-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
edit
Σε πληροφορώ, επειδή δεν το ξέρεις, ότι είναι και η μικρότερη.
Για την δεκαετία μιλάς ε? Κοίτα, ανυπομωνώ να φτάσω τα 30, οπότε και λίγο μικρή να είναι, δεν θα με πειράξει και πολύ.
Σοκ
Αυτό είναι για τα funniest...Εγώ που τα έφτασα ψάχνω τρόπους να αυτοκτονήσω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
edit
Για την δεκαετία μιλάς ε? Κοίτα, ανυπομωνώ να φτάσω τα 30, οπότε και λίγο μικρή να είναι, δεν θα με πειράξει και πολύ.
Βρε παπαρα....
Καλα εισαι εκει που εισαι!
Τωρα εισαι μεζες για τις 26-28-30...
Απολαυσε το!
Οταν θα πατησεις 30 θα σαι υπψηφιος γαμπρος και θα χεις περαση -απο αποψης σεξ- μονο στις πιτσιρικες 20-22-24.
Πραγμα καλο μεν....
Αλλα.... Κινδυνευσεις να σε τυληξουν!Ο χρήστης Kid έγραψε:
edit
Σοκ
Αυτό είναι για τα funniest...Εγώ που τα έφτασα ψάχνω τρόπους να αυτοκτονήσω
Καλα...Οχι κ ετσι!
-
Εσύ που ανήκεις στην συνομοταξία των 26-30 μήπως θες να μου γνωρίσεις τις φίλες σου που με βλέπουν σαν μεζέ?
-
Άκου Kido...
Η καλύτερη δεκαετία είναι η 3η.
Παίζεις σε όλο το φάσμα των ηλικιών.
-
Σχετικά με το θέμα φιλίας μεταξύ άντρα και γυναίκα πιστεύω ότι υπάρχει μονο που μερικοί και μερικές (αν και λιγοτερες) δεν μπορούν να κάνουν. ΑΛΛΑ πάντα υπάρχει κάποιο σεξουαλικό στοιχείο, απο την μεριά του άντρα τουλάχιστον, σίγουρα. το ξέρω απο πρώτο χέρι
Σχετικά με το να πηγαίνεις με την πρώην του κολλητού σου διαφέρει απο περίπτωση σε περίπτωση. Αν έχουν χωρίσει πρόσφατα και ο κολλητός είναι σκατά, από μεριά μου τουλάχιστον δεν θα το έκανα (τυχαίνει να τον αισθάνομαι σαν κομμάτι μου..) έκτος αν ήμουν πολύ άσχημα ερωτευμένος μαζί της..
-
Kidακο να σου πω μια ιστορια λιγο παλια αλλα ισως σε βοηθησει.
Τον καιρο εκεινο, ειχα απολυθει απο φανταρος,πηγαμε δυο μπακουρια για καλοκαιρινες διακοπες στη Κω.Εκει συναντησα κατα τυχη δυο αδελφες γνωστες μου απο την Αθηνα και ενα φιλο τον Γιωργη με την γκομενα του.Η εν λογω ηταν αστερι και γω προσπαθουσα να καθομαι διπλα της για να νομιζει ο κοσμος οτι εγω ειμαι ο πηδων.
Ενα βραδυ το ζευγαρι τσακωθηκε και ο Γιωργης γυρισε Αθηνα ενω η Λιζα εμεινε στη παρεα μας.Εγω σαν ηθικο ατομο ,τυπος και υπογραμμος,ο αλλος φιλος ασχολειτο με τη μια απο τις αδελφες περασε μια βδομαδα και γυρισαμε στην Αθηνα.Η πρωτη κουβεντα που μου ειπε ο Γιωργης οταν συναντηθηκαμε ηταν 'Την πηδηξες ρε τη Λιζα;' Και στην αρνητικη μου απαντηση 'Να ρε μαλακα'. Ακομη ,μετα απο σαραντα χρονια,εχω στα ματια μου τη μουτζα του.
Λοιπον ασε τις μαλακιες και αν και σους δυο σας αρχιζει ο πονος στη μικρη περιοχη,θυμισου τον Ηλια!!! -
Παρατηρώ ότι οι άνω των 30άντα του φόρουμ λένε όλοι 'βουρ στην πρώην του φίλου' ενώ οι μικρότεροι το αντίθετο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρατηρώ ότι οι άνω των 30άντα του φόρουμ λένε όλοι 'βουρ στην πρώην του φίλου' ενώ οι μικρότεροι το αντίθετο..Στερνη μου γνωση,να σ'ειχα πρωτα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρατηρώ ότι οι άνω των 30άντα του φόρουμ λένε όλοι 'βουρ στην πρώην του φίλου' ενώ οι μικρότεροι το αντίθετο..Έτσι είναι τα πράγματα ακριβώς...Στα 20 μου φυσικά αυτά τα μυαλά είχα κι εγώ...Η κύρια διαφορά βρίσκεται στο ότι καταλαβαίνεις πόσο ασήμαντα είναι όλα αυτά...Πιο νέος τα διογκώνεις χωρίς λόγο και 'αγχώνεσαι' ενώ μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι το σεξ είναι σαν το φαί : τρομακτικά σημαντικό μεν, αλλά απλή, καθημερινή και φυσιολογική λειτουργία δε...
Α και μην ξεχάσω : δεν μπορείς κάθε μέρα να τρως πολύ καλά αλλά πρέπει πάντα να τιμάς το καλό φαγητό -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ που ανήκεις στην συνομοταξία των 26-30 μήπως θες να μου γνωρίσεις τις φίλες σου που με βλέπουν σαν μεζέ?Εγω ειμαι στη φαση ~19 ....και λιγο ποιο πανω
...'φιλες' θα γνωρησεις μονος σου.
Ασε που αυτες που ξερω ειναι με σχεση.
Γιατι περα απο σεξ, πρεπει να μπρουν μιλησουν σε καποιον.
Αν σε φερει θειος/φιλος/κτλ 'πακετο' σε μια τριανταρα....αυτη απλα θα 'φαει' το delivery. Αν το μεγειρεψεις μονος σου, θα χει και επιδωρπιο;) -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Σχετικά με το θέμα φιλίας μεταξύ άντρα και γυναίκα πιστεύω ότι υπάρχει μονο που μερικοί και μερικές (αν και λιγοτερες) δεν μπορούν να κάνουν. ΑΛΛΑ πάντα υπάρχει κάποιο σεξουαλικό στοιχείο, απο την μεριά του άντρα τουλάχιστον, σίγουρα. το ξέρω απο πρώτο χέριΣχετικά με το να πηγαίνεις με την πρώην του κολλητού σου διαφέρει απο περίπτωση σε περίπτωση. Αν έχουν χωρίσει πρόσφατα και ο κολλητός είναι σκατά, από μεριά μου τουλάχιστον δεν θα το έκανα (τυχαίνει να τον αισθάνομαι σαν κομμάτι μου..) έκτος αν ήμουν πολύ άσχημα ερωτευμένος μαζί της..
Τα 3 χρονια σε ποια περιπτωση αναλογουν;;;;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Παρατηρώ ότι οι άνω των 30άντα του φόρουμ λένε όλοι 'βουρ στην πρώην του φίλου' ενώ οι μικρότεροι το αντίθετο..
Έτσι είναι τα πράγματα ακριβώς...Στα 20 μου φυσικά αυτά τα μυαλά είχα κι εγώ...Η κύρια διαφορά βρίσκεται στο ότι καταλαβαίνεις πόσο ασήμαντα είναι όλα αυτά...
**Πιο νέος τα διογκώνεις χωρίς λόγο και 'αγχώνεσαι' ενώ μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι το σεξ είναι σαν το φαί : τρομακτικά σημαντικό μεν, αλλά απλή, καθημερινή και φυσιολογική λειτουργία δε... Α και μην ξεχάσω : δεν μπορείς κάθε μέρα να τρως πολύ καλά αλλά πρέπει πάντα να τιμάς το καλό φαγητό **
Σαν να χω κλωνο στο φορουμ....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω ειμαι στη φαση ~19 ....και λιγο ποιο πανωΤώρα εξηγείται η αγάπη για το Reina..
Δοκίμασε και το Bocca πάντως, έχει αυτό που ψάχνεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγω ειμαι στη φαση ~19 ....και λιγο ποιο πανω
Τώρα εξηγείται η αγάπη για το Reina..
Ε....ναι...Busted!
Καλα και στο Ρεϊνα... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Στο ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, φίλε. Τα 20 τελειώνουν σύντομα. Μετά, τι 30 τι 31... Ρώτα και τον Asimov.32
(Τωρα που το σκεφτομαι, περισσοτερο και πιο ενδιαφερον σεχ εκανα στα 20 ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στο ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, φίλε. Τα 20 τελειώνουν σύντομα. Μετά, τι 30 τι 31... Ρώτα και τον Asimov.
32
(Τωρα που το σκεφτομαι, περισσοτερο και πιο ενδιαφερον σεχ εκανα στα 20 ) -
Νταξ ρε παιδια τελειωσανε οι γκομενες και πρεπει να αυτωσουμε του κολητου μας?
Δεν το καταλαβαινω!
επισης εγω ειμαι μαζι εμ τον Αντρεα, πρεπει να ειμαστε μονογαμικοί, για να μην πω και οτι πρεπει να απεχουμε απο το προγαμιαιο σεξ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ρε παιδια τελειωσανε οι γκομενες και πρεπει να αυτωσουμε του κολητου μας?Δεν το καταλαβαινω!
επισης εγω ειμαι μαζι εμ τον Αντρεα, πρεπει να ειμαστε μονογαμικοί, για να μην πω και οτι πρεπει να απεχουμε απο το προγαμιαιο σεξ!
Καλά ντάξει, εσύ απέχεις από το sex γενικώς, δεν το κάνουμε θέμα όμως..
Γιατί να είσαι μονογαμικός αν μπορείς να είσαι πολυγαμικός και αφού το ξέρουν οι κοπέλες που πας?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
όλο πιτσιρίκια είχε
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όλο πιτσιρίκια είχε
Εγώ τι είπα?
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε