-
Ο χρήστης bger έγραψε:
Αν τα 180 άλογα θεωρούνται λίγα, τι να πω... υπάρχει και το RS με τα 250. Για τις δικές μου οδηγικές δυνατότητες πάντως, νομίζω ότι θα μου αρκούσαν +40-50 ίπποι. Μάπα κινητήρα, η Renault, δεν έχει βγάλει τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα το έκανε τώρα ώστε να τον θάβουν.Φυσικά και 180 άλογα δεν είναι λίγα, και προσωπικά για τα δικά μου χέρια είναι υπεραρκετά.
Απλά πλέον αυτά μπορείς να τα έχεις από 1400-1600 κ.ε. σύμφωνα και με την τάση του downsizing και όχι από 2000 κ.ε. που πλέον είναι για ιπποδυνάμεις από 200 άλογα και πάνω. Με λίγα λόγια είναι κάπως αναχρονιστικό να έχεις μόλις 180 άλογα από 2000 κ.ε.
Κάνε μια βόλτα στο internet και δες τι γράφουν ξένοι δημοσιογράφοι για τον 2.0 tce που κυρίως δοκιμάζουν αφού δεν έχουν κάποιο μαλακισμένο φορολογικό σύστημα και τον θεωρούν καταλληλότερο για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή για τον 1.4 tce τα σχόλια είναι πολύ κολακευτικά.
-
ολοι εχουν γινει οδηγοι αγωνων κ δεν τουσ φτανουν 200 αλογα.....στην ελλαδα ειμαστε με αθλιουσ δρομουσ κ τα πιο πολλα θανατηφορα...αλιμονο εαν δεν εναι αρκετα τοσα αλογα....πριν 15 χρονια ουτε στα ονειρα μασ τετοιεσ ιπποδυναμεισ,κ τωρα μασ φαινονται λιγα.σε 10 χρονια θα θελουμε 300+ δηλαδη οπωσ παμε...τα περιοδικα τελικα κανουν κακο με οσα γραφουν...
-
Ο χρήστης bger έγραψε:
Αν τα 180 άλογα θεωρούνται λίγα, τι να πω... υπάρχει και το RS με τα 250. Για τις δικές μου οδηγικές δυνατότητες πάντως, νομίζω ότι θα μου αρκούσαν +40-50 ίπποι. Μάπα κινητήρα, η Renault, δεν έχει βγάλει τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα το έκανε τώρα ώστε να τον θάβουν.δεν ειναι μαπα ο κινητηρας.. ειναι πολύ αξιόπιστος, αλλά και αρκετα δυνατος, δυστυχως ομως και παρωχημένος.. βασίζεται στον 2.0Τ που πρωτομπήκε αν δεν κανω λάθος στην lagunaII και αρχικα εβγαζε 165 ιππους..
-
Ο χρήστης klf έγραψε:
ολοι εχουν γινει οδηγοι αγωνων κ δεν τουσ φτανουν 200 αλογα.....στην ελλαδα ειμαστε με αθλιουσ δρομουσ κ τα πιο πολλα θανατηφορα...αλιμονο εαν δεν εναι αρκετα τοσα αλογα....πριν 15 χρονια ουτε στα ονειρα μασ τετοιεσ ιπποδυναμεισ,κ τωρα μασ φαινονται λιγα.σε 10 χρονια θα θελουμε 300+ δηλαδη οπωσ παμε...τα περιοδικα τελικα κανουν κακο με οσα γραφουν...ενταξει δεν ειναι τοσο αλλαγμένα τα πραγματα.. αλλο 150 ιπποι σε καρότσα 15ετιας με οτι συνεπαγεται αυτο σε βαρος και συμπεριφορα, και αλλο σε σημερινο μικρομεσαιο που μερικα φτανουν τα 1500kg... ευτυχως το megane εκανε διαιτα και ειναι από τα πιο ελαφρυα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Αν τα 180 άλογα θεωρούνται λίγα, τι να πω... υπάρχει και το RS με τα 250. Για τις δικές μου οδηγικές δυνατότητες πάντως, νομίζω ότι θα μου αρκούσαν +40-50 ίπποι. Μάπα κινητήρα, η Renault, δεν έχει βγάλει τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα το έκανε τώρα ώστε να τον θάβουν.
δεν ειναι μαπα ο κινητηρας.. ειναι πολύ αξιόπιστος, αλλά και αρκετα δυνατος, δυστυχως ομως και παρωχημένος.. βασίζεται στον 2.0Τ που πρωτομπήκε αν δεν κανω λάθος στην lagunaII και αρχικα εβγαζε 165 ιππους..
...ισωσ κανω λαθοσ,αλλα σε φωτο που χω δει,εχω την εντυπωση οτι οπτικα ειναι ιδιοσ με του rs το κινητηρα...κ η θεση του τουρμπο κ τα περιφεριακα..πιστευω ιδιο μοτερ ειναι σαν βαση,κ απο κει κ περα πειραζουνε...
-
Ο χρήστης klf έγραψε:
Αν τα 180 άλογα θεωρούνται λίγα, τι να πω... υπάρχει και το RS με τα 250. Για τις δικές μου οδηγικές δυνατότητες πάντως, νομίζω ότι θα μου αρκούσαν +40-50 ίπποι. Μάπα κινητήρα, η Renault, δεν έχει βγάλει τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα το έκανε τώρα ώστε να τον θάβουν.
δεν ειναι μαπα ο κινητηρας.. ειναι πολύ αξιόπιστος, αλλά και αρκετα δυνατος, δυστυχως ομως και παρωχημένος.. βασίζεται στον 2.0Τ που πρωτομπήκε αν δεν κανω λάθος στην lagunaII και αρχικα εβγαζε 165 ιππους..
...ισωσ κανω λαθοσ,αλλα σε φωτο που χω δει,εχω την εντυπωση οτι οπτικα ειναι ιδιοσ με του rs το κινητηρα...κ η θεση του τουρμπο κ τα περιφεριακα..πιστευω ιδιο μοτερ ειναι σαν βαση,κ απο κει κ περα πειραζουνε...
ακριβως οπως λες.. ειναι το μπλοκ που εχει και το RS
-
http://www.youtube.com/watch?v=NLXSI6dc ... re=channel
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ισως..απλα επειδη η αφισα γραφει κατι για χριστουγεννα και χει κ δωρακια φανταστηκα οτι θα ναι μεχρι το τελος του χρονου. αλλα στα μαγαζια που πηγαινουμε για καφε ακομα δωρο χριστουγεννων πληρωνουμε( ) γιατι να μην το χει κρατησει κ η renault???Ανανεώθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Renault! Μέχρι 31/01/2010 η συγκεκριμένη προσφορά περί ΦΠΑ!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
ισως..απλα επειδη η αφισα γραφει κατι για χριστουγεννα και χει κ δωρακια φανταστηκα οτι θα ναι μεχρι το τελος του χρονου. αλλα στα μαγαζια που πηγαινουμε για καφε ακομα δωρο χριστουγεννων πληρωνουμε( ) γιατι να μην το χει κρατησει κ η renault???
Ανανεώθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Renault! Μέχρι 31/01/2010 η συγκεκριμένη προσφορά περί ΦΠΑ!
Μα δεν ανανεώθηκε σήμερα.... εγώ αυτό το βλέπω ένα μήνα τώρα. Υπήρχε ήδη στο site.
-
δεν προσδιόριζε ημερομηνία και απλά είχε την παλιά αφίσα... χτες το είχα τσεκάρει τελευταία φορα...
-
Και η προσφορά για το Twingo ( http://www.renault.com.gr/default.asp?pid=524 ) αναρτήθηκε με την ενημέρωση της ιστοσελίδας του εισαγωγέα, πολύ καλή. Με ένα νορμάλ ποσό προκαταβολή και δόση, αποκτάς ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο πόλης, που δεν θα είναι για απόσυρση πριν το ξεχρεώσεις...
Υ Γ: Επίσης ένα + από εμένα για την σκέψη που υπάρχει για κατάργηση των τελών κυκλοφορίας και την φορολόγηση ανάλογα με την χρήση και την κατανάλωση (δηλαδή φορολόγηση στα καύσιμα)
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Υ Γ: Επίσης ένα + από εμένα για την σκέψη που υπάρχει για κατάργηση των τελών κυκλοφορίας και την φορολόγηση ανάλογα με την χρήση και την κατανάλωση (δηλαδή φορολόγηση στα καύσιμα)είναι εκτός θέματος, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι από την πρώτη στιγμή που η προηγούμενη κυβέρνηση σκεφτόταν αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας, υπήρχε συγκεκριμένο κόμμα που επέμενε (και μου έκανε εντύπωση αυτό...) ότι ο σωστότερος και δικαιότερος και απλούστερος (γιατί εξαλείφονται φαινόμενα τύπου 'δεν πληρώνω κι ό,τι γίνει' και είναι πολλοί αυτοί που κυκλογορούν χωρίς χαρτάκι 2010) τρόπος είναι αυτός της ενσωμάτωσης των τελών στα καύσιμα. Πόσο καις; τόσο; πλήρωσε τόσο γιατί μόλυνες τόσο.
Τους πήρε λίγο να το καταλάβουν, αλλά μαθαίνουν.[Βέβαια, ο αντίλογος σ΄αυτό είναι το παρακάτω: άλλο τα 7 l/km που καίει το R7 μου και άλλο τα 7 l/km που καίει το νέο Clio πχ. Προφανώς το R7 επιβαρύνει περισσότερο και αυτό πάλι κάπως πρέπει να μετρηθεί και να χρεωθεί]
τέλος το
-
Την προηγούμενη παρασκευή έκανα test drive το coupe 1,4tce έκδοση dynamic.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε extra την ηλιοροφή και τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Το test drive το έκλεισα την ίδια μέρα. Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικοτατοι. Ο πωλητής που πήρα μαζί μου στο test drive με ενήμέρωσε για ορισμένα ηλεκτρονικά καλούδια του αυτοκινήτου και δεν έφερε καμία αντίρρηση για την διαδρομή που επέλεξα. Η διάρκεια του test drive ήταν περίπου 35-40 λεπτά. Όσον αφορά το αυτοκίνητο τώρα , ας ξεκινήσω με τον κινητήρα. Ο κινητήρας ανταποκρίνεται σε μεγάλο φάσμα στροφών και δεν καταλαβαίνεις απο την λειτουργία του ότι πρόκειται για τούρμπο. Οσον αφορά το εσωτερικό η ποιότητα θεωρώ πως είναι απο τις κορυφαιές αν το συγκρίνω με μοντέλα όπως νεο Astra και golf τα οποία έχω δοκιμάσει. Ορισμένα εργονομικά φάουλ είναι 1) ο διακόπτης ρυθμιστή /περιοριστή ταχύτητας που βρίσκεται διπλα στο χειρόφρενο 2) η εσωτερική λαβή της πόρτας είναι λίγο πιο μέσα σε σχέση με άλλα αμάξια και δυσκολεύει λίγο στο άνοιγμα, αν και πιστεύω πως είναι θέμα συνήθειας 3) ελάχιστοι χώροι για μικροαντικείμενα ,ειδικά για ποτηροθήκες. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος απο την εικόνα του εσωτερικού. Απο θέμα οδικής συμπεριφοράς το αμάξι συμπεριφερόταν μια χάρα τόσο στην εθνική όσο και σε ορισμένες γνώστες ανώμαλιες των ελληνικων πόλεων χώρις να χτυπάει ο πίσω άξονας . Οι αναρτήσεις του σε σχέση με ένα ibiza 1400 101 του 06 που έχουμε μου φάνηκαν πιο μαλακές. Η αίσθηση του τιμονιού μου φαίνετε κάπως περίεργη σαν να παραείναι ηλεκτρικό Προσωπικά πάντως δεν με προβλημάτισε.Σαν σύνολο έμεινα αρκετα ικανοποιημένος.
Τέλος ο πωλητής με ενημέρωσε για κάποες προσφορές που κάνει η ΝΙΒΑΛ στο ηράκλειο όπως0%
επιτόκιο αντί του 3,9% που έχει η Renault και ακόμα στην έκδοση dynamic κάνει δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος οι οποίοι είναι αρκετά χρήσιμη λόγω της περιορισμένης ορατότητας του πίσω παμπριζ. -
Πέτυχα χτες στο δρόμο για 1η φορά το καινούριο Estate. Είναι πανέμορφο και το πίσω μέρος μπορώ να πω ότι είναι πιο κομψό και από το 5θυρο!
-
Πέτυχα χτες στο δρόμο για 1η φορά το καινούριο Estate. Είναι πανέμορφο και το πίσω μέρος μπορώ να πω ότι είναι πιο κομψό και από το 5θυρο!Πού το πέτυχες; Οι αντιπρόσωποι δεν ξέρουν ακόμη τίποτε ...
-
Πέτυχα χτες στο δρόμο για 1η φορά το καινούριο Estate. Είναι πανέμορφο και το πίσω μέρος μπορώ να πω ότι είναι πιο κομψό και από το 5θυρο!Ε αφου φαινεται απο τις φωτογραφιες αυτο, οποτε απο κοντα θα ειναι ακομα καλυτερο...
-
Εξω από την Πολυτεχνειούπολη. Το είχα πολύ ώρα μπροστά μου. Το αυτοκίνητο ήταν ελάχιστων ημερών ως ημέρας, αφού την πινακίδα του την έβαλα και στο αντίστοιχο topic. Πλαίσιο από την αντιπροσωπεία Σφακιανάκης είχε αν αυτό βοηθάει.
Και μπορώ να σχολιάσω ότι τα πίσω φώτα του είναι απίστευτα όμορφα!
-
Πέτυχα χτες στο δρόμο για 1η φορά το καινούριο Estate. Είναι πανέμορφο και το πίσω μέρος μπορώ να πω ότι είναι πιο κομψό και από το 5θυρο!μακαρι να δω και γω κανενα εδω κατω
-
Και μπορώ να σχολιάσω ότι τα πίσω φώτα του είναι απίστευτα όμορφα!
Πράγματι είναι... το ξαναλέω, από τη στιγμή που το είδα κι εγώ στα Σκόπια πριν 2 βδομάδες, το 5θυρό πλέον μου φαίνεται κάπως... χα,χα!
-
Πέτυχα χτες στο δρόμο για 1η φορά το καινούριο Estate. Είναι πανέμορφο και το πίσω μέρος μπορώ να πω ότι είναι πιο κομψό και από το 5θυρο!Αν κάποιος θέλει παραπάνω χώρους, δεν είναι καλύτερα να πάρει το scenic που είναι και αυτό πολύ όμορφο;
Renault Megane III