-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Φυσικά μιλάμε για τον ορισμό της μαούνας σε μήκος 5 μέτρα και πλάτος περί τα 2 πρακτικά έκανε τις E classe να μοιάζουν με μικρά αυτοκίνητα.....
ειναι τοσο μεγαλη τελικα? δε το περιμενα
την εχουν φερει στην εδω πορσε μου φαινεται, πρεπει να την ειδα στη βιτρινα
Καλα ειδες.......αλλα ειναι
-
Εγώ στο φορτηγό που τις είδα έπαθα πλάκα. Μιλάμε για πολύ μεγάλο, πολύ χαμηλό και πολύ φαρδύ αυτοκίνητο. Μια 911 με αναβολικά με την καλή έννοια (άντε πιο σωστά με πρωτεϊνη...) και 2 πόρτες εξτρά.
Απροπό...
Porsche Panamera Turbo - Porsche Experience TV
Όλα τα βιντεάκια του porsche experience είναι με την καλή έννοια...
Κρίμα που είναι τόσο λίγα... -
The new 911 GT3 RS revealed
http://www.youtube.com/watch?v=Be-h4Ckt ... re=channel
Extreme truth. The new 911 GT3 RS
http://www.youtube.com/watch?v=rcv4GwRE ... re=channel
Porsche - Family Gathering
http://www.youtube.com/watch?v=jZIHhPcH ... re=channel
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αντί δηλαδή για βασική boxster με 2,9 στα 70.000 θα παίζει η νεα entry level στα 60.000.E, καλά, αν είναι από τα 70 να πέσουν στο 60, ας το αφήσουν δε χρειάζεται! Το θέμα είναι να δούμε αρχική τιμή στο 50+.
...που νομίζω θα τη δούμε.
Αν δε είναι και τούρμπο και κεντρομήχανο -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Αντί δηλαδή για βασική boxster με 2,9 στα 70.000 θα παίζει η νεα entry level στα 60.000.
E, καλά, αν είναι από τα 70 να πέσουν στο 60, ας το αφήσουν δε χρειάζεται! Το θέμα είναι να δούμε αρχική τιμή στο 50+.
Αν δε είναι και τούρμπο και κεντρομήχανοTο συγκεκριμενο αυτοκινητο θα βασιζεται σε ενα πρωτοτυπο VW που βγηκε προσφατα και ειναι κεντρομηχανο.
-
-
Αντί δηλαδή για βασική boxster με 2,9 στα 70.000 θα παίζει η νεα entry level στα 60.000.
E, καλά, αν είναι από τα 70 να πέσουν στο 60, ας το αφήσουν δε χρειάζεται! Το θέμα είναι να δούμε αρχική τιμή στο 50+.
Αν δε είναι και τούρμπο και κεντρομήχανοΔεν ξέρω κατά πόσο καλό θα είναι αυτό για το prestige της εταιρίας μιας και μια τέτοια κίνηση ίσως στέψει όσους θέλουν ένα ακριβό sport αυτοκίνητο σε άλλες εταιρίες.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Αν δε είναι και τούρμπο και κεντρομήχανοΔεν ξέρω κατά πόσο καλό θα είναι αυτό για το prestige της εταιρίας μιας και μια τέτοια κίνηση ίσως στέψει όσους θέλουν ένα ακριβό sport αυτοκίνητο σε άλλες εταιρίες.
E, ξέρεις, χ@στηκα για το πρεστίζ της Πόρσε*.
Άλλωστε η επίκληση σε κάτι τέτοιο αποτελεί και ύβρη για το όνομά της.*στους άλλους, στην κοινωνία, σε οποιονδήποτε μη οδηγό Πόρσε αλλά και σε αυτούς που ατυχώς οδηγούν Πόρσε.
-
E, ξέρεις, χ@στηκα για το πρεστίζ της Πόρσε*.
Άλλωστε η επίκληση σε κάτι τέτοιο αποτελεί και ύβρη για το όνομά της.*στους άλλους, στην κοινωνία, σε οποιονδήποτε μη οδηγό Πόρσε αλλά και σε αυτούς που ατυχώς οδηγούν Πόρσε.
σιγά...θα μας πάρει η μπόχα...
-
Η Porsche δεν είναι ούτε Maserati, ούτε Ferrari, ούτε Lamborghini, ούτε Aston Martin ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ έχει βγάλει κατασκευές που έχουν κουρελιάσει τις προαναφερθείσες μάρκες (εκτός Ferrari βέβαια... ).
Από μικρά roadster ξεκίνησε με εξίσου μικρά τετρακύλινδρα μοτέρ, κεντρομήχανα και πολύ καλοστημένα και συνέχισε με κουπέ που παίζαν πάντα κοντά στα 3 λίτρα.
Δεν θα ήταν κακό να βγάλει ένα κεντρομήχανο roadster με 4κύλινδρο μοτέρ αν το δούμε συνολικά υπό την έννοια ότι δεν διαστρεβλώνει το όνομα και την ιστορία της φίρμας.
Όπως όμως είπα πριν και όπως είπε ο Braker αυτός που σκέφτεται να δώσει 140-160.000 για να πάρει ένα ακριβό κουπέ, θα προτιμήσει μια Vantage ή μια Granturismo γιατί αυτά του εξασφαλίζουν μεγαλύτερο brand exclusivity.
Εννοείται ότι αν το κριτήριο της οδήγησης υστερεί απέναντι στο κριτήριο του πόσο εύκολα φαίνεται το βάθος της τσέπης του ιδιοκτήτη. -
Η Porsche δεν είναι ούτε Maserati, ούτε Ferrari, ούτε Lamborghini, ούτε Aston Martin ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ έχει βγάλει κατασκευές που έχουν κουρελιάσει τις προαναφερθείσες μάρκες (εκτός Ferrari βέβαια... ).Συμφωνώ αλλά αυτό ισχύει για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση γενικότερα. Γιατί στη συνείδηση των περισσοτέρων και μάλιστα των γυναικών…. Η σειρά είναι Ferrari, Porsche και μετά όλα τα άλλα…
-
Και όμως στην πράξη δεν το βλέπουμε αυτό.Το 95% που θα ξοδέψουν 150.000+ θα πάρουν διάφορες εκδόσεις της Carrera...Εχει γεμίσει ο τόπος....
Αυτό γίνεται γιατί οι άνθρωποι κατέχουν το θέμα marketing και συγκεκριμένα την ταυτότητα προϊόντος. Βγάλαν τζηπ με μηχανικά μέρη από VW αλλά επειδή ήταν τόσο σωστά τοποθετημένο ως 'Πορσσς' πούλησε τρελά.
Και τώρα στην περίπτωση της Parapera δεν την παρουσίασαν ως κάτι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας. Porsche μεν, 4 uncompromised δε.Και κάτι παράδοξο. Αν και θεωρώ το κόκκινο λάθος χρώμα για Porsche αυτό μου αρέσει...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Φυσικά μιλάμε για τον ορισμό της μαούνας σε μήκος 5 μέτρα και πλάτος περί τα 2 πρακτικά έκανε τις E classe να μοιάζουν με μικρά αυτοκίνητα.....
ειναι τοσο μεγαλη τελικα? δε το περιμενα
την εχουν φερει στην εδω πορσε μου φαινεται, πρεπει να την ειδα στη βιτρινα
Καλα ειδες.......αλλα ειναι
είναι το λιγότερο τεράστια. Οπτικά οι γραμμές αλά 911 ξεγελούν κάπως όμως όταν βρεθείς δίπλα της..... α κάτι ακόμα.... ποιος είπε ότι είναι χαμηλή???
-
Και κάτι παράδοξο. Αν και θεωρώ το κόκκινο λάθος χρώμα για Porsche αυτό μου αρέσει...καθόλου παράδοξο... περι ορέξεως... προσωπικά προτιμώ το speed yellow από το guards red.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Όπως όμως είπα πριν και όπως είπε ο Braker αυτός που σκέφτεται να δώσει 140-160.000 για να πάρει ένα ακριβό κουπέ, θα προτιμήσει μια Vantage ή μια Granturismo γιατί αυτά του εξασφαλίζουν μεγαλύτερο brand exclusivity.
Εννοείται ότι αν το κριτήριο της οδήγησης υστερεί απέναντι στο κριτήριο του πόσο εύκολα φαίνεται το βάθος της τσέπης του ιδιοκτήτη.Και όμως στην πράξη δεν το βλέπουμε αυτό.Το 95% που θα ξοδέψουν 150.000+ θα πάρουν διάφορες εκδόσεις της Carrera...Εχει γεμίσει ο τόπος....
Προσωπικά αν ήταν να δώσω 150.000 για car θα επέλεγα μια 430 used με λίγα χλμ…
Θεωρώ πως η κάθε μάρκα έχει την τιμή της…
-
Braker τη 2,7 έχεις; Τι μοντέλο;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εννοείται ότι αν το κριτήριο της οδήγησης υστερεί απέναντι στο κριτήριο του πόσο εύκολα φαίνεται το βάθος της τσέπης του ιδιοκτήτη.Και όμως στην πράξη δεν το βλέπουμε αυτό.Το 95% που θα ξοδέψουν 150.000+ θα πάρουν διάφορες εκδόσεις της Carrera...Εχει γεμίσει ο τόπος....
Προσωπικά αν ήταν να δώσω 150.000 για car θα επέλεγα μια 430 used με λίγα χλμ…
Θεωρώ πως η κάθε μάρκα έχει την τιμή της…
Επρεπε να το κάνεις πριν την 7η Αυγούστου.Οι τιμές ξανανεβήκανε και παίζουν στις 200.000 +.........
nope...
δες...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/267293/
και
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/368651/
και έχει και άλλες...
-
Braker τη 2,7 έχεις; Τι μοντέλο;986 S
(Μετάφραση: 3.2 του 2004)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η πρώτη αγγελία μπήκε πριν από 3 μήνες .....η δεύτερη δεν ξέρω τι παίζει.Πάντως έγινε πράξη αυτές τις μέρες του 2006 με 205.000.Άσε που αν πάρεις τηλέφωνο μπορεί να σου πούνε 'το 150 πέθανε... 200 κύριος...'.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η πρώτη αγγελία μπήκε πριν από 3 μήνες .....η δεύτερη δεν ξέρω τι παίζει.Πάντως έγινε πράξη αυτές τις μέρες του 2006 με 205.000.εντάξει.. και 200.000 χαλάλι... it's a Ferrari… την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν…
Porsche Forum