-
αφού του επεσαν τα χέρια πώς τα πεταξε μετά όξω;
μούφα μου φαίνεται η ιστορία σου αρχηγέ.
-
Μόνο το αριστερό χέρι έπεσε
Δεν διαβάζεις προσεκτικά -
άρα παιζει να ισχύει;;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Kαβουραςhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/2389116/
Kαλοριζικη...
Ποσο πιστευεται οτι μπορει να την δωσει; Αν του πεις 40000 θα εισαι σοβαρος;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
@Kαβουρας
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2389116/
Kαλοριζικη...
Η σοβαροτητα ειναι κατι σχεδον ανυπαρκτο στις μερες μας οποτε, ποτε δεν ξερεις!
Τα 60κ παντως ειναι ευκολος στοχος... -
πληροφοριακα, παρομοιο αυτοκινητο αγοραστηκε απο εμπορο 72 και πουληθηκε 92...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
πληροφοριακα, παρομοιο αυτοκινητο αγοραστηκε απο εμπορο 72 και πουληθηκε 92...Γιατι τοτε δεν παει στον συγκεκριμενο εμπορο να το δωσει για 72 και το βαζει για εβδομαδες στα 69;
Ισως να το εχει στουκαρει...
-
πληροφοριακα, παρομοιο αυτοκινητο αγοραστηκε απο εμπορο 72 και πουληθηκε 92...
Γιατι τοτε δεν παει στον συγκεκριμενο εμπορο να το δωσει για 72 και το βαζει για εβδομαδες στα 69;
Ισως να το εχει στουκαρει...
Μιλαω για 997.
-
Οι τιμές διαμορφώνονται βάση της ζήτησις που τώρα δεν υπάρχει.Μπορεί το συγκεκριμένο να το πουλά 69.000 και να επιμένει σ'αυτήν την τιμή κάνοντας μια μικρή στρογγυλοποίηση ή εάν έχει πρόβλημα οικονομικό να δεχθεί και 'ανήθικες'προτάσεις των 40000.Πάντως οι περισσότερες πωλήσεις σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από 'ανηθικότητα'
-
Aποψη μου ειναι οτι εφ οσον το αμαξι εχει οντως τοσα λιγα χλμ προφανως προερχεται απο ιδιοκτητη με πολλα οχηματα ο οποιος δε μπαινει στο κοπο να βαλει αγγελια για 10 χιλιαρικα επιπλεον, απλα παει στην Πορσε κανει την ανταλλαγη και τελος.
-
@Kαβουρας
Kαλοριζικη...
Αν του δωσεις 40Κ τετοιες εποχες δεν ξερω τι θα εισαι εσυ, αυτος παντως θα ειναι πολυ τυχερος.
-
Σας αρέσει να ακούτε μπινελικια ? απο 69 € σε 40??
Και γιατί να μην παει σε μάντρα και να τελειώνει ? εκτός και αν μου πείτε ότι δεν θα δώσει 40 μαντρας για pdk ...
Προσβολή !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
@Kαβουρας
Kαλοριζικη...
Αν του δωσεις 40Κ τετοιες εποχες δεν ξερω τι θα εισαι εσυ, αυτος παντως θα ειναι πολυ τυχερος.
Ειναι πολυ σχετικο αυτο που λες(αν κ προφανως κανεις πλακα )
Τυχερος ειναι καποιος αν παρει 40Κ πουλωντας ενα accent του '99..Τωρα το να παρει 40Κ για μια 997 που πριν 2 χρονια αγοραστηκε 240Κ ε δε θα τον χαρακτηριζα και ως τυχερο -
Προφανως ειναι πλακατζιδικο (στο στυλ λεφτα δεν εχουμε, λεφτα ψαχνουμε, πουλαμε το τομαρι μας για 10 ευρω κλπ κλπ)
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Σας αρέσει να ακούτε μπινελικια ? απο 69 € σε 40??Και γιατί να μην παει σε μάντρα και να τελειώνει ? εκτός και αν μου πείτε ότι δεν θα δώσει 40 μαντρας για pdk ...
Προσβολή !
+1
-
Κάβουρα, αναμένουμε τα αποτελέσματα των Σαββατιάτικων επισκέψεων στους μαντράδες!!!
-
Σας αρέσει να ακούτε μπινελικια ? απο 69 € σε 40??Και γιατί να μην παει σε μάντρα και να τελειώνει ? εκτός και αν μου πείτε ότι δεν θα δώσει 40 μαντρας για pdk ...
Προσβολή !
Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας αυτός που έβαλε την τιμή στα 69, προφανώς έχει υπολογίσει και την τιμή που θα πέσει από ενδεχόμενο παζάρι. Και ειδικά όταν πληρώνεις cash έχεις το πάνω χέρι. Εξάλλου η λαμαρίνα είναι ένα υλικό που όσο κυλά ο χρόνος, χάνει αξία.
Και το μετρητό και ο χρόνος είναι υπέρ του αγοραστή και κατά του πωλητή λοιπόν.
Σε καλωσορίζω στον κόσμο του εμπορίου.Να συνυπολογίσω τεκμήρια? Μάλλον χάρη θα του κάνει ο αγοραστής που θα τον απαλλάξει από μερικές χιλιάδες κυβικά εκατοστά. Δυστυχώς σε λίγο θα πληρώνεις και από πάνω για να απαλλαχθείς!!!
-
δηλαδη τα λιγουρια αγοραζανε το 2009 Porsche 997 του κουτιου ....
οταν εχεις το κασερι δεν εχεις παντα το πανω χερι.. ισως και να παρεις ποδι αν ο πωλητης δεν εχει αναγκη...
αμα βρειτε εσεις τετοια αμαξια ....
αγαπητε Giuseppe Busso μαλλον καποιος δεν εχει τον ιδιο κοσμο....
και αν ποτε βρειτε τετοιο αμαξι και δεν μπορειτε,θελετε, κλπ κλπ στειλτε μου πμ και θα ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ ...
αντε να δω ας παρει ενας τηλ να του πει εχω 40 cash....
και ας μας πει την απαντηση
αντε παρτε τον ανθρωπο τηλ και πειτε του εχω 40 να ερθω ?
-
Προσβολή !
Γιατί ο μαντράς το πιθανότερο είναι να του πει: αδερφέ άστο εδώ, θα το βάλω πρώτη μούρη στο μαγαζί και στις αγγελίες και ΟΤΑΝ το πουλήσω θα σου δώσω το χ ποσό (40-45 το πολύ για τη συγκεκριμένη τιμή). Αυτό κάνουν στα γκολφάκια των 5-7 χιλιάδων ευρώ. Κασέρι σπάνια. Θα δώσει κασέρι ο μαντράς 40Κ και θα το έχει να κάθεται 1-2-5-10-30 μήνες?
Επισης, λίγα μαθηματικά. Κάποιοι ζητάνε 40-50 χιλιάρικα για την Μ5 Ε60 (μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω) και άλλοι τις πουλάνε στα 27-28 χιλιάρικα δλδ μια 'έκπτωση' 40% από τη ζητούμενη τιμή. Η Μ5 όταν πρωτοξεκίνησε έκανε 120.000 ευρώ περίπου και κατέληξε με τους φόρους κλπ να κλείσει την καριέρα της με το ταμπελάκι να γράφει 150.000 περίπου. Και τώρα πουλιέται σε ένα 20-30% της αρχικής της αξίας. 70.000 - 40% = 42.000. Εντάξει δεν υπάρχει αυστηρότητα στα παζάρια αλλά αν κάποιος έχει ανάγκη ΤΩΡΑ από λεφτά γιατί π.χ. χάνει την επιχείρηση (από την οποία πήρε την 911 πριν 4-5 χρόνια) θα κάνει τέτοιες εκπτώσεις.
Δεν εννοώ ότι ο συγκεκριμένος θα τη δώσει από 70 στα 40 σίγουρα, μπορεί αυτός να έχει θέσει κάτω όριο τα 50 ή 55, αλλά 'σκοτώματα' στην αγορά στην εποχή μας υπάρχουν άπειρα. Μπορεί π.χ. να έβαλε 70.000 αρχική και σε 2-3 μήνες να πέσει στα 60.000, σε άλλους 2-3 μήνες στα 50.000 και να μείνει εκεί ΑΝ δεν έχει ανάγκη. Αν όμως έχει (όπως προείπα) δεν θα κοιτάξει τα 160-180 που έδωσε πριν 4-5 χρόνια αλλά πόσα χρειάζεται ΤΩΡΑ για να ξελασπώσει από τα σκατά που ενδεχομένως τον πνίγουν.
-
δηλαδη τα λιγουρια αγοραζανε το 2009 Porsche 997 του κουτιου ....οταν εχεις το κασερι δεν εχεις παντα το πανω χερι.. ισως και να παρεις ποδι αν ο πωλητης δεν εχει αναγκη...
αμα βρειτε εσεις τετοια αμαξια ....
αγαπητε Giuseppe Busso μαλλον καποιος δεν εχει τον ιδιο κοσμο....
και αν ποτε βρειτε τετοιο αμαξι και δεν μπορειτε,θελετε, κλπ κλπ στειλτε μου πμ και θα ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ ...
αντε να δω ας παρει ενας τηλ να του πει εχω 40 cash....
και ας μας πει την απαντηση
αντε παρτε τον ανθρωπο τηλ και πειτε του εχω 40 να ερθω ?
Χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας προς το πρόσωπο σου, μιας και δεν σε γνωρίζω, θα τολμήσω να πω πως κάνεις λες και έχεις προσγειωθεί από άλλη χώρα. Κρίνω καθαρά την άποψη σου και όχι εσένα, επαναλαμβάνω.
Porsche Forum