-
Οχι, γιατι ετσι χανεις την αισθηση οδηγησης που εχει το megane...
-
To Estate βέβαια έχει σχεδόν 2.000 euro φθηνότερα από το Scenic! Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου κ αναγκών! Πχ καποιος μπορεί να θέλει όταν οδηγάει να έχει αίσθηση κανονικού αυτοκινήτου κ να μην καθεται ψηλά όπως στα MPV! Εγω πάντως θεωρώ ότι πρέπει να μπαίνει σαν δίλημμα σε όσους σκέφτονται το 5θυρο! Το Estate δεν έχει το βασικό μειονέκτημα που χρεώνουν στο 5θυρο, δηλαδή τους περιορισμένους χώρους για τους πίσω γιατί έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και επιπλέον προσφέρει μεγαλύτερο χώρο πορτμπαγκαζ, με επιβάρυνση 800 euro από το 5θυρο.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
To Estate βέβαια έχει σχεδόν 2.000 euro φθηνότερα από το Scenic! Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου κ αναγκών! Πχ καποιος μπορεί να θέλει όταν οδηγάει να έχει αίσθηση κανονικού αυτοκινήτου κ να μην καθεται ψηλά όπως στα MPV! Εγω πάντως θεωρώ ότι πρέπει να μπαίνει σαν δίλημμα σε όσους σκέφτονται το 5θυρο! Το Estate δεν έχει το βασικό μειονέκτημα που χρεώνουν στο 5θυρο, δηλαδή τους περιορισμένους χώρους για τους πίσω γιατί έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και επιπλέον προσφέρει μεγαλύτερο χώρο πορτμπαγκαζ, με επιβάρυνση 800 euro από το 5θυρο.Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ρε γμτ πολύ μακρύ δεν τους 'βγήκε'; Άκου 4,56 μέτρα για 'μεσαίο' station...
Θα πάω να το δω πάντως σήμερα, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασιν, αν τελικά χωράει τα ...γόνατα δύο ανθρώπων πίσω ... -
Απορω για το σχεδιαστικο τμημα της Renault.
Εχουν βγαλει ενα πανεμορφο Megane coupe και ενα πανεμορφο estate...
Ομοιως στη laguna, coupe για φιλημμα και station καταπληκτικο...
Και χουν κανει τα βασικα τους μοντελα 5θυρο και berline αντιστοιχα αδιαφορα ως ασχημα -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Και χουν κανει τα βασικα τους μοντελα 5θυρο και berline αντιστοιχα αδιαφορα ως ασχημαΤην μόνη ένσταση που έχω ειναι στο 5θυρο τα 'αταιριαστα' -στα μάτια μου- πίσω φώτα. Στα λοιπά είναι εξίσου όμορφα!
Εξαιρώντας την 5θυρη Laguna, ολόκληρη η υπόλοιπη γκάμα της Renault (από Twingo έως Grand Scenic) είναι πανέμορφη! Μια κρίση κακογουστιάς (ολόκληρη η προηγούμενη γενιά Megane) ήταν και πέρασε!!! -
ενταξει, απο εμενα τα twingo, scenic (κοντη εκδοση) στα πισω φωτα τρωνε μεγαλο Χ
το megane 5d μου αρεσει μπρος πισω, αλλά ακομα περισσότερο μου αρεσει το SW
-
Μπήκα πριν λίγο στο http://www.renault.com.gr/ και παίζει ένα σποτάκι για το fluence στην αρχική σελίδα. Ωραίο σποτάκι, αν παίξει στην τηλεόραση θα ξεχωρίσει από τα άλλα αντιστοιχών εταιριών... Και το αυτοκίνητο, δεν το λες άσχημο, ειδικά στο πίσω μέρος. Μπροστά θα ήταν πολύ καλύτερο αν είχε την μάσκα του megane γιατί τώρα μοιάζει λίγο κορεάτικο (αν και τώρα τελευταία τα κορεάτικα έχουν εξευρωπαϊστεί , βλέπε Kia soul, pro'ceed) Λέει έρχεται σύντομα, οπότε υποθέτω με τον καινούργιο μήνα που τελειώνει και η χριστουγεννιάτικη προσφορά θα ανακοινωθεί νέος τιμοκατάλογος που θα περιλαμβάνει και το fluence και πιθανόν (ελπίζω τουλάχιστον) και τα άλλα megane...
Τα πίσω φώτα του twingo είναι πράγματι λίγο αδιάφορα, αλλά το scenic είναι πολύ ωραίο, ξεχωρίζει.. Βέβαια και το laguna το berline ξεχωρίζει, αλλά στην κατηγορία του δεν το λες και καλό αυτό. Ειδικά όταν έχει απέναντί του αυτοκίνητα όπως το insignia και το C5 που είναι όλα τα λεφτά στην σχεδίαση. Το 5θ megane είναι αδιάφορο και αυτό από πίσω, αλλά με τον ανταγωνισμό που έχει απέναντί του μια χαρά είναι. Το golf είναι ορισμός του αδιάφορου (σχεδιαστικά) μοντέλου, το focus δείχνει την ηλικία του, όπως και το C4 και μόνο το Astra είναι πιο ωραίο. (το οποίο βέβαια από μπροστά είναι lancia delta και από πίσω alfa romeo gullieta και μπορεί κάποιον να τον πειράζει αυτό, αν και εμένα δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα)
-
Πλέον με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια άτοκα για όποιον ενδιαφέρεται για χρηματοδοτικό. Ενδιαφέρον! Ισχύει για τα Megane III Hatch και Megane III Coupe!
-
Πλέον με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια άτοκα για όποιον ενδιαφέρεται για χρηματοδοτικό. Ενδιαφέρον! Ισχύει για τα Megane III Hatch και Megane III Coupe!Καλό ακούγεται, αν συνδυάζεται και με καμιά μείωση τιμών για αγορά σε μετρητά είναι πολύ καλό... Όποιος πάρει το αυτί του για κάτι τέτοιο, ας μας το πει και εμάς, αν είναι να κάνουμε κατά τις εκθέσεις...
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Πλέον με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια άτοκα για όποιον ενδιαφέρεται για χρηματοδοτικό. Ενδιαφέρον! Ισχύει για τα Megane III Hatch και Megane III Coupe!
Καλό ακούγεται, αν συνδυάζεται και με καμιά μείωση τιμών για αγορά σε μετρητά είναι πολύ καλό... Όποιος πάρει το αυτί του για κάτι τέτοιο, ας μας το πει και εμάς, αν είναι να κάνουμε κατά τις εκθέσεις...
Δηλ. για το Estate δεν ισχύει το πρόγραμμα '555' (χιουμοριστικός ο παραλληλισμός...) ;
Ρvnrt, ακόμη και με μετρητά δυστυχώς δεν γίνονται και πολλά. Μου το είπαν δύο αντιπρόσωποι. Στην καλύτερη περίπτωση παίρνεις κανέναν αισθητήρα παρκαρίσματος και, υποθέτω, πατάκια ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δηλ. για το Estate δεν ισχύει το πρόγραμμα '555' (χιουμοριστικός ο παραλληλισμός...) ;
Ρvnrt, ακόμη και με μετρητά δυστυχώς δεν γίνονται και πολλά. Μου το είπαν δύο αντιπρόσωποι. Στην καλύτερη περίπτωση παίρνεις κανέναν αισθητήρα παρκαρίσματος και, υποθέτω, πατάκια ...Δεν λέω, καλά και τα πατάκια και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά αν δεν πέσει λίγο και η τιμή δεν το βλέπω να προβαίνω σε αγορά. Θα περιμένω πάντως μήπως υπάρξει καμία αλλαγή και στον τιμοκατάλογο με την διάθεση του fluence... (Όσο ζω ελπίζω, τι να κάνω...)
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Ρvnrt, ακόμη και με μετρητά δυστυχώς δεν γίνονται και πολλά. Μου το είπαν δύο αντιπρόσωποι. Στην καλύτερη περίπτωση παίρνεις κανέναν αισθητήρα παρκαρίσματος και, υποθέτω, πατάκια ...Δεν λέω, καλά και τα πατάκια και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά αν δεν πέσει λίγο και η τιμή δεν το βλέπω να προβαίνω σε αγορά. Θα περιμένω πάντως μήπως υπάρξει καμία αλλαγή και στον τιμοκατάλογο με την διάθεση του fluence... (Όσο ζω ελπίζω, τι να κάνω...)
Διόρθωση: εδώ λέει, πως 'εναλλακτικά, σε περίπτωση πληρωμής τοις μετρητοίς παρέχεται στον πελάτη 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και έκπτωση €600 για το Clio, €800 για το Megane (Hatch & Coupe), €1.200 για το Scenic και το Grand Scenic και €600 για το Kangoo επιβατικό.'
'Αρα, στα 800 € η έκπτωση... -
Χτες το μεσημέρι πάντως δεν υπήρχαν αυτές οι σειρούλες σίγουρα. Πολύ τσαπατσουλιά αυτή η ιστοσελίδα. Ας ελπίσουμε ότι ετοιμάζεται καινούρια ίδια με τις υπόλοιπες ευρωπαικές.
-
Χτες το μεσημέρι πάντως δεν υπήρχαν αυτές οι σειρούλες σίγουρα. Πολύ τσαπατσουλιά αυτή η ιστοσελίδα. Ας ελπίσουμε ότι ετοιμάζεται καινούρια ίδια με τις υπόλοιπες ευρωπαικές.Πού να δεις τον τιμοκατάλογο !!
-
Τον έχω δει. Το αστείο είναι ότι είχαν σκετικά πιο πρόσφατο, πήγαν να τον αλλάξουν και βάλανε με τις τιμές με την μείωση του ΕΕΤ. Μα καλά δεν ελέγχουβ τι ανεβάζουν ή είναι αλλοδαπός αυτός που τα ανεβάζει και δεν καταλαβαίνει? Που να δεις και τη σελίδα του Megane Estate! Η μισή αφορά τη γενιά ΙΙ και η άλλη μισή την γενιά ΙΙΙ. Και πολλά πολλά άλλα. Απλά μέγιστη τσαπατσουλιά η ιστοσελίδα.
-
Τον έχω δει. Το αστείο είναι ότι είχαν σκετικά πιο πρόσφατο, πήγαν να τον αλλάξουν και βάλανε με τις τιμές με την μείωση του ΕΕΤ. Μα καλά δεν ελέγχουβ τι ανεβάζουν ή είναι αλλοδαπός αυτός που τα ανεβάζει και δεν καταλαβαίνει? Που να δεις και τη σελίδα του Megane Estate! Η μισή αφορά τη γενιά ΙΙ και η άλλη μισή την γενιά ΙΙΙ. Και πολλά πολλά άλλα. Απλά μέγιστη τσαπατσουλιά η ιστοσελίδα.Πιστεύω ότι είναι η μοναδική ιστοσελίδα αντιπροσωπείας στην Ελλάδα που δεν μπορείς να βρεις τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Και όχι μόνο αυτό αλλά βρίσκεις και έναν που ίσχυε πριν από 8 μήνες και από τότε έχουν αλλάξει 2,3 φορές οι τιμές...
-
και αν εχουν τιμες που ισχυουν τωρα δηλαδη μετα απο εκπτωσεις τις ενδεικτικα και δειγματοληπτικα...Για καθε ενα μοντελο μια τυχαια εκδοση. Λες και τους ειναι κοπος να κανεις ενα pdf...Αλλα εδω μεχρι προτινος πηγαινες να ρωτησεις ποσο κανει το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια και δεν ηξεραν...anyway γιατι γινετε μια προσπαθεια που εστω αργα-αργα κατι πανε να κανουν.
-
Για ενημερωμένο τιμοκατάλογο και τεχνικά χαρακτηριστικά έχω ξαναγράψει:
http://www.lamdasa.gr
Ντροπή! Αντιπρόσωπος να έχει καλύτερη ιστοσελίδα σε ενημέρωση από την κεντρική! -
για το megane tce
-
Ρε παιδιά γιατί αυτός ο γάμος ΝISSAN RENAULT δεν έκανε ακόμα τη RENAULT αξιόπιστη??? Ας ελπίσουμε απο το επόμενο CLIO=Micra
Πολύ σωστό αυτό για την ιστοσελίδα +1000
Renault Megane III