-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τα αυτοκίνητα αυτά αγοράζονται για αισθητικούς λόγους. Όποιος θέλει 'όχημα' δεν παίρνει κάτι τέτοιο.
Άρα κακώς κ. Γκίλντενστερν αρχίσατε τα περί ακαμψίας! Είναι σα να μιλάγαμε για σούπερκαρς και να τα κριτικάραμε για έλλειψη χώρων!Με αισθητικά λοιπόν κριτήρια, το Πεζώ!
Έχετε δίκιο αγαπητέ Ρόζενγκραντζ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα αυτοκίνητα αυτά αγοράζονται για αισθητικούς λόγους. Όποιος θέλει 'όχημα' δεν παίρνει κάτι τέτοιο.
Άρα κακώς κ. Γκίλντενστερν αρχίσατε τα περί ακαμψίας! Είναι σα να μιλάγαμε για σούπερκαρς και να τα κριτικάραμε για έλλειψη χώρων!Με αισθητικά λοιπόν κριτήρια, το Πεζώ!
Έχετε δίκιο αγαπητέ Ρόζενγκραντζ!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συνήθως ψηφίζουν περισσότεροι από όσους γράφουν. Γι' αυτό το λέω Σάββα.
Και δε θεωρώ αδιάφορη την ιδέα σου για την ψηφοφορία, αν το πήρες έτσι. Απλώς λέω ότι μάλλον τα αυτοκίνητα αυτά είναι αδιάφορα στον κόσμο
το κατάλαβα Θέμη...απλά απάντησα στον συλλογισμό σου.
εγώ πάντως έχω οδηγήσει από αυτά μόνο το 307 CC και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ.29 Μαρτιου ηταν στο Καστελλοριζο,,
ή απλα.. νυχτα;...NAI MOY AΡΕΣΕ Η ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ 307 CC...τόσο παράξενο σου φαίνεται; Δεν γουστάρουν όλοι τα διθέσια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν γουστάρουν όλοι τα διθέσια...Βάλτε στον πάγκο βασανιστηρίων τον κύριο μέχρι να αλλάξει γνώμη. Η τρομοκρατία των CC δε θα περάσει
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν γουστάρουν όλοι τα διθέσια...
Βάλτε στον πάγκο βασανιστηρίων τον κύριο μέχρι να αλλάξει γνώμη. Η τρομοκρατία των CC δε θα περάσει
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... press.html
ούτε του ΜΧ-5;
-
Των 4θέσιων CC ήθελα να πω
-
Δεν γουστάρουν όλοι τα διθέσια...
Βάλτε στον πάγκο βασανιστηρίων τον κύριο μέχρι να αλλάξει γνώμη. Η τρομοκρατία των CC δε θα περάσει
-
το αστρα και το ΕΟΣ δεν εχουν λίγο καλύτερους χώρους πίσω από τα άλλα 2????
-
Eos από εμένα. Είναι το μόνο VW που θα αγόραζα και το μόνο από την κατηγορία των CC που μου αρέσει πολύ.
Αλλά επειδή δε νομίζω να βρω τα χρήματα για να το πάρω και ως εγκάθετος φιατόπληκτος, θα περιμένω το Punto Cabrio!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνήθως ψηφίζουν περισσότεροι από όσους γράφουν. Γι' αυτό το λέω Σάββα.
Και δε θεωρώ αδιάφορη την ιδέα σου για την ψηφοφορία, αν το πήρες έτσι. Απλώς λέω ότι μάλλον τα αυτοκίνητα αυτά είναι αδιάφορα στον κόσμο
το κατάλαβα Θέμη...απλά απάντησα στον συλλογισμό σου.
εγώ πάντως έχω οδηγήσει από αυτά μόνο το 307 CC και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ.29 Μαρτιου ηταν στο Καστελλοριζο,,
ή απλα.. νυχτα;...NAI MOY AΡΕΣΕ Η ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ 307 CC...τόσο παράξενο σου φαίνεται; Δεν γουστάρουν όλοι τα διθέσια...
καλα μη βαρας ωρε
πω πω τί παρεξηγησιαρης που εισαι -
το vw μπορεί να μας πει κάποιος πόσο κάνει με το κλειδί στο χέρι χωρις να λειπει κάτι σοβαρό..... (αφου πληρώσουμε τα λοιπά της vw)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το αστρα και το ΕΟΣ δεν εχουν λίγο καλύτερους χώρους πίσω από τα άλλα 2????Ναι.
-
Απαπα! Κανένα! Με το πιστόλι στον κρόταφο,το δάχτυλο στη σκανδάλη,τη ζωή σου ή τα λεφτά σου,307,και αυτό επειδή το είδαμε στο WRC.
(αντε καλά είχε κατι μικροδιαφορες...) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τσ τσ τσ μου καλομάθατε όλοι στα roadster...
Εγώ με το θέμα της ακαμψίας ξενερώνω πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλαίσιο του παρμπρίζ να πάλλεται αν περάσω πάνω από... βρεγμένη εφημερίδα, ούτε να νιώθω το πλαίσιο να στραβώνει με το παραμικρό, ούτε να μην βλέπω από τον κεντρικό καθρέφτη λόγω vibration. Ταξίδι??? Ποιο ταξίδι? Αν ανέχεσαι την οροφή να σφυρίζει, οκ. Οδική συμπεριφορά? Δύο αυτοκίνητα σε ένα. Αλλιώς πάει κλειστό, αλλιώς ανοιχτό.
ποιά ακριβως οδηγησες και δεν σου άρεσαν;
Όλα πλην Άστρα. Και για το C70 τα ίδια έχω να πω. Για Micra C+C και Colt CZC, ομοίως. Πρώτη φορά το ακούς ότι πάσχουν ΠΟΛΥ σε ακαμψία αυτά τα αυτοκίνητα?
Σίγουρα δεν φτάνουν τα επίπεδα ενός κλειστού, αλλά τραγική η ακαμψία τους δεν είναι Σπύρο.
Σε ορισμένα ενδέχεται να είναι καλύτερη από κάποια κλειστά δεκαετίας.
Το Astra π.χ. και με 2.0Τ, μου φάνηκε μια χαρά. Κι έφαγε τρελό ζόρισμα, λακούβες, ανέβηκε πλάγια σε πεζοδρόμιο κρεμασμένο. Ούτε η ανάρτηση έκανε ύποπτα πράγματα, ούτε το πλαίσιο του παρμπρίζ κουνήθηκε, η συμπεριφορά του ήταν απροβλημάτιστη.Τώρα, στο τι λέει ο καθένας για αυτά τα αυτοκίνητα, μη δίνεις σημασία.
Τα παλιότερα cabrio είχαν όντως σοβαρό πρόβλημα.
Τώρα, όμως έχουν βελτιωθεί.
Χωρίς, επαναλαμβάνω, να είναι τόσο άκαμπτα όσο ένα κλειστό σε κάθε περίπτωση. -
δεν έχει σημασία το cabrio στο πόσο άκαπτο είναι
Και η formula 1 cabrio δεν είναι?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν έχει σημασία το cabrio στο πόσο άκαπτο είναιΚαι η formula 1 cabrio δεν είναι?
Έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό.
Είναι η τεχνολογία πλαισίου, που παίζει μεγαλύτερο ρόλο.
Η ανθρακονημάτινη μπανιέρα π.χ. (Carrera GT), ή το πλαίσιο Χ με διασταυρούμενες δοκούς (S2000), δίνουν εξαιρετική ακαμψία, ανεξάρτητα από το αν το αυτοκίνητο είναι κλειστό ή ανοιχτό.Αλλά συνήθως τα 4θέσια Cabrio βασίζονται σε κλειστά αυτοφερόμενα, στα οποία έχει 'κοπεί' η οροφή, και κατόπιν το πλαίσιο έχει ενισχυθεί σε ένα βαθμό (εξού και το μεγάλοι βάρος αυτών των αυτοκινήτων), ώστε να αποκατασταθεί ένα μέρος της απωλεσθείσας ακαμψίας.
-
Των 4θέσιων CC ήθελα να πω4
Εκτος του ΕΟS που ειναι 2 + 2 ( με τους 2ους '2' να είναι μοντελάκια και αυτά γένους θυλικού 'ξανθά κατα προτήμηση' για άνεση ) τα άλλα είναι 2 + χώρος αποθήκευσης με σχήμα θέσης .
+ -
Οχι πως θα αγόραζα κάποιο, αλλα μονο το EOS κατι μπορεί να μου πει.
-
Οικονομοτεχνικά το Astra 1800 είναι το πιο συμφέρον μοντέλο.
Αισθητικά (υποκειμενικά δηλαδή) θα προτιμούσα το EOS.
Αυτά όμως ισχύουν μέχρι να τα δεις από κοντά. Πήγα και είδα από κοντά τα EOS και Astra με αυτή τη σειρά με διαφορά χρόνου λίγων λεπτών (στη Λεωφ Βουλιαγμένης όπου απέχουν 200 μέτρα).-EOS: Ο γνωστός διάκοσμος VW, καλός είτε με δέρμα είτε με ύφασμα (μπήκα σε 2 αυτοκίνητα ένα ανοιχτό στη βιτρίνα κι ένα κλειστό έξω). Πολύ ωραία η ηλιοροφή, εξαιρετική ιδέα και εφαρμογή. Πολύ βασικό ότι απέχει το κεφάλι μου από το παρμπρίζ και στην είσοδο-έξοδο αλλά και μέσα. Χωράω να κάτσω πίσω από τον εαυτό μου στο πίσω κάθισμα πολύ ικανοποιητικά αν και κάπως στενά. Χώρος αποσκευών καλός αν και το καπάκι που τον χωρίζει έχει κάτι σκέλη στα πλάγια που μάλλον θα δυσκολεύουν την πλήρη εκμετάλλευση όλου του χώρου όταν είσαι κλειστός... (με ανοιχτή οροφή ο χώρος είναι 80x80cm με ύψος περίπου 30cm και άψογα τετραγωνισμένος) Μάλλον δύσκολο να στηρίζεις χέρι στο περβάζι του παραθύρου (με το κάθισμα τέρμα κάτω είσαι πολύ χωστός) Θα προτιμούσα περισσότερα ή έστω διαφορετικά χρώματα... (κανένα racing green αντί για το ένα μπλε ή μεταλλικό κόκκινο αντί για το μελιτζανοειδές που μπορεί βέβαια από κοντά να είναι καλό...) Εξυπηρετικός, ευγενικός, υπομονετικός και αξιοπρεπής υπάλληλος. Διαθέτουν για test drive το δίλιτρο. Χρόνος παράδοσης 2-3 μήνες για επιλογή ήδη παραγγελμένου (μόνο 2 υπήρχαν ακαπάρωτα) ή 3-5 μήνες για παραγγελία.
-Astra: Δεν το περίμενα και δεν είχα προκατάληψη αλλά χωρίς πολλά λόγια μετά από το EOS το Astra ήταν μια απογοήτευση σε όλα. Ο χώρος στο πίσω κάθισμα κάπως λιγότερος για τα γόνατα και το παρμπρίζ πιο κοντά τόσο κατά την είσοδο όσο και μετά... Πολύ πλαστικουριό, μέτρια αίσθηση ποιότητας, πιο άτσαλη εφαρμογή πχ μοκέτας στο χώρο αποσκευών, η κοπέλα μου σύγκρινε την αίσθηση κλεισίματος πόρτας ότι υστερεί κλπ, περισσότερος χώρος χαμένος λόγω χειρότερου διπλώματος οροφής... γενικά μια αίσθηση φτηνού και δεύτερου (συγκριτικά πάντα). Βασικά αν θέλεις να πάρεις το Astra (που όπως λέω στην αρχή είναι το πιο λογικό και συμφέρον) δεν πρέπει να δεις το EOS γιατί μπορεί να μπεις σε προβληματισμό!
Όλα χρειάζονται το σύστημα μπιπ για οπισθοπορεία γιατί έχουν πολύ ψηλό πίσω μέρος και δεν βλέπεις πίσω ακόμα και ανοιχτός.
Και τα δύο σαφώς καλύτερα στο πίσω κάθισμα από το 307 που έχω μπει.
Με χαρά είδα ότι και τα δύο διαθέτουν ρεζέρβα (λεπτού τύπου) κάτω από το χώρο αποσκευών.
Το EOS αν βγει με τον 1400 με 140+ άλογα λογικά θα πρέπει να κοστίζει όσο με τον 1600 και θα είναι η επιλογή μου. Μέχρι τότε αναμονή (μάλλον θα μπει αλλά το θέμα είναι πότε...). -
Τα ίδια συμπεράσματα από την αυτοκίνηση με το φίλο πιο πάνω....
Αν όμως δεν είχα λεφτά θα έπαιρνα το αστρα λόγω ότι το θεωρώ και αυτό όμορφο
Πίσω σε κανένα από τα 2 δε πήγαινα ταξίδι (είδα και το focus -> κατηγηρία αστρα το βάζω)
-
εγω θα διαλεγα το astra καθαρα και μονο λογω ομορφιας!
απο το eos δεν μου αρεσει το πισω μερος,το megane δεν μου αρεσει σαν σχημα γιατι το βρισκω λιγο τετραγωνο το peugeot καλο αλλα εγινε σουπα και ειναι και πανακριβο..
"Προσιτοί" ανοικτοί τετραθέσιοι "έρωτες"