-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εσύ πάνω κάτω στο Ηράκλειο συνέχεια και παρόλα αυτά μούγκα ε!!!
,
αλλά είχα αλλού το μυαλό μου και τις δύο φορές που κατέβηκα
Πρόσεξε μόνο την επόμενη φορά γιατί το τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!!!
-
Λοιπον ημουν κι εγω Ηρακλειο (που δεν ειχα ξαναπαει) την προηγουμενη βδομαδα
Ομορφη πολη, που απ' οτι μου λεγαν ντοπιοι φιλοι μου αλλαξε πολυ τα τελευταια χρονια. Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα χειροτερη. Ξοδεψα 3 πρωινα σε Κνωσσό, Φαιστο και Αρχ. Μουσειο, οπου μου εκαναν φοβερη εντυπωση τα πληθη των τουριστων. Ωραιες παραλιες, αν και δεν απομακρυνθηκαμε πολυ, ενω στη Χερσονησο, οπου επισκεφτηκα εναν φιλο που εχει ενα τεραστιο ξενοδοχειο, δε μου αρεσε καθολου....
Α! Φοβερα μωρα στο Desire
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ομορφη πολη, που απ' οτι μου λεγαν ντοπιοι φιλοι μου αλλαξε πολυ τα τελευταια χρονια. Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα χειροτερη. Ξοδεψα 3 πρωινα σε Κνωσσό, Φαιστο και Αρχ. Μουσειο, οπου μου εκαναν φοβερη εντυπωση τα πληθη των τουριστων. Ωραιες παραλιες, αν και δεν απομακρυνθηκαμε πολυ, ενω στη Χερσονησο, οπου επισκεφτηκα εναν φιλο που εχει ενα τεραστιο ξενοδοχειο, δε μου αρεσε καθολου....
Το Ηρακλειο το ειχα δει πριν απο περιπου 4 χρονια,πολυ ασχημο θα ελεγα.
Εχει αλλαξει κατι εκτοτε;Η Κνωσσος ειναι ενα μερος που οφειλει καποιος να επισκευτει,ανεξαρτητα απο εθνικοτητα.
Η Χερσονησος ειναι πια ξενη περιοχη
-
Ναι η Χερσονησος ηταν σα σε αλλη χωρα.....
Το Ηρακλειο βελτιωθηκε ελεω Ολυμπιακων. Τωρα και εν οψει δημοτικων γινονται διαφορα εργα πεζοδρομησης του κεντρου, βελτιωθηκαν καπως οι δρομοι. Απ' οτι μου ειπαν φαγωθηκαν πολλα λεφτα αλλα εγιναν και καποια εργα με κυριο αυτο του γκρεμισματος αισχρων κτισματων στο παραλιακο μετωπο και της στροφης της πολης προς τη θαλασσα. Ενταξει Χανια δεν ειναι (αν και οι Ηρακλειωτες φιλοι μου επιμενουν οτι τα Χανια δεν ειναι στην Κρητη ) αλλα ασχημη δεν θα την ελεγα σε καμια περιπτωση.
Ειδα και γνησιο κρητικο ξυλικι, Τριτη απογευμα σ' ενα σουβλατζιδικο μετα τα 'γουρουνακια' Η παρεα μου ελεγε οτι με πανε 'στα καλυτερα'
-
Κόσμος πάει και έρχεται στο Ηράκλειο αλλά μούγκα στη στρούγκα!!!! Ντροπή σας βρε, ούτε ένα pm;
-
Εδω που τα λεμε δικιο εχεις.....
Απλα επρεπε να κανω τοσα πολλα σε τοσο λιγες μερες που το φορουμ το ειχα ξεχασει εντελως....
Θα ξανακατεβω παντως, ισως συντομα και τοτε θα ερθω οργανωμενοςΣκηνικο: πλατσουριζα σε μια παραλια, οταν βλεπω δυο κλασικους Κρητικαρους μουστακαληδες να βουτανε παραδιπλα.... Ο ενας μαθαινε μπανιο στον αλλον. Του λεγε 'θα κανεις αυτο, εκεινο, το αλλο, θα κρατας τα ποδια ενωμενα....' σ' εκεινο το σημειο πεταγεται ο 'μαθητης' και ρωταει ολο απορια: 'Τσε τα κουνωωωωώ?' Τρελο γελιο
Φιλοξενοι ανθρωποι, παντως, οι Κρητικοι....
-
Φυσικά και να έρθεις οργανωμένος!!! Α και πριν έρθεις μπορείς να μπεις στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7903 και να μας το πεις!!!
-
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?