-
Παίζει να πάω Σκιάθο με φίλους την επόμενη Παρασκευή
-
Είχα πάει μια εβδομάδα Ιταλία,και θα πάω 10-15 μέρες τον Άυγουστο Πρέβεζα-Μεσσηνία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To Μόσχα-Βλαδιβοστόκ είναι κάπως μονότονο. Δοκίμασε Ν. Υόρκη-Σικάγο-Λ. Άντζελες. Σαφώς πιο ενδαφέρον σήμερα από κάθε άποψη.Ναι, USA να πιούν και μια μπιρίτσα με τον gabriel.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παντως για τη Μοσχα ολοι λενε οτι ειναι φοβερη
Επίσης Kiev rulez!
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Οποιαδηποτε αποψη ειναι σεβαστη.Αλλα μου φαινεται λιγο ατοπο να κρινεις ενα μερος απο την στιγμη που δεν το εχεις ζησει.
Αυτο που λες τωρα για τους Αγγλους και δρομοι με pubs ισχυει μονο για το Ηρακλειο(Χερσονησος) και σε περιοχες που ζουν μονο απο αυτους γι'αυτο και τους ανεχονται.Αυτο στα Χανια δεν υπαρχει.Και δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τους πρωτους προορισμους σε Ελληνες τουριστες.Γενικα παντα κατα την γνωμη μου αν δεν εχεις επισκεφτει ενα μερος δεν εχεις ολοκληρωμενη γνωμη.+1.
Στην Κρήτη αυτή η κατάσταση επικρατεί μόνο σε Χερσόνησο και Μάλια (ακόμα χειρότερα). Ούτε βιασμένο είναι το περιβάλλον. Απλά η βόρεια Κρήτη έχει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πιο μαζικό-οργανωμένο τουρισμό, ενώ η νότια Κρήτη απευθύνεται σε όσους προτιμούν να κάνουν διακοπές στη φύση. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να επισκεφθείς το νησί και χωρίς να είσαι Άγγλος/Κρητικός -
Θέλω να πάω Βόρειο Κορέα!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έγω τ'αντιθετο έχω ακούσει
Πάντως κατι που σκοπέυω να κάνω του χρόνου είναι να πάρω το ιντερ-ρεϊλ απο Γαλλία να πάω Ισπανία, Πορτογαλία, Γιβραλτάρ και Μαρόκο.
Το καλύτερο βέβαια θα είναι μαζί με παρέα να πάρουμε τ'αμαξι και να φτάσουμε μέχρι την Κίνα!!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Θέλω να πάω Βόρειο Κορέα!!!Γιατι;Ταμενο σε εχουν;
-
By the way την Πέμπτη φεύγω για οικογενειακές διακοπές στη Βουδαπέστη. Κατά τύχη χθες διάβασα ότι έχει F1 το άλλο ΣΚ εκεί. Οπότε την άλλη Κυριακή μάλλον θα είμαι μέσα
Υ.Γ.: Θα κλείσω online εισητήρια μόλις βγω από το Forum.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υ.Γ.: Θα κλείσω online εισητήρια μόλις βγω από το Forum.
Φανταστικέ lokatzi..μπορείς να κλείσεις και για μένα 1 εισιτήριο;Δε θα σου είμαι βάρος..στο υπόσχομαι...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θέλω να πάω Βόρειο Κορέα!!!
Γιατι;Ταμενο σε εχουν;
Απλά επειδή είναι εντελώς διαφορετική φάση. Καποιος Ρώσος είχε κάνει ποστ στο ιντερνετ διαφορες φωτογραφίες, κάτσε να τις βρω...
-
Λοιπόν μόλις βρήκα το site!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Επίσης Kiev rulez!
Αγία Πετρούπολη παίδες!
(Νο 2 προορισμός στη λίστα μου, μετά την Πράγα)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επίσης Kiev rulez!
Αγία Πετρούπολη παίδες!
(Νο 2 προορισμός στη λίστα μου, μετά την Πράγα)
Πράγα all da money! Χαλλλαρά ξαναπήγαινα!
Ψάχνω έναν προορισμό για τον Δεκέμβρη ( ) και μου είχε κολήσει η Αγία Πετρούπολη αλλά μάλλον θα έχει τρελό κρύο εκείνη την εποχή (βέβαια και στην Ουκρανία Δεκέμβρη είχα πάει και ήταν μια χαρα αλλά μάλλον ήταν εξαίρεση)
Καμιά πρόταση; -
Καμιά πρόταση;Αγία Πετρούπολη.-
-
Θα το δαγκώσω!
-
Θα το δαγκώσω!Δεν θα το βρεις για να το δαγκώσεις!
-
{{{{{{}}}}}}
Καμιά πρόταση;
Ιαπωνια. θελει χρημα ομως....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
{{{{{{}}}}}}
Καμιά πρόταση;
Ιαπωνια. θελει χρημα ομως....
Για χειμώνα; Μπα...άνοιξη να πω ναι.
hrdoukas:Πήγαινε Γερμανία...ή στη χειρότερη Σκωτία.Πάντα κάτι μου έκανε αυτή η Σκωτία..
-
Βραζιλία ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
εχει και δροσιά στό Ν.Ημισφαίριο τώρα
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?