-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
214km/h στην Αθηνών-Λαμίας, λίγο πριν την έξοδο για Αγ.Στέφανο.
Με το που βγαίνω Αγ.Στέφανο, σειρήνα, φάρος, δεξιά.
Πολιτικό Octavia με φωτογραφικό.
Μου πήραν πινακίδες και δίπλωμα για ένα μήνα.Θα μου 'ρθει κλητήριο για να δικαστώ.
Έχει κανείς ιδέα, πόσο πάει η ποινή;
Αχ ρε Αγγελε...
Το κλητηριο θα αργησει να σου ερθει λογικα(εμενα μου ειχε ερθει μετα απο 4 χρονια αν θυμαμαι καλα)
Νομιζω οτι πανω απο τα 40 χλμ απο το οριο το ποσο ειναι ιδιο ειτε σε πιασουν με +60 ειτε με +100....
Υπολογιζε ~350 Ευρω...
Άστα Βαγγέλη.
Έλπιζω να καθαρίσω με 350 έστω, μη μου πουν κανά 1000αρι...
Φοβάμαι επίσης ότι θα γραφτεί στο ποινικό μου μητρώο...
Και προσέχω, πάντα ρε γμτ, για τα πολιτικά μπατσικά, ήταν και βράδυ δεν τον είδα που να πάρει...
Πήγα μετά στην τροχαία, να παραδώσω το δίπλωμά μου, και άρχισε και ένας πανηλίθιος κλασικός μπάτσος τις τυπικές αηδίες, 'θα σου φύγει τ αμάξι δεξιά-αριστερά και θα σκοτωθείς' και μου γύρισαν τα μάτια...σ.σ. η εθνική ήταν άδεια, δυο-τρία αυτοκίνητα να ήταν στο ίδιο κομμάτι δρόμου, το πολύ.
-
Εχω την εντυπωση οτι οι τροχαιες παραβασεις δεν γραφονται στο ποινικο μητρωο..Αλοιμονο δηλαδη,γιατι ολοι θα τα ειχαμε λερωμενα τοτε
Καλη τυχη στο δικαστηριο...
-
Εχω την εντυπωση οτι οι τροχαιες παραβασεις δεν γραφονται στο ποινικο μητρωο..Αλοιμονο δηλαδη,γιατι ολοι θα τα ειχαμε λερωμενα τοτε
Καλη τυχη στο δικαστηριο...
-
Όπως και να 'χει, 214χλμ είναι πολλά....
-
Δυστυχώς το πρόστιμο με κάτι διπλασιαμούς κτλ θα σου πάει 400
-
[quote='pipinos1976']Δυστυχώς το πρόστιμο με κάτι διπλασιαμούς κτλ θα σου πάει 600
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Όπως και να 'χει, 214χλμ είναι πολλά....Μην αρχισουμε παλι τη συζητηση αυτη γιατι θα εκτοξευθει το τοπικ
-
Το διόρθωσα. Θα πάει περίπου 400
-
Pai Mei καλά ξεμπερδέματα...
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
-
και σου έγραψε ΚΑΙ τα 214 Km/h....?
πω πω που έπεσες...δεν σε λυπήθηκε?
θυμάμαι ότι με προσαυξήσεις το πρόστιμο φτάνει στα 700 ευρώ. Το έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα. Δεν ξέρω επίσης τι παίζει με τα νέα μέτρα και τις αυστηρότερες ποινές του ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και σου έγραψε ΚΑΙ τα 214 Km/h....?πω πω που έπεσες...δεν σε λυπήθηκε?
θυμάμαι ότι με προσαυξήσεις το πρόστιμο φτάνει στα 700 ευρώ. Το έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα. Δεν ξέρω επίσης τι παίζει με τα νέα μέτρα και τις αυστηρότερες ποινές του ΚΟΚ.
Ναι, είχε φωτογραφικό.
Τι να λυπηθούν οι μπάτσοι;
Αν είναι 700 ευρώ ο μισθός μου δεν φτάνει για να το καλύψει.
Δουλειά δυο μηνών σχεδόν, για να μαζέψω τα λεφτά.Τέλος πάντων, αρκετά στενοχωρήθηκα, να παν' να γμθουν.
-
Ναι ρε μην στενοχωριέσαι για αυτά!
Λογικά θα αργήσει να σου έρθει κλήση οπότε κάνε μία μικρή αποταμίευση.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
και σου έγραψε ΚΑΙ τα 214 Km/h....?
πω πω που έπεσες...δεν σε λυπήθηκε?
Ναι, είχε φωτογραφικό.
Τι να λυπηθούν οι μπάτσοι;
Αν είναι 700 ευρώ ο μισθός μου δεν φτάνει για να το καλύψει.
Δουλειά δυο μηνών σχεδόν, για να μαζέψω τα λεφτά.Τέλος πάντων, αρκετά στενοχωρήθηκα, να παν' να γμθουν.
Περαστικα......
Και κουραγιο.... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι οι τροχαιες παραβασεις δεν γραφονται στο ποινικο μητρωο..Αλοιμονο δηλαδη,γιατι ολοι θα τα ειχαμε λερωμενα τοτεΚαλη τυχη στο δικαστηριο...
Γράφονται αν πας για πλημμέλημα (τα 200τόσα είναι πλημμέλημα) αλλά δεν επηρεάζει τις κοινωνικές σχέσεις σου (ή τις σχέσεις σου με το κράτος). Πχ δεν εμποδίζεται ο διορισμός σου στο δημόσιο ή η λήψη κρατικής άδειας για άσκηση συγκεκριμένου επαγγέλματος που την απαιτεί (εκτός ΙΣΩΣ αν πρόκειται για θέση οδηγού κρατικού οχήματος).
-
αυτος ο τυπος γραψιματος ειναι καπως νομιμος????????
δηλαδη ειναι ο μπατσος απο πισω σε γραφει με το ρανταρ και αυτο ειναι συνταγματικο ?,εκει δεν υπαρχουν πινακιδες ''η ταχυτητα ελενχεται με ρανταρ''.
τι ψαχνω τωρα ε? i'm shocked δεν ηξερα οτι μπορουν να το κανουν αυτο
-
δηλαδη ειναι ο μπατσος απο πισω σε γραφει με το ρανταρ και αυτο ειναι συνταγματικο ?,εκει δεν υπαρχουν πινακιδες ''**η ταχυτητα ελενχεται με ρανταρ''. **
τι ψαχνω τωρα ε? i'm shocked δεν ηξερα οτι μπορουν να το κανουν αυτοΑυτό το έχω και εγώ απορία....κανένας που να ξέρει τον ΚΟΚ?
με 400 € πάντως καλά θα είναι να τη βγάλεις!
Καλό κουράγιο!
-
Pai Mei
οχι ρε γμτ....
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
214km/h στην Αθηνών-Λαμίας, λίγο πριν την έξοδο για Αγ.Στέφανο.
Με το που βγαίνω Αγ.Στέφανο, σειρήνα, φάρος, δεξιά.
Πολιτικό Octavia με φωτογραφικό.
Μου πήραν πινακίδες και δίπλωμα για ένα μήνα.Θα μου 'ρθει κλητήριο για να δικαστώ.
Έχει κανείς ιδέα, πόσο πάει η ποινή;
Προς Λαμία ή Αθήνα;
τυχερός πρέπει να 'μαι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δηλαδη ειναι ο μπατσος απο πισω σε γραφει με το ρανταρ και αυτο ειναι συνταγματικο ?,εκει δεν υπαρχουν πινακιδες ''**η ταχυτητα ελενχεται με ρανταρ''. **
τι ψαχνω τωρα ε? i'm shocked δεν ηξερα οτι μπορουν να το κανουν αυτοΑυτό το έχω και εγώ απορία....κανένας που να ξέρει τον ΚΟΚ?
Το εχω κ εγω απορια αυτο,αλλα τι θα πεις στο δικαστηριο ??? Οτι δεν ειχε πινακιδες που να αναγραφουν οτι η ταχυτητα ελεγχεται με ρανταρ ?? Ο δικαστης (βασικα ο εισαγγελεας-αυτοι ειναι τα σκυλια ) θα σε τσακισει μετα....
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!