-
Darth Vader´s car....
πανεμορφη....αγρια...καθαροαιμη...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Συμφωνώ με τα ανωτέρω mr. Κίκιζα, απλώς η 993 turbo που ρώτησε ο evgenios βγήκε το 1995 .
A, ok...
Παντως για την ιστορια, σε μια συνεντευξη του γνωστου οδηγου αγωνων Αρη Βωβου,
μεταξυ αλλων (υπερ)αυτοκινητων που εχει στην κατοχη του, ανεφερε ως αγαπημενη του,
μια 993 turbo οπως αυτη της φωτο πιο πισω, επειδη ειναι ευκολη, φιλικη σε καθημερινη χρηση, με μαζεμενες διαστασεις και πολυ γρηγορη ακομα και για τα (χαριν ανταγωνισμου αρκετα υψηλοτερα στανταρ επιδοσεων) σημερινα δεδομενα...Exω την εντυπωση πως η 993 ηταν πολυ αγριο και δυστροπο αυτοκινητο.
-
εγώ πάντως όλα αυτά τα βλέπω παλιατζούρες... όσο νεότερο τόσο καλύτερο
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
εγώ πάντως όλα αυτά τα βλέπω παλιατζούρες... όσο νεότερο τόσο καλύτεροΕμενα παντως δεν θα με χαλαγε καθολου μια προσεγμενη 993 turbo, και δεν θα κολλαγα
σε οποιαδηποτε προκληση ακομα και απο 997 turbo την στιγμη που οι περισσοτεροι που τις εχουν δεν μπορουν να τις πανε ουτε 7/10... -
Θα σε χαλούσε μια 997ΤΤ δηλαδή Greg?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα σε χαλούσε μια 997ΤΤ δηλαδή Greg?Μα οχι φυσικα! Εδω λεω οτι δεν θα με χαλουσε μοντελο 2 γενιες πισω, η νεα λες να με χαλουσε?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμενα παντως δεν θα με χαλαγε καθολου μια προσεγμενη 993 turbo, και δεν θα κολλαγα
σε οποιαδηποτε προκληση ακομα και απο 997 turbo την στιγμη που οι περισσοτεροι που τις εχουν δεν μπορουν να τις πανε ουτε 7/10...Ενώ εσύ σαν ''χεράς'' με την 993........
'Xερας' δεν ειμαι, απλα οι περισσοτεροι που εχω συναντησει στο δρομο
ειναι μεγαλα κουλαδια, 'νυχτοβιοι' (με την κακη εννοια), 'playboy' και δηθεν, ανοιγουν σε μια ευθεια, και στις στροφες τους περνουν απο πανω ακομα και νορμαλ S3.
Εχω δει τεοιου ειδους καταστασεις σε γνωστες διαδρομες, ουκ ολιγες φορες. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
'Xερας' δεν ειμαι, απλα οι περισσοτεροι που εχω συναντησει στο δρομο
ειναι μεγαλα κουλαδια, 'νυχτοβιοι' (με την κακη εννοια), 'playboy' και δηθεν, ανοιγουν σε μια ευθεια, και στις στροφες τους περνουν απο πανω ακομα και νορμαλ S3.
Εχω δει τεοιου ειδους καταστασεις σε γνωστες διαδρομες, ουκ ολιγες φορες.Αυτήν την λογική δεν μπορώ να την καταλάβω Γρηγόρη.Επειδή κάποιος οδηγεί αυτοκίνητο με 500 άλογα πρέπει να το σκίζει ?
Και εμένα με προσπερνάνε ακόμη και Accent που ''καβλώνουν'' όταν βλέπουν την Ιταλίδα μου.....Εγώ κινούμαι με τους ρυθμούς που επιθυμώ.Πολλές φορές είναι και ίδιοι με του iQ.......Οχι Γιωργο, δεν πρεπει ντε και καλα να το σκιζει, απλα σου απαντω στο συγκεκριμενο, και για την 993 turbo, επειδη με λες ειρωνικα 'χερα', την στιγμη που εχω διαπιστωσει επανηλειμμενα σε ωρες/περιοχες που γινονται ΚΥΡΙΩΣ τετοιες καταστασεις ( ) οτι οι κατοχοι τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τα πανε, πως το λενε, οταν τους 'καθαριζουν' αυτοκινητα (οχι 'φτιαγμενα' με εξατμισεις, γονατισμενα κτλ) τυπου S3, Leon Cupra, κ.α στις στροφες.
Δεν μιλαω για συνθηκες ουτε καν καθημερινης απλης μετακινησης. Μιλαω για 'περιεργες'
ωρες και με κατοχους 997ΤΤ που 'τσιμπανε' σε προκλησεις... -
οι κατοχοι τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
Όπως επίσης και αυτοί που γαμάνε μοντέλα την έχουν μικρή.
οταν τους 'καθαριζουν' αυτοκινητα (οχι 'φτιαγμενα' με εξατμισεις, γονατισμενα κτλ) τυπου S3, Leon Cupra, κ.α στις στροφες
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να μην έχει την κάβλα να ρισκάρει 150.000 ευρώ σε δημόσιο δρόμο μόνο και μόνο για να αποδείξει στον όποιο κάτοχο S3 ή Cupra ότι τον περνάει από πάνω;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όπως επίσης και αυτοί που γαμάνε μοντέλα την έχουν μικρήΠέθανα λέμε
-
καλα ρε παιδια και να μη μπορει καποιος να το παει τι εγινε?
Γρηγορη εχεις αδικο, εκτος αμα τα παλικαρια που λες το παιζουν οδηγαρεςαπο το να προσπαθησει να αποδειξει στους αλλους οτι το παει και να σκοτωθει ή να το σπασει, καλυτερα να κατσει ησυχος
το αλλο πρωι που θα εχει το αμαξακι του θα του εχει περασει η πικρα, trust meπαντως και το s3 που το ανεφερες μπορει να το κυνηγησουν και να το περασουν κατωτερες κατασκευες , τι παει να πει αυτο? οσο μπορει ο καθενας..
και στο κατω κατω ακομα και στο audi τα ορια ειναι τρομακτικα και γω προσωπικα σπανια τα εχω πλησιασει, και ακομα και σε 997 να ημουν δεν ξερω καν αν θα τολμουσα να παω πιο γρηγορα..αυτο τι παει να πει? να πουλησω και να γυρισω στο shitroen που το πηγαινα συνεχεια πανω απο το 80% ?
-
Oι κόντρες, ακόμη και οι οιωνεί κόντρες, σε δημόσιο δρόμο δεν αποδεικνύουν τίποτα - εκτός ίσως από το γεγονός ότι ο πιο 'αργός' έχει περισσότερο μυαλό στο κεφάλι του...
Από κει και πέρα, τα κοφτερά μαχαίρια και τα μεταξωτά βρακιά θέλουν αντιστοίχως επιδέξια χέρια και κώλους, οπότε είναι πράγματι ντροπή έναντι των αλανιών, ως παιδάκι, να έχεις, ως πιο πλούσιας οικογένειας, την ακριβότερη μπάλα ποδοσφαίρου, όταν δεν μπορείς να σταυρώσεις κοντρόλ...
-
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να μην έχει την κάβλα να ρισκάρει 150.000 ευρώ σε δημόσιο δρόμο μόνο και μόνο για να αποδείξει στον όποιο κάτοχο S3 ή Cupra ότι τον περνάει από πάνω;
Σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο, οτι μιλαω για αυτον με 997ΤΤ που 'τσιμπαει'
σε προκληση απο τα προαναφερθεντα αυτοκινητα (και κατι Evo , scoobie κτλ)
και φτανει να 'τρωει το ξυλο της αρκουδας' σε ανοιχτες καμπες?
Για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, για αυτους που 'ψαχνονται', δεν λεω για αυτον που βγηκε την βολτα του να διασκεδασει το βραδυ, ο οποιος καλα κανει και παει ακομα και σε ρυθμους ταξι.
Δηλαδη ποσο πιο επεξηγηματικα να το πω...Edit: Με αυτη την τοποθετηση πιστευω να καλυψα και qsis και οσους καταλαβαν κατι διαφορετικο απο αυτο που εννοω...
-
Άλλο να λες ότι έχω πετύχει κάτι κωλόπαιδα στο δρόμο που μαλακίζονται με Porsche και άλλο να γενικολογείς ότι οι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων δεν μπορούν να τα πάνε.
Oι κόντρες, ακόμη και οι οιωνεί κόντρες, σε δημόσιο δρόμο δεν αποδεικνύουν τίποτα - εκτός ίσως από το γεγονός ότι ο πιο 'αργός' έχει περισσότερο μυαλό στο κεφάλι του...
Ονόματα δεν λέμε συνειδήσεις δεν θίγουμε, γι αυτό και θα το πω όσο πιο γενικά γίνεται. Έτυχε να πέσει το μάτι μου σε γυρολόγιο ατόμου στα Μέγαρα που πάντα είχε να διηγηθεί μια ιστορία για το πώς τσάγιωσε κάποιον στην τάδε διαδρομή, στις τάδε στροφές, στον τάδε γκρεμό κλπ κλπ κλπ. Πάτος...
-
οταν τους 'καθαριζουν' αυτοκινητα (οχι 'φτιαγμενα' με εξατμισεις, γονατισμενα κτλ) τυπου S3, Leon Cupra, κ.α στις στροφες
και όσοι έχουν ακριβά αυτοκίνητα την έχουν μικρή
οι ψωλ@ραδες κυκλοφορούν ΜΟΝΟ με αμάξια 10ετιας... -
Κίκιζα για τέτοια σοβαρά άτομα κάνουμε κουβέντα τόση ώρα;
Και για να μη χάνουμε την ουσία
entaksi re paidia 160 aloga exei kai i alli itan i S..den itan i apli..an itan apli isos na imaskan pio konta t..
-
όλα τα αυτοκίνητα αγοράζονται και από ''κουλούς'' και από ''χεράδες''.δεν υπάρχει κανόνας και είναι κακό πράγμα να τα βάλουμε όλα σε ένα καλούπι.σίγουρα θα υπάρχουν περιπτώσεις πλουσίων που αγοράζουν ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο και δεν μπορούν καν να το αξιοποιήσουν,αυτό όμως δε σημαίνει απολύτως τίποτα.Απλά είχε την όρεξη και την τρέλα να αγοράσει το εκάστοτε ακριβό ''διαμάντι''.Δεν υπάρχουν όμως και αντίστοιχες περιπτώσεις αγοραστών πιο προσιτών αυτοκινήτων τα οποία χαρακτηρίζονται ως ειδικά?προσωπικά γνωρίζω άτομο της ηλικίας μου που έχει evo 10,το οποίο είναι ένα αρκετά ειδικό αυτοκίνητο.η ασχετοσύνη του πάνω στο evo{εργοστασιακή μορφή} είαι απερίγραπτη{νομίζει ότι έχει 0-100 σε 3 δεύτερα...}το κακό είναι ότι και στις 2 περιπτώσεις αγοραστών,υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι καλοί οδηγοί και σε αυτούς αναφέρεται σωστά ο κύριος Κίκιζας.
τέλος το από εμένα -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμενα παντως δεν θα με χαλαγε καθολου μια προσεγμενη 993 turbo, και δεν θα κολλαγα
σε οποιαδηποτε προκληση ακομα και απο 997 turbo την στιγμη που οι περισσοτεροι που τις εχουν δεν μπορουν να τις πανε ουτε 7/10...Ενώ εσύ σαν ''χεράς'' με την 993........
κλασική περιπτωση του 'καλύτερα να μασουλας παρα να πληκτρολογείς'
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο, οτι μιλαω για αυτον με 997ΤΤ που 'τσιμπαει'
σε προκληση απο τα προαναφερθεντα αυτοκινητα (και κατι Evo , scoobie κτλ)
και φτανει να 'τρωει το ξυλο της αρκουδας' σε ανοιχτες καμπες?
Για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, για αυτους που 'ψαχνονται', δεν λεω για αυτον που βγηκε την βολτα του να διασκεδασει το βραδυ, ο οποιος καλα κανει και παει ακομα και σε ρυθμους ταξι.
Δηλαδη ποσο πιο επεξηγηματικα να το πω...Edit: Με αυτη την τοποθετηση πιστευω να καλυψα και qsis και οσους καταλαβαν κατι διαφορετικο απο αυτο που εννοω...
ναι εγω καταλαβα τι λες και ακομα και για αυτους εχω να πω οτι τουλαχιστον το προσπαθουν..
απο κει και περα δεν εχουν ολοι το ιδιο ταλεντο ουτε ειναι ολοι το ιδιο τολμηροι..καλυτερα για μενα που πανε οσο μπορουν , απο το να γινουν επικινδυνοι ξεπερνωντας τις δυνατοτητες τους
αυτο σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι καλως ή κακως εχουν τα αυτοκινητα που εχουν
-
;
Porsche Forum