-
sv2 καπνίζεις;
-
Και πως περνάς την ώρα σου μέχρι να γίνει η αλλαγή;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και πως περνάς την ώρα σου μέχρι να γίνει η αλλαγή; -
Να θυμίσω σε όλους τους νοσταλγούς του tiptronic πως στην κλασική κόντρα μεταξύ του Nissan GTR και της 997 turbo με τα 480 άλογα (ισοδύναμα αμάξια δηλαδή), σε κάθε αλλαγή ταχύτητας η 997 έτρωγε τον αμάζευτο και μάλιστα από ένα αμάξι που ήταν κατά πολύ βαρύτερό της. Αν το tiptronic ήταν επαναστατικό, εξελιγμένο, πρωτοποριακό κιβώτιο ταχυτήτων, γιατί τότε η πόρσε έσπευσε να βγάλει το PDK που όντως είναι ένα κορυφαίο κιβώτιο, αμέσως μετά τις πρώτες κόντρες όπως η προαναφερθείσα. Έχω φίλο με Cayman απλό με tiptronic και σε φιλικά ανόιγματα από ρεπρίζ, μέσα στην παρέα, τρώει ξύλο από γκολφάκια, ΜΙΝΙ works και μάλιστα η διαφορά φαίνεται στις αλλαγές ταχυτήτων. Οι άλλοι εννοείται έχουν χειροκίνητο και παίζουν στα ίδια κιλά (το golf περισσότερα). Αλλά και όποιος έχει οδηγήσει χειροκίνητο πόρσε και tiptronic δε νομίζω πως πρωτιμά το δεύτερο. Μια αναζήτηση στο Mobile.de και θα δείτε πως ένα στα δέκα πόρσε είναι tiptronic και αυτοί που το επέλεξαν είναι γιατί το θέλουν για την πόλη και είναι και κάποιας ηλικίας. Κάθε επιλογή φυσικά σεβαστή, αλλά μη θεωρούμε τον καταπέλτη και τον πολιορκητικό κριό σύγχρονα όπλα Άσε που άμα σου χαλάσει το tiptronic στην Ελλάδα....
-
911 GT3 RS is UK's Best Driver's Car (Autocar)
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/253307/Τurbo S wins ExotiCar Mega-Test (Car and Driver)
http://www.scribd.com/doc/39043441/Car- ... er-2010-11
Σελιδα 50 (52/148).
Kαι σελιδα 33 (35/148) για μερικους. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
...Σε συζήτηση με τον υπεύθυνο μεταχειρισμένων στην Porsche μου είπε ότι τα χειροκίνητα φεύγουν πολύ δύσκολα.Ολοι tiptronic τα προτιμούν.
Aυτο δεν λεει και πολλα...Τα τελευταια 15χρονια ειδικα (μαλλον και πριν γεννηθω εγω γυρω στα 35-40, αλλα οι πλουσιοι
που μπορουσαν να τα παρουν ηταν μολις καμμια εκατοστη τοτε, χωρια και τους ασυλληπτους φορους που υπηρχαν στην χωρα μας...), Porsche αγοραζαν/αγοραζουν ΚΥΡΙΩΣ ανθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ (και με την καλη αλλα και με την κακη εννοια) με τον χωρο γενικοτερα, οι οποιοι ειτε απλα θαυμαζουν/αναγνωριζουν την εξαιρετικη αισθηση οδηγησης ακομα και...ρολαριστα, ειτε εκπληρωσαν ενα απωθημενο που συζητειται εδω και τουλαχιστον δυο γενιες, ή απλα για να εχουν μεγαλες 'επιτυχιες' πλεον στο ωραιο φυλο, αλλα και τον θαυμασμο/αναγνωριση του κοντινου περιβαλλοντος...
Οι κατοχοι που ξερουν και μπορουν, τουλαχιστον στην χωρα μας, να εκμεταλευτουν ενα 80-85% των δυνατοτητων τους,
ειναι μολις ενα ποσοστο της ταξης του 5%, και αυτο ειναι κατι που εχει αρχισει να γινεται κανονας και σε πιο προσιτα
πλεον sports cars... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για εξήγησέ μου ρε Γρηγόρη τι θα πει σχετικός και άσχετος στην αγορά ενός αυτοκινήτου ?Aσχετοι, οχι με την αγορα, αλλα με τον χωρο της αυτοκινησης γενικοτερα, και δη του σπορ αυτοκινητου...
Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι κατι κακο, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι και φυσιολογικο (κατα την ταπεινη μου γνωμη)
να ειναι και ο κανονας... -
Τι ωραίο πράγμα να γεννιεσαι απο πλούσια @@
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Σε συζήτηση με τον υπεύθυνο μεταχειρισμένων στην Porsche μου είπε ότι τα χειροκίνητα φεύγουν πολύ δύσκολα.Ολοι tiptronic τα προτιμούν.
Aυτο δεν λεει και πολλα...Τα τελευταια 15χρονια ειδικα (μαλλον και πριν γεννηθω εγω γυρω στα 35-40, αλλα οι πλουσιοι
που μπορουσαν να τα παρουν ηταν μολις καμμια εκατοστη τοτε, χωρια και τους ασυλληπτους φορους που υπηρχαν στην χωρα μας...), Porsche αγοραζαν/αγοραζουν ΚΥΡΙΩΣ ανθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ (και με την καλη αλλα και με την κακη εννοια) με τον χωρο γενικοτερα, οι οποιοι ειτε απλα θαυμαζουν/αναγνωριζουν την εξαιρετικη αισθηση οδηγησης ακομα και...ρολαριστα, ειτε εκπληρωσαν ενα απωθημενο που συζητειται εδω και τουλαχιστον δυο γενιες, ή απλα για να εχουν μεγαλες 'επιτυχιες' πλεον στο ωραιο φυλο, αλλα και τον θαυμασμο/αναγνωριση του κοντινου περιβαλλοντος...
Οι κατοχοι που ξερουν και μπορουν, τουλαχιστον στην χωρα μας, να εκμεταλευτουν ενα 80-85% των δυνατοτητων τους,
ειναι μολις ενα ποσοστο της ταξης του 5%, και αυτο ειναι κατι που εχει αρχισει να γινεται κανονας και σε πιο προσιτα
πλεον sports cars...Για εξήγησέ μου ρε Γρηγόρη τι θα πει σχετικός και άσχετος στην αγορά ενός αυτοκινήτου ?
Μα είναι εξαιρετικά απλό:
Κίκιζας --> σχετικός.
sv2 --> άσχετος.Και φυσικά το παρακάτω...
Τι ωραίο πράγμα να γεννιεσαι απο πλούσια @@
είναι μεγάλη αλήθεια (μαμώ την τύχη μου μαμώ! ) ....
Πάντα στην διάθεσή σας!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για εξήγησέ μου ρε Γρηγόρη τι θα πει σχετικός και άσχετος στην αγορά ενός αυτοκινήτου ?
Aσχετοι, οχι με την αγορα, αλλα με τον χωρο της αυτοκινησης γενικοτερα, και δη του σπορ αυτοκινητου...
Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι κατι κακο, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι και φυσιολογικο (κατα την ταπεινη μου γνωμη)
να ειναι και ο κανονας...Δηλαδή γιατί δεν είναι φυσιολογικό να θέλει η κόρη μου Boxter ή Carrera ?
Γιατι υπο κανονικες συνθηκες δε θα ειχε την εμπειρια να χειριστει ενα κεντρομηχανο ή πισωμηχανο οχημα. Αλλα η Porsche καλως η κακως τα εκανε τα πιο user friendly everyday superκαρα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Για εξήγησέ μου ρε Γρηγόρη τι θα πει σχετικός και άσχετος στην αγορά ενός αυτοκινήτου ?
Aσχετοι, οχι με την αγορα, αλλα με τον χωρο της αυτοκινησης γενικοτερα, και δη του σπορ αυτοκινητου...
να ειναι και ο κανονας...Δηλαδή γιατί δεν είναι φυσιολογικό να θέλει η κόρη μου Boxter ή Carrera ?
Γιατι υπο κανονικες συνθηκες δε θα ειχε την εμπειρια να χειριστει ενα κεντρομηχανο ή πισωμηχανο οχημα. Αλλα η Porsche καλως η κακως τα εκανε τα πιο user friendly everyday superκαρα.
Αν ήταν γιος λογικά θα ήξερε;
-
για εμενα ασχετος ειναι αυτος που εχει αφθονο χρημα και αγοραζει οτι του κατσει απλα ωραιο στο ματι
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Bγηκε αυτο το συμπερασμα απο τα λεγομενα μου?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
για εμενα ασχετος ειναι αυτος που εχει αφθονο χρημα και αγοραζει οτι του κατσει απλα ωραιο στο ματιΕγω θα ελεγα οτι ειναι τοσο τυχερος που μπορει να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα
-
+1 bill
Έχουν μαζευτεί πολλοί 'σχετικοί' εδώ μέσα . Δηλαδή επειδή έχει κάποιος πολλά χρήματα (σα δε ντρέπεται ) και του αρέσει μια porsche, ferrari, lambo δεν μπορεί να την πάρει επειδή είναι supercar, είναι μόνο για πίστες, έχει μια προϊστορία αγώνων και αγωνιστικού προσανατολισμού? Δηλαδή τι σημαίνει ότι η porsche έχει γίνει πολύ user friendly? Τελείως αδόκιμος όρος . Μάλλον έπρεπε να μείνει στα τιμόνια χωρίς υποβοήθηση, χωρίς abs, χωρίς esp και πάντα χωρίς επιλογής αυτόματου κιβωτίου. Και όλα αυτά για να ξεχαρμανιάζουν κάποιοι και να λένε 'θα πάρω sleapstreaming, θα καρφώσω μια 3η και θα του την πέσω στα φρένα από την εσωτερική ' ??
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Bγηκε αυτο το συμπερασμα απο τα λεγομενα μου?
Θα μπορούσε... Από τα λεγόμενά σου, δεν κατάλαβα τελικά σε ποιον... επιτρέπεται ν' αγοράσει μια Boxter...
-
***Εκεί που όλοι είναι καμπούρηδες η όμορφη κορμοστασιά γίνεται δυσμορφία.
Ο. ντε Μπαλζάκ***
Καλημερα σας!
-
Καλά αυτό το να πρέπει να δώσεις εξετάσεις για να αγοράσεις κάτι είναι εκπληκτικό. Κοίτα τον κοντό,χοντρό,καραφλό,νέο,γέρο,μαλιά (οτιδήποτε άλλο επό εμένα) τι οδηγάει. Και που ξέρω ρε παληκάρια αν εσείς που στεκεστε στην έδρα είστε χεράδες? Και γιατί να με νοιάζει κιολας.
Επίσης το να πρέπει να πηγαίνεις πάντα πλακωμένος 24/7 επειδή οδηγάς κάτι γρήγορο και αν δεν το κάνεις να σε βρίζουν κιόλας. Πολύ κόμπλεξ σε μια εποχή που οι δρόμοι είναι γεμάτοι με αυτοκίνητα των 200+ ίππων.
ΥΓ: Μα καλά, τόσοι λίγοι γνωρίζουν για τις κάμερες στην ΑΟ?
-
Μόνο ενεργοί και συνταξιούχοι οδηγοί αγώνων (και αυτοί αν είναι μόνο μέχρι 50 ετών γιατι μετα θα ονομάζονται πιπινοφάγοι και μοντελοπνίκτες αν τους πιασουν στην παραλιακή με ταχύτητες κάτω των 200 χλμ/ω ...)
Α, να έχουν οποσδήποτε και ένα πρωτάθλημα στα χέρια τους σε WRC ή F1...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή γιατί δεν είναι φυσιολογικό να θέλει η κόρη μου Boxter ή Carrera ?
Γιατι ο βαρβατος γεματος τεστοστερονη,(Σουμα)χερας,ξερολας,γνωστης της αυτοκινησης Ελληνας οδηγος θεωρει πως ενα τετοιο αυτοκινητο ΔΕΝ μπορει να βρισκεται σε γυναικεια χερια γιατι μια γυναικα δεν μπορει να αξιοποιησει τις δυνατοτητες του.....
Αν ο κομπλεξισμος ηταν ψωρα......
Porsche Forum