-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Monsieur koutsan τι θα γίνει? Καμιά ερώτηση θα βάλεις? Κόντεψε το Quiz να παέι στη δεύτερη σελίδα!Είμαι διακοπές στην Πάρο κύριοι ...Ξεσαλώστε
-
Καλά να περάσεις!!!
Χαμός θα γίνει τώρα χαχαχαχαχα!
-
Quiz :
Ποιό βιβλίο έχω πάρει μαζί μου στις διακοπές? (μάλλον πρέπει να δώσω και hint ε?)Αναφέρεται σε 2 πολύ μεγάλους φιλοσόφους του 20ου αιώνα και στην μεταξύ τους 'σχέση'
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Quiz :
Ποιό βιβλίο έχω πάρει μαζί μου στις διακοπές? (μάλλον πρέπει να δώσω και hint ε?)Αναφέρεται σε 2 πολύ μεγάλους φιλοσόφους του 20ου αιώνα και στην μεταξύ τους 'σχέση'
Η οργή του Βιττγκενστάιν.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Quiz :
Η οργή του Βιττγκενστάιν.
-
Όλο λέω το αγοράσω και όλο το αναβάλλω...
Αξίζει; όσο έχεις διαβάσει, αν έχεις διαβάσει...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όλο λέω το αγοράσω και όλο το αναβάλλω...Αξίζει; όσο έχεις διαβάσει, αν έχεις διαβάσει...
Ναι...Κι εγώ το έχω καιρό, πριν κάνα χρόνο είχα διαβάσει περίπου το 1/3 και το άφησα για λόγους άσχετους με το βιβλίο...
Μου άρεσε πάντως - όσο θυμάμαι - από αρκετά έως πολύ, έτσι απλά... -
We have an empty wooden barel. You put something to it and you make it lighter, in weight.
What is it;
Αυτο το κουιζ λεγεται μονο στα Αγγλικα. (αντε σας βοηθησα λιγο)
-
Eκρηκτικός μηχανισμός;
Θειικό οξύ;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
We have an empty wooden barel. You put something to it and you make it lighter, in weight.What is it;
Αυτο το κουιζ λεγεται μονο στα Αγγλικα. (αντε σας βοηθησα λιγο)
Αλλάζεις το d με l ---> woolen barrel ---> ελαφρύτερο σε βάρος.
-
Του ( βαζουμε) ανοιγουμε τρυπες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Του ( βαζουμε) ανοιγουμε τρυπες.Αυτο ειναι...''put holes in it'' ειναι η εκφραση μαλλον!
-
Για να ξεσκονισουμε τις μουσικες μας γνωσεις...τι σημαινει το ''In A Gadda Da Vida'' ?
(θρυλικο τραγουδι των Iron Butterfly στα '60s) -
In the garden of Eden?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
In the garden of Eden?Ωραιος!
Εισαι καλος εσυ τελικα...Λεγεται..οτι τον τιτλο τον σκεφτηκε ο drummer του συγκροτηματος οταν ηταν μαζι με τους υπολοιπους ''λιωμα'' και τελειως stoned, και ηθελε κανονικα να πει για τιτλο του δισκου ''In the Garden of Eden'' αλλα τελικα του βγηκε αυτο το παραπλησιο!
-
Να 'ναι καλά το google.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να 'ναι καλά το google. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να 'ναι καλά το google.
Τι? Περίμενες ότι θα το ήξερα? Τι είμαι? koutsan?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Του ( βαζουμε) ανοιγουμε τρυπες.Σωωωωστοοοοος
'You put holes to it' η απαντηση.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
In the garden of Eden?
Ωραιος!
Εισαι καλος εσυ τελικα...Λεγεται..οτι τον τιτλο τον σκεφτηκε ο drummer του συγκροτηματος οταν ηταν μαζι με τους υπολοιπους ''λιωμα'' και τελειως stoned, και ηθελε κανονικα να πει για τιτλο του δισκου ''In the Garden of Eden'' αλλα τελικα του βγηκε αυτο το παραπλησιο!
Για την ακρίβεια σημαίνει 'Στον κήπο της ζωής'.
Quiz γενικών γνώσεων