-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Opel. -
Αφού ρε συ έχω ήδη ένα MX5, λες να αγόραζα και δεύτερο; Ενώ ένα γρήγορο οικογενειακό...
-
Αφού ρε συ έχω ήδη ένα MX5, λες να αγόραζα και δεύτερο; Ενώ ένα γρήγορο οικογενειακό...Από αυτή την άποψη έχεις ένα δίκιο... Αν και 2 ΜΧ5 κάνουν για οικογενειακό...
Αλλά εδώ προτείνουμε τι να πάρει ο συγγραφέας και με μπέρδεψες... -
Αφού ρε συ έχω ήδη ένα MX5, λες να αγόραζα και δεύτερο; Ενώ ένα γρήγορο οικογενειακό...:Το θέμα δεν είναι τι θα αγόραζες εσύ, αλλά τι προτείνεις στον άνθρωπο που έβαλε την ψηφοφορία
-
Δε με καταλαβαίνεις ρε Θέμη ... Και καλά ο Angel, αλλά κι εσύ;
-
Πετάς ένα ξερό 'Opel'. Αν μου εξηγήσεις, θα καταλάβω
-
ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους ασχοληθηκαν με την ηλιθια ψηφοφορια μου. και λεω ηλιθια γιατι τελικα συνειδητοποιω οτι αυτο που σκεφτομουν απο την αρχη κυριαρχησε.το opel κατα γενικη ομολογια ειναι ενα 'GT' βασισμενο σε οικογενειακο αυτοκινητο, 1,5 τονου.εκτος απο τα φαντεζι σποιλερ ειναι ενα ουδετερο αμαξι που εχει σαν κυριο γνωμονα την ασφαλεια και την ταχυτητα. οσοι το οδηγησαν μου ειπαν οτι ειναι αμαξι που δε το νιωθεις,απλα το οδηγας.εφτανε να μπω για μια βολτα και το καταλαβα κι εγω.
-
Ολες οι ψηφοφορίες αυτού του είδους ηλίθιες είναι,μην απολογείσαι.Κάποιος που έχει ισχυρή άποψη διαμορφωμένη σύμφωνα με τις οδηγικές εμπειρίες απο τα υποψήφια προς αγορά αυτοκίνητα,δε κάνει ...γκάλοπ στο ιντερνετ.Και μείς για το μπούγιο συμμετέχουμε,οπότε δε σπαταλάς το χρόνο μας.
-
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
ηρ8ε η στιγμη που περιμενα τοσο καιρο. 8α πουλησω το peugeot mou που μου χαρισε τοσες συγκινησεις και θα παρω καινουριο αυτοκινητο!!
εψαξα αρκετο καιρο και αποφασισα αναμεσα σε 2 που ειναι εντελως διαφορετικα με τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και τροπο οδηγησης
δεν μπορω να παρω μια αποφαση! help me!!!!!συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα
Δηλαδή έχεις αυτοκίνητο ήδη
Και θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με 30000
Και είσαι ανάμεσα στα 2 παραπάνω
Και ρωτάς εδώ μέσα σε ψηφοφορία για το ποιο απο τα δύο θα πάρειςΕ αν όλα τα παραπάνω είναι γεγονός ειδοποίησε μας όταν πάρεις και το νέο σου Mx5 και στείλε και καμία φωτό να το θαυμάσουμε και εμείς
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Αυτοκίνητα τελείως διαφορετικά/ μη συγκρίσιμα.
Κοίταξε τις ανάγκες σου και προχώρα.
Μούρη, παιχνίδια στο δρόμο, cabrio feeling, χώροι σχεδον μηδέν πας για mx5
Επιδόσεις ,χώροι, φτηνή σχετικα συντήρηση & καλη αξιοπιστία πας για OPC
ξαναλέω κοιτα τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σου ανάγκες.....+1
Εσύ τι ψάχνεις και τι θες από το όχημά σου...
ΥΓ : Τι Peugeot έχεις; Just curious
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
ΕΚΛΟΓΕΣ!!!Opel Astra Gtc opc Vs Mazda mx-5 2.0sport