-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Τολμώ να πω πως δεν ισχύει αυτό...
drdino αρ γιου αι φιμειλ?
Θέλεις να σου δείξω;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**drdino **αρ γιου αι φιμειλ?
Γιες
drdino είπε. Όχι lkar. Οπότε νόου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
drdino αρ γιου αι φιμειλ?
Of course..it's a common secret...
Εσύ στην κουζίνα σου. Ξεφωνημένη. Ε ξεφωνημένη.
-
Ωχ τα πηρε η λουγκρα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωχ τα πηρε η λουγκρα.Τώρα να μιλήσω, να μη μιλήσω...
-
Μη χαλάσετε το θέμα!!!
-
καλα σας λεει...στη pub αυτα!
-
Ένα ερώτημα που δεν μπορώ να βρω απάντηση...
Ένας εμφανίσιμος άντρας μπορεί να δει μόνο φιλικά μια επίσης εμφανίσιμη γυναίκα και το αντίστροφο?
Και άν μετά απο χρόνια 'φιλίας' μπορει να σταματήσει να είναι 'φιλία' και να περάσει στο επόμενο επίπεδο...
Τι λέτε?
-
Οι πιο ηλικιωμένοι του forum θα έχουμε συζητήσει το θέμα αυτό στη ζωή μας κάποιες χιλιάδες ώρες εις νεαράν ηλικίαν...
-
Απο την ωρα που βλέπεις τον άλλον ώς εμφανισημο,αυτοματως νοιώθεις σωματικη ελξη.
Εαν βρισκεις την γυναίκα 'ενδιαφερουσα' αλλα οχι εμφανισημη,τοτε μπορει να γινετε φίλοι.
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει
Εκτός και αν δεν θυμάται κανείς τίποτα.
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί κάπου εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει
Αυτό (και κάτι παραπάνω ) το έχω κάνει με περίπου το 1/3 από τις φίλες μου την τελευταία 10ετία και συνεχίζουμε να είμαστε μια χαρά φίλοι και να βρισκόμαστε και να περνάμε ωραία
Ίσα ίσα θεωρώ ότι το σεξ δίνει μια πιο οικεία νότα στη φιλία, IMHO (δεν έχω δοκιμάσει ομολογώ με άντρες ) -
Μπορεί ένας άντρας και μία γυναίκα να είναι φίλοι?
Ένας εμφανίσιμος άντρας μπορεί να δει μόνο φιλικά μια επίσης εμφανίσιμη γυναίκα και το αντίστροφο?
Kατα τη γνωμη μου γνωστοι μπορει να ειναι, φιλοι ομως οχι
Στο δευτερο ερωτημα παλι κατα τη γνωμη μου οχι, εκτος και αν εισαι gay.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτό (και κάτι παραπάνω ) το έχω κάνει με περίπου το 1/3 από τις φίλες μου την τελευταία 10ετία και συνεχίζουμε να είμαστε μια χαρά φίλοι και να βρισκόμαστε και να περνάμε ωραία
Ίσα ίσα θεωρώ ότι το σεξ δίνει μια πιο οικεία νότα στη φιλία, IMHO (δεν έχω δοκιμάσει ομολογώ με άντρες )Και πόσο καιρό ήσασταν φίλοι πριν γίνεται 'φίλοι' φίλε koutsan?
Να υποθέσω οτι τηρείς το ρητό '...φίλοι φίλοι...σου γ@@ω το καρυφίλι'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί κάπου εδώ μέσα.Στην 3η απαντηση! Χανουν τη φορμα τους οι παλαιουρες του φορουμ
-
ΟΧΙ.
-
Είμαι σίγουρος όμως πολλοί άντρες άρχησαν μια 'φιλία' σκεφτόμενοι το καρυοφίλι αλλα στο τέλος πήραν...το καρυοφίλι στα χέρια γιατι η φίλη τους είπε οτι... 'σε βλέπω μονο φιλικά...'
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Παντα κάποιος απο τους δύο (ή και οι δύο) κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού του υποβόσκει η ερωτική έλξη. Είναι αδύνατον να πάμε κόντρα στη φύση όσο και νατο θέλουμε.
Απο την φιλία στην σχέση μπορει να περάσει απο την μια στιγμη στην άλλη χωρις να προλάβεις να το καταλάβεις (*). Βεβαια πολλές φορές και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποιο εξελίχθηκέ αυτη η 'φιλία' , όπως πχ. παρέα ή εργασιακο περιβάλλον να αποτρέψουν στο να περάσει στο επομενο επιπεδο όπως λές, για πολλους και διαφορους λόγους με αποτέλεσμα να παραμείνει στο επιπεδο της 'φιλίας' μιας και δεν μπορει να γίνει κάτι παραπάνω.
(*) Μετα απο 3 χρόνια φιλίας και αφου θεωρουσα και εγω τίποτα δεν τρέχει αναμεσα σε εμένα και εκεινη έκανα το 'λάθος' να κοιμηθούμε μαζί στο καναπέ, αφου είχαμε γυρίσει απο μπάνιο στη θαλασσα και βαριόμουνα με τη ζέστη να πάω στο σπίτι μου. 4 χρόνια μετα και ακομα δεν καταλαβαίνω γιατι πίστευα οτι μπορει να υπάρχει φιλία μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναίκας....τον επόμενο Απρίλιο αρραβωνιάζομαι.
-
Εχω να πω μόνο ένα:
Το φιλικό είναι και το καλύτερο!!!!
Ο λόγος; Ο νοών νοείτο.....
-
Ο χρήστης Περσευς έγραψε:
ΟΧΙ.+1
Όσο και φίλοι και να είστε σε κάποια φάση θα θέλετε να κάνετε κάτι αν όντως αλληλογουστάρεστε. Το χειρότερο είναι να σου τύχει όταν πέρα από φίλη είναι και γκόμενα του κολλητού σου, τότε αρχίζουν και μπάινουν μεγάλα διλλήματα!
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε