-
Πορτοκαλί είναι τα matiz και τα picanto και κίτρινα είναι τα Punto GT!
To κόκκινο γενικά παλεύεται.
Και άντε να δεχτώ οτι το κόκκινο είναι το χρώμα της ferrari, αντε και το πορτοκαλί της lambo, το κίτρινο με τη porsche που κολλάει;
Με μια σύντομη στατιστική έρευνα που έκανα ( ) στο car.gr απο τις 600+ που πωλούνται οι 5 είναι κίτρινες... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και που είναι το παράλογο; Αν και τελευταία βλέπει και λευκά.
κανένα παράλογο, απλώς μου θυμίζει κλάμπ σε χωριό όπου όλες σκάνε με τα μαύρα και το υπερβολικό μακιγιάζ. Είναι απλά -στο σύνολό του- ένα μίζερο θέαμα.
Υπάρχουν σταθερές αξίες. Μπορείς να βάλεις μαύρο κοστούμι, μπεζ, γκρί, αλλά κάτι κόκκινα και πράσινα είναι για τον φλωρινιώτη και μόνο.
-
Κόκκινες είναι πλέον μόνο το 40% των νέων Φερράρι, με τάση περαιτέρω μείωσης. Οι καιροί αλλάζουν.
-
Ruf Porsche Yellowbird...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Υπάρχουν σταθερές αξίες. Μπορείς να βάλεις μαύρο κοστούμι, μπεζ, γκρί, αλλά κάτι κόκκινα και πράσινα είναι για τον φλωρινιώτη και μόνο.
Μα τη νοοτροπία αυτή επισημαίνω, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο σα το καλό τους κουστούμι
Οι περισσότεροι συμπολίτες μας καλώς ή κακώς δεν έχουν καμία αισθητική παιδεία ή ακόμα χειρότερα είναι κακόγουστοι, ενώ έχουν πάντα το άγχος να φαίνονται σοβαροφανείς και ΠΛΟΥΣΙΟΙ. Λογικό να ταυτίζουν τα χρώματα (όλα!) με κιτς και πάλι καλά που διαλέγουν κάτι ουδέτερο.
Φανταστείτε να αγόραζαν όλοι μόνο φούξια αυτοκίνητο επειδή (σε κάποιο παράλληλο σύμπαν) αυτό θα ήταν το 'επίσημο'
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε κίτρινο και κόκκινο οι Porsche δεν μου αρέσουν καθόλου .εμένα δε μου αρέσουν οι μπάμιες
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε κίτρινο και κόκκινο οι Porsche δεν μου αρέσουν καθόλου .εμένα πάλι μου αρέσουν οι αδύνατες γυναίκες που έχουν πολύ σιλικόνη στα βυζια...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σε κίτρινο και κόκκινο οι Porsche δεν μου αρέσουν καθόλου .
εμένα δε μου αρέσουν οι μπάμιες
Οι κόκκινες ή οι κίτρινες ΙΚΕ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φίλος αγόρασε προ ολίγου αυτήν : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/930810/
Carrera 4 Cabrio Tiptronic με hardtop και πολλά έξτρα 37.000 χλμ άψογη ελέγχθηκε στην αντιπροσωπεία.
Τιμή 56.500 όταν σήμερα θέλεις τουλάχιστον 200.000 για καινούργια.Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
εγώ ρώτησα σημερα γι'αυτή: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/932885
αλλά δεν δέχεται ανταλλαγή + μετρητά
Αυτό ήταν πολύ καιρό στην Θεσσαλονίκη.Το εσωτερικό του είναι χάλια.....Σχεδόν καινούργιο αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.
Oυτε 4ετιας αυτοκινητο με 31k χλμ της Porsche το οποιο εκανε 150 και γω δεν ξερω ποσες χιλιαδες ευρω καινουργιο και το εσωτερικο του ειναι χαλια???Και μαλιστα ειναι εμφανες και απο τις φωτο!!!Αυτο πως εξηγηται???
-
Πάντως για να λέμε την αλήθεια τα γκομενάκια δεν νοιάζονται τι χρώμα είναι η Porsche του καθένα...
Όπως λένε και κάτι φίλες μου: “Όλοι οι άντρες είναι πανέμορφοι μέσα σε μια Porsche , Ferrari ή Lamborghini.”
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Πάντως για να λέμε την αλήθεια τα γκομενάκια δεν νοιάζονται τι χρώμα είναι η Porsche του καθένα...Όπως λένε και κάτι φίλες μου: “Όλοι οι άντρες είναι πανέμορφοι μέσα σε μια Porsche , Ferrari ή Lamborghini.”
Άρα οι άσχημοι πρέπει να πηδάνε μέσα στις Porsche, Ferrari ή Lamborghini
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μα τη νοοτροπία αυτή επισημαίνω, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο σα το καλό τους κουστούμι
Οι περισσότεροι συμπολίτες μας καλώς ή κακώς δεν έχουν καμία αισθητική παιδεία ή ακόμα χειρότερα είναι κακόγουστοι, ενώ έχουν πάντα το άγχος να φαίνονται σοβαροφανείς και ΠΛΟΥΣΙΟΙ. Λογικό να ταυτίζουν τα χρώματα (όλα!) με κιτς και πάλι καλά που διαλέγουν κάτι ουδέτερο.
Φανταστείτε να αγόραζαν όλοι μόνο φούξια αυτοκίνητο επειδή (σε κάποιο παράλληλο σύμπαν) αυτό θα ήταν το 'επίσημο'
Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις, αλλά αδυνατώ.
Οι πλούσιοι που αγοράζουν σκουρόχρωμα είναι κακόγουστοι;
Οι φτωχοί με τα πορτοκαλοκίτρινα hatchback όχι;Μόνο αυτοί που θέλουν να δείχνουν σοβαροφανείς και πλούσιου κάνουν επιλογή χρώματος;
Αυτοί που κυκλοφορούν με τα έντονα έτυχε ή απλά έχουν πιο σωστές αντιλήψεις; -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάντως για να λέμε την αλήθεια τα γκομενάκια δεν νοιάζονται τι χρώμα είναι η Porsche του καθένα...
Όπως λένε και κάτι φίλες μου: “Όλοι οι άντρες είναι πανέμορφοι μέσα σε μια Porsche , Ferrari ή Lamborghini.”
Άρα οι άσχημοι πρέπει να πηδάνε μέσα στις Porsche, Ferrari ή Lamborghini
Μπα δεν λέει.. λούτσος μέσα σε τέτοιο car…. είναι άβολα… άσε που μπορεί να φύγει και κανένα ασπράδι και να λερώσει την αλκαντάρα…
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το θέμα είναι όμως ότι όταν τα χρειαζόμασταν αυτά τα αυτοκίνητα δεν τα είχαμε και τώρα που τα έχουμε δεν τα χρειαζόμαστε για αυτόν τον λόγο .
ο πλουραλισμός δεν είναι κακος... ακόμα και τώρα...
-
Porsche παίρνει και η κάθε τελευταία. Αν είναι για lambo και ferrari μιλάμε.
-
Πάντως για να επιστρέψουμε λίγο on-topic Πορσικό σε κίτρινο κωλολέει...
Eιδικά στην 987 είναι νανάρα -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Porsche παίρνει και η κάθε τελευταία. Αν είναι για lambo και ferrari μιλάμε.τι να κάνουμε... ο καθένας όσο φτάνει το χέρι του και χωρίς να χρειαστεί να το τεντώσει πολύ (σσ: χωρίς δάνεια και κάρτες).
αλήθεια εσύ τι καβαλάς ;;; Lamborghini ;;; Ferrari ;;; ή και τα 2 ;;;
-
Πάντως η περιπτωσούλα της κίτρινης 997 φαίνεται παραπάνω από ύποπτη. Έδωσε ένα σκασμό λεφτά, έκανε το πολύ 10 -15 βόλτες και μετά την πάρκαρε από μάντρα σε μάντρα και δεν υποχωρεί και στην τιμή; Πολύ βρώμα η δουλειά που λέει και ο Λεζές...
Braker την Boxster πόσο του την έδινες;
Porsche Forum