-
Respect στον κύριο που την αντιμετωπίζει σαν σιβίκ πρώτης γενίας με μίσο εκατομμύριο χλμ
Εκεί που πάρκαρε βέβαια μάλλον δημιουργεί πρόβλημα...
Αν είναι για λίγη ώρα όμως, συγχωροχάρτι από εμένα! -
-
H χρυσαφί είναι απαίσια...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάποιες μικροδιαφορές θα πρέπει να έχει, αλλά το θέμα της βενζίνης δεν πρέπει να σε ανησυχείς γιατί το η αμερικάνικη μονάδα μέτρησης των οκτανίων είναι διαφορετική από την ευρωπαϊκή, και έτσι τα 91-93 οκτάνια στα οποία αναφέρονται δεν είναι τα 91-93 τα δικά μας, αλλά περισσότερα!
Δεν θυμάμαι επακριβώς την αντιστοιχία, αλλά μια περαιτέρω έρευνά σου στο δίκτυο θα σε κατατοπίσει περισσότερο...Ευρωπαϊκά οκτάνια = RON
Αμερικανικά οκτάνια = (RON + MON) / 291-93 oktania Amerikis = apli amolybdi diki mas.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
sunny, corsa, uno, 997 turbo...
(δεν ταιριάζει, ρε παιδιά, δεν κολλάει, πως το λένε!)CHERRY ειναι!! Εισαι και 'κλασσικος'...
-
-
-
???
Πυροσβεστικο κρανος 8υμιζει.
Edit: Στο προηγουμενο ποστ υπαρχει Cayenne Jamaican Edition. Ειμαι σιγουρος οτι κανεις δε 8α το εβλεπε.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
???
Πυροσβεστικο κρανος 8υμιζει.
Πυροσβεστικό; Για δες αυτό
-
Υπογραφη του Walter Rohrl?
-
Nαι! Τουλαχιστον αυτη μπορω να την αναγνωρισω.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πως την πάρκαρε ο απίστευτός την τούρμπο??? Ούτε σιβίκ πρώτης γενίας με μίσο εκατομμύριο χλμ δεν θα παρκάρα εκεί!!και που να εβλεπες την δευτερα το πρωι παρκαρισμενη περιπου με τον ιδιο τροπο μια μαυρη Carerra GT εξω απο το Golf Residence στην Γλυφαδα...
Οχι απλη Carrera Carrera GT αυτη που εφερε ο PV motors. 570.000 ευρω πληρωμενη!
-
1-5 Φλεβαρη παω Φινλανδια στο Ροβανιεμι για κανω αυτο:
Υποσχομαι να ποσταρω πολλες φωτο και βιντεακια!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
1-5 Φλεβαρη παω Φινλανδια στο Ροβανιεμι για κανω αυτο:Υποσχομαι να ποσταρω πολλες φωτο και βιντεακια!
Και μας το λές για να σκάσουμε από τη ζήλεια μας?
Αυτά είναι! Εννοείται θέλουμε φώτο και κυρίως βίντεο
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
1-5 Φλεβαρη παω Φινλανδια στο Ροβανιεμι για κανω αυτο:Υποσχομαι να ποσταρω πολλες φωτο και βιντεακια!
Βρε τον άτιμο! Με το καλό!
Κόστος, αν επιτρέπεται; -
Eλα τωρα που δε ζηλευεις...
Εγω παντως σας ζηλευω κ τους 2.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1-5 Φλεβαρη παω Φινλανδια στο Ροβανιεμι για κανω αυτο:
Υποσχομαι να ποσταρω πολλες φωτο και βιντεακια!
Βρε τον άτιμο! Με το καλό!
Κόστος, αν επιτρέπεται;Ας πουμε οτι ειναι σχεδον τα μισα χρηματα απο αυτο -> http://www.youtube.com/watch?v=3DQ7jZnWNr8 που κοστιζει κοντα στα 6.000 ευρω
... και που θέλω εξίσου πολυ να παω να κανω καποια στιγμη ...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Και μας το λές για να σκάσουμε από τη ζήλεια μας?
Σε καμια περιπτωση, δεν ειναι του χαρακτήρα μου. Ι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ δεν ζηλεύω...αφού την άνοιξη θα κάνω το pilota Ferrari στο Fiorano........
Το εχω ακουσει αυτο το προγραμμα και σιγουρα ειναι ενδιαφερον. Θα ειναι ωραια εμπειρια. Αν δεν κανω λαθος και η lamborgini εχει κατι καλα courses.
Με το καλο λοιπον!
-
Porsche Forum