-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πως κάνετε έτσι επιτέλους; λίγο περισσότερο βενζόλιο στην ατμόσφαιρα; σιγά τα ωά. Σήμερα κι όλας που 'γιορτάζει' το περιβάλλον να βγάλουμε όλοι τους καταλύτες για να 'κερδίσουμε' μερικά αλογάκια περισσότερα. Και τι έγινε;Τόσοι ρυπαίνουν, άλλος ένας μας πείραξε;
άτιμη κενωνία δεν έχω ευρώ να βάλω καταλύτη -αλλά εχω να βάλω τούρμπο- ας κυκλοφορώ χωρίς αυτόν.
ούτε εγώ έχω ευρώ να αλλάξω λάδια, θα το κάνω στην πυλωτή μου και τα παλιά λάδια στον υπόνομο, νταξ μωρέ και τι έγινε; τόσες βιομηχανίες μολύνουν, λίγα λαδάκια μας πείραξαν;
πως κάνετε έτσι πια;
αλλά βέβαια όταν το 'κράτος' δεν υπάρχει, -σε καμία σοβαρή χώρα θα τολμούσατε να βγάλετε τον καταλύτη; - θα κάνουν ότι θέλουν κι οι πολίτες. Εδώ μπαίνει ελικόπτερο στις φυλακές, λίγο βενζόλιο μας πείραξε;
Τόσοι περνάν με κόκκινο, γιατί να μην περάσω κι εγώ;
και εις ανώτερα
Η κλασική λογική 'Κυρία, κυρίααααα αφού όλοι κάνουν φασαρία, γιατί μόνο εγώ τιμωρίαααααα?'
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και εντάξει, αν είσαι φτωχός μεροκαματιάρης μπορείς να ρυπαίνεις με το σαπάκι σου.....Τουλάχιστον το κάνεις νόμιμα και στην καλύτερη κατ'ανάγκη, αφού δεν έχεις τα φράγκα να αγοράσεις καταλυτικό. Στο κάτω κάτω, ίσως δεν το ξέρει καν οτι ρυπαίνει. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος.
Ενώ κάποιος που βγάζει τον καταλύτη του, το κάνει εν γνώση του και όχι κατ'ανάγκη, αφού το κίνητρό του είναι τα 2-3 επιπλέον άλογα...
Είστε σοβαροί???
Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα...
Νομίζω ότι το post του lkar τα λέει μια χαρά...
Σωστός. -
To θεμα του καταλυτη ειναι πολυ μεγαλο αλλα καλυτερα να επικεντρωθουμε στην μετατροπη του παιδιου.
-
Τέτοιες μετατροπές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Από τις σωληνώσεις για το τούρμπο, τα ηλεκτρικά, τους διάφορους μηχανισμούς που δούλευαν με υποπίεση και θα πρέπει να κάνεις μετατροπές - πολύ δουλειά. Το αν αξίζει να κάνεις τόση δουλειά (και λεφτά) σε ένα κινητήρα με 75 ίππους έχει μόνο μία απάντηση.
-
Μηπως μπορεις να μας πεις σε ποιον εκανες την μετατροπη?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
στον gdara developments μηπως?
αυτος σου τουρμπιζει μεχρι καυστηρες θερμανσης.Απλά είσαι απίστευτος και το χιούμορ σου χειρουργικό νυστέρι.
-
Καλά ρε ΄σείς είχα να μπω στο θέμα κάτι μέρες κι ακόμα για την αφαίρεση του καταλύτη συζητάτε.
Ας αλλαχτεί ο τίτλος τουλάχιστον.
-
Και λίγα λες...
-
για να συμπληρωσω αυτος ο δαρας μου θυμιζει εναν αλλο απατεωνα ton rotary beat στην ν.χαλκηδονα οπου κ καλα ειναι μαγος των βανκελ.εχει κατι rx7 που τερατοποιει κ μολις φτασεις στην αχαρνων ξαναγυρνας πισω με το μοτερ κ την ψ@@λη στα χερια! α ρε μπουνιδια που θελουν...
-
στον gdara developments μηπως?
αυτος σου τουρμπιζει μεχρι καυστηρες θερμανσης.Απλά είσαι απίστευτος και το χιούμορ σου χειρουργικό νυστέρι.
ε,αφου ειναι απατεωνας ρε παλικαρι μ.
το λιγο λιγοτερο ειπα απ αυτα που θα μπορουσα..Kapote eixa dei metatroph 316 turbo apo dara. Ti na pw o anthrwpos eixe valei thn turbina sto idio ypsos me to karter kai den straggizane ta ladia ths, to paidi pou to eixe allaxe isa me 5 tourbines se ena xrono, meta to phrane xampari kai douleue me 2 litra ladi gia na mporei na straggizei h tourbina. To kako einai oti auou tou typou veltiwtes agnwoun thn agnoia tous.
-
Έστω ότι αυτός είναι απατεώνας, αυτοί που πηγαίνουν πως λέγονται;
-
Θύματα.
-
ακριβως!κ το χειροτερο εχουν θεοποιηθει μεσω καποιων περιοδικων βελτιωσης.αλλα βεβαια κανεις απαυτους δεν ειναι συνεταιρος στην τσεπη μας .ολα εμεις σαν καταναλωτες(κοροιδα)την πληρωνουμε για να θησαυριζουν μερικα αγραμματα μαστορια
-
Θύματα.
ακριβως.υπηρξα κ εγω.κ για του λογου το αληθες..
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=1150Δεν θες να μάθεις τι θα πάθαινε το μαγαζί του κ.Δάρα αν ήμουν στην θέση σου...ειδικά μετά από αυτά που είπε τηλεφωνικά στον 2ο βελτιωτή σου.
Ειλικρινά δεν θα υπήρχε μαγαζί μετά. Και πείτε με ότι θέλετε...ακραίο...βίαιο...τρομοκράτη. Ότι θέλετε.
-
Στα αρματα στα αρματα εμπρος να βγαλουμε ολοι τους καταλυτες για να νομιζουμε πως κερδισαμε ισχυ και να πουλαμε μουρη στις χαζογκομενες και ας πεταμε στα μουτρα των πισω τα ΝOx, ta HC και ολα τα αλλα.
Αλλα θα μου πεις οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν ξερουν τι τους γινεται και βαζουν καταλυτες για αυτο ερχομαστε μετα εμεις οι ψαγμενοι που κατεχουν το θεμα αυτοκινητο οσο κανεις αλλους και κανουμε ο,τι μας καπνισει και ο,τι πει ο μαστρο-μητσος και ο μαστρο-κωστας ως σωστο... -
Οι καλοί και κυρίως έντιμοι μηχανικοί γιατί υπάρχουν ευτυχώς ακόμα τέτοιοι λένε για το συνάφι τους ότι οι μηχανικοί όταν πεθαίνουν δεν λιώνουν απο τις κατάρες βάλτε με νού σας τι παθαίνουν οι βελτιωτές, βρυκολακιάζουν
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
οι μηχανικοί όταν πεθαίνουν δεν λιώνουνΘ Α Υ Μ Α
Να αγιοποιηθούν.@nasos Πήρες τίποτα πίσω από τον αξιότιμο βελτιωτή ή τα έφαγε όλα;
-
Θύματα.
ακριβως.υπηρξα κ εγω.κ για του λογου το αληθες..
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=1150Διάβασα την ιστορία σου. Πραγματικά μου φαίνονται απίστευτα αυτά που έγραψες. Είχα ακούσει πολλά για τον συγκεκριμένο αλλά αυτά ξεπερνούν κάθε όριο. Τον θυμάμαι σε ένα περιοδικό που είχε τουρμίσει ένα suzuki alto νομίζω...
-
Eμένα naso μου έκανε εντύπωση που δεν το κυνήγησες το θέμα...πέταξες τόσα ευρώ...τζάμπα!
-
Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ μια βελτίωση στο αμάξι μου, όποιο και αν ήταν αυτό. Ίσως μόνο αν είχα 100% εξασφάλιση στην αξιοπιστία κάτι που θα ίσχυε αν είχα 'κολλητό' τον βελτιωτή και άρα μπορούσα να ξέρω τι καπνό φουμάρει, ή αν η βελτίωση γινότανε με την 'ευλογία' και την εγγύηση της εταιρίας (όχι του αντιπροσώπου).
Αν θες παραπάνω άλογα και δεν φτάνει η τσέπη σου, βάλε κάποιες δόσεις παραπάνω, ή ανέβαλλε την αγορά σου ένα χρόνο.
Άλλη λύση είναι να πάρεις γυμνό το αμάξι από εξοπλισμό και να έχεις την μεγαλύτερη έκδοση. Όταν θα έχεις τα λεφτά που θα έδινες για βελτίωση, δώστα κι βάλε δέρματα, και parking sensors, και mp3 κλπ.
Θα είσαι σίγουρα ασφαλής από αξιοπιστία και θα είσαι και καλά σε μεταπώληση. Κανείς δεν θα σου πει : ' φίλε το mp3 δεν το πήρες μαμά αλλά το έβαλες μετά' (ειδικά αν είναι εργοστασιακό). ούτε θα σου πει ότι 'τα δερμάτινα δεν είναι μαμά'. Ίσα ίσα που θα σε ευχαριστεί κι όλας.
Αν όμως έχει αλλάξει εκκεντροφόρους, προγράμματα, καπάκια, εξατμίσεις κλπ, ακόμα και αν είσαι αξιόπιστος αντε πούλα το !!
Δεν συζητάω για τουρμπίνες!!
Πιστευω ότι έτσι και πολλά χρήματα γλυτώνεις , και σίγουρος είσαι.
Μάλιστα πολλα από τα λεφτά θα τα γλυτώσεις στα service όπου θα σου αρκεί ενα εξουσιοδοτημένο, καθώς δεν θα χρειάζεσαι ειδικό να χειριστεί την 'τεχνολογία Μαστρομήτσος-Developments'.
Μετατροπές δικαιολογώ μόνο αν το βλέπεις σαν χόμπυ. Τότε ναι όπως ο άλος τα δίνει στα μπουζούκια, ή στα ακριβά έπιπλα, ή στα ακριβά ρούχα, εσύ τα δίνεις για να πάρεις άλογα και να έχεις την χαρά της δημιουργίας.
Σε άλλη περίπτωση όμως όχι.
ΑΠΟΨΕΙΣ- ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤURBO