
Έγινε μια πρόταση, δεν του άρεσε καθόλου, τέλος. Ούτε τη γυναίκα να σας πρόσβαλε. -
Ε, απλά το Ignis είναι σχετικά ειδικό αυτοκίνητο, και απαιτεί παραχωρήσεις σε ορισμένα ζητήματα (που δεν θα τα αποκαλούσα απλώς 'μόστρα'), και δύσκολα θα πείσεις κάποιον που δεν το έχει σκεφτεί από μόνος του να στραφεί σε αυτό. Φαντάζομαι πως πρέπει και ο ίδιος να επιζητά πρωτίστως αυτό που λέμε 'φθηνό γκάζι' (δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά αυτό- αντίθετα είμαι υπέρ αυτής της προσέγγισης κατά μία έννοια).
Από και πέρα, ανάμεσα σε 207 και Clio, σίγουρα το πιο φθηνό στα 1.6. Από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι το 207- άρα...
Grande punto εξαιρετικό, απλά υποκειμενικά θεωρώ πως το εσωτερικό του είναι λιγότερο εντυπωσιακό από την εξωτερική εμφάνιση (πράγμα που το παραβλέπω εύκολα βέβαια), και το βασικότερο: αν μπορείς 1.6, go for it, και μιας και το punto σταματά στα 1.4...
-
Εγώ θα ήμουν μεταξύ swift και colt
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το αμαξι αυτο θα το παντρευτεις μεχρι να παντρευτεις?κλιο και 207 που μαλλον ειναι τα επικρατεστερα σε αυτα που λες φευγουν λιγο σε τιμη...
Δεν εχω τσεκαρει τιμες αλλα το Clio 1.4 πρεπει να ειναι μεσα στο οριο που εχει θεσει ο φιλος.
Εγω παντως το προτεινω.
Πολυ καλο μοτερ και κιβωτιο, υποδειγματικος συνδυασμος ανεσης-οδικης συμπεριφορας, καλοι χωροι, κορυφαια παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια.
Συμφωνοι, λιγο τσιμπημενο αλλα οπως εχουν γραψει και οι 4Τ οτι αξιζει κοστιζει.Αλλιως, και το 207 1.6 που προταθηκε πολλες φορες ειναι μια χαρα αλλα ξεφευγει απο το οικονομικο οριο. [/b]
-
Λοιπον, βαση αυτωνπου διαβαζω εδω και αλλου καταληγω στα:
Corolla, GP, 207 και Clio.Οι τελευταιοι 4Τ εχουν συγκριτικα με τα 3 τελευταια αν δεν κανω λαθος.
Θα τα διαβασω και θα ρωτησω.Α, και θα θελα πληροφοριες/εμπειριες για τον τροπο πληρωμης καθε εταιριας αν γινεται.
Ευχαριστω.
-
Το 206 1.600 σε χαλάει λόγω κυβικών; Νομίζω ότι από πλευράς ευχαρίστησης θα ήταν πολύ καλό για νέο οδηγό...σχολείο...
Clio 1.400 καλό, αλλά όπως και με τα υπόλοιπα νεο-μίνι (1.400 και 1.600), κάτι μου λέει ότι δεν θα το ευχαριστηθείς σαν σπορ. Κατά τ'άλλα, είναι ολοκληρωμένα σε πολύ καλό βαθμό πλέον.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
έτσι και σε πάρουν χαμπάρι οι Ιγκνίστι την έβαψες!!
-
Απ οτι καταλαβα τα κορυφαια της κατηγοριας ειναι τα GP, Clio και 207. (για Corolla δεν εχω δει ακομα)
Βαση του συγκρητικου το ρενω ειναι ισως το πιο ισορροπημενο, που λεει και ο funkyreverend.
Σε επιδοσεις το 1,4 ειναι ιδιο η και καλυτερο απ το 1,6 207, το οποιο με τη σειρα του δε φαινεται να εχει διαφορα σημαντικη στην αποδοση το 1,4 απ το 1,6(μαλιστα το 1,4 εχιε καλυτερα λαστιχα). Αρα δεν υπαρχει λογως και για να παω στο 1600...
Το φιατ τωρα ειναι φτηνοτερο και απ τα 2 και ελαφρως πιο αργο.ή οχι;
-
Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ότι θέλεις κάτι σε αυτό το μέγεθος; Έχεις κάποιο πλάνο για το πόσο θα το κρατήσεις;
Αυτά σου τα ρωτάω, για να καταλάβουμε τι προτεραιότητες θα ήθελες να βάλεις, μια που μας είπες ότι είσαι νέος οδηγός αλλά και νέος σε ηλικία...
Τα μικρομεσαία και τα μεγάλα supermini - σε αυτά τα λεφτά- κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι σπορ, τα μικρότερα θα σε 'έφτιαχναν' καλύτερα. Δηλαδή, νομίζω ότι θα ήθελες να πηγαίνεις γρήγορες βόλτες περισσότερο, άσχετα με το πόσο θα σε βόλευαν σε ενδεχόμενα ταξίδια...Δεν ξέρω αν άλλοι συμφορουμίτες συμφωνούν με το σκεπτικό μου...
-
Eιμαι ανοιχτος σε προτασεις αν και ο σπορ χαρακτηρας δεν ειπα οτι ειναι το παν για την επιλογη μου. Γιαυτο και η σταση μου απεναντι στο ignis.
-
κανεις;
-
Δές αυτα τα δύο σε μια αντιπροσωπεια (δεν θα τα δεις ακριβως ετσι... ) , κανε test drive , κ επελεξε...
http://www.supercars.net/Pics?vpf2=y&gI ... 854399&l=c
http://www.dnstrading.se/toyota/carzone ... a/side.jpg
-
Ωραία και Κολοφτιαγμένα
Aμα θες κατι τετοιο σαν τις φωτογραφιες
περιμενε μεχρι τελος του χρονου που
ερχεται το gpunto 1.6turbo 200hp -
Ωραία και κολοφταιγμένα...
Τελος του χρονου ερχεται το gpunto 1.6turbo 200hp
-
Ωραια και κολοφτιαγμενα...
Τελος του χρονου ερχεται και το gpunto 1.6turbo 200hp
-
bad boy και TsintsIgnis παρακαλώ πολύ μικρύνετε το άβαταρ και την υπογραφή σας αντίστοιχα. Ευχαριστώ.
[Moderator]
-
§
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Εγώ θα ήμουν μεταξύ swift και coltΚαι εγώ θα συμφωνήσω με αυτό (και θα προσθέσω Sirion, YRV και Ignis).
H τελική τιμή ενός αυτοκινήτου διαφέρει από αυτή του καταλόγου για πολλούς λόγους (τέλη, ταξινόμηση/μεταβίβαση, έξτρα που θα επιλέξεις -καθώς οι φτηνές/βασικές εκδόσεις των μεγαλύτερων μοντέλων είναι λογικό να είναι λιγότερο εξοπλισμένες).
Επίσης, χωρίς να γνωρίζω πόσο και αν σε απασχολεί, τα παραπάνω είναι 1.300 κυβικά που συνεπάγεται τέλη κυκλοφορίας 93 ευρώ ( ή 92; ), ενώ για 100 κυβικά ακόμα θα πληρώνεις 168 ευρώ το χρόνο. Δε γνωρίζω ποια η διαφορά στα ασφάλιστρα.
Στα 1.300 κυβικά τα παραπάνω κινούνται αξιοπρεπώς από ότι έχω καταλάβει ενώ στα 1.400 τα πιο μεγάλα δεν φαίνεται να κινούνται το ίδιο καλά. (είπαμε, παθητική ασφάλεια αλλά να μην ξεχνάμε και την ενεργητική)...
Σε κάθε περίπτωση να πας να οδηγήσεις αυτά στα οποία θα καταλήξεις, και να μάθεις αναλυτικά το κόστος για το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει.
§
-
Επανερχομαι μετα απο καιρο διοτι καπου διαβασα για καποιες καλοκαιρινες προσφορες που προσθετουν μαλλον κιαλλες επιλογες.
C4 Coupe 1,4 VTR -2050€, δλδ αρκετα κατω απο 15000€
Μazda 3 1,6 touring clima -3600€
Ισχυουν οντως αυτες οι προσφορες, και αν ναι, τι προτεινεται;
-
To mazda πρέπει να πηγαίνει στα 17-18 χιλιάρικα με την έκπτωση. Καλό αυτοκίνητο σε λογική (πλέον) τιμή. Το C4 είναι επίσης καλό, ακόμα και ως 1400άρι. Στη βασική έκδοση ξεκινάει από 14000. Στα ίδια λεφτά παίρνεις και τη βασική του Corolla που έχει λιγότερο εξοπλισμό από το C4 αλλά τριπλάσια εγγύηση.
-
Δλδ ποσο ειχε; 22000 το 1,6;
Ειμαι σιγουρος οτι διαβασα -3600 και οτι εχει 17000 χωρις εκπτωση.Κορολα το εχω αποκλησει διοτι ερχεται καινουριο, αλλα και το τωρινο δε μαρεσει οσο τα αλλα.Α, και ξεκιναει απο 15700, οχι 14000.
Eπιλογη μικρομεσαιου...