-
Φευγουμε λιγο εκτος θεματος,αλλα θα συμφωνησω οτι δεν υπαρχει ακριβεια επι της ουσιας.Αλλο αν καποιοι Τσιαμτσίκες εχουν χτισει καριερα και σπιτι με καταστροφολογίες.
Τωρα αν ο έλλην θελει φρεσκο-ντοπιο-χταποδι και τιποτα αλλο για την Καθαρα Δευτερα π.χ.,δεν του φταιει ο εμπορος,εχει και τα δίνει ο ελλην,αλλιως οι τιμες θα καθονταν στα αυγα τους.Θες χταποδι;Αντε στο σουπερμαρκετ να παρεις κατεψυγμενο Γκανας,να δεις μετα τον εμπορο να παρακαλαει να τα διωξει αυτα που εχει(που λεει ο λογος).
Οσον αφορα την τιμη του ρευματος,διαβαστε εδω:
http://www.energia.gr/indexgrbr.php?newsid=10968
Οσον αφορα τον καφε,που σε λιγο θα κανει οσο ενα αυτοκινητο,δεν το σχολιαζω καν.Ολοι οι ανεργοι αλλωστε στις καφετεριες ειναι.
Αυτα και αλλα παραδειγματα,εντελως offtopic ομως!
-
Θα κινηθούμε για Πάρο για μία εβδομάδα.
Δεν είχε απλές θέσεις και έτσι VIP στο Αίολος Κεντέρης : 425 ευρώ ( με επιστροφή ) , δύο ενίληκες , ένα παιδί 6 ετών και το αυτοκίνητο.
Πολλά λεφτά...
-
Θα είμαστε Τήνο (λογω εξοχικού) 1-22 Αυγούστου και ελπιζουμε σε κοντινες βολτες (1-2 μέρες) σε Σύρο και Πάρο
Τα εισητήρια φέτος ειναι οντως φωτια ρε γαμώτο..
Τουλάχιστον τώρα μετά την 'απελευθέρωση των ναύλων' να δούμε τι δικαιολογίες θα βρίσκουν οι καφροεφοπλιστές για να διατηρουν τα ερείπια τους στις γραμμές... (αν και για να λεμε του στραβου το δικιο, τουλάχιστον σε Κυκλάδες και Κρήτη υπαρχουν και καλά πλεούμενα...) -
Στην Κρητη ναι,στις Κυκλαδες οχι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στην Κρητη ναι,στις Κυκλαδες οχι.Φυσικα κ εχει καλα πλοια στις Κυκλαδες....
Μην βλεπεις το Δημητρουλα μονο .....
Απλα τα εισιτηρια ειναι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στην Κρητη ναι,στις Κυκλαδες οχι.Εχει αλλα οχι σε ολες (προβλημα εχουν οι Δυτικές)
Αναφέρω ενδεικτικά
Blue Star Paros
Blue Star Naxos
Blue Star Ithaki
Highspeed 2/3/4 -
3 ολοκληρες εβδομαδες πριν, για highspeed μονο business class! (αναχωρηση κ επιστροφη πριν το δεκαπενταυγουστο..) ενδεικτικα για τις τιμες, αν ειχα προλαβει τα φθηνα economy class της Ολυμπιακης για τον ιδιο προορισμο, θα μου κοστιζαν σχεδον το ιδιο με τα ακτοπλοϊκα business..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
3 ολοκληρες εβδομαδες πριν, για highspeed μονο business class! (αναχωρηση κ επιστροφη πριν το δεκαπενταυγουστο..) ενδεικτικα για τις τιμες, αν ειχα προλαβει τα φθηνα economy class της Ολυμπιακης για τον ιδιο προορισμο, θα μου κοστιζαν σχεδον το ιδιο με τα ακτοπλοϊκα business..Αυτο που ειπα πιο πανω......
Γενικα φαινεται οτι ολες οι εταιριες το εχουν συστημα να μην βγαζουν οικονομικη θεση....
-
Για Λευκάδα ...
καμιά καλή πρόταση για διαμονή - σουλάτσο - παραλίες ? -
Για Λευκαδα απο παραλιες : Πορτο Κατσικι, Εγκρεμνοι,Καθισμα ειναι απο τις καλυτερες της Ελλαδας.
Και για διασκεδαση στο Νυδρι.
-
Έκλεισα κι εγώ σήμερα εισιτήρια για Χανιά (Αυγουστο) και βρήκα τις μέρες που μου έδωσαν και όχι αυτές που ήθελα . Σημειωτέον ότι από 27/7-7/9 υπάρχει υπάρχει θέση για αυτοκίνητο ΜΟΝΟ τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη και μόνο βραδυνό δρομολόγιο και μόνο ΑΝΕΚ. Με Hellenic seaways είναι τα πάντα κλεισμένα. Μόνο αν παίρνει τηλέφωνο πρωί-πρωί (08:00) βγαίνουν οι ακυρώσεις και είσαι τυχερός στις ημερομηνίες που ζητάς.
2 ατόμα+αυτοκίνητο με επιστροφή
-
Έχει κανείς ιδέα για τα δρομολόγια από Λευκάδα (Βασιλική) προς Κεφαλλονιά (Φισκάρδο);
Googliσα, αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Ούτε κάποια εταιρία, ούτε πως θα κλείσω (αν χρειάζεται)...
Μήπως είναι f/b και δεν χρειάζεται να κλείσω;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα για τα δρομολόγια από Λευκάδα (Βασιλική) προς Κεφαλλονιά (Φισκάρδο);Googliσα, αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Ούτε κάποια εταιρία, ούτε πως θα κλείσω (αν χρειάζεται)...
Είναι f/b (ΕΓ/ΟΓ Αριστείδης), τύπου 'διπλή παντόφλα' με άνοιγμα εμπρός και πίσω. Δεν χρειάζεται να κλείσεις τιποτα, πηγαινοέρχεται συνεχώς. Το ταξίδι διαρκεί μια ώρα, οπότε και να μην χωρέσεις, κάθεσαι να πιεις έναν καφέ και παίρνεις το επόμενο σε 2 ώρες. Νομίζω εποχές με μεγάλη κίνηση βάζουν και δεύτερο.
Στο Φισκάρδο, θα σε αφήσει 100 μέτρα από το σπίτι μου. Αν μιλάμε για 10-17 Αυγούστου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ παίρνεις τηλέφωνο!
-
Αμφιδρομο στο Φισκαρδο-Βασιλικη;
Δεν παμε καλα Μαλλον ορφανο της γεφυρας θα ειναι.
-
[quote='cmarin']Έκλεισα κι εγώ σήμερα εισιτήρια για Χανιά (Αυγουστο) και βρήκα τις μέρες που μου έδωσαν και όχι αυτές που ήθελα . Σημειωτέον ότι από 27/7-7/9 υπάρχει υπάρχει θέση για αυτοκίνητο ΜΟΝΟ τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη και μόνο βραδυνό δρομολόγιο και μόνο ΑΝΕΚ. Με Hellenic seaways είναι τα πάντα κλεισμένα. Μόνο αν παίρνει τηλέφωνο πρωί-πρωί (08:00) βγαίνουν οι ακυρώσεις και είσαι τυχερός στις ημερομηνίες που ζητάς.
2 ατόμα+αυτοκίνητο με επιστροφή
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αμφιδρομο στο Φισκαρδο-Βασιλικη;Δεν παμε καλα Μαλλον ορφανο της γεφυρας θα ειναι.
Όχι, είναι αρκετά χρόνια που κάνει το δρομολόγιο. Επιπλέον, σ'αυτή την πλευρά του Ιονίου δεν φυσάει και δεν σηκώνει κύμα σχεδόν ποτέ, οπότε πηγαινοέρχεται μια χαρά.
-
Το ξέρω, το αυτοκίνητο είναι δωρεάν, απλά τώρα δεν υπάρχουν
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το ξέρω, το αυτοκίνητο είναι δωρεάν, απλά τώρα δεν υπάρχουνΔωρεάν είναι μόνο με το ημερήσιο και η διαφορά είναι 86€.
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Το ξέρω, το αυτοκίνητο είναι δωρεάν, απλά τώρα δεν υπάρχουν
Δωρεάν είναι μόνο με το ημερήσιο και η διαφορά είναι 86€.
Δεν ειναι και ασχημα, αλλα πρέπει να ξερεις απο νωρις πότε παιρνεις άδεια για να προγραμματίσεις (και να γλιτώσεις χρήματα)
Παντως μου φαινεται υπερβολικο να υπαρχει τετοια ζήτηση, εκτος αν οι πράκτορες κρατανε αρκετές θεσεις και τις δινουν κατά βούληση.
Επ΄ευκαιριας τυχεροι οσοι πανε Ηρακλειο με τα διδυμα Knossos/Festos Palace. Πραγματικα παλάτια, ταχυτατα για το μεγεθος τους (αν και εχουν κοψει τα 'γρηγορα' δρομολόγια) και πολυτελέστατα. Οι τιμες ομως ..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα για τα δρομολόγια από Λευκάδα (Βασιλική) προς Κεφαλλονιά (Φισκάρδο);
Googliσα, αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Ούτε κάποια εταιρία, ούτε πως θα κλείσω (αν χρειάζεται)...
Είναι f/b (ΕΓ/ΟΓ Αριστείδης), τύπου 'διπλή παντόφλα' με άνοιγμα εμπρός και πίσω. Δεν χρειάζεται να κλείσεις τιποτα, πηγαινοέρχεται συνεχώς. Το ταξίδι διαρκεί μια ώρα, οπότε και να μην χωρέσεις, κάθεσαι να πιεις έναν καφέ και παίρνεις το επόμενο σε 2 ώρες. Νομίζω εποχές με μεγάλη κίνηση βάζουν και δεύτερο.
Στο Φισκάρδο, θα σε αφήσει 100 μέτρα από το σπίτι μου. Αν μιλάμε για 10-17 Αυγούστου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ παίρνεις τηλέφωνο!
Θενξ Σπύρο!
Πήρα τηλέφωνο στο λιμεναρχείο Λευκάδας και μου είπαν να ξαναπάρω το Σ/Κ γιατί τα δρομολόγια αλλάζουν συνεχώς. Άρα είμαστε χύμα στο κύμα, μια χαρα! Πάμε και ό,τι ώρα βρούμε...
Θα είμαι 26-30, οπότε δεν θα τα πούμε από κοντα...Την επόμενη φορά!
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?