-
Πρώτο τεύχος είναι ρε παιδιά, ας βγουν συμπεράσματα μετά απο 10+.
-
Eγώ έχω μια ειλικρινή απορία:
Γιατί κάποιος να επιλέξει το 4auto και όχι τους 4Τ, εφόσον και τα δύο είναι μηνιαία, κι εφόσον με μόλις 2-3 ευρώ παραπάνω παίρνεις πολύ περισσότερη ύλη με τους 4Τ;
Επιπλέον, το μικρό μέγεθος του μήπως θα είναι επιβαρυντικό για ορισμένες φωτογραφίες, που αναγκαστικά θα είναι πολύ μικρές;Το marketing των Τεχνικών Εκδόσεων κάτι θα έχει κατά νου, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι.
-
Προφανώς απευθύνεται στο κοινό που κάνει έρευνα αγοράς και δεν ψάχνει θέματα όπως '3 Ferrari στην Ιταλία' (φοβερό άρθρο, btw) 'Evo vs Sub', αγώνες και τα σχετικά...
Ο πατέρας μου πχ, όσες φορές έχει πάρει στα χέρια του το περιοδικό (σε περιόδους ψαξίματος) πολύ αμφιβάλλω αν έριξε σε τέτοια άρθρα κάτι περισσότερο από μια ματιά...
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Πρώτο τεύχος είναι ρε παιδιά, ας βγουν συμπεράσματα μετά απο 10+.Μα ακριβώς στα πρώτα δέκα τεύχη είναι πιο χρήσιμη η κριτική, καθώς δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα η τελική μορφή του εντύπου. Μετά θα είναι αργά για δραστικές αλλαγές
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Πρώτο τεύχος είναι ρε παιδιά, ας βγουν συμπεράσματα μετά απο 10+.
Μα ακριβώς στα πρώτα δέκα τεύχη είναι πιο χρήσιμη η κριτική, καθώς δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα η τελική μορφή του εντύπου. Μετά θα είναι αργά για δραστικές αλλαγές
Εγώ πιστεύω οτι το πρώτο τεύχος είναι πάντα πιο προσεγμένο για να 'τραβήξει'. Μετά αρχίζουν οι εκπτώσεις
Κατα τ'άλλα συμφωνώ με τον Μάξιμο
Αυτό είναι -ίσως- για κάποιον ο οποίος δεν έχει σχέση με 'αυτοκινητιστικό τύπο' και θέλοντας να πάρει αυτοκίνητο, ψάχνει να βρεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά μαζεμένα -
Γειά σας,
Κάθε έντυπο που σέβεται τον εαυτό του και τους αναγνώστες του, πρέπει να δείχνει και προ πάντων να είναι σοβαρό (όπως η γυναίκα του ..Καίσαρα)!
Γιατί έπρεπε να βγεί ...τώρα και όχι μετά π.χ. ένα μήνα, έτσι ώστε να έχει προλάβει να ψάξει-διορθώσει και να έχει ένα άρτιο από κάθε άποψη πίνακα με σωστά χαρακτηριστικά (επί τέλους) από όλα τα έντυπα του χώρου ;
Καλύτερα να είσαι κάπου πρώτος και σωστός, παρα να ασχολείσαι με όλα και από λίγο, ζητώντας κάθε φορά την κατανόηση και την επιείκεια του αναγνώστη!
Άσε που νομίζω ότι ο χώρος (του αυτοκινήτου) καλύπτεται αρκετα από τον υπάρχοντα έντυπο τύπο (με τα σύν και τα πλην του), ούτε παλι είμαστε η μεγάλη αγορά που δικαιολογεί την ποσότητα των περιοδικών.
Άν κάτι θέλει βελτίωση αυτό είναι η ποιότητα και μόνο αυτή.Φιλικά
Μάξιμος
-
Είναι ένα περιοδικό που αναπόφευκτα (καλώς ή κακώς) θα πέσει στη σύγκριση με τους 4Τ.
Αν δεν βρει, κάτι, κάποιο σημείο που να το κάνει να ξεχωρίζει από τον σωρό των περιοδικών αυτοκινήτου που υπάρχουν στο τέλος ο 'γίγαντας' (4Τ) θα φάει το παιδί του.Καλή προσπάθεια για κάποιον που ψάχνει αλλά αυτό δεν είναι κάτι νέο κάτι που θα κάνει τη διαφορά.
Τα άρθρα για τα αυτοκίνητα θυμίζουν (κακές ; ) αντιγραφές που γινόντουσαν - γίνονται από περιοδικά στη χώρα μας από 'μητρικά' περιοδικά του εξωτερικού.
Αν πράγματι το κοινό που στοχεύει, είναι όσοι ψάχνουν για νέο αυτοκίνητο και μόνο τότε η βελτίωση στο τρόπο που δίνονται οι δοκιμές είναι απαραίτητη.Οι πίνακες αρκετά εύκολοι σε ανάγνωση. Αν γίνουν και πληρέστεροι (φωτογαφίες και κάποια επιπλέον στοιχεία) τότε θα είναι ακόμα καλύτεροι και θα είναι ένα ακόμα '+' στο σύνολο του περιοδικού.
Αν είναι να γίνουν οι αλλαγές πάντως καλά θα είναι να γίνουν άμεσα (τα 10 τέυχη είναι πολλά) διαφορετικά το παιχνίδι θα χαθεί.
Προσωπικά εάν μέχρι ο τρίτο τεύχος το κάθε νέο έντυπο δεν δείξει τι μπορεί να προσφέρει παύω να το αγοράζω. -
Οι πίνακες είναι αρκετα καλοί.
Ετσι καταλαβαίνεις τα αμάξια που εχουν καλή τιμή χωρίς να τους χρεωνουν 1500 ευρω το δερματινο και 500 ευρω το μεταλλικά ή 400 ευρω το cruse controlΑυτά που εχουν αρκετά χαμηλη αρχική τιμή είναι φαρμακι στα εξτρα
Μου αρέσει αυτή η ανάλυση -
πηρε κανένας το 2ο τεύχος?
Κανένα νέο? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πηρε κανένας το 2ο τεύχος?
Κανένα νέο?Το 3ο εννοείς. Οι υποδείξεις σας για τους πίνακες ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν, ήδη από το 2ο τεύχος.
-
Το πήρα εγώ, πάλι το τέλειωσα σε ελάχιστα λεπτά!
Οι δοκιμές θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο δυναμικές (ειδικά συγκρίσεις με βάση λεφτά, που κάνει η πλειοψηφία των αγοραστών) και να κάνουν επίσης και επιλογές εκδόσεων.
-
κογιότε
το πρώτο αυτοκινητο που αγορασαμε ήταν ενα cr-v και ναι ήταν τελη του 1996........α! το περιοδικό ειναι συμπαθητικό παντως.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
κογιότε
το πρώτο αυτοκινητο που αγορασαμε ήταν ενα cr-v και ναι ήταν τελη του 1996........α! το περιοδικό ειναι συμπαθητικό παντως.
και, αυτό ήταν αλλο μοντέλο με 125 αλογα και το πρωτο της συνομοταξίας που ειχε 2000 κυβικά
-
Ε καλα δε θα μαλώσουμε και γι'αυτο
Αλλωστε σιγα μην αγοραζαμε ποτέ Χόντα
-
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ
να κοιταξω να σου την πω με την πρώτη ευκαιρία σε κανενα αλλο τοπικ
-
τελικά το συγκριτικό που ζήταγα απο τους τροχους για τα αστρα kai eos το βρηκα στο 4αυτο.
θα το παρω μεσα στη βδομάδα και θα γυρίσω να σας πω κακίες.....
-
Από περιέργεια πήρα το 3ο τεύχος του 4Auto. Πρώτες εντυπώσεις:
1). Πολύ διαφήμιση ρε παιδιά!!! Το μισό περιοδικό είναι ολοσέλιδες (ίσως επειδή είναι μικρές οι σελίδες...) διαφημίσεις.
2). Αυτή τη μ@λ@κία που δίνουν για δώρο, ήθελα να ήξερα ποιός την εμπνεύστηκε!! Άκου εκεί 'Αδιάβροχη θήκη κινητού μιας χρήσης'. Στην αρχή το πέρασα για προφυλακτικό!!!
3). Συγκριτικά της φτώχειας, άρθρα ανέμπνευστα και επιφανειακά, συνολική εικόνα κάτω του μετρίου...Για να καταλάβετε, το αγόρασα μαζί με το Super Autocar Ιουλίου και τα ξεφύλλισα σχεδόν μαζί.... Απογοήτευση!!! Καμία σύγκριση. Εάν συνεχίσουν έτσι οι Τεχνικές Εκδόσεις, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για το 4 Auto....
-
to autocar ειναι στρωμενη δουλεια .....
-
..λοιπόν μετά από ανάγνωση του 3ου τεύχους να πω κι εγώ την άποψη μου για το περιοδικό..
-Καλοδεχούμενες οι λεπτομερείς μετρήσεις εσωτερικού στα μοντέλα
-Κακώς λείπουν οι μετρήσεις που συναντάμε στους 4Τ π.χ 80-110 με 3η αντιπροσωπευτική για την ικανότητα ενός αυτοκινήτου για προσπέρασμα στην Ελλάδα
-Αχ αυτός ο δαίμονας του τυπογραφείου! Πότε πήρε το νέο Accent 3 αστέρια σε crash test του EuroNcap? Το σωστό είναι ότι δεν έχει δοκιμαστεί ή κάποια αναφορά στο αδελφό μοντέλο Kia Rio που πέτυχε 4 αστέρια άρα και το νεο Accent που έχει τα ίδια μηχανικά μέρη. Επίσης οι διαστάσεις καθώς και η φωτογραφία είναι του παλιού μοντέλου. Το ίδιο λάθος υπάρχει και στους πίνακες των 4Τ (copy - paste..)
-Καλοδεχούμενες οι φωτογραφίες κάθε μοντέλου στους πίνακες χαρακτηριστικών (για τους άσχετους που δεν ξέρουν κάθε μοντέλο)
-Αγαπητό 4auto εάν θέλετε να ανταγωνιστείτε τα Autoτρίτη και Autocar, να δημοσιεύσετε επιτέλους στους πίνακες χαρακτηριστικών ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ και κάποια αντιπροσωπευτικό ρεπρίζ και όχι τις μετρήσεις του κατασκευαστή που είναι ειδικά σε κάποιες μάρκες (βλ. FIAT) παραπλανιτικότατες για τον καταναλωτή. Γιατί φυλάτε τις μετρήσεις σαν επτασφράγιστο μυστικό την ώρα που ο ανταγωνισμός τις παρέχει σε κάθε τεύχος του????????
Αυτά από μένα..Ίσως δεν έθιξα και κάποια άλλα θετικά του περιοδικού, οι παρατηρήσεις μου έχουν να κάνουν με τα προσωπικά μου κριτήρια
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχει ωραίο κατάλογο πίσω, αλλά εχει ακόμη λαθάκια
Αυτό που με κουφανε είναι ότι μαθαμε οτι το CRV είναι 11 ετών
Τέτοιες ανακρίβειες ούτε στο αυτο τετάρτη δεν εχουμε διαβάσει....Με τι λογική αυτή το προηγούμενο focus ειναι ενα face lift του ρωρινού .... ΑΝΕΤΑ
Το Honda CR-V παρουσιάστηκε Οκτώβριο του 1995, άλλαξε μοτέρ το 1998, πέρασε facelift το 2002 και δεύτερο facelift το 2004, οπότε και προστέθηκε ο 2.2 diesel στην γκάμα.
Έχεις δίκιο λοιπόν, δεν είναι 11 ετών. Είναι 10 ετών και 7 μηνών
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=194&page_id=4111
'Honda CR-V: τρίτης γενιάς, με diesel κινητήρα των 2.2 λίτρων, 150 ίπποι, μεγαλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχό του'
Γυρίζοντας στο αγαπημένο μου θέμα βλέπω ότι το crv τωρα είναι στην τρίτη του Γενιά πλέον...Αρα οι 4τροχοί συμφωνούν με εμένα που έλεγα ότι ήταν νέο μοντέλο το 2002.
autoguide