-
Aκόμα δεν μου έγινε εκκαθάριση και δεν ήρθε το σημείωμα με το ταχυδρομείο, ενώ το ποσό είναι μικρο-πιστωτικό .
Στο Link του Ταxis για ενημέρωση εκκαθάρισης, εμφανίζει :Στο Ε1 που είχε υποβληθεί, αναφέρει στη 1η σελίδα το ίδιο, ενω η δήλωση έχει υποβληθεί απο 27/6.
Των παιδιών, πάλι πιστωτικό (30-40€) και με ίδια ημνία υποβολής της δήλωσης, το link εδώ και μιά βδομάδα αναφέρει πως το εκκαθαριστικό έχει αποσταλεί απο 29/7 (αν και δεν παρελήφθη ακόμα), οπότε ... αναμένεται.
Τελικά έπρεπε να πάω στη ΔΟΥ , ή να περιμένω .....????
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τελικά έπρεπε να πάω στη ΔΟΥ , ή να περιμένω .....????
Τι να κάνεις στη ΔΟΥ;
-
Να υποβάλω τα σέβη μου !
Δεν ξέρω, αναρωτιέμαι επειδή ακόμα δεν 'καθάρισα' . -
Δες και με τηλέφωνο στο τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ σου μην είσαι στη λίστα με τις προς έλεγχο.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δες και με τηλέφωνο στο τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ σου μην είσαι στη λίστα με τις προς έλεγχο.Πάντως, ούτε στα μηνύματα του Τaχis έχω ειδοποίηση. Θα περιμένω 2 ημέρες ακόμα και θα επικοινωνήσω.
Thnx! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Δες και με τηλέφωνο στο τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ σου μην είσαι στη λίστα με τις προς έλεγχο.
Πάντως, ούτε στα μηνύματα του Τaχis έχω ειδοποίηση. Θα περιμένω 2 ημέρες ακόμα και θα επικοινωνήσω.
Thnx!Λοιπον πριν πας να στηθεις με τις ωρες στη ΔΟΥ να σε ενημερωσω τι ελεγε η προϊσταμενη σημερα. Αν χρειαστει θα σου ερθει ειδοποιηση μεσω TAxis να περασεις απο κει με τα δικαιολογιτικα. Μετα κατα το σεπτεμβριο στην καλυτερη να κοιταξεις στο συστημα να δεις τι θα γινει με την επιστροφη. Αν δεν σου ζητησει το συστημα κατι τετοιο ( ειναι και θεμα τυχαιας επιλογης για μικροποσα) τοτε να καθησεις στα αυγα σου και να περιμενεις κατα το Σεπτεμβριο να μαθεις ποτε θα παρεις πισω €.
Εννοειται οτι το συστημα πρωτα θα εισπραξει ρευστο απο τους βεβαιωμενους φορους, 30/8 η πρωτη δοση και μετα θα αρχισει να καταβαλει τις επιστροφες. Οποτε μην περιμενεις πριν το πρωτο δεκαημερο του Οκτωβριου τιποτα. Αυτο αποκομησα ως εντυπωση σημερα.
-
Ο φορος εισοδηματος πως υπολογιζεται? δηλαδη αν εχουμε 10000 εισοδημα καθαρο, πολαπλασιαζουμε με 26% και το αποτελεσμα, 2600 ειναινο φορος?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν δεν σου ζητησει το συστημα κατι τετοιο .... τοτε **να καθησεις στα αυγα σου **...... -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ο φορος εισοδηματος πως υπολογιζεται? δηλαδη αν εχουμε 10000 εισοδημα καθαρο, πολαπλασιαζουμε με 26% και το αποτελεσμα, 2600 ειναινο φορος?Αυτό για φέτος(χρήση 2014) ισχύει.
-
Μάλιστα επί του εισοδήματος, τόκων μερισμάτων και άλλων (κωδικός 659) έχουμε ειδική εισφορά αλληλεγγύης.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μάλιστα επί του εισοδήματος, τόκων μερισμάτων και άλλων (κωδικός 659) έχουμε ειδική εισφορά αλληλεγγύης.Ολα τα εισοδήματα υπόκεινται σε εισφορά αλληλεγγύης. Μονή εξαίρεση τα ναυτιλιακα μερίσματα.
-
Σήμερα βρηκα καταθεση 142€ στο λογαριασμο μου.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μάλιστα επί του εισοδήματος, τόκων μερισμάτων και άλλων (κωδικός 659) έχουμε ειδική εισφορά αλληλεγγύης.
Ολα τα εισοδήματα υπόκεινται σε εισφορά αλληλεγγύης. Μονή εξαίρεση τα ναυτιλιακα μερίσματα.
Δεν απαλλάσσονται της εισφοράς αλληλεγγύης τα ναυτιλιακά μερίσματα, δηλώνονται στον 659.
-
Σ' αυτήν την απόφαση αναφέρεται ο cpp
-
Από την εισφορά αλληλεγγύης απαλλάσσονται, βασικά, η αποζημίωση απόλυσης, τα εφαπαξ ασφαλιστικών ταμείων και οι συντάξεις βαριά αναπήρων (άνω του 80%). Όλα τα άλλα υπόκεινται.
-
Κι όμως έχει δίκιο ο cpp η εγκύκλιος που έβαλε ο Scotch - με ημερομηνία 25 Ιουλίου !!!!- λέει ότι απαλάσσονται της εισφοράς.Mea culpa λοιπόν.
Ποιος ξέρει πόσοι 'μαλάκες' θα την πλήρωσαν μέχρι να βγει στις 25/07 η εγκύκλιος. -
Μόλις υπέβαλα το Ε1 και...
- Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
- Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Η *
Για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της δήλωσης που υποβάλατε ηλεκτρονικά πρέπει να προσκομίσετε ή να αποστείλετε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εκτύπωση της δήλωσης με τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. φορολογίας εισοδήματος, εντός 15 ημερών.
*FFS
Ηλεκτρονική υποβολή my ass.
Έχω να μαζέψω τώρα τις αποδείξεις δαπανών και 30 ευρώ από ιατρικές αποδείξεις, όλα τα άλλα διασταυρώνονται και ηλεκτρονικά αν ήθελαν.
Επίσης την εκτύπωση της ίδιας της δήλωσης τι τη θέλουν.
Φ%$&@#%(@&(!$
Edit: η λεπτομέρεια που φέτος έκανε τη διαφορά ίσως ήταν ότι είχα επιστροφή ένα πεντακοσάρικο. Δηλαδή όταν μου πετσόκοψαν οι ίδιοι τον μισθό κατά πολύ, τι περίμεναν να γίνει;
-
Έχω την αίσθηση ότι αυτό το μηνυματάκι για τις 15 μέρες το πήραμε πολλοί.
Όσοι ε.ε. γνωρίζω, ανάμεσα τους και εγώ, είτε χρεωστικό έχουν, είτε πιστωτικό έχουν κληθεί για έλεγχο στις ΔΟΥ. Είδωμεν...(Στα δικά μου μάτια φαντάζει κουτοπόνηρος τρόπος να καθυστερήσουν τη διαδικασία των επιστροφών. )
-
Κι εγώ έχω λάβει το ίδιο μήνυμα (με χρεωστική δήλωση) και αύριο θα περάσω μια βόλτα από τη ΔΟΥ μπας και ξεμπερδέψω.
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι αυτό το μηνυματάκι για τις 15 μέρες το πήραμε πολλοί.
Όσοι ε.ε. γνωρίζω, ανάμεσα τους και εγώ, είτε χρεωστικό έχουν, είτε πιστωτικό έχουν κληθεί για έλεγχο στις ΔΟΥ. Είδωμεν...(Στα δικά μου μάτια φαντάζει κουτοπόνηρος τρόπος να καθυστερήσουν τη διαδικασία των επιστροφών. )
Aυτο το μηνυμα βγηκε αμέσως όταν καταθεσατε την δηλωση ηλεκτρονικά ή μέρες μετά;;;;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος