-
Ωραίο ραπόρτο και να χαίρεσαι το όμορφο αυτοκίνητό σου. Το τσιγάρο όμως μόνο ποιότητα ζωής δεν είναι...
-
Ο χρήστης bger έγραψε:
RENAULT MEGANE COUPE 1.4 TCE PRIVILEGE - ΜΕΡΟΣ Γ' - Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ[size=85]ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας : 5/01/10
Κάθε πρωινό της ζωής μου είναι βαρετό. Εγερτήριο στις 6.00, καφές και κολατσιό, ντους, ξυρισμα, και, δεκάδες εκρεμότητες για επίλυση στο εργοστάσιο να τριβελίζουν το μυαλό μου. Κατεβαίνω στην πυλωτή αναστενάζοντας και βαδίζοντας νωχελικά. Ένα χαμόγελο μου ξεφεύγει. Τα επόμενα 40 λεπτά (όσο διαρκεί η διαδρομή) θα είναι ευχάριστα... θα είναι δικά μου. Χωρίς πάθη, χωρίς εντάσεις, χωρίς μελόδραμα. Με πολύ φινέτσα, με στυλ, με τον κόσμο γύρω μου σε απόσταση. Ξεκινώ και η μέρα μου ήδη δείχνει πολύ πιο αισιόδοξη... Ναι, καίει βενζίνη το αναθεματισμένο, περισσότερο απ' ότι περίμενα. Ναι, είναι λίγο ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και σαν αγορά, και στα σέρβις. Αλλά είναι διαφορετικό, πιστέψτε με. Είναι μποέμ, είναι αιθέριο, είναι σαν το τσιγάρο μετά από ένα καλό γεύμα. Είναι ποιότητα ζωής._[/size]
Χαίρομαι όταν οι άνθρωποι έχουν τέτοια σχέση με τα αυτοκίνητά τους! (και δεν είμαι καν φίλος της Renault).Mπράβο!
-
χαχαχα bger γαματος!
-
Την ίδια εικόνα είχα και εγώ ... 10 χρόνια πριν με το Megane Coupe του 2000. Ίδια διαδρομή, ίδια εναλλαγή συναισθημάτων ...
(Το μόνο που με 'ενοχλούσε' ήταν η αντιπροσωπία στο Καλοχώρι ... που γύριζα το κεφάλι μου προς τη Λαχαναγορά ... (πήγαινα μέσω κέντρου))Να το χαίρεσαι καθημερινά!
-
Κάθε βδομάδα αλλάζω και απόφαση σχετικά με το αυτοκινητο που έχω επιλέξει... Μέχρι το Μάρτιο βλέπουμε... Υπάρχουν εκπτώσεις αυτή την περίοδο για το Megane?
Επίσης τι αντιπροσωπειες παίζουν Θεσσαλονίκη? Μόνο ο Ρομπόμπουλος είναι?
(Ακυρο το 1.6 γιατί η διαφορά απο 1.4TCE είναι πολύ μικρή)
-
Το μικρό tce άνετα χτυπάει κορυφή. Προσωπικά, από τις εκπλήξεις της χρονιάς, μου άρεσε πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μικρό tce άνετα χτυπάει κορυφή. Προσωπικά, από τις εκπλήξεις της χρονιάς, μου άρεσε πάρα πολύ.Εγώ τα έχω πει ήδη και εδώ μέσα Φοβερό αυτοκίνητο το 1.4 TCE, ειδικά σε Coupe!
-
οντως ο neos ηταν απ τους πρωτους που ειχαν απαντησει υπερ του megane οταν ειχα θεσει το διλημμα megane η golf...μαλιστα ησουν και ψιλοαπολυτος πραγμα που με επεισε οτι το megane ειναι οντως καλο αυτοκινητο γιατι εχεις καλες αποψεις για τ αυτοκινητα...
Οσον αφορα τις προσφορες εχει 5χρονια εγγυηση και τιμη συζητησιμη μαλλον
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
οντως ο neos ηταν απ τους πρωτους που ειχαν απαντησει υπερ του megane οταν ειχα θεσει το διλημμα megane η golf...μαλιστα ησουν και ψιλοαπολυτος πραγμα που με επεισε οτι το megane ειναι οντως καλο αυτοκινητο γιατι εχεις καλες αποψεις για τ αυτοκινητα...Οσον αφορα τις προσφορες εχει 5χρονια εγγυηση και τιμη συζητησιμη μαλλον
Χαχα thx
Για το συγκεκριμένο αμάξι θα γινόμουν άνετα πωλητής στη Renault τόσο σθεναρά που το υποστηρίζω
Μπορεί με αντικειμενικά κριτήρια να είναι κάτω απ το Golf VI αλλά καλύπτει όλα τα μειονεκτήματά του τόσο προσεκτικά που απλά δε σε νοιάζει. Το θέμα είναι να χαμογελάς κάθε φορά που πλησιάζεις το αυτοκίνητό σου, μπαίνεις μέσα και πηγαίνεις τη βόλτα σου
Μπορεί να καίει κάτι παραπάνω απ το TSI 122 και να είναι ελαφρώς πιο αδύναμο αλλά με μικρότερο lag, μπορεί στα σαμαράκια να εμφανίζεται η 'απ'άκρη σ'άκρη' ταλάντωση του ημιάκαμπτου (αναπόφευκτο), μπορεί να μην έχει το τόσο premium εσωτερικό του αλλά είναι τόσο πως να το πω.. *funky/ανανεωτικό/uplifting *το σύνολο και η σφαιρική εικόνα, που σαν αμάξι για ηλικίες κάτω των 35 παίρνει τα σκήπτρα ά-νε-τα -
bger κορυφαίο το Γ΄ μέρος που έγραψες παραπάνω και μπορώ να πω πιο ουσιαστικό από όλα... Σου είχα ζητήσει να γράψεις για την καθημερινότητα με το megane και με τα παραπάνω με κάλυψες πλήρως... Να είσαι καλά να το χαίρεσαι...
Ο χρήστης bger έγραψε:
Ξεκινώ και η μέρα μου ήδη δείχνει πολύ πιο αισιόδοξη...Ε, αυτό τα συνοψίζει όλα...
Υπάρχουν εκπτώσεις αυτή την περίοδο για το Megane?
Επιπλέον των παραπάνω που αναφέρθηκαν ήδη (5 χρόνια εγγύηση) υπάρχει άτοκο χρηματοδοτικό για 5 χρόνια και 800 ευρώ έκπτωση για μετρητοίς αγορά... Τιμή σχετικά συζητήσιμη δηλαδή πράγματι...
-
κιμπαριας το αναγνωσμα vol II
(νομιζω δεν εχουν μπει αλλου οι φωτο, κανω λαθος; )
-
Κιμπαριλίκι! Εκτός αν είναι το 1400 Tce που είναι για βλάχους, νεόπλουτους, μικροαστούς!
-
οπως εχω πει και αλλου ολα τα cc μου φαινονται ιδια μταξυ τους...
Στο συγκεκριμενο με χαλανε τα πισω φωτα που νομιζω οτι τα χω ξαναδει (κατι σε lancer κατι τετοιο) -
γενικα τα cc
αλλά παλι καλα, το περιμενα χειρότερο
-
αρκετα καλο σαν συνολο αλλα αυτα τα πισω φωτα ειναι
-
Σίγουρα το Coupe είναι πολύ πολύ ομορφότερο!
Το CC ... ένα μείγμα απο καλά και κακά. Όμορφο το ασημί πλαίσιο του παρμπρίζ, όμορφη η μαυρη γυάλινη οροφή, κακή η απουσία των ασημί καλυμάτων στο μπροστά προφυλακτήρα (όπως στο coupe), κακή η όλη εμφάνιση των πίσω φώτων ... και ότι χειρότερο αισθητικά και κακόγουστο έχω δει σε 4τροχο ... οι ΖΑΝΤΕΣ!
Κατα τα λοιπά ... συμπαθητικό είναι (συνεχίζω όμως να προτιμώ το Eos)! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σίγουρα το Coupe είναι πολύ πολύ ομορφότερο!
Το CC ... ένα μείγμα απο καλά και κακά. Όμορφο το ασημί πλαίσιο του παρμπρίζ, όμορφη η μαυρη γυάλινη οροφή, κακή η απουσία των ασημί καλυμάτων στο μπροστά προφυλακτήρα (όπως στο coupe), κακή η όλη εμφάνιση των πίσω φώτων ... και ότι χειρότερο αισθητικά και κακόγουστο έχω δει σε 4τροχο ... **οι ΖΑΝΤΕΣ! **
Κατα τα λοιπά ... συμπαθητικό είναι (συνεχίζω όμως να προτιμώ το Eos)!Δεν τις ειχα προσεξει Ειναι εμετικες!!
-
λουλουδατες φλωρικες
-
Κανονίστε μη σας πετύχει κανά τέτοιο σε 1.6 (αν κάνουν το λάθος και το βγάλουν έτσι) στο δρόμο.
Θα κλάψετε... -
Renault Megane III