-
Είπαμε ναί στη 'ΔΙΑΥΓΕΙΑ', αλλά όχι και εδώ!
-
Έννοια σου και ο καθηγητής , εκεί που δουλεύει , ξέρει καλά από Αδιαφανείς εργασίες !!!
-
@ dbekos, μ'αρεσει που το μπισκοτακι εχει παρει θεση απο νωρις!!
-
χαλια μαυρα dbekos.
στη θέση σου θα φοβόμουν και χειροδικία. -
Καποιοι παλευουμε με χειρονακτικα μεσα, ενεκα η κρισις.
Πηρα μια καπουτσινοτρομπα, μετα απο ιταλικη προτροπη, και ελεγα οτι αποκλειεεται να δουλεψει.
,
Dafaq, it does ειναι και ωραιο αγχολυτικο, περασε και η ηλικια του τρομπαρισματος, επρεπε να βρουμε τπτ αλλο
Ερωτησις. Αν ο καφες στη μοκα βγαινει κατα τοπους στεγνος, δεδομενου οτι ειναιμσωστα κομμενος, μαλλον πατηθηκε υπερ το δεον?
-
Το έχω κι εγω και σας πληροφορώ ότι αν τον παίξεις σωστά και το βάλει και μικροκυμμάτων πετάει η ομάδα.
Μια χαρά ειναι -
Δεν θυμάμαι αν εχει ξαναγραφτεί πιο παλιά,αλλά θα το πω και εγω οτι εντυπωσιάστηκα απο την Υ1 της illy..
Δεν περίμενα με τίποτα μηχανή που λειτουργεί με κάψουλες να βγάζει τόσο ωραίο και ισσοροπημένο espresso!καμία μα καμία σχέση με τη νεσπρέσο
Την αγόρασα για το σπίτι (την gaggia την εχω στη δουλειά),για να πίνω καφεδάκι τις κυριακές και ίσως και κανένα απόγευμα,και ήταν σε προσφορά στο καρφούρ.Αν δηλαδή πάρεις 8 συσκευασίες κάψουλες,η μηχανή είναι δώρο!!οι 8 συσκευασίες κάνουν 100€
Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάποιον που δεν εχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και υψηλό budget,και σίγουρα μ' αυτήν θα πίνει καλύτερο καφέ απ' ότι στις περισσότερες καφετέριες -
τα ίδια έχω ακούσει κι εγω για αυτή τη μηχανή. Στον γέρακα την είχα νομίζω
-
νταξ, τι να λεμε, η μηχανη σχεδιαστικα ειναι κοσμημα!!!
αν κανει και καλο καφε, τοτε ειναι 2 σε 1!
Πηγα σημερα το πρωι ΤΑΦ, για να παρω το σακουλακι μου (Datera Sweet Blue)..
Το συγκεκριμενο χαρμανι, φευγει πολυ γρηγορα..
5,88Ε τα 250γρ. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σας πληροφορώ ότι αν τον παίξεις σωστά και το βάλει και μικροκυμμάτων πετάει η ομάδα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
χαλια μαυρα ......... θα φοβόμουν και χειροδικία.Παραιτούμαι !
-
Προαλεσμένος καφες και πάτημα με το πλαστικό ταμπερ που βλέπω πίσω...
Γι αυτό έπεσε το φόρουμ... -
Λοιπόν..νεώτερα απ' το ανατολικό μαγαζί!!!
Το επίπεδο ανέβηκε ακόμα περισσότερο με άμεσο κίνδυνο να ξεπεραστούν και οι δάσκαλοι!!!!!!!!τρέμε Γιάννη
Εδω μέχρι και τα συνεργεία που δούλευαν στο σπίτι ζητούσαν κι άλλο
Και εδω ο λόγος της αναβάθμισης: -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Το επίπεδο ανέβηκε ακόμα περισσότερο με άμεσο κίνδυνο να ξεπεραστούν και οι δάσκαλοι!!!!!!!!τρέμε Γιάννη
Εδω μέχρι και τα συνεργεία που δούλευαν στο σπίτι ζητούσαν κι άλλο
Και εδω ο λόγος της αναβάθμισης:+1000
Τέλειος καφές! -
Eιναι ο καφες που έπινα παλιά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!
Το έχω αναφέρει ότι αυτόν τον θεωρώ τον καλύτερο από τους συσκευασμένους.Απλώς σήμερα τον βρίσκω πολύ ήπιο για τα τωρινά γούστα μου.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Προαλεσμένος καφες και πάτημα με το πλαστικό ταμπερ που βλέπω πίσω...
Γι αυτό έπεσε το φόρουμ...Λοιπόν..νεώτερα απ' το ανατολικό μαγαζί!!!
Το επίπεδο ανέβηκε ακόμα περισσότερο .......Ο 'μαγαζάτορας' με ενημέρωσε τηλεφωνικά χθές για τις εξελίξεις !
Μένει και μιά επίσκεψη για να απολαύσουμε και μείς οι 'ταπεινοί' την αναβαθμισμένη τέχνη του! -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Το επίπεδο ανέβηκε ακόμα περισσότερο με άμεσο κίνδυνο να ξεπεραστούν και οι δάσκαλοι!!!!!!!!τρέμε ΓιάννηΝαι ναι .... Τρέμει ....
Εξάλλου , ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ .....
Μη μασάς δάσκαλε ...
-
-
Για να φτιάχνεις freddo ελληνικών προδιαγραφών, είναι καλός.
Για ζεστό, ούτε για αστείο... -
Μου φαίνεται θα ξαναπέσει το φόρουμ και αυτή τη φορά φοβάμαι βαρύτατα...
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)