-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δήλωσα συμμετοχή μέσω του σάιτ πριν απο καμμιά 10αριά μέρες, αλλά δεν με έχουν πάρει τηλ. ακόμη. Έχουν επικοινωνήσει με κανέναν απο εσάς που έχετε δηλώσει;
Όχι, αλλά, εξ όσων κατάλαβα ( ), μάλλον πρέπει να επιλεγείς για να σε ειδοποιήσουν...
Πώς θα επιλεγώ δηλαδή, απο το όνομά μου, το επώνυμό μου ή μήπως τον αριθμό του κινητού μου; (γιατί στη δήλωση συμμετοχής στο σάιτ μόνο αυτά βάζεις).
Η επιλογή αφορά την πίστα (κοίτα τη δημοσίευση του wannabe).
-
Προφανώς η επιλογή γίνεται με κλήρωση...
-
Έλαβα τ' απόγευμα ένα SMS από την Opel, όπου αναφέρεται πως επιβεβαιώνεται η συμμετοχή μου στο show (την Κυριακή) . Κανείς άλλος ειδοποιήθηκε;
Υ.Γ.: δεν το περίμενα να κληρωθώ, τώρα πρέπει να κάνω ασκήσεις 'οδηγικής δεξιότητας' με ...Opel. Μακάρι το Clio μου να μην με ...καταραστεί... -
Κοίτα ρε που πάει η τύχη...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Έλαβα τ' απόγευμα ένα SMS από την Opel, όπου αναφέρεται πως επιβεβαιώνεται η συμμετοχή μου στο show (την Κυριακή) . Κανείς άλλος ειδοποιήθηκε;
Υ.Γ.: δεν το περίμενα να κληρωθώ, τώρα πρέπει να κάνω ασκήσεις 'οδηγικής δεξιότητας' με ...Opel. Μακάρι το Clio μου να μην με ...καταραστεί...Μπραβο τυχη!!
Αν μπορεις οταν γυρισεις απο την εκδηλωση γραψε και πες μας κι εμας τι εγινε...και πως ηταν τα OPCιά!!(το astra πιο συγκεκριμενα... )
-
και μένα μου στείλανε χωρίς να λέν τη μέρα.
Ειχα δηλώσει Σαββατο. Αλλα δε μπορώ να παω.
Θα παω την Κυριακή και θα το παίξω Αλέκος. -
Κι εμένα μου ήρθε SMS. Κυριακή είχα δηλώσει. Ξέρει κανείς ώρα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κι εμένα μου ήρθε SMS. Κυριακή είχα δηλώσει. Ξέρει κανείς ώρα;Ακριβώς...
Γνωρίζει κανείς ώρα;
I'll be there...
Αν θέλει κάποιος το κινητό μου ή θέλει να μου στείλει το δικό του για να βρεθούμε στείλτε PM
-
Μου ήρθε κι εμένα γραπτό μήνυμα, είχα δηλώσει Κυριακή αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι θα πάω τελικά.
Οι ώρες της εκδήλωσης είναι 09:00 - 19:00
-
cavallino: Manuel πριν ξεκινήσουμε πρέπει να σου πω πως ειλικρινά είσαι ο μόνος λόγος που ήρθα εδώ σήμερα. Είμαι fan από παλιά!
Reuter: Ευχαριστώ πολύ, με τιμά αυτό.
Σκίστηκα να κάνω καλούς γύρους για να είμαι εδώ δίπλα τώρα.
R: Πως σου φάνηκε το Astra OPC;
Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ δυνατό, η πρόσφυση κατά την επιτάχυνση είναι απίστευτη και το καταλαβαίνεις πως ο κινητήρας είναι διαμάντι.
R: Ναι είναι όντως πολύ δυνατό.
Βέβαια κάποια στιγμή φτάνει η ώρα που πρέπει να στρίψεις και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.
R: Χαχα, ναι.
Έχει βέβαια το ESP που αναλαμβάνει να σε κρατήσει μέσα στη στροφή με πολλά και σε γλυτώνει από τις κακοτοπιές. Ο καθένας δηλαδή μπορεί να μπει και να κινηθεί γρήγορα με ασφάλεια.
R: Aκριβώς αυτό, ναι.
To θέμα είναι πως άμα θες να οδηγήσεις εσύ το αυτοκίνητο συμμετέχοντας περισσότερο στην όλη διαδικασία παίζοντας με το φρένο ή το γκάζι δεν μπορείς, διότι έχεις συνέχεια τα ηλεκτρονικά να επεμβαίνουν.
R: Ναι νοιώθεις μέσα στις στροφές ότι ρίχνει τη δύναμη μέχρι να τελειώσει η στροφή και μετά πάλι από την αρχή.
Ναι ακριβώς αυτό. Τελικά οι χρόνοι που θα γράψει είναι εξαιρετικοί, δεν είναι πως λόγω των ηλεκτρονικών στρίβει με λιγότερα από όσα θα μπορούσε, αλλά τελικά δεν είναι το αμάξι που θα σου μείνει αξέχαστο.
R: Είναι και τα λάστιχα δρόμου που φοράει, υπερθερμαίνονται πολύ γρήγορα και γι αυτό βλέπεις να έχει πρόβλημα στις στροφές.
Καλά δεν το συζητάμε αυτό, είναι δεδομένο και αναμενόμενο... Εν τω μεταξύ, η πίστα που βλέπεις είναι η μοναδική πίστα που υπάρχει κοντά στην Αθήνα οπότε καταλαβαίνεις πως η κατάσταση είναι τραγική.
R: Ja!
Γι αυτό κι εγώ με μερικούς φίλους φύγαμε τις δύο τελευταίες χρονιές και ανεβήκαμε στο Nurburgring για να οδηγήσουμε από λίγους γύρους στο Nordschleife.
R: Πως;! Σοβαρολογείς;;;
Όταν αυτό το πράμα είναι η μόνη πίστα κοντά στο σπίτι σου, μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι την καλύτερη πίστα του κόσμου δεν φαίνονται καθόλου κακή ιδέα!
R: Χαχαχα σωστός!!! Ξέρεις, κάναμε ρεκόρ στο Nordschleife την περασμένη εβδομάδα!
Ρεκόρ;! Tι ρεκόρ;
R: Σπάσαμε τα 9'. Κάναμε 8':55' με Zafira OPC. Ισοφαρίσαμε το Golf GTI!
Ισοφαρίσατε το Golf με Zafira;!;!;!
R: Χαχαχαχα ΝΑΙ! Με ZAFIRA!
Χαχαχαχαχα είσαι θεός! Μετά από αυτό που μου είπες τώρα, ΕΚΛΕΙΣΕ. Την επόμενη φορά, θέλω συνοδήγηση στο Ring!
R: Έγινε!
Κάπου εκεί τελείωσαν οι 4-5 γύροι με το Astra OPC που ο Manuel πήγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, συζητώντας.
Εμένα έφτιαξε η μέρα μου, τρομερή εμπειρία και φοβερός τύπος o Reuter. -
Γεια σου ρε Μάνο!!
-
Ααααχχχχ...με ''εφτιαξες'' βραδυνιατικα!!!
Απο φρενα τι ελεγε αληθεια??
-
Εντυπωσιακά φρένα! Μαζί με τον κινητήρα τα δύο δυνατά σημεία του αυτοκινήτου που με εντυπωσίασαν.
-
Πολλή πλάκα ο διάλογος. Τόσο προσηνής ήταν; Μπράβο του. Κάνα άλλο OPC οδήγησες; Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι δεν...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πολλή πλάκα ο διάλογος. Τόσο προσηνής ήταν; Μπράβο του. Κάνα άλλο OPC οδήγησες; Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι δεν...Ήταν πάρα πολύ φιλικός και πολύ ευχάριστος χαρακτήρας. Από αυτοκίνητα είχε 1 Meriva, 2 Zafira, 1 Vectra και 5-6 Astra, όλα OPC. Τους γύρους τους έκανες με Astra, εκτός κι αν ζητούσες ένα από τα άλλα (στιγμιαία σκέφτηκα το V6 2.8 του Vectra, αλλά μετά συνήλθα και πήρα το Astra). Δεν μπορούσες όμως να οδηγήσεις περισσότερα από 1, επειδή ήταν κόσμος που περίμενε τη σειρά του και η διαδικασία δεν γινόταν με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς. To Astra πάσχει σε αυτά που μου αρέσουν εμένα. Πάντως είναι το υγρό όνειρο των 'παιδιών των φαναριών' και δικαίως.
-
Μόλις επέστρεψα κι εγώ. Καλά ήτανε, δεν έχω να προσθέσω κάτι στα σχόλια του Μάνου! Τα είπε όλα
Ο Reuter μαμώ τα παιδιά! Πιάσαμε κουβέντα για το Nurburgring
-
Ο χρήστης Xellence_1.4 έγραψε:
ΟΚ ... και τι ακριβώς σημαίνει ο όρος OPC ?Oxi_Pali_Cagouras....
Eίναι αυτό που σου βγαίνει να φωνάξεις όταν τα πετυχαίνεις σαν ακινητα εμποδια στα apex των στροφών να σου χαλούν μια ιδανική έξοδο...
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
ΟΚ ... και τι ακριβώς σημαίνει ο όρος OPC ?
Oxi_Pali_Cagouras....
Eίναι αυτό που σου βγαίνει να φωνάξεις όταν τα πετυχαίνεις σαν ακινητα εμποδια στα apex των στροφών να σου χαλούν μια ιδανική έξοδο...
Υπαρχουν και ατομα ξερεις, που δεν τους ενδιαφερει να μπαινουν τεζα σε καθε στροφη οπως περιγραφεις παραπανω...και δεν νομιζω πως ειμαι Cagouras!!
Το καλυτερο αυτοκινητο ειναι αυτο που ο καθενας μας εχει επιλεξει...Αλλιως θα ειχαμε ολοι το ιδιο αμαξι!!Στην αγορα ενος αυτοκινητου λοιπον παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο και οχι μονο με ποσα χιλιομετρα μπαινει στις στροφες...
Ενα αυτοκινητο δεν χαρακτηριζει τον ανθρωπο που το οδηγει φιλε μου...Μπορει καποιος να ειναι Cagouras με οποιοδηποτε αυτοκινητο...
Τωρα για ποιο λογο σε καθε post που περιεχει την λεξη OPC αρχιζουν ολοι τις ειρωνιες δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα...εμενα αν δεν με ενδιαφερει ενα αμαξι δεν το σχολιαζω!Απλα!
**Το εχουμε ξαναπει νομιζω χιλιαδες φορες πως το OPC ΔΕΝ ειναι στριφτερο...τι νοημα εχει να το ξαναλεμε επιτηδες θελοντας να προκαλεσουμε για μια ακομη φορα?? **:rtfm:
-
Κάθε παραμύθι πρέπει να έχει έναν κακό. Έτσι ο καλός φαίνεται καλύτερος.
-
εγω οδηγησα το opc astra ενος φιλου κ εχω να πω οτι ειναι ενα κουταμαξο.εχει παρα πολυ δυναμη αλλα μεχρι εκει.Αν δεν πλακωθεις στα φρενα πριν την εισοδο της στροφης νοικιασες μαντρα...
Ασε που αν του βγαλεις τις 18αρες ειναι σαν το 14αρι αστρα....τσαμπα λεφτα πεταμενα...
Opel Performance Show στα Μέγαρα