-
Ένας φίλος ενδιαφέρεται για σεντάν στα 1600cc. Μιλούμε για τις πλούσιες εκδόσεις. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η αξιοπιστία. Ποιο άπό τα 4 είναι το πιο αξιόπιστο; Παρακαλώ να τεκμηριώνετε την άποψη σας; To Avensis είναι εκτός συναγωνισμού σε αυτόν τον τομέα;
-
Ένας φίλος ενδιαφέρεται για σεντάν στα 1600cc. Μιλούμε για τις πλούσιες εκδόσεις. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η αξιοπιστία. Ποιο άπό τα 4 είναι το πιο αξιόπιστο; Παρακαλώ να τεκμηριώνετε την άποψη σας; To Avensis είναι εκτός συναγωνισμού σε αυτόν τον τομέα;
-
-
Παλιότερα είχαμε στην κατοχή μας ένα vectra 1.8 gts για 3 χρόνια με το οποίο κάναμε 30.000χλμ. Δεν έβγαλε ούτε ένα πρόβλημα
Τα άλλα δύο δεν ξέρω τι λένε από αξιοπιστία αλλά εγώ θα προτιμούσα το passat. -
Για να έχεις τεκμηριωμένη απάντηση πρέπει να είσαι κάτοχος ενός από αυτά (τα μου είπαν ή το άκουσα δεν είναι τεκμήριο).
Αν όμως κάποιος είναι κάτοχος πόσο αντικειμενικός και αξιόπιστος θα είναι. -
Αν τον ενδιαφέρει η αξιοπιστία
HONDA ACCORD -
Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η αξιοπιστία συμπορεύεται με το κόστος επισκευής. Όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να πάθουν κάτι. Αν κάποιο βγάλει 1 μόνο πρόβλημα (πχ κιβώτιο) που όμως θέλει 1500 ευρώ για να επισκευαστεί, τότε είναι χειρότερο από κάποιο που θα βγάλει 4-5 χαζά με χαμηλό κόστος επισκευής.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν τον ενδιαφέρει η αξιοπιστία
HONDA ACCORDTo σκέφτηκε το Χόντα, είδε και το δικό μου που του άρεσε πάρα πολύ αλλά τον προβληματίζει ο κυβισμός του και για αυτό σκέφτεται τα άλλα 4
-
Από το JD power survey 2005. Χωρίς να έχω κανένα από τα 4, νομίζω είναι τεκμηριωμένη απάντηση
Eπίσης από το top gear -> http://www.topgear.com/content/features ... 01/20.html
-
αφού είναι του 2005 η έρευνα δεν λέει απολύτως τίποτα για το Passat
-
Από τον παραπάνω πίνακα θα διάλεγα το Mazda 6 1800 που κοστίζει χονδρικά όσο τα τρία που αναφέρθηκαν, έχει ίδια τέλη κυκλοφορίας και είναι από τα πλέον αξιόπιστα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από τον παραπάνω πίνακα θα διάλεγα το Mazda 6 1800 που κοστίζει χονδρικά όσο τα τρία που αναφέρθηκαν, έχει ίδια τέλη κυκλοφορίας και είναι από τα πλέον αξιόπιστα.+1 .......ειδικά το 2.0λιτρο με την προσφορά που τρέχει ειναι ....
-
Αν θέλει αξιοπιστία ας πάρει το Honda όπως ειπώθηκε παραπάνω ή το Subaru Impreza. Από τα τρία που προαναφέρθηκαν το πιο αξιόπιστο είναι το Toyota το οποίο έχει και την καλύτερη αντιπροσωπεία. Αλλά: Η αξιοπιστία είναι και λαχείο δηλαδή μπορει να χαλάνε πχ 2 στα 100 Πασσάτ και 1 στα 100 Αβένσις αλλά εσύ να έχεις αγοράσει αυτό το 1 που θα χαλάσει. Δηλαδή δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος με μοναδικό κριτήριο την αξιοπιστία, τη στιγμή που αυτή δεν είναι μετρήσιμη με αντικειμενικά κριτήρια όπως πχ οι επιδόσεις, οι χώροι, κλπ, αλλά μετριέται μόνο με στατιστικά στοιχεία. Επίσης μπορεί το αυτοκίνητο να είναι καλής ποιότητας από το εργοστάσιο, αλλά ο τσογλανάκος που το κατέβασε από το πλοίο, και το πήγε στο τελωνείο, ή από εκεί στην αντιπροσωπεία, να το με αποτέλεσμα να μειωθεί η αξιοπιστία του. Η ακόμα να μειώθηκε η αξιοπιστία του λόγω κακής αποθήκευσής του (πχ. σε χώρο με υγρασία για μακρύ χρονικό διάστημα).
-
Παιδιά να προσθέσω ότι μιλάμε για την Κύπρο άρα οποιεσδήποτε προσφορές ισχύουν σδτην Ελλάδα δεν ενισχύουυν απαραίτητα στην Κύπρο.
Οι τιμές των αυτοκινήτων για τα οποία κάνουμε λόγo σε λίρες είναι οι ακόλουθες:
- Avensis (1.6): 14000 (η πλούσια έκδοση)
- Volvo (1.6 - luxury): 15850
- Passat (1.6 - highline): 15750
- Vectra (1.6 - elegance): 13900
- Accord (2.0 sport- type s): 16900
- Mazda (1.: 16950[/quote]
-
Παιδιά να προσθέσω ότι μιλάμε για την Κύπρο άρα οποιεσδήποτε προσφορές ισχύουν στην Ελλάδα δεν ισχύουν απαραίτητα στην Κύπρο.
Οι τιμές των αυτοκινήτων για τα οποία κάνουμε λόγo σε λίρες είναι οι ακόλουθες:
- Avensis ( 1.6
14000 (η πλούσια έκδοση)
- Volvo ( 1.6 - luxury): 15850
- Passat ( 1.6 - highline): 15750
- Vectra ( 1.6 - elegance): 13900
- Accord ( 2.0 sport- type s): 16900
- Mazda ( 1.8 ) : 16950[/quote]
- Avensis ( 1.6
-
Νομίζω οτι παραέχεις αγχωθεί με την αξιοπιστία.
κανένα από αυτά δεν θα σε ταλαιπωρήσει...
-
Eχω το anensis αλλα το 1800 εδω και 2 χρονια και εχει κανει 32,000 χλμ.
Δεν εχει παθει απολυτος τιποτα, εκτος μιας μπαταριας απο δικη μου υπαιτιοτητα (ξεχασμενη αναμανη πλαφονιερα επι 1 βδομαδα) η οποια αλλαχτηκε στην εγγυηση.
Συνολικο κοστος συντηρησης 320ε.
Διαλεγεις και περνεις παντως γενικα τα αυτοκινητα που αναφερεις λιγο πολυ δεν θα εχεις προβληματα.
-
Το θέμα 'αξιοπιστία' είναι καθαρά θέμα τύχης Μην σου τύχει Monday car κι ας είναι ότι θέλει.
Επομένως όπως είπαν πολλοί προλαλήσαντες το ζήτημα μετακυλά στην αντιπροσωπεία.
Οπότε και λόγω Κύπρου δεν μπορώ να σε διαφωτίσω. -
Eνας πολύ καλός μου φιλος έχει το Avensi το 1800.Πολύ ευχαριστημένος και ας έχει ταλαιπορηθεί λιγουλάκι απο προβληματάκια
Εχει αλλάξει πίνακα οργάνων γιατί δεν λειτουργούσε η στάθμη της βενζίνης και κάποια στοιχεία από την ανάρτηση νομίζω
Αλλά το θέμα είναι οτι η εταιρεία τα άλλαξε χωρίς δεύτερη κουβέντα μέσα στη εγγύηση.
Πάρα πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση
Οπότε δεν είναι μόνο η αξιοπιστία το θέμα αλλά και η αντιμετώπιση της κάθε εταιρείας στο πρόβλημα που θα προκύψει -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Νομίζω οτι παραέχεις αγχωθεί με την αξιοπιστία.κανένα από αυτά δεν θα σε ταλαιπωρήσει...
Eγώ δεν ενδιαφέρομαι (επί του παρόντος)
Πριν 18 μήνες πήρα αυτό που δείχνει το άβαταρ μου...
Για ένα φίλο μου ρωτάω που μπλέχτηκε ανάμεσα στα 4 - 5 μοντέλα που προανέφερα και το πρώτιστο που τον ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία.
Passat VS Vectra VS s40 vs Avensis: Ποιο το πιο αξιόπιστο;