-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Ειδα ενα Brera προχθές και το χάζευα, πράγματι είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η Alfa Romeo, απο'που και να το κοιτάξεις είναι κουκλί. Εαν φορούσε και τα μηχανικά του TT θα ήταν αριστούργημα.αν μιλάς για κινητήρα τότε +100
αλλά πλαίσιο-αναρτήσεις-τιμόνι προτιμώ Ιταλίδα
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ειδα ενα Brera προχθές και το χάζευα, πράγματι είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η Alfa Romeo, απο'που και να το κοιτάξεις είναι κουκλί. Εαν φορούσε και τα μηχανικά του TT θα ήταν αριστούργημα.
αν μιλάς για κινητήρα τότε +100
Βασικα το πλαισιο, οι αναρτησεις και το τιμονι της συγκεκριμενης προτασης μια χαρα ειναι. Ο κινητηρας της αλλης ειναι για κλωτσες. 15 ιπποι δεν δικαιολογουν τοσο μεγαλη διαφορα
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ειδα ενα Brera προχθές και το χάζευα, πράγματι είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η Alfa Romeo, απο'που και να το κοιτάξεις είναι κουκλί. Εαν φορούσε και τα μηχανικά του TT θα ήταν αριστούργημα.
αν μιλάς για κινητήρα τότε +100
Ε ναι, επειδή πλέον έχεις βαρεθεί να διαβάζεις άρθρα για το TT και να βλέπεις διάφορες παρουσιάσεις και έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου..
-
Εγω παντως με τον TWINSPARK 1,4 εχω κανει 100000 απροβληματιστα χιλιομετρα και δεν εχει σκασει καθολου οι αλλοι σκανε απο την ζηλεια τους οταν ακουνε τον ηχο της!!!.. και οσο για το οτι οι δεν εχουν δυναμη...
μη τρελαθουμε... -
VLADIMIROS έγραψε:
ΕΧΩ ALFA ROMEO.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Η AUDI EINAI ΚΟΡΥΦΗ..ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΙΑ ALFA ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.. ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ..ΤΟ DESIGN ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ..
ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!!!!!!1
ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...
Η ALFA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ MUSCLE CAR ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!Κατι τετοια ακουω και μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που μου φορτωθηκε η 156 .
Νιωθω λες και ειμαι μελος του ΚΚΕ της αυτοκινησης.
Οποιος δεν εχει λεφτα για επιδοσεις δεν χρειαζεται να κρυβεται πισω απο την Αλφα και να λεει οτι οι Αλφα δεν ειναι για επιδοσεις....
Τα βλεπουμε και εμεις και φρικαρουμε
Πληροφορηση.. η BRERA ειναι ερωτας.. ειναι γκομενα με μια brera εχεις διπλα σου μια ερωμενη με το ΤΤ εχεις την γυναικα σου μετα απο 20χρονια γαμου. Ετσι για την ιστορια κ.MANGO ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος impreza sti 1999 εισαγωμενο και εδω και λιγο ενος evo IX.
Δεν κρυβομαι πισω απο το σημα της alfa...
πληρουνται συγκεκριμενα κριτιρια πισω απο τις απαντησεις μου.
το EVO ξεμπαζωνει... ειναι τελειο σε καθε ειδους διαδρομη, σκοτωνει οτι βρει μπροστα του..
αλλα ρε γαμωτο ειναι σαν φουσκωμενο taxi..
δεν με πιανει δεος οταν το οδηγω..
απλα νιωθω μια πολυ πολυ εντονη επιταχυνση!!!
εεεε και τι εγινε...
μπες με 40ευρω σε αεροπλανο να πας ιταλια να νιωσεις επιταχυνση να πας και το ταξιδι σου... -
VLADIMIROS έγραψε:
ΕΧΩ ALFA ROMEO.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Η AUDI EINAI ΚΟΡΥΦΗ..ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΙΑ ALFA ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.. ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ..ΤΟ DESIGN ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ..
ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!Καποιος ομορφος εγραψε...
Κατι τετοια ακουω και μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που μου φορτωθηκε η 156 .Νιωθω λες και ειμαι μελος του ΚΚΕ της αυτοκινησης.
Οποιος δεν εχει λεφτα για επιδοσεις δεν χρειαζεται να κρυβεται πισω απο την Αλφα και να λεει οτι οι Αλφα δεν ειναι για επιδοσεις....
Τα βλεπουμε και εμεις και φρικαρουμε
Πληροφορηση.. η BRERA ειναι ερωτας.. ειναι γκομενα με μια brera εχεις διπλα σου μια ερωμενη με το ΤΤ εχεις την γυναικα σου μετα απο 20χρονια γαμου. Ετσι για την ιστορια κ.MANGO ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος impreza sti 1999 εισαγωμενο και εδω και λιγο ενος evo IX.
Δεν κρυβομαι πισω απο το σημα της alfa...
πληρουνται συγκεκριμενα κριτιρια πισω απο τις απαντησεις μου.
το EVO ξεμπαζωνει... ειναι τελειο σε καθε ειδους διαδρομη, σκοτωνει οτι βρει μπροστα του..
αλλα ρε γαμωτο ειναι σαν φουσκωμενο taxi..
δεν με πιανει δεος οταν το οδηγω..
απλα νιωθω μια πολυ πολυ εντονη επιταχυνση!!!
εεεε και τι εγινε...
μπες με 40ευρω σε αεροπλανο να πας ιταλια να νιωσεις επιταχυνση να πας και το ταξιδι σου... -
Μάλλον κάνεις λάθος αγορές αν έχεις EVO και μιλάς για επιτάχυνση και σχεδιασμό..
-
Αφου λες οτι εχεις Αλφα ρομεο που ειναι ?
Πως αντεχεις να υποστηριζεις ομορφια και design Αλφα και να εχεις 2 απο τα ασχημοτερα αυτοκινητα που κυκλοφορουν??
Δεν σε καταλαβαινω φιλε.. τοτε με τι σε πιανει δεος αν οχι με την επιταχυνση ? Με το καπακι του λαδιου που εχει το σηματακι της Αλφα.
Βασικα αν εχεις λεφτα για ερωμενη παιρνεις μια καλη merc μια καλη BMW μια porshe ενα καλο Audi, αυτοκινητα τα οποια ειναι ομορφα και γρηγορα.
Δεν βαφτιζεις τη Brera ερωμενη. Ειναι και θεμα οικονομικων δυνατοτητων. -
κανενα τουτου δεν κανει τα παντα..
το evo κανει συγκεκριμενα πραγματα και η Brera αλλα.
δεν χρειαζονται λιγα sec ουτε πολλα πλευρικα g για να σε κανουν ευτυχισμενο.. -
Ο χρήστης VLADIMIROS έγραψε:
δεν χρειαζονται λιγα sec ουτε πολλα πλευρικα g για να σε κανουν ευτυχισμενο..Αρκεί το σηματάκι και το σχέδιο ε? Επειδή είναι τα μοναδικά σημεία στα οποία υπερτερεί η brera από το EVO.. Α, ξέχασα και το πολυτελές εσωτερικό με τις χοντρές μοκέτες..
-
Ε δεν κανουμε διαλογο ετσι. Απο τη μια λες σχεδιο και απο την αλλη ταχυτητα. Μαλλον δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα (ολοι) και σχεδιο και δυναμη...... δεν ειναι για ολους αυτα
-
Δεν είναι ανάγκη να αρχίσουμε πάλι τα ίδια... Αυτοσυγράτηση λοιπόν παρακαλώ, ιδιαίτερα από τους παλαιότερους
(Moderator nass)
-
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩ...
ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..
ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ -
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩ...
ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..
ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝΠροτιμάς την Brera από το EVO σου δηλαδή?
-
δεν χρειαζονται λιγα sec ουτε πολλα πλευρικα g για να σε κανουν ευτυχισμενο..Εδώ κάνεις λάθος, η Brera Q4 θα σου δώσει ΠΟΛΛΑ πλευρικά g και φυσικά θα σε κάνει ευτυχισμένο
-
μου μυριζει φιδι
-
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!Κατι τετοια ακουω και μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που μου φορτωθηκε η 156 .
Νιωθω λες και ειμαι μελος του ΚΚΕ της αυτοκινησης.
Για ποιο σηματακι με δρακο μιλαμε ? Για αυτον που εχει η φιρμα με τους πιο αδυναμους κινητηρες της ευρωπης , που σκανε μετα τα 30.000 χλμ και καινε λαδια αβερτα?
ΚΚΕ το κομμα σου λαε
Εμενα η 147 ουτε καει λαδια ουτε εχει σκασει ποτε...ουτε και τριζει ομως!
Αντιθετα φιλοι μου με γκολφ και αστρα τρεχουν στα συνεργεια συνεχως για ''μικροπροβληματακια''...
Υποτιθεται αγορασαν πιο ασχημο αμαξι απο την 147 γιατι θα τους εβγαινε πιο αξιοπιστο....
Εμεις οι ελληνες δεν μπορω να καταλαβω....μπας και μας πηδουσαν οι Γερμανοι τις γιαγιαδες στον Β Παγκοσμιο??
Δεν εξηγειται τοσο φιλογερμανισμος....
τι να πω...
Ελλαδα..... -
Δεν ειναι νομιζω και τοσο θεμα φιλο-(μιας χωρας), οσο τα αμυντικα απο κοινωνικης πλευρας αντανακλαστικα που εχουν δημιουργηθει σε μεγαλες μεριδες του πληθυσμου στη χωρα μας, και στην ευρωπη γενικοτερα, με αποτελεσμα πολυς κοσμος να θελει στατους και να κοιταει να παταει στα σιγουρα. Να αγοραζει αμαξι δηλαδη και να μη μπορει να του πει καποιος (στον κοινωνικο του περιγυρο ¨ναι αλλα, το μοντελο που πηρες εχει το χ μειονεκτημα''
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Εμεις οι ελληνες δεν μπορω να καταλαβω....μπας και μας πηδουσαν οι Γερμανοι τις γιαγιαδες στον Β Παγκοσμιο??
Δεν εξηγειται τοσο φιλογερμανισμος....
τι να πω...
Ελλαδα.....Αν ψάχνεις μια αιτία(που δεν υπάρχει βέβαια,αλλά λέμε τώρα),μάλλον φταίει το γεγονός της μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων στη Γερμανία για εύρεση εργασίας.
Πήγαν και έχασαν την μπάλα με αυτά που αντίκρυσαν εκεί..Τις γιαγιάδες μας να τις αφήσεις ήσυχες
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;