-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οι δικοί μου πάντως μέχρι χτες δεν είχαν μπει. Η τράπεζα μου λέει τους έχει στείλει από τέλη Ιουλίου. Άρα αφού κατά τον Θεοχάρη έχουν 'μπει', την επόμενη φορά που θα μπω στο taxisnet να ρίξω τη δήλωση, θα τη ρίξω είτε έχουν μπει, είτε έχουν 'μπει' και να πάνε να πνιγούν οι άχρηστοι.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
δεν ειναι λογος καθυστερησης ο Θεοχαρης.... στειλε την δηλωση σου με τους τοκους οπως τους εχεις στα χερια σου. Χεστηκες για το τι θα κανουν οποτε ξυπνησουν....
Δεν έχω τίποτα όμως στα χέρια μου, αφού θα έμπαιναν αυτοματα! Κι αφού λέει μπήκαν...εγώ θα τη ρίξω όπως να ναι!
Ο μόνος λόγος που δεν την χω ρίξει ακόμα είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει που το ρολόι της ΔΕΗ είναι στο όνομα μου στο πατρικο, ενώ το σπίτι στο όνομα της μάνας μου. Εγώ δηλώνω φιλοξενούμενος τους στις δηλώσεις μου κι εκείνοι με δηλώνουν έτσι επίσης. Τι γίνεται λοιπόν με αυτό; πως ο φιλοξενούμενος έχει το ρεύμα στο όνομα του;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Απο ο,τι εχω καταλαβει μπαινει το νουμερο παροχης που γραφει το ρολοι του σπιτιου ανεξαρτητα ποιος ειναι ο ιδιοκτητης......
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Οι δικοί μου πάντως μέχρι χτες δεν είχαν μπει. Η τράπεζα μου λέει τους έχει στείλει από τέλη Ιουλίου. Άρα αφού κατά τον Θεοχάρη έχουν 'μπει', την επόμενη φορά που θα μπω στο taxisnet να ρίξω τη δήλωση, θα τη ρίξω είτε έχουν μπει, είτε έχουν 'μπει' και να πάνε να πνιγούν οι άχρηστοι.
δεν ειναι λογος καθυστερησης ο Θεοχαρης.... στειλε την δηλωση σου με τους τοκους οπως τους εχεις στα χερια σου. Χεστηκες για το τι θα κανουν οποτε ξυπνησουν....
Δεν έχω τίποτα όμως στα χέρια μου, αφού θα έμπαιναν αυτοματα! Κι αφού λέει μπήκαν...εγώ θα τη ρίξω όπως να ναι!
Ο μόνος λόγος που δεν την χω ρίξει ακόμα είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει που το ρολόι της ΔΕΗ είναι στο όνομα μου στο πατρικο, ενώ το σπίτι στο όνομα της μάνας μου. Εγώ δηλώνω φιλοξενούμενος τους στις δηλώσεις μου κι εκείνοι με δηλώνουν έτσι επίσης. Τι γίνεται λοιπόν με αυτό; πως ο φιλοξενούμενος έχει το ρεύμα στο όνομα του;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
κατι μου λεει πως τα κανετε αχταρμα στις δηλώσεις!
Αφου εισαι φιλοξενουμενος, το μονο που δηλωνεις ειναι στην σελιδα 4 το ΑΦΜ-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (που σε φιλοξενει), τα τετραγωνικα και τους μηνες που φιλοξενεισαι. Εκεινοι δεν δηλωνουν τιποτα απολυτως γιατι δεν υπαρχει καπου πεδιο για να σε δηλωσουν!Προσεχετε λιγο, γιατι ειναι πλεον ηλεκτρονικές οι δηλωσεις και οι αυτοματες διασταυρωσεις μπορουν να σας κουβαλαν στις εφοριες για μαλακιες τυπικοτητες...
ps: αν την ριξεις οπως να ναι, ενω τυπικα πρεπει να δηλωσεις τοκους, θα σε τρεχουν και αυτοι 'οπως να ναι' και δεν θα σε αρεσει. Παρε τους τοκους απο την τραπεζα και δηλωσε τους κανονικα, αλλιως θα βλασφημας την ωρα που γεννηθηκες...
-
Αφου εισαι φιλοξενουμενος, το μονο που δηλωνεις ειναι στην σελιδα 4 το ΑΦΜ-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, τα τετραγωνικα και τους μηνες που φιλοξενεισαι. Εκεινοι δεν δηλωνουν τιποτα απολυτως γιατι δεν υπαρχει καπου πεδιο για να σε δηλωσουν!Προσεχετε λιγο, γιατι ειναι πλεον ηλεκτρονικές οι δηλωσεις και οι αυτοματες διασταυρωσεις μπορουν να σας κουβαλαν στις εφοριες για μαλακιες τυπικοτητες...
Μέχρι και πέρισυ το έκανα όπως είπες, αλλά πέρισυ τους είπε λογιστής ότι πλέον πρέπει να με βάζουν κι εκείνοι...ακριβώς για διασταύρωση. Και το έκαναν...τι να σου πω.
Για τη ΔΕΗ τι λες; τρέχει τίποτα που είναι στο όνομα μου ενώ το σπίτι όχι κι είμαι φιλοξενούμενος;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Αφου εισαι φιλοξενουμενος, το μονο που δηλωνεις ειναι στην σελιδα 4 το ΑΦΜ-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, τα τετραγωνικα και τους μηνες που φιλοξενεισαι. Εκεινοι δεν δηλωνουν τιποτα απολυτως γιατι δεν υπαρχει καπου πεδιο για να σε δηλωσουν!Προσεχετε λιγο, γιατι ειναι πλεον ηλεκτρονικές οι δηλωσεις και οι αυτοματες διασταυρωσεις μπορουν να σας κουβαλαν στις εφοριες για μαλακιες τυπικοτητες...
Μέχρι και πέρισυ το έκανα όπως είπες, αλλά πέρισυ τους είπε λογιστής ότι πλέον πρέπει να με βάζουν κι εκείνοι...ακριβώς για διασταύρωση. Και το έκαναν...τι να σου πω.
Για τη ΔΕΗ τι λες; τρέχει τίποτα που είναι στο όνομα μου ενώ το σπίτι όχι κι είμαι φιλοξενούμενος;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
μηπως μπερδευεσαι με την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ? Γιατι ως ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ουτε ΔΕΗ εχει να δηλωσεις (και να θελες, δεν υπαρχει καπου να τους το πεις) ουτε μπορει καπου να σε δηλωσει καποιος οτι σε φιλοξενει.
-
Δεν εχει σημασια το ονομα στο οποιο ειναι η ΔΕΗ... Αυτος ο οποιος μενει και δηλωνει το οποιο ακινητο, θα δηλωσει και το νουμερο παροχης... δεν εχει σημασια αν το νοικιαζει απο τριτον, αν του το εχουν παραχωρηση κλπ κλπ...
-
-
-
μηπως μπερδευεσαι με την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ? Γιατι ως ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ουτε ΔΕΗ εχει να δηλωσεις (και να θελες, δεν υπαρχει καπου να τους το πεις) ουτε μπορει καπου να σε δηλωσει καποιος οτι σε φιλοξενει.
-
Δεν εχει σημασια το ονομα στο οποιο ειναι η ΔΕΗ... Αυτος ο οποιος μενει και δηλωνει το οποιο ακινητο, θα δηλωσει και το νουμερο παροχης... δεν εχει σημασια αν το νοικιαζει απο τριτον, αν του το εχουν παραχωρηση κλπ κλπ...
Όχι, απλά φιλοξενούμενος είμαι. Έχει μια βάση αυτό που λες ότι σαν φιλοξενούμενος τι ΔΕΗ να δηλώσεις, μα διάβαζα ότι πρέπει να βάλουμε τον αριθμό ρευματοδοτησης. Τον βάζει δηλαδή μόνο ο ιδιοκτήτης, που δηλώνει και μένει στο σπίτι, άσχετα αν δεν είναι στο όνομα του και είναι στου φιλοξενούμενου;
Μπέρδεμα...τι ήθελα και το έκανα στο όνομα μου. Ας όψεται το κοινωνικό τιμολογιο!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
-
Αναδρομικά παρελθόντων ετών με δικαστική απόφαση
Το 80% αποτελεί εισόδημα λέει ο νόμος οπότε μπαίνει στον πίνακα εισόδημα απο μισθωτες υπηρεσίες.
Το 20% λέει ο νόμος δεν αποτελεί εισόδημα.
Αρα δεν το βάζεις καθόλου, παει 659 ή εισόδημα απο κινητές αξίες? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αναδρομικά παρελθόντων ετών με δικαστική απόφαση
Το 80% αποτελεί εισόδημα λέει ο νόμος οπότε μπαίνει στον πίνακα εισόδημα απο μισθωτες υπηρεσίες.
Το 20% λέει ο νόμος δεν αποτελεί εισόδημα.
Αρα δεν το βάζεις καθόλου, παει 659 ή εισόδημα απο κινητές αξίες?2 επιλογές, είτε βάζεις το 80% από τα αναδρομικά στην φετινή δήλωση (το 20% σε αυτή την περίπτωση δεν το βάζεις πουθενά) είτε κάνεις συμπληρωματική δήλωση και βάζεις το 100% των αναδρομικών στην χρονιά που αφορούν. Το τι σε συμφέρει να κάνεις εξαρτάται από τα εισοδήματα από άλλες πηγές που έχεις την κάθε χρονιά.
-
Γεια σας!Μέσα στο 2012 η αδερφή μου πήρε στεγαστικό δάνειο α’ κατοικίας.Η κατοικία παρέμεινε ημιτελής καθόλη τη διάρκεια του ’12.Από όσα έχω διαβάσει, στο ε1 θα πρέπει να συμπληρώσω στον κωδικό 727 του πίνακα 5 το κεφάλαιο+τόκους που πλήρωσε για το δάνειο κατά τη διάρκεια του ’12.Επίσης, στον κωδικό 063 του πίνακα 7 τους δεδουλευμένους τόκους του δανείου.Χρειάζεται να συμπληρώσω κωδικούς του πίνακα 7 (735 ή/και 781) για την αγορά του σπιτιού και για το δάνειο;Επίσης, ο κωδικός 069 του πίνακα 7 συμπληρώνεται (γράφουμε το ποσό του δανείου;);Ευχαριστώ πολύ.
-
Νομίζω ότι αν τελειώσει το σπίτι μέσα στο 2013 δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις με το δάνειο τα χρήματα για την ανέγερση/αγορά της κατοικίας (πόθεν έσχες).
-
Για να αλλάξω τον αριθμό ταυτότητας πρέπει να πάω στην ΔΟΥ;
Στην πρώτη οθόνη του Ε1 (πριν να επιβεβαιώσω τα στοιχεία) το πεδίο με τον αριθμό δεν αλλάζει. -
Ναι πας στο Μητρωο και κανεις την αλλαγη...
-
γεια σας
συνταξιουχος ογα , στην βεβαιωση συνταξεων υπαρχει το καθαρο ποσο και οι κρατησεις ασθενειας . αυτες οι κρατησεις ασθενειας δηλωνονται ? και αν ναι σε ποιον κωδικο?
β)ειναι φιλοξενουμενη , στον κωδικο δεη συμπληρωνουμε κατι η το αφηνουμε κενο?
γ)κατω απο 250 ε τοκους δεν γραφουμε τιποτα ? ειναι ξεκαθαρο αυτο? ειναι τρελλο να χασω χρονο για να παω στην τραπεζα για τον λογαριασμο που μπαινει η συνταξη και τα ποσα τοκοι η κρατησεις θα ειναι κατω απο ευρω.ευχαριστω.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ναι πας στο Μητρωο και κανεις την αλλαγη...+1
Συμπλήρωση και κατάθεση εγγράφου Μ1 των στοιχείων της νέας ταυτότητας (λογικά μετά σου δίνουν και αποδεικτικό μεταβολής(μην το πετάξεις))
-
ΟΚ.
Μ' αρέσει που έβαλαν και οθόνη επιβεβαίωσης στοιχείων.
Αφού δεν μπορώ να τα αλλάξω τι να επιβεβαιώσω;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΟΚ.Μ' αρέσει που έβαλαν και οθόνη επιβεβαίωσης στοιχείων.
Αφού δεν μπορώ να τα αλλάξω τι να επιβεβαιώσω;
Άσε! Το κοιτούσα και εγώ για ώρα για να καταλάβω το νόημα ...
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
γεια σαςσυνταξιουχος ογα , στην βεβαιωση συνταξεων υπαρχει το καθαρο ποσο και οι κρατησεις ασθενειας . αυτες οι κρατησεις ασθενειας δηλωνονται ? και αν ναι σε ποιον κωδικο?
γ)κατω απο 250 ε τοκους δεν γραφουμε τιποτα ? ειναι ξεκαθαρο αυτο? ειναι τρελλο να χασω χρονο για να παω στην τραπεζα για τον λογαριασμο που μπαινει η συνταξη και τα ποσα τοκοι η κρατησεις θα ειναι κατω απο ευρω.ευχαριστω.
α) οχι
β) δεν υπαρχει πεδιο για ΔΕΗ στην φιλοξενεια
γ) τιποτα -
Θα επισημάνω το ενδεχόμενο να υπάρχει και εδώ παρανόηση ως προς τον όρο 'ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ', που πολύς κόσμος το μπερδεύει με το 'ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ', όπως συζητήθηκε μερικά μηνύματα πιο πάνω.
-
Παρεμπιπτόντως το Α21 φαίνεται αρκετά μελετημένο. Για τα δικαιολογητικά πηγαίνει μόνο του και ανατρέχει να βρει 10 συνεχόμενες φορολογικές δηλώσεις τις οποίες τσεκάρει στην τελική εκτύπωση. Δλδ. ανάλογα με την κατάσταση που δηλώσεις τσεκάρει μόνο του τα δικαιολογητικά.
-
γεια σας
συνταξιουχος ογα , στην βεβαιωση συνταξεων υπαρχει το καθαρο ποσο και οι κρατησεις ασθενειας . αυτες οι κρατησεις ασθενειας δηλωνονται ? και αν ναι σε ποιον κωδικο?
α) οχι
β) δεν υπαρχει πεδιο για ΔΕΗ στην φιλοξενεια
γ) τιποταcorsair σευχαριστω
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος