-
Θα θελα να ακούσω γνώμες για το suzuki ignis sport στα 12000 ευρω..είναι προσφορα μεχρι 31/7/2006.
Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.. έχει κανείς να πει κάποια γνώμη;;
Τώρα έχω μια Corolla G6 1.6 μοντ. 2000 και επειδή κινούμαι συχνά στην πόλη λέω να την δώσω (θα πιάσει κάνα 8-9000) θα βάλω και 3-4000 και θα πάρω το μικρο ignis...
Εσωτερικά μου άρεσε..από οδικη συμπεριφορά και προβλήματα θέλω να μάθω τι γίνεται;
-
Θα θελα να ακούσω γνώμες για το suzuki ignis sport στα 12000 ευρω..είναι προσφορα μεχρι 31/7/2006.
Τώρα έχω μια Corolla G6 1.6 μοντ. 2000 και επειδή κινούμαι συχνά στην πόλη λέω να την δώσω (θα πιάσει κάνα 8-9000) θα βάλω και 3-4000 και θα πάρω το μικρο ignis...
Εσωτερικά μου άρεσε..από οδικη συμπεριφορά και προβλήματα θέλω να μάθω τι γίνεται;
-
-
Καλοφτιαγμένο, αξιόπιστο, με λιτό εσωτερικό, διασκεδαστικό στο δρόμο αλλα όχι και πολύ άνετο (άκαμπτος γαρ) και αρκετά 'αλήτικο'...
-
Σ' αυτά τα χρήματα, θα ζοριστείς να βρεις κάτι πιο διασκεδαστικό, σε καινούργιο.
- Αξιόπιστο, 'διαφορετικό', όχι αποστειρωμένο, ελαφρύ αμάξωμα, συμπαθητικό τιμόνι, ακόμα πιο συμπαθητικό μοτέρ
- κατσικοειδής πίσω άξονας που θέλει προσοχή και ειδικούς χειρισμούς στο όριο, οικονομικά υλικά, αντικαθίσταται σύντομα από το (ακριβότερο) swift, ανύπαρκτο πορτ-μπαγκάζ
Εναλλακτικά, δες το sportka. Πιο αδύναμο μοτέρ, καλύτερη οδική συμπεριφορά, ακόμα πιο φτηνό (σε μετρητοίς).
-
Πάρτο!!Πολύ καλή επιλογή,σε πολύ καλή τιμή!!!
-
Για αυτά που ζητάει είναι πολύ καλή ευκαιρία. Προβλήματα δε νομίζω να υπάρχουν, είναι παλιό μοντέλο και όσα υπήρχαν έχουν λυθεί.
Suzuki είναι τι να πάθει. -
θα σου λεγα 'θελω να δω πως θα το πουλησεις μετα' αλλα για να λες οτι το βλεπεις με καλο ματι κατι θα ξερεις....
-
Θα το πουλήσει, αλλά σε (πολύ) χαμηλή τιμή. Για μένα δεν είναι αυτό το πρόβλημα, δεν παίρνω αμάξι σκεπτόμενος έτσι και στην τελική θα το πάρει πάμφθηνα έτσι κι αλλιώς. Ο φίλος θα πρέπει να προσέξει την 'ξερή' πίσω ανάρτηση. Αν δεν την σεβαστείς, χαστουκίζει Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο είναι καλό, σβέλτο και διασκεδαστικό στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
-
το κορολλα σου ΕΓΩ δεν θα το πουλουσα...... ειναι αμαξαρα και ειναι κριμα να πας σε κατι κατωτερο οπως το ιγκνις......
-
φαση εχει να το βλεπεις...αλλα με ακαμπτο πισω και χωρις να ναι τιποτα το εξαιρετικο, δε θα τσονταρα αλλα 3 χιλιαρικα και τη κορολα του 2000...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το κορολλα σου ΕΓΩ δεν θα το πουλουσα...... ειναι αμαξαρα και ειναι κριμα να πας σε κατι κατωτερο οπως το ιγκνις......+1000
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το κορολλα σου ΕΓΩ δεν θα το πουλουσα...... ειναι αμαξαρα και ειναι κριμα να πας σε κατι κατωτερο οπως το ιγκνις......
+1000
+1.
1000+1 νύχτες θα μένεις ξάγρυπνος έτσι και από κορόλα(τη G6 μάλιστα) πας στο ignis.
Αυτά κάνουν οι προσφορές,πιέζουν να πάρεις κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες ούτε που θα το σκεφτόσουν.
-
Τι σου λείπει από το Corolla;
Γιατί πιστεύω ότι το μόνο σημείο στο οποίο θα υπερτερούσε το Ignis είναι ο κινητήρας (έχει καλό γκάζι). Άντε να υπολογίσω και τις μειωμένες διαστάσεις ώστε να σε διευκολύνει μέσα στην πόλη.
Αν σου λείπουν αυτά τα 2 στοιχεία, τότε πάρτο. Είναι πολύ γρήγορο, διασκεδαστικό τηρουμένων των αναλογιών (θέλει προσοχή όμως στο όριο) και ευκολοδήγητο μέσα στην πόλη. Δύσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή.
Από προβλήματα δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα (όπως άλλωστε όλα τα suzuki από το wagon R και μετά - είναι σκυλιά). Το έχει φίλος μου κανα 9μηνο και το σκίζει καθημερινά. Δεν του έχει παρουσιάσει το παραμικρό (ποτέ όμως δεν ξέρεις ) -
Η αλήθεια είναι οτι η corolla είναι πολύ καλή, ειδικά μετά τις επεμβάσεις που έκανα δηλ. φοράει 195/55/15 και καyba excel G...
Και εγώ νιώθω ότι πηγαίνω σε κάτι ελαφρώς υποδεέστερο (σίγουρα σε εσωτερικό και σε χώρους και εξωτερικά η corolla σκίζει χαμηλομένη) αλλά πάλιωσε.. 100.000 km και 6 χρόνια χμ..
Ο λόγος που σκέφτομαι το Ignis είναι καθάρα ότι ειναι σκυλί και μικρό και σε πολύ καλη τιμή
Οσον αφορά τις επιδόσεις είναι περίπου ισοδύναμη h corola:
Corolla Ignis
0-100 9,8' 9,3-9,6'
Tελική 198 185
ρεπριζ
30-50 με 3ή 3,5' το IGNIS δεν έχει δοκιμαστει
80-110 με 3η 5,4' 5,6'
80-110 με 4' 7' 7,7'βαρός 1065 935
Από ότι κατάλαβα ειδικά σε χαμηλο μεσαίες στροφές οι ρεπρίζ της G6 είναι εξαιρετικές λόγω πολύ κοντού γραναζώματος,σχετικά μικρού βάρους και καλής ροπής κινητήρα.
σε μικρή κοντρουλα με mazda 6 τον είχα χαλάρά μια-μια μιση καρότσα μέχρι τα 170. Μήπως κάνω λαλακία που σκέφτομαι να την δώσω; -
Ο χρήστης ANTREAS25 έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι η corolla είναι πολύ καλή, ειδικά μετά τις επεμβάσεις που έκανα δηλ. φοράει 195/55/15 και καyba excel G...Και εγώ νιώθω ότι πηγαίνω σε κάτι ελαφρώς υποδεέστερο (σίγουρα σε εσωτερικό και σε χώρους και εξωτερικά η corolla σκίζει χαμηλομένη) αλλά πάλιωσε.. 100.000 km και 6 χρόνια χμ..
Ο λόγος που σκέφτομαι το Ignis είναι καθάρα ότι ειναι σκυλί και μικρό και σε πολύ καλη τιμή
Οσον αφορά τις επιδόσεις είναι περίπου ισοδύναμη h corola:
Corolla Ignis
0-100 9,8' 9,3-9,6'
Tελική 198 185
ρεπριζ
30-50 με 3ή 3,5' το IGNIS δεν έχει δοκιμαστει
80-110 με 3η 5,4' 5,6'
80-110 με 4' 7' 7,7'βαρός 1065 935
Από ότι κατάλαβα ειδικά σε χαμηλο μεσαίες στροφές οι ρεπρίζ της G6 είναι εξαιρετικές λόγω πολύ κοντού γραναζώματος,σχετικά μικρού βάρους και καλής ροπής κινητήρα.
σε μικρή κοντρουλα με mazda 6 τον είχα χαλάρά μια-μια μιση καρότσα μέχρι τα 170. Μήπως κάνω λαλακία που σκέφτομαι να την δώσω;Βασικα ειναι πισωγυρισμα, και μαλιστα σε σχεση με την 'παλια' G6. Το Ignis περαν του κινητηρα ειναι πισω απο πολλες αποψεις... η σχεδιαση (οχι το design) παραπεμπει σε 90s...
Να μου λεγες πως θα εκανες αλλαγη με καποιο φρεσκιας γενιας supermini να το εξεταζαμε, τωρα το να πας σε κατι τεχνολογικως χειροτερο δεν νομιζω πως χρειαζετε να μπεις καν στην διαδικασια να το σκεφτεις.
- εεε οχι και παλιωσε με 100κ χιλιομετρα ενα αμαξι του 2000.... να μου λεγες πως εκανες 200κ να παει στα κομματια. Βεβαια, απο την αλλη εξαρταται και πως φερεσαι/φροντιζεις το αμαξι σου...
-
Δεν θα το έκανα στην θέση σου. Θα δώσεις ένα όμορφο χατσμπακ σαν την G6 και μάλιστα 1600 για να πάρεις το Ιgnis?
Με τίποτα! -
Mε πείσατε παιδιά..Βασικά κάπου προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι το ignis είναι η σωστή επιλογή...
-
αμα σκεφτεις κατι αλλο πες...
-
Ιgnis Sport Rulezzzzzzz
αεροσακοι οδηγου-συνοδηγου
ABS ΜΕ EBD
immobiliser
a/c
0-100 σε 8,9
Τελικη πολλοι απο το club 215km/h
14 kgm ροπη στις 6100!
vvt (vvti)
109 αλογα (αντιπροσωπειας) 118 πραγματικα σε δυναμομετρο
Τρελο (αγωνιστικο) λουκ
Αξιοπιστια (μοτερ,κιβωτιο κορυφαια)
τριμεταλλικη φλαντζα οπως τα 106 ραλι
ανετοι οι χωροι για τους πισω παρολο που ειναι τριθυρο
διαθεσιμα χρωματα: ασημι (μεταλλικο), κιτρινο,μαυρο(μεταλλικο),κοκκινο
δε το βλεπεις ευκολα στο δρομο και συνεπως θα εχεις ιδιαιτερο αμαξιΣτις στροφες πεταει κωλο αν το πας οριο αλλα μαζευεται ευκολα και εχει πλακα γενικα...
προσφορά suzuki ignis sport