-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
γνωριζει κάποιος, αν η 987 boxster , συγκεκριμένα 10/2005, εχει ιμάντες ή καδένα?
τι ειναι τα κλασσικά προβληματα που παρουσιάζουν αυτα τα μοντέλα? αν παρουσιαζουν κάποια κλασσικά κουσουρια. (Χειροκινητο κιβωτιο- 5αρι).Καδενα. Ενα ακριβο προβλημα που μπορει να παρουσιασει ειναι το IMS νομιζω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:lol:
Και η επόμενη στάση για τον συνοδηγό, εκεί παραδίπλα σε μια μάντρα μτχ να πάρει ένα Yaris ή ένα Accent!Η επόμενη στάση θα είναι για να κάνουν οδηγός και συνοδηγός το χοντρό και το ψηλό τους
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
γνωριζει κάποιος, αν η 987 boxster , συγκεκριμένα 10/2005, εχει ιμάντες ή καδένα?
τι ειναι τα κλασσικά προβληματα που παρουσιάζουν αυτα τα μοντέλα? αν παρουσιαζουν κάποια κλασσικά κουσουρια. (Χειροκινητο κιβωτιο- 5αρι). -
http://www.autoblog.gr/2013/10/25/tease ... che-macan/
-
Δεν χρειάζεται καν να δω επισήμως το Μακάν. Μόνο και μόνο που βλέπω το σουλούπι του έτσι όπως διαγράφεται κάτω από το σεντόνι με πιάνει η καρδιά μου. Πρώτα ήταν το Καγιέν... Σίγουρα το καλύτερο σε επιδόσεις suv αλλά ποτέ δεν το χώνεψα που βγήκε με το σήμα της Πόρσε, που για όλους όσους γεννήθηκαν πριν το 1990 είναι ιερό. Λέω δεν πειράζει, θα το έκαναν για οικονομικούς λόγους για να μπορούν να δημιουργούν κι άλλα αυτοκίνητα σαν την Κάυμαν και την 911. Μετά σκάει και το Παναμέρα... Δεν με πείραξε τόσο που ήταν πεντάπορτο (το ήπια με το τζιπ τους αυτό το φαρμάκι) αλλά η τραγική σχεδίαση από την μέση και πίσω. Ακολουθούν οι καινούργιες 911, Μπόξστερ και Κάυμαν που σχεδιαστικά είναι καταπληκτικές σε αντίθεση με την νέα Καγιέν που μοιάζει με φτηνή Κορεατική, αν όχι Κινεζική, πρόταση.
Και τώρα αυτό το πράγμα... Δηλαδή δεν ήταν αρκετά τα άλλα δύο πεντάθυρα αίσχη για να είναι καλά τα ταμεία του μαγαζιού? Ακούμε τόσο καιρό για αναβίωση της 914 ως entry level μοντέλο και τελικά σπαταλάνε τόσους πόρους για r&d και μας παρουσιάζουν και δεύτερο τζιπάκι. Δηλαδή πιστεύουν πως ένα καινούριο κουπέ μοντέλο τύπου 944 με το μοτέρ μπροστά, μιας και το έχουν ξαναπιάσει τελευταία, και τιμή στα 2/3 της Κάυμαν, θα πούλαγε λιγότερο? Δεν νομιζω. Ξέρω πολλούς που θα ξεκίναγαν και δεύτερη δουλειά για να αγοράσουν κάτι τέτοιο... Και μην ακούσω ότι θα έκοβε πωλήσεις από τα Μπόξστερ και Κάυμαν γιατί το ίδιο ισχύει και για το νέο αίσχος σε σχέση με το Καγιέν.
Σημεία των καιρών θα έλεγα. Γενικότερη κατάπτωση των αξιών και άτομα σε διευθυντικές θέσεις με άριστες σπουδές αλλά καθόλου ψυχή.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Δεν χρειάζεται καν να δω επισήμως το Μακάν. Μόνο και μόνο που βλέπω το σουλούπι του έτσι όπως διαγράφεται κάτω από το σεντόνι με πιάνει η καρδιά μου. Πρώτα ήταν το Καγιέν... Σίγουρα το καλύτερο σε επιδόσεις suv αλλά ποτέ δεν το χώνεψα που βγήκε με το σήμα της Πόρσε, που για όλους όσους γεννήθηκαν πριν το 1990 είναι ιερό. Λέω δεν πειράζει, θα το έκαναν για οικονομικούς λόγους για να μπορούν να δημιουργούν κι άλλα αυτοκίνητα σαν την Κάυμαν και την 911. Μετά σκάει και το Παναμέρα... Δεν με πείραξε τόσο που ήταν πεντάπορτο (το ήπια με το τζιπ τους αυτό το φαρμάκι) αλλά η τραγική σχεδίαση από την μέση και πίσω. Ακολουθούν οι καινούργιες 911, Μπόξστερ και Κάυμαν που σχεδιαστικά είναι καταπληκτικές σε **αντίθεση με την νέα Καγιέν που μοιάζει με φτηνή Κορεατική, αν όχι Κινεζική, πρόταση.
**Σημεία των καιρών θα έλεγα. Γενικότερη κατάπτωση των αξιών και άτομα σε διευθυντικές θέσεις με άριστες σπουδές αλλά καθόλου ψυχή.
Λίγο έως πολύ υπερβολικός.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Σημεία των καιρών θα έλεγα. Γενικότερη κατάπτωση των αξιών και άτομα σε διευθυντικές θέσεις με άριστες σπουδές αλλά καθόλου ψυχή.Με τη μοναδική διαφορά ότι η ψυχή δεν φέρνει κέρδος στην εταιρία κι αν αυτή δεν έχει κέρδη τότε θα κλείσει.
-
Χαλαρώστε ρε παιδιά,η εταιρεία που κρατάει για μισό αιώνα το σχήμα του 911 δεν έχει ψυχή;
Εάν είχα τα μαρούλια και χρειαζόμουν και ένα καθημερινό αυτοκίνητο,η 991pdk στο γκαράζ βέβαια, για να κουβαλώ την γριά μου θα έπαιρνα φυσικά Καγιέν ή Μακάν,που βρίσκεται το κακό; -
-
Την κατηφόρα της Κοτταρούς στην Ακαδημία Πλάτωνος, όμως;;;;
(δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμη αυτή η ρεμπετο-ταβέρνα...) -
-
Η Porsche 991 GT3 ψηφιστηκε απο το Αγγλικο evo ως το αυτοκινητο της χρονιας για το 2013.
Στα δυο Video που ακολουθουν, παρουσιαζεται παραλληλα και η τελικη οκταδα για τον τιτλο:P.S ...για οσους θελουν να απολαυσουν ειδικα τον ηχο της, ας τρεξουν το δευτερο Video στο 9:00 εως το τελος...
-
Τώρα που αποκάλυψες το νικητή, με τι λαχτάρα θα κατεβάσουμε το τεύχος;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τώρα που αποκάλυψες το νικητή, με τι λαχτάρα θα κατεβάσουμε το τεύχος;Από που κατεβάζετε τα τεύχη?
-
Δεν έχω συγκεκριμένο ιστότοπο. Πατάω evo magazine free download (και το μήνα που με ενδιαφέρει) στον Γκούγκλη και ανοίγω τα αποτελέσματα όλης της πρώτης σελίδας. Σε ένα λεπτό έχω βρει κάποιο που να μου κάνει.
-
-
Αν θέλει κανείς το τελευταίο τεύχος του EVO, μου λέει...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν θέλει κανείς το τελευταίο τεύχος του EVO, μου λέει...Αφού επιμένεις,δεχόμαστε και πμ...
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Αν θέλει κανείς το τελευταίο τεύχος του EVO, μου λέει...
Αφού επιμένεις,δεχόμαστε και πμ...
+1
-
Πολυ ομορφη η μικρη που παρουσιαστηκε...
Ειδικα το πισω μερος πανεμορφο...
3.0 diesel+ chassis με την αεραναρτηση ή τα 350αλογα επισης με αεραναρτηση...Ομορφο αμαξι!!!!
Για suvSent from my iPhone using Tapatalk
Porsche Forum