-
sv2 μηπως θα μπορουσες να ποσταρεις τις αντιστοιχες τιμες για την 430?Υποθετω θα ειναι 10πλασιες...
-
Σημερα ειχα την τυχη να ειμαι συνοδηγος,και λιγο αργοτερα οδηγος αυτουνου του αμαξιου...
997 turbo S cabrio by bujinkan, on FlickrΠραγματικα εχω μπει και εχω οδηγησει και 993 και 996 και 997 ολες ομως ατμοσφαιρικες
Ενα πραγμα εχω να πω μετα το σημερινο......Ο χριστος και η παναγια και οι 12 αποστολοι -
Ζηλεύω... Ωμή ροπή ε? Το στομάχι στην πλάτη και το κεφάλι κολλημένο στο προσκέφαλο αναγκαστικά...?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ζηλεύω... Ωμή ροπή ε? Το στομάχι στην πλάτη και το κεφάλι κολλημένο στο προσκέφαλο αναγκαστικά...?sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
Αν σου πω οτι δεν μπορω να περιγραψω με λογια αυτο που εζησα θα με πιστεψεις?στην αρχη βγηκαμε λιγο στην autobahn,ξαφνικα απο τα 140 εκανε ενα kickdown και πραγματικα για μια στιγμη νομισα πως θα τα κανω πανω μου...lol.. Οταν το πηρα μετα εγω ξαναμπηκαμε στην πολη.Σταματημενοι σε ενα φαναρι,μου λεει πατα το κουμπακι που λεει sport s...το παταω και εγω ο μαλακας...ηταν το κουμπι που κανει τον κινητηρα να ξεκιναει απο τις 5000 σαλ...κατι σαν launch control δλδ...στο πρασινο κοντεψα να περασω απο πανω απο τον μπροστινο μου...lol...
Hταν μια ωραια εμπειρια παντως..Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
-
Ωραία πράγματα...
-
H μοτοδυναμική για να ξεφορτωθει τα στοκαρισμένα προ φορου πολυτελείας με 0 χλμ μείωσε κι αλλο τις τιμες και δέχεται πλέον και μεταχειρισμένο για ανταλλαγή.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Εδω και ένα μήνα περίπου πήγα για service το q5 και την cayman. Το ίδιο σέρβις (30.000χλμ στο audi, των 2 χρόνων στην cayman καθώς έχει μόλις 11.000χλμ) κάνει περίπου 400 στο q5 και 500 στην cayman. Και τα 2 από τις επίσημες αντιπροσωπίες.Για το cayman
Λαδια, Φιλτρο Αερος / Λαδιου.
Τι αλλο?? -
-
πανεμορφο.....
-
μονο εμενα εχει κουρασει;;;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μονο εμενα εχει κουρασει;;;Εσύ είσαι η γκρίνια η ίδια
-
Τι να σου πω ρε φιλε εμεις οι υπολοιποι δεν το οδηγουμε καθε μερα
-
Φοβερό αλλά η ζάντα είναι epic fail...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
http://carsroute.com/wp-content/uploads/2010/05/Porsche-911-Tequipment-1-1024x768.jpg
Eτσι ειναι υπεροχη.γενικα οι ζαντες της turbo ειναι χαλια
-
Καλησπέρα σε όλους.Παρακολουθώ την κοινότητα δύο χρόνια περίπου όμως δεν συμμετείχα ποτέ πριν στη δ. συζήτηση.Αυτό είναι το παρθενικό μου post.
Πριν από περίπου 3 μήνες απέκτησα μια 911 turbo coupe (997) του 07' και θα ήθελα να ρωτήσω και να απαντήσουν όσοι ξέρουν, αν γίνετε να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο LED φώτα ημέρας,όπως βγαίνουν οι 911 εδώ και 2 χρόνια.Αναλαμβάνει η porsche τίποτα τέτοιο ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι σε aftermarket?Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να κάνει κάτι τέτοιο?Επίσης,ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ανεβάσω στο forum photos από blackberry?
Ευχαριστώ πολύ,
Τίμος -
Μπορείς να κάνεις και τα πίσω LED.
Δυστυχώς ο barbiecollector είναι banned και δε μπορεί να σε βοηθήσει. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Παρακολουθώ την κοινότητα δύο χρόνια περίπου όμως δεν συμμετείχα ποτέ πριν στη δ. συζήτηση.Αυτό είναι το παρθενικό μου post.
Πριν από περίπου 3 μήνες απέκτησα μια 911 turbo coupe (997) του 07' και θα ήθελα να ρωτήσω και να απαντήσουν όσοι ξέρουν, αν γίνετε να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο LED φώτα ημέρας,όπως βγαίνουν οι 911 εδώ και 2 χρόνια.Αναλαμβάνει η porsche τίποτα τέτοιο ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι σε aftermarket?Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να κάνει κάτι τέτοιο?Επίσης,ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ανεβάσω στο forum photos από blackberry?
Ευχαριστώ πολύ,
ΤίμοςΚοίταξε εδώ http://www.clubsport.gr/shop/
Το είχα υπόψη μου το site αλλά δεν βρήκα τίποτα...Btw το club sport Αθήνα είναι έτσι?
Αααα και μιας που το θυμήθηκα..Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα καλό βάψιμο(αλλαγή χρώματος από την αρχή) στις 911 στην επίσημη αντιπροσωπεία ή σε έναν καλό φανοποιό? Μου αρέσει επικίνδυνα το λευκό τώρα τελευταία.Και τέλος τι παίζει ρε παιδιά με τις μεμβράνες?Αξίζει να ψαχτώ ή οχι? -
Ο χρήστης Timos A. έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ,
ΤίμοςΚοίταξε εδώ http://www.clubsport.gr/shop/
Το είχα υπόψη μου το site αλλά δεν βρήκα τίποτα...Btw το club sport Αθήνα είναι έτσι?
Αααα και μιας που το θυμήθηκα..Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα καλό βάψιμο(αλλαγή χρώματος από την αρχή) στις 911 στην επίσημη αντιπροσωπεία ή σε έναν καλό φανοποιό? Μου αρέσει επικίνδυνα το λευκό τώρα τελευταία.Και τέλος τι παίζει ρε παιδιά με τις μεμβράνες?Αξίζει να ψαχτώ ή οχι?Αν θελεις να αλλαξεις χρωμα μηπως να βαλεις λευκο ματτ που ειναι και ωραιο??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μονο εμενα εχει κουρασει;;;Αν εννοεις παντως την εικονα, την 'κλασσικη-διαχρονικη φιγουρα' του αυτοκινητου, αν το οδηγησεις (ακομα και το απλο, ποσο μαλλον το turbo, και σε ανοιχτη εκδοση...) σε μια ομορφη διαδρομη, μετα, καθε μερα που θα περναει, και ΔΕΝ θα το οδηγεις πλεον, θα νιωθεις μια γενικοτερη ψυχολογικη κουραση...
-
Ο χρήστης Timos A. έγραψε:
...Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Αν το χρώμα σου είναι σε καλή κατάσταση προτείνω να βάλεις μεμβράνη, καθώς όταν την βαρεθείς μπορείς να επανέλθεις στο αρχικό.
Porsche Forum