-
Ο 1.6 dci της Nissan μια χαρά θα του έρχονταν!
-
Γενικα...
Οποιαδηποτε συνεργασια μονο ξενερρα μου προκαλει... θα καταληξουμε με 3 μοντελα σε καθε κατηγορια και ολα τ αλλα rebadge...
Θα χουμε QQ, kadjar ,mitsubishi αντιQQ και μελλοντικα π.χ. Daihatsu αντιmitsibishi αντιQQ -
Σωστός!
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Ποιοι κινητήρες....εδώ φτάσαμε στο σημείο η ρενό να παράγει από τους καλύτερους κινητήρες στον κόσμο και η Mitsubishi από τους χειρότερους.
Νομίζω μάλιστα ότι καταργήσανε από το ASX που είναι το μοναδικό μοντέλο που ενδιαφέρει την Ελλάδα τον 1.8 με τους 150 ίππους και του βάλανε 1.6 Ευρωπαικό.Αυτό αν δεν κάνω λάθος έγινε στα πλαίσια του downsizing
Επίσης ο 1800άρης της mitsubishi είχε παρόμοιες - ίσως και λίγο χειρότερες - επιδόσεις με τον 1600άρη dci της Renault -
Συνεργασία με την Mitsu να βγάλουν και άλλες σκούπες παρέα με το Leaf
Από την στιγμή που πέθαναν το Evo, μου είναι αδιάφορη ... -
Τα υβριδικά suv που έχει ανακοινώσει είναι τουλάχιστον ενδιαφέροντα! Φαίνεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον τομέα αυτόν όπως φανερώνει ήδη υο υβριδικό outlander παρα το γεγονός ότι απαιτείται πολλή ακόμη πρόοδος...
-
Χθες το απόγευμα πέτυχα το υβριδικό Outlander εδώ στα Γιάννενα στον δρόμο και μου φάνηκε πολύ πιο σουλουπωμένο από το 'σχετικά μεγάλο suv' που περίμενα από τις φωτογραφίες! Αισθητικά αρκετά συμπαθητικό!
-
Και η Mitsuba στον όμιλο Renault-Nissan!
Λεπτομέρειες εδώ -
Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι για καλό...αρκεί να σεβαστούν την ιστορία και το dna της εταιρίας...
Η mitsubishi δεν είναι nissan, ούτε renault, ούτε πρέπει να γίνει...και δεν το λέω αυτό υποτιμητικά για τις άλλες δυο εταιρίες... -
-
Ασχετο αλλα εκτος απο τα evo ενα mitsubishi μ αρεσε παντα πολυ. To galant vr4 το τελευταιο
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εμένα πάντως δεν θα με ξαφνιάσει να δω το asx με τους 1.5 και 1.6 dci από το 2017 [emoji38]Αν το παίξεις σε στοίχημα, στο ΝΑΙ να πονταρεις! Lol!
O 1.5dci μέχρι και σε aircondition θα μπει....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ασχετο αλλα εκτος απο τα evo ενα mitsubishi μ αρεσε παντα πολυ. To galant vr4 το τελευταιοΠολύ ωραίο! Και το ατμοσφαιρικό δίλιτρο είχε έναν πολύ καλό V6!
-
+1
-
-
-
-
Α μπραβο ,αυτο το τελευταιο
-
Αλλαγη πλάνων για την Mitsubishi. Κρίμα, πάνε τα evo και τα rally cars
http://www.autoblog.gr/2017/01/06/h-mitsubishi-stamata-th-paragwgh-tou-lancer-ton-aygousto/
-
Θα φτιαξουνε κι αυτοι 10 διαφορετικα suv να κονομησουνε
Mitsubishi Motors Forum