-
Τραγικά αδιάφορη η ψηφοφορία! Τόσες απαντήσεις και μόνο 10 ψήφοι μέχρι στιγμής
-
....
αφού γράφει καθένας 2-3 posts λογικό...
-
Συνήθως ψηφίζουν περισσότεροι από όσους γράφουν. Γι' αυτό το λέω Σάββα.
Και δε θεωρώ αδιάφορη την ιδέα σου για την ψηφοφορία, αν το πήρες έτσι. Απλώς λέω ότι μάλλον τα αυτοκίνητα αυτά είναι αδιάφορα στον κόσμο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τσ τσ τσ μου καλομάθατε όλοι στα roadster...
Εγώ με το θέμα της ακαμψίας ξενερώνω πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλαίσιο του παρμπρίζ να πάλλεται αν περάσω πάνω από... βρεγμένη εφημερίδα, ούτε να νιώθω το πλαίσιο να στραβώνει με το παραμικρό, ούτε να μην βλέπω από τον κεντρικό καθρέφτη λόγω vibration. Ταξίδι??? Ποιο ταξίδι? Αν ανέχεσαι την οροφή να σφυρίζει, οκ. Οδική συμπεριφορά? Δύο αυτοκίνητα σε ένα. Αλλιώς πάει κλειστό, αλλιώς ανοιχτό.
ποιά ακριβως οδηγησες και δεν σου άρεσαν;
-
Κανένα! Δεν με εμπνέουν καθόλου εμφανισιακά...
Για ακαμψίες και λοιπά, δεν με πολυενδιαφέρει γιατί δεν θα έπαιρνα κανένα! Το ακούτε; ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Συνήθως ψηφίζουν περισσότεροι από όσους γράφουν. Γι' αυτό το λέω Σάββα.Και δε θεωρώ αδιάφορη την ιδέα σου για την ψηφοφορία, αν το πήρες έτσι. Απλώς λέω ότι μάλλον τα αυτοκίνητα αυτά είναι αδιάφορα στον κόσμο
το κατάλαβα Θέμη...απλά απάντησα στον συλλογισμό σου.
εγώ πάντως έχω οδηγήσει από αυτά μόνο το 307 CC και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. -
κανένα δεν προτιμώ...
Πολύ καλύτερα τα αντίστοιχα κλειστά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνήθως ψηφίζουν περισσότεροι από όσους γράφουν. Γι' αυτό το λέω Σάββα.
Και δε θεωρώ αδιάφορη την ιδέα σου για την ψηφοφορία, αν το πήρες έτσι. Απλώς λέω ότι μάλλον τα αυτοκίνητα αυτά είναι αδιάφορα στον κόσμο
το κατάλαβα Θέμη...απλά απάντησα στον συλλογισμό σου.
εγώ πάντως έχω οδηγήσει από αυτά μόνο το 307 CC και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ.29 Μαρτιου ηταν στο Καστελλοριζο,,
ή απλα.. νυχτα; -
Ναι, αλλά δεν έχουν μούρη...
Πάνε ρίξε γυναίκα με Astra 1.4...Θα μου πεις, εδώ πέφτουν με Golf 1.4 και σε νομίζουν για λεφτά...
-
To megane για την καλύτερη μούρη. Είναι νομίζω το ομορφότερο.
(το astra από που βγάλατε ότι δεν είναι αρκετά άκαμπτο; Αφού δεν κυκλοφόρησε ακόμα κανένα τεστ. Αν κρίνω από το κλειστό, θα πρέπει να είναι στιβαρότατο - σε σχέση με τα υπόλοιπα τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
τσ τσ τσ μου καλομάθατε όλοι στα roadster...
Εγώ με το θέμα της ακαμψίας ξενερώνω πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλαίσιο του παρμπρίζ να πάλλεται αν περάσω πάνω από... βρεγμένη εφημερίδα, ούτε να νιώθω το πλαίσιο να στραβώνει με το παραμικρό, ούτε να μην βλέπω από τον κεντρικό καθρέφτη λόγω vibration. Ταξίδι??? Ποιο ταξίδι? Αν ανέχεσαι την οροφή να σφυρίζει, οκ. Οδική συμπεριφορά? Δύο αυτοκίνητα σε ένα. Αλλιώς πάει κλειστό, αλλιώς ανοιχτό.
ποιά ακριβως οδηγησες και δεν σου άρεσαν;
Όλα πλην Άστρα. Και για το C70 τα ίδια έχω να πω. Για Micra C+C και Colt CZC, ομοίως. Πρώτη φορά το ακούς ότι πάσχουν ΠΟΛΥ σε ακαμψία αυτά τα αυτοκίνητα?
Από αυτά που αναφέρω, μόνο το EOS ξεφεύγει πολύ προς το καλύτερο σε ακαμψία, πιθανότατα σε ποιότητα κατασκευής και έχει και το καλύτερο μοτέρ, γι'αυτό και το ψήφισα.
Τι έπαθες?
-
και ειναι τόσο χάλια ε;
Κριμα παντως...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, αλλά δεν έχουν μούρη...Πάνε ρίξε γυναίκα με Astra 1.4...Θα μου πεις, εδώ πέφτουν με Golf 1.4 και σε νομίζουν για λεφτά...
παλιά... ούτε με δίλιτρα δεν συγκινούνται
-
Εδώ θα διαφωνήσω, μια χαρά συγκινούνται...! Εκτός και αν πας και χτυπάς γυναίκες με στάνταρντ Porsche Boxster!
-
Ειδα το αστρα σε μαυρο και ηταν πολυ πιο ομορφο απο τα υπολοιπα!Μεγαλη διαφορα!Οποτε η ψηφος μου παει σε αυτο γιατι τα αλλα δε μου αρεσουν.Ελπιζω να μην εχουν κανει τη βλακεια με το πορτ μπαγκαζ οπως στο TIGRA ,που για να ανοιξεις το πορτ μπαγκαζ πρεπει να πατας συνεχομενα το κουμπι...
-
ΕΟS, γιατί:
-
όχι επειδή είναι VW
-
πολύ όμορφο από κοντα που το είδα (δε μου αρέσουν γενικά τα CC), το περίμενα μακρύτερο, αλλά τελικά είναι συμμαζεμένο. Όμορφο κλειστό+ανοιχτό. Megane & 307 τα πιο άσχημα. Το Astra, δε μου αρέσει καν το χατσμπακ, θα μου αρέσει αυτό ;;;
-
είναι Golf V
-
έχει καλή τιμή
-
-
Απ τα 4 μάλλον EOS λόγω ανάρτησης και επιδόσεων.
Κατα τα άλλα το Megane ειναι για μένα το πιο όμορφο...
-
Eos´
êáé áðï ìÝíá ...ìå ôïí Ôfsi ......áí êáé äåí èá Ýðáéñíá ôåôñáèÝóéï CC ..Ðáñåðéðôüíôùò ãéá ìéá áêüìá öïñÜ ïé äéáöçìéóôÝò ôçò ÖÜïõ Âå äþóáíå ñÝóôá
....(åîáéñåßôáé ôïõ GTI åëáöñþò ëáëáêßá )
-
Τετραθέσιο, ε;... Να σκεφτώ...
Διαλέγω δύο MX-5.
-
Τα αυτοκίνητα αυτά αγοράζονται για αισθητικούς λόγους. Όποιος θέλει 'όχημα' δεν παίρνει κάτι τέτοιο.
Άρα κακώς κ. Γκίλντενστερν αρχίσατε τα περί ακαμψίας! Είναι σα να μιλάγαμε για σούπερκαρς και να τα κριτικάραμε για έλλειψη χώρων!Με αισθητικά λοιπόν κριτήρια, το Πεζώ!
"Προσιτοί" ανοικτοί τετραθέσιοι "έρωτες"