-
Με καλό πάτημα (που δεν έκανα παλιότερα, γιατί δεν είχε πατητήρι η καφετιέρα , οπότε περιοριζόμουν να πιέζω τον καφέ με κουταλάκι) η krups γλίτωσε την απόσυρση. Έκανε ικανοποιητικό καφέ!
Και το αφρόγαλα μια χαρούλα το έφτιαχνε έτσι και αλλιώς. Γκουστάρω! -
Οτι κ να κανεις οσο κ να το πατησεις καιμακι στο φλυτζανι σου δεν προκειται να δεις .
Αφρογαλα οντως κανει πολυ καλο . -
Μα αυτό ακριβώς: είδα! Όχι παχχχύ βέβαια, αλλά υπήρχε (και δεν εξαφανιζόταν αμέσως, θ' ανεβάσω καμιά φωτογραφία).
Κάτι που με απασχολεί: όταν ζορίζεται η καφετιέρα, απελευθερώνεται ατμός από το βιδωτό καπάκι. Είναι άραγε φυσιολογικό αυτό (έχει βαλβίδα διαφυγής; ) ή χρειάζεται αλλαγή το λάστιχο σιλικόνης;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οτι κ να κανεις οσο κ να το πατησεις καιμακι στο φλυτζανι σου δεν προκειται να δεις .
Αφρογαλα οντως κανει πολυ καλο .Την καλύτερη μηχανή να έχεις, το ιδανικότερο άλεσμα να κάνεις, αν ο καφές δεν είναι πατημένος, espresso δε θα πιεις...
well done Μάνο....είπαμε δεν θέλει και πανεπιστήμιο για να κάνεις ένα espresso, 2-3 πραγματάκια είναι -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα αυτό ακριβώς: είδα! Όχι παχχχύ βέβαια, αλλά υπήρχε (και δεν εξαφανιζόταν αμέσως, θ' ανεβάσω καμιά φωτογραφία).Κάτι που με απασχολεί: **όταν ζορίζεται η καφετιέρα, απελευθερώνεται ατμός από το βιδωτό **καπάκι. Είναι άραγε φυσιολογικό αυτό (έχει βαλβίδα διαφυγής; ) ή χρειάζεται αλλαγή το λάστιχο σιλικόνης;
Ακριβως , ειναι προβληματικες κ δεν γινεται τιποτα .Δεν μπορεις να φανταστεις ποσους γνωριζω που την εχουν αγορασει κ προσπαθουν ακομα να φτιαξουν εσπρεσσο
Αν προσπαθησεις με ψιλοκομμενο καφε κ το πατησεις καλα θα διαπιστωσεις οτι θα εχεις απωλειες κ απο αλλο σημειο (group) -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αφρογαλα οντως κανει πολυ καλο .Την καλύτερη μηχανή να έχεις, το ιδανικότερο άλεσμα να κάνεις, αν ο καφές δεν είναι πατημένος, espresso δε θα πιεις...
well done Μάνο....είπαμε δεν θέλει και πανεπιστήμιο για να κάνεις ένα espresso, 2-3 πραγματάκια είναιΓραφουμε για συγκεκριμενη μηχανη Για το ποσο σημαντικο ειναι το πατημα του καφε εχω τοποθετηθει .
-
Ακριβώς. Σ αυτό το μπ#$ρδέλο που έχουμε στο γραφείο, αν πατήσεις τον καφέ, χάνει απ όλες τις πάντες η μηχανή
Γι αυτό πίνεις νεροζούμι και τελειώνει η υπόθεση -
Είτε τότε δεν έχει δύναμη η μηχανή για να ανεβάση την πίεση που πρέπει, είτε θέλουν αλλαγή οι φλάντζες στο γκρουπ
-
Mε το πρώτο είσαι μέσα 100%
Και δώσαν και 300€ στο ΙΚΕΑ γι αυτό το έκτρωμα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και δώσαν και 300€ στο ΙΚΕΑ γι αυτό το έκτρωμαSenseo?
-
ΙΚΕΑ είπαμε, για senseo έχουμε απ ευθείας προμηθευτή, δεν χρειαζόμαστε μεσάζοντες
-
ΙΚΕΑ είπαμε, για senseo έχουμε απ ευθείας προμηθευτή, δεν χρειαζόμαστε μεσάζοντεςEspresso by IKEA
-
Και δώσαν και 300€ στο ΙΚΕΑ γι αυτό το έκτρωμαδώστε 400 και πάρτε μια Gaggia Platinum Event
-
ρε δεν υπάρχουν τα παλικάρια, μιλάμε, φαντάσου ότι μέσα σε 2 μήνες χάλασε, όλα τα λαμπάκια της έχουν καεί, γιατί υπερθερμαίνονται, και γενικώς είναι για πέταμα.
Με λίγα λεφτά παραπάνω θα παίρναμε σοβαρή μηχανή, αλλά όταν την αγοράζαν ήμουν νέος εδώ και δεν είχα λόγο -
Για βοηθήστε plz
Δεν είμαι πολύ σχετικός, αλλά μου αρέσει ο Nespresso, ειδικά αυτός που είναι στις μεγάλες στρογγυλές κάψουλες. Αξίζει τον κόπο να πάρω σχετική καφετιέρα (πχ http://www.skroutz.gr/s/30834/Siemens-TK30N01.html) ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές έτοιμου καφέ? -
την αγορασα για εξοχικό και είμαι ικανοποιημένος (γίατί πάντα είναι φρέσκος)
το πηρα δωρα απο την πιστωτική κάρταγενικά ειναι ελαφρυς για lugo
-
Τα-νταν!
Έχει απλώσει λίγο το καϊμάκι, γιατί το φλυτζάνι είναι για καπουτσίνο και τον έκανα και lungo (όλα τα είχε η Μαριορή...). Αλλά γαλλικός - νεροζούμι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
-
Το φλυτζάνι είναι πέραν του ανεκτού πιτσιλισμένο...
-
Μάνο upgrade επειγόντως.
extraordinary events που λένε.... -
Αφού απέρριψα τις
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)