-
Λοιπον θελω να παρω 1400αρι , 3θυρο μαλλον εως 15.000
-
-
-
Colt, Swift, Yaris έχεις αποκλείσει?
Από αυτά που λες, Peugeot 207 1.6 Sport με 15.640.
-
Με τελη, πινακιδες, χρωματα κλπ. θα του βγει πολύ....
Το Corolla εχει προσφορα. Για να μαθει μια χαρα ειναι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από αυτά που λες, Peugeot 207 1.6 Sport με 15.640.Θέλω να πάρω 1400αρι, μέχρι 15000 μη μου λέτε βάλε +1,+2 χιλιάρικα και πάρε αυτό!
-
Από αυτά που λες, Peugeot 207 1.6 Sport με 15.640.
δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω.... φανταζει πολυ καλη περιπτωση το 207 στα 1.6. Τωρα εαν δεν βγαινουμε οικονομικως παμε στο G Punto.
Εγω δεν προτεινω κατι μικροτερο/λιγοτερο απο αυτα... Οχι πως ενα Swift θα σε δυσαρεστουσε, απλα τα supermini εχουν τους σωστους χωρους και την ενα, δυο, τρια κλικ παραπανω ποιοτητα/χλιδη.
-
Αν ο φίλος μας δεν πρόκειται να γεράσει με αυτό το αυτοκίνητο, εγώ θα του πρότεινα κάτι μικρότερο (Swift, Colt κλπ.) και πιο φθηνό και πιο γρήγορο για να μάθει και οικονομικά και πιο διασκεδαστικά!
Αν πάλι σκοπεύει να το κρατήσει για χρόνια,...δύσκολο το ερώτημα!
-
μικρομεσαίο ή supermini; όσο υπάρχουν διαφορές ακόμα
-
Colt, Swift, Yaris έχεις αποκλείσει?Από αυτά που λες, Peugeot 207 1.6 Sport με 15.640.
Oχι, δεν αποκλυω τιποτα.
Colt: δε το ειχα κοιταξει.
Swift: ε, ειναι καπως για τα γουστα μου...
Yaris: Κορολα 1,4 δεν ειναι καλυτερα;
207: θα κοιταξω τιμες αλλα αν βγαινει πολυ παραπανω το αποκλυω αμεσως.Αν πάλι σκοπεύει να το κρατήσει για χρόνια,...δύσκολο το ερώτημα!
4 min
1.Απ οτι καταλαβα τα γερμανικα να μην τα ψαξω (φαμπια, πολο, αντε και ιμπιζα) ;
2.Clio; -
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
1.Απ οτι καταλαβα τα γερμανικα να μην τα ψαξω (φαμπια, πολο, αντε και ιμπιζα) ;
2.Clio;- Πάλιωσαν. Μεταξύ των τριών, Ίμπιζα αν αντέχεις να το βλέπεις
- Λίγο αυτοκίνητο για τα πολλά λεφτά που ζητάει.
-
Κάτι με μακρά εγγύηση και σχετικά φθηνά ανταλλακτικά (αφού είσαι νέος οδηγός). Πάρε το corolla, μια χαρά είναι.
-
-
Eιπα να παρω αμαξι, οχι τρακτερακι απομιμηση αγωνιστικου...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Eιπα να παρω αμαξι, οχι τρακτερακι απομιμηση αγωνιστικου...Ε τώρα και εσύ το αδικείς!
Στα 12000 ευρώ μόνο το Sportka είναι καλύτερο από άποψη σπορ χαρακτήρα και ουσίας,αλλά άντε βρες το...έτσι και σε πάρουν χαμπάρι οι Ιγκνίστι την έβαψες!!
-
207 1.6.-
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
207 1.6.-+1
-
το αμαξι αυτο θα το παντρευτεις μεχρι να παντρευτεις?
κλιο και 207 που μαλλον ειναι τα επικρατεστερα σε αυτα που λες φευγουν λιγο σε τιμη...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Eιπα να παρω αμαξι, οχι τρακτερακι απομιμηση αγωνιστικου...Τι να κανουμε τα καλα και σωστα πραγματα στην Ελλαδα λιγοι τα ξερουν και τα εκτιμουν.
Αλλα ετσι ειναι η νεα γενια παιρνει αυτοκινητο με κριτηριο να αρεσει στις (χαζο)γκομενες και τη μοστρα...Εχουμε πηξει στη μοστρα και στις αερολογιες...
Υ.Γ.: Εγω γουσταρω γκαζι και να πεταει μπαντα και οχι μοστρα και μπλα μπλα...
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Eιπα να παρω αμαξι, οχι τρακτερακι απομιμηση αγωνιστικου...
Τι να κανουμε τα καλα και σωστα πραγματα στην Ελλαδα λιγοι τα ξερουν και τα εκτιμουν.
Αλλα ετσι ειναι η νεα γενια παιρνει αυτοκινητο με κριτηριο να αρεσει στις (χαζο)γκομενες και τη μοστρα...Εχουμε πηξει στη μοστρα και στις αερολογιες...
Υ.Γ.: Εγω γουσταρω γκαζι και να πεταει μπαντα και οχι μοστρα και μπλα μπλα...
ΕΛΕΟΣ
--- διαγράφηκαν προσβλητικές εκφράσεις --- (Moderator nass) αστο... πανε στο Carrefour...
- απο αερολογιες παντως... εχεις προαχθει στον βαθμο Πτεραρχου με τα ανεκδοτα που μας λες
@ NASS: Αν τον προσεβαλα..., που σιγα δηλαδη... τωρα μας επιασε η σεμνοτυφια οταν αλλες στιγμες γινοταν σημεια και τερατα στο φορουμ, μπορει να ερθει να μου το πει... 20 μετρα μακρια μου ειναι ο badboy
Eπιλογη μικρομεσαιου...