-
υπάρχουν Megane με έως και 4000€ έκπτωση όχι Energy αλλά Dynamic,Expression και Privilege. Σε αυτά ισχύουν και τα 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια Service
-
Μήπως έχει κανείς μετατρέψει το 1.4TCe σε υγραέριο;
-
Φίλε μου δεν την αφήνεις αυτή τη μετατροπή καλύτερα
Κακό θα κάνει στο αμάξι όχι καλό -
στο site γνωστού εμπόρου της Renault στον Κηφισό είχε ένα μεταχειρισμένο άσπρο megane tce με υγραέριο. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
στο site γνωστού εμπόρου της Renault στον Κηφισό είχε ένα μεταχειρισμένο άσπρο megane tce με υγραέριο. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμαΤο έχω δει κι εγώ αυτό αλά δεν είμαι της γνώμης να βάζεις υγραέριο σ' ένα αμάξι το οποίο ούτε μαμά έκδοση αέριο δεν έχει
Και πέρα απ' αυτό υπάρχει περίπτωση κακής ρύθμισης-τοποθέτησης με συνέπειες η οποίες και στην τσέπη θα χτυπήσουν αλλά και πάνω στο μοτέρ -
Και o Dim είχε και Clio και Megane με κιτ υγραερίου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να φοβάται κάποιος για να βάλει κιτ υγραερίου. Ισως μόνο όσοι έχουν κινητήρες άμεσου ψεκασμού πρέπει να το ψάξουν λίγο παραπάνω, άρα δεν πιάνει τα Renault.
-
Πάντως δεν έχουν ακουστεί λίγα Samatista ακόμα και για πολύ απλά μοτέρ
-
Καλησπέρα,
Μετά από 6.500 χιλ. (εκ των οποίων, δυστυχώς, λίγα έκανα εγώ), η συνολική εικόνα είναι πολύ θετική:
Σβέλτο (ψιλονεκρό πολύ χαμηλά - τι να κάνω 1.400 cc είναι), καλά φρένα, καλό κράτημα, ευχάριστο γενικά και εύχρηστο, λίγο δυνατή υποβοήθηση του συστήματος διευθύνσεως (που τη συνήθισα) - δεν έχει τρίξει κάτι.Μοναδικά παράπονα:
- κακή ορατότητα πίσω δεξιά
- προβληματικό bluetooth (τα τηλέφωνα συνδέονται και αποσυνδέονται συνεχώς όταν δε μιλάς, με αποτέλεσμα να ακούς ραδιόφωνο με διακοπές- αναφέρομαι σε συσκευές που λειτουργούν άψογα σε άλλα 3 αυτοκίνητα)
- πολύ σκληρή κόρνα - είναι αδύνατον να κάνεις ένα ελαφρό κορνάρισμα - καμμιά φορά αυτό είναι και επικίνδυνο
Για τα δύο τελευταία έχετε καμμιά ιδέα; Θα μπορεί να ασχοληθεί το service με το bluetooth; Η κόρνα είναι έτσι 'δύσκολη' και σε σας;
Ευχαριστώ, -
Να τους πεις να κοιτάξουν την πηγή
Επίσης κάνε τον κόπο να έχεις μόνο σε μια συσκευή το bluetooth ανοικτό γιατί με παραπάνω τρελένεται
Αν δεν το κάνεις αυτό διέγραψε και επανεγκάτεστησε τις συσκευές στην πηγή όπως και στο κινητό
Εμένα έτσι έφτιαξε -
Να κανεις αναβαθμιση στο λειτουργικο του αυτοκινητου.
-
@both : όντως, η αρχική λύση είναι το restart, με ό,τι αυτό σημαίνει (νέα εγκατάσταση κινητών, νέα εγκατάσταση/αναβάθμιση λογισμικού κλπ),
@Ορεστης: δυστυχώς το κάνει και με ένα μόνο τηλ. στο όχημαΕυχαριστώ, παιδιά
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
@both : όντως, η αρχική λύση είναι το restart, με ό,τι αυτό σημαίνει (νέα εγκατάσταση κινητών, νέα εγκατάσταση/αναβάθμιση λογισμικού κλπ),
@Ορεστης: δυστυχώς το κάνει και με ένα μόνο τηλ. στο όχημαΕυχαριστώ, παιδιά
Το έκανε κι εμένα αυτό.Με επανεγκατάσταση αφού τα έσβησα όλα έφτιαξε
-
@Fulvia 3
Δοκιμασε αυτο.. http://www.renault.co.uk/ownerservices/ ... pdate.aspx
Ευκολη διαδικασια σε εμενα δουλεψε (Clio)...φυσικα εκανα και απεγκατασταση και εγκατασταση των κινητων μετα την αναβαθμιση.. -
στο ίδιο site και συγκεκριμένα στο 'Frequently asked questions', έχει μια απάντηση στο ερώτημα της αυτόματης σύνδεσης και επανασύνδεσης τοι κινητού, η οποία δε μου φαίνεται ότι στέκει και πολύ
http://www.renault.co.uk/bluetooth/default.aspx -
τώρα που ξεφτίλισαν τις τιμές στο megane, το βγάζουν και value for money. Τώρα πια είναι αργά. Που λεφτά για αυτοκίνητα.
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 102005.asp -
Τι ψάχνεται να βρείτε.
Αδιάβαστο το έχουν στείλει το αμάξι
Άντε να δούμε τι θα γίνει όταν έρθει το facelift με το νέο μοτέρ.
Θα είναι πολύ καλό αλλα όχι τόσο ραφιναρισμένο όσο ο 1.4 TSI με τα 122
Αφού είναι σαν να το διαβάζω ήδη -
phaselift
facelift
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
phaselift
facelift
τι έγραψα
Αυτά γίνονται όταν σκέφτεσαι να γράψεις ph2 και facelift ταυτόχρονα -
Νέες spy photos από το επερχόμενο 5-θυρο megane facelift
http://www.speedlux.com/2013-renault-me ... spy-shots/
-
Και τι ακριβώς βλέπουμε σε αλλαγές? Nέα αυτοκόλλητα στα φωτα και στους προφυλακτήρες?
Φανταζομαι θα το Dezirήσουν!
Renault Megane III