-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τρέμε 1.2 TSI!!
Σε παρακαλω πολυ, μην γινεσαι προκλητικος.
+Polo.
-
Καλή χρονιά και από μένα! Εγώ δε βλέπω καμμιά ουσιαστική διαφορά στην εμφάνιση, παρά μόνο στους κινητήρες. Αν καταφέρουν και λανσάρουν και ένα αξιοπρεπές κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με δεδομένο τη σαφή βελτίωση της αξιοπιστίας, θα χτυπήσουν και άλλο τον ανταγωνισμό.
-
Μιεχ για τα led στα απλά μοντέλα
-
Τύπου dsg στο εξωτερικό διαθέτει. Με την ονομασία EDC και με τον 1.5 DCi. Αλλά στοχεύει στην οικονομία και όχι στις επιδόσεις.
Και άρθρο με τις αλλαγές σε τεχνικά χαρακτηριστικά:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13892Μερικές φωτογραφίες ακόμη:
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Για τον άμεσου ψεκασμού 1.4 TCE άγνωστο πότε θα εμφανιστεί. Ισως η 1η πρώτη του τοποθέτηση να γίνει στην A Class.
Μπά... το Tiida βλέπω να κυκλοφορεί με αυτόν #%@#%
-
Αυτό το ξαπλωμένο τιμόνι και τα όργανα ανάσκελα , μου την δίνουν .
Απ' έξω ήταν και είναι κουκλί .
Μέσα δεν βλέπω αλλαγές . -
Μέσα μόνο σε υλικά (πλαστικά, υφάσματα κλπ)
-
Στο πισω μερος εκαναν καμια αλλαγη?
Το 5θυρο ειχε ασχημα φωτα.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
πανεμορφο!!! αν και ηταν και πριν,απλα τωρα με τα νεα Led φωτα εγινε ακομα ποιο μοντερνο!!εσωτερικα δεν φαινεται τιποτα νεο,αυτο το ασπρο σε τιμονι και τεμπελη(στο RS νομιζω)ομως μου φαινεται λιγο υπερβολικο...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αυτό το ξαπλωμένο τιμόνι και τα όργανα ανάσκελα , μου την δίνουν .Φωτογραφικό εφέ είναι περισσότερο. Μέσα είναι αρκετά συμβατικό, δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα της κατηγορίας.
-
[quote='sprsk']Αυτό το ξαπλωμένο τιμόνι και τα όργανα ανάσκελα , μου την δίνουν .
αυτο υπηρχε κυριως στο Megane I που ειχε φορτιγατζιδικη θεση οδηγησης,αλλα στο επομενο και γενικα ολα τα επομενα renault ειχαν πολυ καλη θεση οδηγησης,τα οργανα στα renault εχουν μια μικρη κλιση αλλα τουλαχιστον εμενα δεν μου φενεται ασχημο
-
Δεν ξερω για το πρώτο Megane I αλλα στο Ι f/l (απο τον 11ο του 1999) το τιμονι είχε ρύθμιση μεσα έξω και πανω κατω και ποτε δεν την καταλαβα αυτη την θεση που ο ειδικος τυπος έλεγε ότι είχε.
Μαλιστα στην εποχή του το είχαν στα μείον του ... διοτι δεν υπήρχαν και πολλα να πούνε!!! -
Ο καινούριος 1.2tce αναμένεται να μπει και στο τωρινό Clio? Ή θα πάει πακέτο με το καινούριο;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ο καινούριος 1.2tce αναμένεται να μπει και στο τωρινό Clio? Ή θα πάει πακέτο με το καινούριο;Με το καινουργιο.
-
Τεστ του 1.4 TCE από το gocar:
http://www.gocar.gr/test-drives/test/67 ... 4_TCE.html
-
είναι η μοναδική δοκιμή που επαινεί τους χώρους και θάβει το design. Περίεργο γιατί όσοι το έχουμε ξέρουμε ότι αυτό που πάσχει είναι οι χώροι πίσω. Εκτός αν αναφέρεται μόνο στο χώρο αποσκευών. Κατά τα άλλα η σχεδίαση δεν είναι κάτι το πρωτοπoριακό, αλλά αν μη τι άλλο δεν είναι τόσο απρόσωπο όσο πολλά μοντέλλα του ανταγωνισμού!
-
Σχεδιαστικά απλώς το συγκρίνει με το Megane II και δίπλα του σίγουρα δείχνει πιο συντηρητικό! Εγω το βρίσκω και συντηρητικότερο και του Ι και στο 5θυρο και στο coupe. Παρόλ΄αυτά είναι απο τα όμορφα μικρομεσαία.
-
Το 2 ηταν ο ορισμος της ασχημιας!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τεστ του 1.4 TCE από το gocar:http://www.gocar.gr/test-drives/test/67 ... 4_TCE.html
Δεν ξέρω τι λένε αυτοί του τεστ και μεταξύ μας λίγο με απασχολεί.
Εγώ βλέπω ένα 5θυρο Megane σε μπλε χρώμα που δεν τονίζει όσο θα έπρεπε την σχεδίαση του.
Επίσης βλέπω ένα εσωτερικό σε μπεζ χρώματα με μπεζ τιμόνι ...
Τέτοιο χρώμα τιμόνι είχε το yugo μου...
Αυτοί οι χρωματισμοί για μένα χαλάνε το οπτικό αποτέλεσμα.Από εκεί και πέρα το βρίσκω πολύ όμορφο και εσωτερικά και εξωτερικά αλλά με άλλους χρωματισμούς.
Π.χ. ασημένιο χρωματάκι μεταλλικό με μαύρο εσωτερικό διάκοσμο... (αυτά τα έχω ξαναγράψει... )υ.γ. πάντως θα ήθελα στις διάφορες δοκιμές που γράφουν διάφοροι να διαβάζω και πόσο καιρό είχαν το αυτοκίνητο στη διάθεσή τους καθώς και τα χιλιόμετρα που είχε όταν το πήραν και όταν το έδωσαν. Σπάνιο όμως αυτό...
-
Ξερουμε μεχρι ποσο πεφτουν οι αντιπροσωπειες για το coupe 1.4?
Το κοιταω για μεταχειριμενο,το βρισκεις πια γυρω στα 11 αλλα αν μπορω να το βρω καινουργιο στα 14 και κατι θα το σκεφτομουν σοβαρα να κανω την υπερβαση.
Renault Megane III