-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και αν θέλω 140, 150 ή 160 άλογα για να πάω στην ευθεία με 200 και να κάνω ένα προσπέρασμα χωρίς να αναγκαστώ να κλείσω το a/c ... τότε όλα πολύ καλά είναι!
Δεν καταλαβαίνω την διατύπωση Κώστα όσον αφορά το τελευταίο σκέλος
Νταξ είναι δυνατό μοτέρ το αυτοκίνητο έχει άλλες ρυθμίσεις από το δικό μου στην ανάρτηση(κι άλλο πίσω άξονα επίσης.Εμένα είπαμε είναι ο θεϊκός του που έχει και το Tiida ) με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κρατάει πολύ καλά στις στροφές χωρίς να εμφανίζει μεγάλες κλίσεις κλπΟρέστη τόσα άλογα στα λίγα κυβικά 'προδιαθέτουν' γενικά μια πιο ζμπορ χρήση ενός αυτοκινήτου που όμως στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένο για άνεση και cruising. Δεν είναι κακά αυτά τα αυτοκίνητα αλλά το marketing με την ορολογία έχει κάνει μάλλον κακό στα νοήματα. Ακούς turbo, sport αναρτηση και πιστεύεις άλλα απο αυτό που πραγματικά είναι.
Οκ τώρα το έχω και δεν διαφωνώ καθόλου
-
Για να μιλήσουμε σοβαρά, η Ρενό έχει μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα. Δεν έφτανε ο ανταγωνισμός από την VW, ακόμα και από την ΚΙΑ, με μερικά όχι άσχημα αλλά βενζινοβόρα μοντέλα, έχουμε και τα νέα Opel. Φαίνεται ότι τους Ελληνες δεν απασχολεί αν μια εταιρία είναι στο χείλος της χρεοκοπίας, αν κρίνω από το γεγονός ότι έχουν γεμίσει οι δρόμοι με αυτά. Όσο και να τα ακουμπήσουν στα περιοδικά, η κατάσταση δεν αντιστρέφεται. Οι αντίπαλοι το έχουν κάνει και αυτό προ πολλού.
-
Δεν ξέρω αν έχετε πάει στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Μεταμόρφωση, αλλά εγώ όταν πήγα απογοητεύτηκα εντελώς.
Το ίδιο και όταν πήγα σε επίσημη εμπορία μερικά χιλιόμετρα ποιο πάνω από την επίσημη αντιπροσωπεία.Πάντως δεν διαπίστωσα καμιά διάθεση για να πουλήσουν κάτι, ούτε για να 'διαφημίσουν' ή να 'σπρώξουν' κάτι. Μάλλον σαν φόρτωμα με είδαν.
-
Έχουν βαρεθεί να βλέπουν κόσμο να μπαίνει, να ρωτάει, και να μην ψωνίζει τίποτα. Έτσι εχω κάνει κι εγώ μερικές φορές. Προγραμμάτιζα αγορά αρχές φθινοπώρου και λόγω κρίσης φοβάμαι ότι μετατίθεται για αρχές 2012 και βλέπουμε. Αχχχχ άρε Τζέφρι...
-
Πολλοι θελουμε, λιγοι νοιωθουν σιγουρια...
-
Παραθέτω λίγα ακόμα στοιχεία από τη συζήτηση που είχα με τον πωλητή της Renault, προ ημερών που είχα πάει για service, που είναι σχετικά με όσα αναφέρετε. Όταν τον ρώτησα, πως είναι δυνατόν, ενώ η εταιρεία πουλάει ελαχιστα αυτοκίνητα, να ανοίγουν και νέες αντιπροσωπείες, μου απάντησε, ότι τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί κάποιος για να ανοίξει νέο κατάστημα Renault, είναι πολύ πιο χαλαρά από παλαιότερα, και ίσως τελικά να εξηγέιται η εικόνα διάλυσης που περιγράφετε, αφού ίσως έχουν μπεί και άνθρωποι που δεν έχουν εμπειρία, ή και τα ανάλογα χρήματα να στήσουν ένα σωστό μαγαζί.
Και κάτι άσχετο από τα μυθικά που μου είπε ο υπέυθυνος service, τα οποία ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση:
Όταν του ανέφερα ότι η προηγούμενη γενιά της renault είχε αρκετά προβλήματα με πολλαπλασιαστές και συναφής βλάβες, όπως όλοι έχετε γράψει κατά καιρούς στο forum, μου απάντησε ότι αυτό είναι ευθύνη της κεντρικής αντιπροσωπείας, διότι η μητρική renault είχε δώσει οδηγία αντικατάστασης αυτών, προφανώς στα όρια της εγγύησης, ενώ οι εδώ αντιπρόσωποι δεν το έκαναν. Δεν ξέρω αν έχει δόση αλήθειας, αλλά το αναφέρω μήπως κάποιοι γνωρίζουν κάτι, γιατί είναι αρκετά σοβαρό αν ισχύει. -
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
Όταν του ανέφερα ότι η προηγούμενη γενιά της renault είχε αρκετά προβλήματα με πολλαπλασιαστές και συναφής βλάβες, όπως όλοι έχετε γράψει κατά καιρούς στο forum, μου απάντησε ότι αυτό είναι ευθύνη της κεντρικής αντιπροσωπείας, διότι η μητρική renault είχε δώσει οδηγία αντικατάστασης αυτών, προφανώς στα όρια της εγγύησης, ενώ οι εδώ αντιπρόσωποι δεν το έκαναν. Δεν ξέρω αν έχει δόση αλήθειας, αλλά το αναφέρω μήπως κάποιοι γνωρίζουν κάτι, γιατί είναι αρκετά σοβαρό αν ισχύει.Και να είναι αλήθεια (που δεν το νομίζω) δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται σε αντιπροσωπία
-
Σε αυτό μπορεί να μας διαφωτίσει ο thvarveris, αν και μου φαίνεται μούφα, του στιλ τα φορτώνουμε όλα στη Μάβα και καθαρίσαμε...
-
Κτύπησαν καμπάνες ,
**
102. Renault Megane RS 265 Trophy 8:07.97 Laurent Hurgon**http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=13211
έχει θάψει πολλά 'εργαλεία '
-
Ας μου εξηγησει καποιος πως το καταφερε και εχει περασει εργαλεια οπως RS4, Evo IX, Boxster κλπ
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ας μου εξηγησει καποιος πως το καταφερε και εχει περασει εργαλεια οπως RS4, Evo IX, Boxster κλπΜάλλον είναι κι αυτό εργαλείο
-
Well done then!!
-
Όχι μόνο εργαλείο... εξελίσσεται σε φονικό όπλο
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Έχω οδηγήσει το αμάξι,είναι πολύ καλό,αλλά ο Γερμανικός ανταγωνισμός είναι πιό μπροστά.Στα γαλλικά ιταλικά ιαπωνικά μου φαίνεται το καλύτερο.
:θες να πεις οτι είναι χειρότερο από το άστρα και καλύτερο από την τζουλιέτα?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ας μου εξηγησει καποιος πως το καταφερε και εχει περασει εργαλεια οπως RS4, Evo IX, Boxster κλπ
Μάλλον είναι κι αυτό εργαλείο
σοβαρά νούμερα... το focus rs είναι μόλις 4' πιο γρήγορο από το lupo gti...
η τζουλιέτα qv ρίχνει 9' στο πανάλαφρο και πιο δυνατό s2k... -
Το Ρινγκ παίζει να είναι το πιο αναξιόπιστο μέτρο σύγκρισης παγκοσμίως... Αν θέλετε σοβαρές μετρήσεις, θέλετε μια πίστα τύπου GP (όπου οι συνθήκες είναι πολύ σταθερότερες, τα περιθώρια επαναληψιμότητας απείρως υψηλότερα και η σχεδίαση βοηθάει τα αυτοκίνητα να αναδείξουν το απόλυτο όριο τους) και τον ίδιο οδηγό να μετράει τα αυτοκίνητα την ίδια μέρα κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Κατά τα άλλα το Megane RS είναι όντως όπλο και έρωτας μαζί!
-
Καλημέρα σε ολους,θα ηθελα την βοηθειά σας σχετικα με καποια χαρακτηριστικά του Megane hatch 1,5 dci το οποίο με ενδιαφερει σαν αγορά. Η Renault το αναφέρει στον Τιμοκ/γο σαν Renault Megane 1,5 dci energy 105hp.Στα τεχνικα χαρακτηριστικα του αυτοκινήτου στο site αναφερει σαν Μέγιστη ισχύς ίπποι 110hp και CO2 (g/km) 114. Αν παμε τωρα στο Εντυπο του Megane hatch 1,5 dci γραφει μέγιστη ισχύς 105hp και εκπομπές CO2 (g/km) 120.
Τελικά ξερεί κανείς να μου πει πόσους ίππους (hp) βγαζει ο εν λόγω κινητήρας και πόσα CO2 (g/km) εκμπέμπει ώστε να ξέρω πόσα ειναι τα τέλη κυκλοφορίας; Κατι τελευταίο που θα με ενδιεφερε ειναι αν υπάρχει καποια πληροφόρηση σχετικα με το πότε θα τοποθετήσει η Renault τον νέο 1,6 dci 130 ps στο Μegane Hatch -
Αν δεν απατώμαι, ο κινητήρας αυτός βγαίνει σε διάφορες παραπλήσιες ιπποδυνάμεις ανάλογα αν έχει μικροφίλτρο ή όχι και ανάλογα με την πίεση της αντλίας. Καλύτερα να ερωτηθεί η αντιπροσωπεία, ποια έκδοση εισάγουν και τι έγκριση τύπου έχει.
-
Ακριβώς αυτό που λέει ο dstou. Ετσι κι αλλιώς οι αντιπροσωποι της Renault από όταν αλλάξανε τα τέλη κυκλοφορίας έχουν λίστα με κάθε έκδοση και τις εκπομπές CO2.
Στο megane ο 1.6 dci στην Ευρώπη -μάλλον- τέλη 2011. Ελλάδα έχω την αίσθηση από το νέο χρόνο.
-
Καλημέρα
Παρέλαβα επιτέλους προχτές το Megane 1.4 tce μετά από 3μιση μήνες απελπιστικής αναμονής.
Χρώμα μπλε εξτριμ και έκδοση priviledge.
Πρώτες εντυπώσεις χωρίς να έχω προλάβει να κάνω παρα 40-50 χλμ λόγω δουλειάς :
φοβερός συνδυασμός το δίχρωμο εσωτερικό μπεζ/μαύρο με το μπλε εξωτερικό
Πολλές ανέσεις και αυτοματισμοί σε σχέση με το κορσάκι 10ετίας που οδηγούσα τα τελευταία 10 χρόνια, θέλει πολύ διάβασμα για να χρησιμοποιήσεις όλα τα μπλιμπλίκα (bluetooth, radiocd,μενού προσωπικών ρυθμίσεων κλπ κλπ)
Τα καθίσματα είναι πολυθρόνες σωστές !
Πολύ αθόρυβο σε σχέση με το παλιό μου και μοιάζει με πύραυλο σε σχέση με 1.2 κόρσα με 75 πόνυ
Το ντεπόζιτο δε γεμίζει με τίποτα ! 70 ευρώ έβαλα κι ακόμα στα 2/3 είναι Οι αντιπροσωπείες θα μπορούσαν να βάζουν και 5-10 ευρώ βενζίνης αντί για τις σταγόνες που είχε μέσα όταν παρέλαβα...
Οι ενδείξεις για αλλαγή ταχύτητας δείχνουν ότι να ναι. Προτείνουν ανέβασμα ταχύτητας στις 2300 στροφές??? Είπαμε να το στρώσουμε αλλά όχι κι έτσι.
Ετοιμάζομαι για ταξίδι 300-400 χλμ οπότε θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη από δευτέρα.
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους
Renault Megane III