-
πανεμορφες αυτες οι ζαντες!
-
Αντικειμενικα ειναι ωραιες οι ζαντες αυτες αλλα εμενα δεν μου πολυαρεσουν. Οσο για το εσωτερικο σε τετοιο χρωματισμο εβγαινε και η Carrera GT
-
Να υποθέσω πως το να ντύσεις το ταμπλό με δέρμα είναι στον έξτρα εξοπλισμό ή πάει μαζί με τα δερμάτινα καθίσματα?
ΥΓ:Το μπεζ εσωτερικό μου αρέσει περισσότερο.Το κόκκινο μου φαίνεται too much.
-
Cayman vs Jaguar... (φιλικό ανοιγματάκι)
http://www.youtube.com/watch?v=qgN3wUfv ... ed&search=
-
http://pictures.autotrader.co.uk/ATD_we ... =575957495
http://pictures.autotrader.co.uk/ATD_we ... =575957506
-
Για να ξεκαπνίσουμε λίγο το thread....
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Youtube Videoκαι εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα παρεξηγημένα Πορσικά ...είμαι καλά Χερ Δ-Γέτη μου?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...είμαι καλά Χερ Δ-Γέτη μου?Γιατρέ μου, είσαι περδίκι!
(το παιδικό μου όνειρο, εμένα...)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...είμαι καλά Χερ Δ-Γέτη μου?
Γιατρέ μου, είσαι περδίκι!
(το παιδικό μου όνειρο, εμένα...)
Άστα,παρά λίγο πέρισυ,αντί της προπέλας ,αλλά επικράτησε η λογική
Έχουμε καιρό (και εσύ έχεις ήδη μια κουκλάρα από την οικογένεια.. )
-
Ο χρήστης Porsche Ad έγραψε:
What to feed a Porsche 944 TurboRear tyres...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...Έχουμε καιρό...Ναι...αλήθεια είναι!
Μόνο που, ξέρεις, ψάχνομαι για αυτοκίνητο αυτή την εποχή!
-
operation 911
codename targa
pass sc or 2,7
τι κοιτάμε? τι περιμένουμε? που πονάμε? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
operation 911
codename targa
pass sc or 2,7
τι κοιτάμε? τι περιμένουμε? που πονάμε?- Βασική διαφορά:
Από το 1976+1/2 τα 911 είναι γλαβανιζέ... Βασική... Βασικότατη θα έλεγα! - Τα SC είναι ίσως τα πιο αξιόπιστα 911 ever. Ο κινητήρας τους έχει κωδικό 930 και ναι, σωστά μάντεψες για 930 τον προώριζαν. Χαλαρός και ωραίος μπορεί να μαζέψει 500Κ Km άνετα με έλάχιστη συντήρηση. Το ίδιο δεν μπορείς να πεις και για τις 2.7 που έχουν μακράν τη χειρότερη φήμη.
- Targa; Γιατί καλέ; Πέρα από το αισθητικό του ζητήματος, αν δοκιμάσεις να μπεις σε 911 targa χωρις a/c καλοκαιριάτικα θα αλλάξεις γνώμη σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, οι targa είναι και συνήθως πιο ταλαιπωρημένες λόγω αυξημένων στρεβλώσεων και, δυστυχώς, είναι και πιο σάπιες γιατι δεν είναι και ο,τι πιο στεγανό έχει φτιάξει ο άνθρωπος.
Targa, λοιπον, μόνο αν θέλεις κάτι φτηνότερο, αν έχεις λόξα και σ'αρέσει ή απλά αν σου κάτσει και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Μεταξύ μας, αν θέλεις να πας βαρκάδα πάρε την SL.
Αντικειμενικός στόχος;
911SC coupe 1978 - Βασική διαφορά:
-
Tιμούλα πάνω-κάτω για την911 coupe;
Στην Ελλάδα παίζει συντήρηση;Εγώ δεν πρόκειται ν' αγοράσω, αλλά έχω έναν γουρουνοκουμπαρα να ταΐσω!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tιμούλα πάνω-κάτω;
Στην Ελλάδα παίζει συντήρηση;Εγώ δεν πρόκειται ν' αγοράσω, αλλά έχω έναν γουρουνοκουμπαρα να ταΐσω!
Θα έλεγα, για να μην έχουμε δράματα, από τα 18Κ και πάνω για να αρχίσεις να κάνεις παιχνίδι με ένα SC και από 15 για ένα 2.7.
Ασφαλώς, αν το ψάξεις θα βρεις πιο φτηνά αλλά...............................(συμπληρώστε το κείμενο με την αγαπημένη έκφραση του wannabe και κερδίστε! )Συντήρηση στην Ελλάδα... πονεμένη ιστορία. Χάρη, αν έπαιρνα τέτοιο αυτοκίνητο μάλλον θα προτιμούσα τη στέγη της αντιπροσωπείας ή έναν καλό ανεξάρτητο μηχανικό (ξέρω έναν) και πολύ πολύ διάβασμα...
-
λοιπόν οι λόγοι που παρέθεσες είναι παραπάνω απο αρκετοί για να κοιτάω/με μόνο για SC, κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά νέα
SC αν δεν κάνω λάθος παράγονται απο τα μέσα του 77 και μετά. Αν όντως ισχύει μιλάμε για μεγάλη δυσκολία εύρεσης κάποιου για ιστορικό. Τουλάχιστον για άμεσα=εντός 07.
Μετά targa δεν θα έπαιρνα σήμερα (997), ούτε cabriolet. Όμως η SC και οι πριν απο αυτή είναι σαφώς πιο ξεχωριστές συν οτι θα μου πηγαίνουν λόγω ύψους, ναι όλα μπαίνουν στην εξίσωση.
Επίσης για το opentop είναι πιο εύκολο να το περάσεις στους άλλους χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις.
Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι κάθετος για την targa, αλλά δηλώνω προτίμηση.
(και τέλος πάντων άμα είναι να πάρεις κλειστή γιατί να μην πάρεις μια 930 να ξεμπερδεύεις βρε παιδί μου λέει με άγνοια κινδύνου )για να μείνουμε εστιασμένοι, SC 77-early 78 θα βρω? υπάρχει και αλλού να ψάξει κανείς εκτός απο τα γνωστά Γερμανικά site? μήπως κάνω βουτιά στα βαθιά (πιο βαθιά απο οτι με την 107?)
αλήθεια συγκρτικά με την 107 υπάρχει διαφορά αξιοπιστίας?
μόνο για εμένα είναι παράξενο 911 SC και 107 να έχουν περίπου ίδια τιμη? γιατί αυτό?
και τελευταία ερώτηση για σήμερα D-Jet μήπως εκεί, στο στενό γκαράζ σου, υπάρχει και καμία Porsche? γιατί πολύ εξοικιωμένο σε βρίσκω με τις αμαρτίες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
λοιπόν οι λόγοι που παρέθεσες είναι παραπάνω απο αρκετοί για να κοιτάω/με μόνο για SC, κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά νέαΉ 2.7 από τις τελευταίες, με τη διαφορά ότι πρέπει να κοιτάς τις ακριβές (στα ίδια λεφτά δλδ). Αυτά με το μοτέρ κανονικά δεν πρέπει να σε απασχολούν: στις 2.7 σπάει τα σπειρώματα συγκράτησης των κυλίνδρων και καταπίνει βαλβίδες εξαγωγής αλλά όλα αυτά τα όμορφα γίνονται γύρω στα 150-200Κ Km. Αν κάνεις μια καλή επισκευή_υπάρχει και κολπακι τότε_ (ή την πάρεις επισκευασμένη) πότε ακριβώς θα προλάβεις να κάνεις 200ΚKm σε ένα αυτοκίνητο χαβαλέ;
Εκεί που πρέπει να επέμβεις είναι στις εξατμίσεις από τις καλιφορνέζες, οι οποίες έχουν τα thermal reactors και πραγματικά το ψήνουν το μοτερ (αυτές έβγαλαν και το κακό όνομα btw)
Oι US-spec έχουν τα εξής χαρακτηριστικά έξω:
'Νυσταγμένα' φώτα μπροστά, τεράστια φλας με τα μικρά φώτα στο πλάι (εκεί που τα ευρωπαϊκά έχουν ένα μάυρο πλαστικό-συνέχεια στη ρίγα), κόκκινα φλας πίσω και τεράστια 'καρούμπαλα' που τις κάνουν να φαίνονται αστείες.Παντως, στα πανω πάνω λεφτά δε θα μου φαινόταν κακή ιδέα και ένα '72-'73 2.4Τ, αλλα είναι πιο δύσκολο σαν αμαξι να ξερεις...
SC αν δεν κάνω λάθος παράγονται απο τα μέσα του 77 και μετά. Αν όντως ισχύει μιλάμε για μεγάλη δυσκολία εύρεσης κάποιου για ιστορικό. Τουλάχιστον για άμεσα=εντός 07.
Ναι, είναι ο καινούργιος μας στόχος από εδώ και πέρα... Βλέπω αλλά όχι αρκετές. 78άρες υπάρχουν, ωστόσο, ΙΜΗΟ αξίζει, εφόσον το αποφασίσεις ότι πας για 911, να περιμένεις για SC και να διαβάσεις αρκετά λίγους μήνες πρωτού 'χτυπήσεις'.
Για την ακρίβεια, αν μιλάμε για 911, πρέπει να διαβάσεις πολύ γιατί την πατάς πρωτού το πάρεις χαμπάρι. Αν πρόσεξες στο άλλο thread η ταυτοποίηση των μοντέλων έγινε με στοχαστική διατύπωση. Δυστυχώς, στην 911 με τις τόσες εκδόσεις και τη συμβατότητα ανταλλακτικών τα πράγματα δεν είναι ντετερμινιστικά όταν βλέπεις κάτι, τουλάχιστον όχι μέσω internet!!!Μετά targa δεν θα έπαιρνα σήμερα (997), ούτε cabriolet. Όμως η SC και οι πριν απο αυτή είναι σαφώς πιο ξεχωριστές συν οτι θα μου πηγαίνουν λόγω ύψους, ναι όλα μπαίνουν στην εξίσωση.
Εγώ τη βρίσκω άνετη την κλειστή ακόμα και για κάποιον ψηλέα... τεσπα, προφανώς έχεις την άποψή σου και είσαι τυχερός γιατι αυτή τη φορά είναι πιο οικονομική!
(και τέλος πάντων άμα είναι να πάρεις κλειστή γιατί να μην πάρεις μια 930 να ξεμπερδεύεις βρε παιδί μου λέει με άγνοια κινδύνου )
για να μείνουμε εστιασμένοι, SC 77-early 78 θα βρω? υπάρχει και αλλού να ψάξει κανείς εκτός απο τα γνωστά Γερμανικά site? μήπως κάνω βουτιά στα βαθιά (πιο βαθιά απο οτι με την 107?)
Πάρε ένα motor klassik. Υπαρχουν δεκάδες 911άδικα στη Γερμανία που συνήθως διαφημίζονται εκεί. Τα περισσότερα κουβαλάνε καλιφορνέζες. Στην Αγγλία, επίσης ( http://www.fuchs.co.uk - εχει μια ωραία 911S 2.7!)
Είναι πιο βαθια από την 107 σίγουρα αλλά με το SC κανεις την πιο ασφαλή προσεγγιση στο θέμα 911.
αλήθεια συγκρτικά με την 107 υπάρχει διαφορά αξιοπιστίας?
μόνο για εμένα είναι παράξενο 911 SC και 107 να έχουν περίπου ίδια τιμη? γιατί αυτό?Είναι πολύ καλα και τα δυο. Η 911 είναι λίγο πιο 'βρωμιάρα' (απόλυτα στεγνή 911 δεν υπαρχει) και ενδεχομένως να βγάζει καποιες χαζοβλαβες παραπάνω αλλά΄σε γενικές γραμμές είναι θηρία και τα δυο. Έπειτα μην κοιτάς εδω, στη γερμανία που έχει 'ανοίξει το μάτι τους' από prosche και ΜΒ είναι εξίσου δημοφιλη και τα δύο. Η SL απευθύνεται στον χαλαρό και η 911 περισσότερο στον αθλητικό τύπο.
Θαυμάσια αυτοκίνητα...Εκεί που πάντοτε πρεπει να έχεις το νου σου είναι στο ότι, ακόμα και αν τις αγοράζεις φθηνα, είναι πανακριβα αυτοκίνητα και αν κάτι παει στραβα τότε θα σου στοιχίσουν $$$$ για να τα επισκευασεις!
Πάρε την καλύτερη που μπορείς από΄την αρχή.
(δε θα βαρεθώ να το λέω!)και τελευταία ερώτηση για σήμερα D-Jet μήπως εκεί, στο στενό γκαράζ σου, υπάρχει και καμία Porsche? γιατί πολύ εξοικιωμένο σε βρίσκω με τις αμαρτίες
Ναι, αλλα είναι μέσα μέσα η κακομοίρα...
Και είναι μόνη της τόσα χρόνια (ενταξει, παρέα με τα ξαδελφια της αλλά τι να σου κανουν)... αμαρτία δεν είναι που είναι μόνο το το καημένο; ε; -
Ιδού και μια νέα ταξινομημένη ποικιλία σκαραβαίου, άρτι σχεδιασθείσα από την Porsche Design!
Και το όνομα αυτής: Cayman S Edition 1
-
Μπορει καποιος να μας παρουσιασει το συστημα μεταδοσης της 996 Turbo? Ποση κατανομη εχει σε νορμαλ συνθηκες, που μπορει να φτασει αυτη η κατανομη σε συνθηκες πιεσης σε στροφες και τι τυπου διαφορικα εχει το αυτοκινητο (3 διαφορικα εκ των οποιων ποσα μπλοκε και σε τι ποσοστο?)
Porsche Forum