-
Το μέλλον είναι ο λόγος του Θεού...
Αναμενόμενο αυτό με την GT3. Όλα τα γρήγορα κατά εκεί πάνε. Ferrari, Lamborghini, Pagani, Bugatti, τώρα και Porsche...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
αφού ο Προφήτης ειχε πει ότι αυτό ποτέ δε θα συνέβαινε στο συγκεκριμένο αμάξι, τώρα μας τα ανέτρεψε όλα ο sv2...
Και όμως το είχα αναφέρει πριν δύο χρόνια και έφαγα κραξιμο....
Κακά τα ψέματα από την στιγμή που τα ημιαυτόματα βοηθούν στην μείωση της κατανάλωσης και άρα στην μείωση του CO2 όλα τα αυτοκίνητα στο μέλλον θα έχουν μόνο δύο πεντάλ.Χώρια το μεγαλύτερο κέρδος λόγω αυξημένου κόστους.
Eιxες αναφερει ΓΕΝΙΚΑ, για την επομενη (991) Porsche 911...
Eκει υπηρξε πρωταρχικα αντιλογος, και αντιδραση απο εμενα...
Για την GT3 ,που ανεφερες αργοτερα ομως, επισης το ιδιο πιστευα και πιστευω ακομα. Μπορει να βγαλει και τις δυο επιλογες (manual και PDK) μπορει μονο PDK.Προσωπικα θα περιμενω καποια λιγο πιο επισημη δημοσιευση απο το autoblog, -και ουσιαστικα το teamspeed-.
Εαν τελικα επιβεβιαωθουν αυτες οι πληροφοριες, τοτε θα αποδειχτει οτι η Porsche μαλλον εχει σταματησει να εχει feedback
με τους πελατες της...
Ηδη ακομα και στα σχολια του teamspeed μετα την δημοσιευση αυτη, οι περισσοτεροι που γραφουν, ειναι αντιθετοι με μια τετοια κινηση... -
Συνειδητοποίησαν λέει εκεί στην Στουτγκάρδη πως το 70% των πωλήσεων της 911 ήταν αυτόματες και πράτουν ανάλογα...
Seriously...?
Θέλω να δω όταν θα 'συνειδητοποιήσουν' πως το 70% των αγοραστών τους είναι άμπαλοι ποζεράδες τι θα κάνουν στα αυτοκίνητα τους... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Συνειδητοποίησαν λέει εκεί στην Στουτγκάρδη πως το 70% των πωλήσεων της 911 ήταν αυτόματες και πράτουν ανάλογα...
Seriously...?
Θέλω να δω όταν θα 'συνειδητοποιήσουν' πως το 70% των αγοραστών τους είναι άμπαλοι ποζεράδες τι θα κάνουν στα αυτοκίνητα τους...Ρε παιδιά κακό είναι να τα κάνουν ταχύτερα με την χρήση DSG?
-
κακό ειναι που δεν παίρνουν τηλεφωνικά τον καθένα μας να μάς ρωτήσουν
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Seriously...?
Θέλω να δω όταν θα 'συνειδητοποιήσουν' πως το 70% των αγοραστών τους είναι άμπαλοι ποζεράδες τι θα κάνουν στα αυτοκίνητα τους...Ρε παιδιά κακό είναι να τα κάνουν ταχύτερα με την χρήση DSG?
Όχι δεν είναι κακό να υπάρχει και dsg.
Κακό είναι που αυτά τα αυτοκίνητα κάποτε πούλαγαν αισθήσεις... και πλεόν πουλάνε νούμερα...
Γιατί το 0,1' σε σχέση με το απέναντι μαγαζάκι έχει γίνει σημαντικότερο... -
Seriously...?
Θέλω να δω όταν θα 'συνειδητοποιήσουν' πως το 70% των αγοραστών τους είναι άμπαλοι ποζεράδες τι θα κάνουν στα αυτοκίνητα τους...Το ξέρουν και χαίρονται και θα συνεχίσουν να πουλάνε την πραμάτεια τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι άμπαλοι ποζεράδες να νιώθουν ότι είναι Ρερλ και βάλε κάθε φορά που μπαίνουν στο πορσικό τους.
-
Πάντα ήταν σημαντικό αυτό Μορφέα! Από την εποχή του Ford Model A! Αλλά γιατί είναι χειρότερη η αίσθηση με τα αυτάκια στο τιμόνι αντί με το καυλί στο πάτωμα; Oh well... όπως την βρίσκει ο καθένας.
-
Όταν η Ferrari σταμάτησε το χειροκίνητο ακουγόταν ότι όλοι θα στραφούν στις Porsche. Κάτι τέτοιο φυσικά ποτέ δεν έγινε. Πέρισυ ή φέτος μάλιστα σημειώσε άνοδο στα οικονομικά της.
Τώρα το κάνει και η Porsche κάπως καθυστερημένα βέβαια. Το 70% από που προκύπτει ότι είναι ποζεράδες δεν το κατάλαβα. Ποός είναι αυτός που θα κρίνει κάποιον ως ποζερά ή χερά?? -
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος είναι ποζεράς ή/και χεράς, χωρίς να είναι κάτι κακό από τα δύο.
-
Απ΄ότι έχω καταλάβει και οι χεράδες και οι ποζεράδες θέλουν ημιαυτόματο.Χειροκίνητο θέλουν αυτοί που το παίζουν χεράδες.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απ΄ότι έχω καταλάβει και οι χεράδες και οι ποζεράδες θέλουν ημιαυτόματο.Χειροκίνητο θέλουν αυτοί που το παίζουν χεράδες.+1000
-
Ανθολογία γενικεύσεων
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απ΄ότι έχω καταλάβει και οι χεράδες και οι ποζεράδες θέλουν ημιαυτόματο.Χειροκίνητο θέλουν αυτοί που το παίζουν χεράδες.θα εβαζα στοιχημα πως φωτογραφιζεις συγκεκριμενο μελος του φορουμ....
-
Το χειροκίνητο είναι δημοφιλές και μεταξύ των ποδάδων
Σοβαρά τώρα, αυτά γούστα είναι, και όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά για λόγους απόλαυσης, πρέπει να έχεις και δυνατότητα επιλογής. Εγώ θα λυπηθώ αν δεν προσφέρεται ΚΑΙ σε χειροκίνητη η GT3, ασχέτως αν εμένα το PDK με έχει ψιλο-πείσει (overall δηλαδή, γιατί σε συνθήκες πίστας και πραγματικής πίεσης, απλώς είναι ασύγκριτο).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απ΄ότι έχω καταλάβει και οι χεράδες και οι ποζεράδες θέλουν ημιαυτόματο.Χειροκίνητο θέλουν αυτοί που το παίζουν χεράδες.Τελευταία έχω μάθει τόσα πολλά για μένα... και όλα μόνο απο το κιβώτιο ταχυτήτων που προτιμώ...
Καταπληκτικό... -
Απ΄ότι έχω καταλάβει και οι χεράδες και οι ποζεράδες θέλουν ημιαυτόματο.Χειροκίνητο θέλουν αυτοί που το παίζουν χεράδες.
Τελευταία έχω μάθει τόσα πολλά για μένα... και όλα μόνο απο το κιβώτιο ταχυτήτων που προτιμώ...
Καταπληκτικό...Βρε παλικάρι μου καλό, άκουσε λίγο το argument. Έρχεται η Porsche και η κάθε Porsche και εξελίσσουν ένα σωρό συστήματα (κινητήρας, πλαίσιο, αναρτήσεις, αεροδυναμική) για να γίνει το αυτοκίνητο το ταχύτερο δυνατό εντός ενός πλαισίου κόστους. Και πάει το γαμωκιβώτιο το χειροκίνητο και τους χαλάει την μανέστρα γιατί χάνουν από αυτό όσο χρόνο κέρδισαν από όλα τα άλλα! Και άντε πες ότι κάνουν την καρδιά τους πέτρα και δεν το βάζουν. Βλέπουν όμως ότι με το ημιαυτόματο περνάει και τις προδιαγραφές ρύπων πολύ ευκολότερα. Και πάλι δεν πείθεται η διοίκηση γιατί είναι ξεροκέφαλη. Βλέπουν όμως μετά ότι το 80-90% των πελατών προτιμούν τα αντίπαλα ημιαυτόματα. Ε το βάζουν το ημιαυτόματο ή δεν το βάζουν μετά;
-
μόνο η λίζα μας έμεινε με κουτάλα για ανακάτεμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μόνο η λίζα μας έμεινε με κουτάλα για ανακάτεμαUploaded with ImageShack.us
-
λίζα είναι τούτη ?
Porsche Forum