-
-
πραγματι οι κωλοφαρδες ειναι ολα τα λεφτα. Εγω βεβαια επιμενω στις κουπε εκδοσεις απο τις καμπριο
-
-
Πολυ καλη ιδεα
-
Τι κωδικό έχει η νέα 911 νομίζω οτι έχουν ξεμείνει από 9χχ!
-
-
Ευχαριστώ, νόμιζα οτι εσύ ήσουν ειδικός επί των Ιταλικών :Ρ υπάρχει λογική σε αυτό το μπρος πίσω στους κωδικούς τους? λχ στην Φερράρι οι κωδικοί πάνε ανάλογα με τη χωρητικότητα του κύλινδρου εδώ υπάρχει λογική ή είναι τυχαία νούμερα?
-
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την Πόρσε. Από την 964 πήγαμε στην 993, μετά στην 996, μετά στην 997 και τώρα στην 991.
-
θα αγοραζατε ποτε κατι τετοιο?
-
Για κλασσικό όχι καθώς είναι μετατροπή έστω και καλή, για αγωνιστικό ίσως αφού έχει και προίκα αλλά σε τι κατηγορία θα τρέξει ? αφού είναι αμφίβολο οτι θα γίνει αποδεκτό σε κλασσικά ράλλυ. Οπότε μένει ως poser που δεν θα το έπερνα προσωπικά.
-
-
-
-
με την οικονομικη κριση ξανα εγιναν σπανιες οι Porsche !!!!
ναι και ενα καλο ρε παιδια !!
γιατι για να λεμε και του στραβου το δηκαιο της ποπης γινοταν απο boxster...cayenne και carrera
παντος εγω πιστευω πως οι 993 ειναι απο τα πιο ομορφα και σπανιοτατα .. παιδικο ονειρο .. -
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
γιατι για να λεμε και του στραβου το δηκαιο της ποπης γινοταν απο boxster...cayenne και carrera
παντος εγω πιστευω πως οι 993 ειναι απο τα πιο ομορφα και σπανιοτατα .. παιδικο ονειρο ..Μαλλον ξεφτυληστικαν.
Απο 10 χιλ ξεκινανε τα boxter, απο 16 τα Cayenne...Φιλος πουλησε Cayenne GTS του 08 με 10.000 χλμ 47.000 με τιμη καινουριου 150καπου. Αν δεν ειναι αυτο εκφυλισμοσ τοτε τι ειναι? -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
παντος εγω πιστευω πως οι 993 ειναι απο τα πιο ομορφα και σπανιοτατα .. παιδικο ονειρο ..Μαλλον ξεφτυληστικαν.
Απο 10 χιλ ξεκινανε τα boxter, απο 16 τα Cayenne...Φιλος πουλησε Cayenne GTS του 08 με 10.000 χλμ 47.000 με τιμη καινουριου 150καπου. Αν δεν ειναι αυτο εκφυλισμοσ τοτε τι ειναι?ειναι κριμα πραγματηκα να δινεις μια περιουσια και μετα ειναι σαν τα τα χαριζεις τοσο κατω που ειναι οι τιμες..
αυτο το κρατος να ειχε πιο λιγα ασφαλεις και τελοι και βενζινη ...αχ αυτο το κρατος -
Ε δεν νομίζω αυτός που έδωσε 150k για την GTS να μην είχε να δώσει +500(?)€ τέλη. Άλλοι λόγοι θα τον οδήγησαν σε αυτό.
-
Πρωτες εντυπωσεις απο την Γερμανικη εκπομπη Grip:
(δυστυχως στα Γερμανικα, αλλα συνηθως μετα απο λιγες μερες, βγαινουν και Αγγλικοι υποτιτλοι...)Τι ηχος, τι εμφανιση, τι κινηση...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ε δεν νομίζω αυτός που έδωσε 150k για την GTS να μην είχε να δώσει +500(?)€ τέλη. Άλλοι λόγοι θα τον οδήγησαν σε αυτό.κοιτα, ειναι γεγονος οτι οι 'φραγκατοι' ζοριζονται. Η οικονομικη καταστροφη της λαϊκης βασης και η πτωση της καταναλωσης τους επηρεαζει αμεσα.
Ο φιλος βασικα παντα του αρεσε να τα χωνει. Απο πιτσιρικας με μισθο στο μαγαζι του πατερα του χτυπαγε οτι γουσταρε , ΖΧ-12R κλπ...Ε τωρα 'ψιλοζοριστηκε' καπως. Ο αδερφος του παλι με ιδια οικονομικη κατασταση κυκλοφορει μ ενα Κορολα του 02. ο Μονος στην οικογενειακη επιχειρηση με 'σαραβαλο'. -
Ναι, δεν αντιλέγω. Απλώς δεν θεωρώ ότι μια αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας τον οδηγεί στην πώληση της gts .
Porsche Forum